Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no, zeby juz o swietach, widze, ze jak w reklamach, skonczy sie 1.11 to lecimy z produktami swiatecznymi i jingle bells..
Ja siedze na zajeciach, wlasnie z antropologii i ogladamy slajdy kosci, aktualnie czaszka..
dali zarcie wiec podjadam i popijam herbe..
Czytaciw ksiazki ciazowe, bo mi jakos zal kasy, a co sie dowiem wiecej w koncu widze jak to wyglada mdlosci i rzyganie.. ale o dzieciorach na pewno cos kupie -
Ufff ja dopiero skończyłam sprzątać, małż trochę pomógł to szybciej poszło.
Widze Malenq jeszcze nie było z wieściami.
Do mnie ma przyjechać jutro kupiec po auto, nie lubię jak ktoś załatwia takie sprawy w niedzielę, ale co mam z nim zrobić. Już czuję że mi podniesie ciśnienie, dzisiaj przez telefon 8 razy targował się o cenę, powiedziałam mu żeby szukał auta gdzie indziej, to stwierdził że jednak przyjedzie. Ale ja już znam ten typ, jutro dalej będzie się targował o cenę, ale od razu mu powiem żeby nie marnował mojego czasu. -
zgredka nie ma opcji na obniżenie ceny, ja z takimi sobie zawsze radzę (sprzedawałam już trochę motocykli więc ten typ znam na wylot), jak mi powie jeszcze słowo o cenie to mu pokażę gdzie są drzwi wyjściowe.
Tylko wkurza mnie coś takiego, jak nie wystarczy powtórzyć raz tylko trzeba dwadzieścia. Jak mu cena nie odpowiada to niech spieprza a nie dupę zawraca.
zgredka ludzie Tobie się jeszcze chce studiować? -
zgredka podziwiam. Moja edukacja tez trwała dłużej, nawet sporo dłużej, ale teraz - w ciąży - no way.
Kurcze jakoś nie wiem dlaczego ale poczułam dzisiaj klimat świąteczny. Już mi się marzy choinka, zapach pierników w mieszkaniu i migające na choince lampki.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Własnie wrociłam z basenu, az lepiej sie czuje:)Obiecalam sobie przynajmniej raz w tyg taki wypad!Zobaczymy jak to bedzie;)
Widze ze zadnych wiesci od Malenq nie było no to czekamy dalej
Kroko ja od wczoraj jakos taki swiateczny naastroj złapałam i juz nie moge sie doczekac:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Rowniez zagladam z nadzieja na wiesci od Malenq a tu cisza...
Kroko powodzenia jutro ze sprzedaza auta.
Ja dzis pozmienilam posciel an wszystkich lozkach, zrobilam obiad. potem poszlismy na spacer do centrum - uroczyste zapalenie siwatelek na miejskiej choince plus niespodzianki dla dzieci....a po powrocie padlam jutro czeka mnie dalsze sprzatanie skoro dzis sie nie wyrobilam. widze, ze musze wszystko na 3 dni rozkladac, bo krzyzz nie daje rady.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Co jakiś czas zaglądam z nadzieja ze Malenq już wróciła.
Och jak to sie dluzy, no ale nie pozostaje nic innego jak czekać.
Mam pytanie: gdzie jest Yasmin? Miała wyjechać czy co? Martwić sie zaczynam -
a ja leze ze starszaekiem na kanapie pod kocykiem. ogladamy kevin sam w domu (to pierwszy raz gdy Jan moze zobaczyc ten film ). zajadamy orzeszki, rodzysnki i mandarynki a maz rozpala w kominku mlodszy spi
aaaa widzialam na portalu tvn24 wideo z ciecia cesarskiego....widziala ktoras z was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:49
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość