X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka brzmi zachęcająco a gdzie jesteście?

Ja chciałabym wyjechać gdzieś w sierpniu, ale nie wiem czy ogarnę podróż z tak małym dzieckiem

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANA w Maroku, aktualnie jakies 60km na polnoc od Agadiru.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak jedzonko smakuje?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, coś wam powiem....

Wyczułam zebola!!!!

WróżkaZielona, Anastazjaaa, zgredka, Krokodylica, marissith, MANIEK, Biedroneczka83, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daje rade choc nie ma wielkiego ohhh. z ulicy dobrze smakuje grilowane mielone, Domi chetnie wcina bo jest bardzo delikatne. Jest tez Tajine czyli takie jakby jednogankowe danie - warzywa plus mieso- zaleznie od regionu roznie przprawione. Tajine jesat super dla Domieo bo to sa poprostu duszone rzceczy np karofle, marchewka, cukinie itp. tyle ze to trzeba z wyprzedzeniem zamawiac np 1-3h.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara gratulacje,

Psotka wypoczywajcie ile wlezie :)

LaRa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psocia zazdroszczę wypoczynku :) pieknych widokow i pogody :)

LaRa no to ekstra ; P pierwszy ząbek super :)

Ja właśnie zaczynam robic probny tort smietanowo brzoskwiniowy na urodziny małego. Pierwszy raz robię tort ,oby sie udal :) na impreze w restauracji będzie robiony profeską ale tak wloze troche siebie :)

Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho
    Ostatnio nie mam czasu i siły na forum, przepraszam, bo nie poświęcam Wam tyle czasu ile kiedyś
    Kotko nie zdenerowalas mnie, bo jak tylko to napisalas to tylko omiotlam wzrokiem tekst ;p (za karę) ;)

Ja też jestem za wczensym nocnikowaniem, moja mam zawsze wspomina jak to byłam jednym dzieckiem bez pieluchy w żłobku (rok i 3 miesiące)

Dziś oficjalnie przegrałam konkurs na sędziego, no trudno. Kolejny przede mną, a co sie nauczyłam to moje.

Laro: gratki pierwszego zabka, a który to?

Ostatnio często myślę o tych które nas "zostawiły", pamiętam żal na stronie różowej że my je zostawilysmy (poza małymi wyjątkami) i nie dziwie się temu zalowi. No ale różnie ludzie umieją organizować sobie czas, niektórzy potrafią znaleźć, a niektórzy nie, to też kwestia priorytetów. Wiem że to chamskie, ale jak ktoś nie udziela się tu wcale a daje coś na fejsa to w ogóle to zlewam, poza jedną z nas która się pożegnała oficjalnie..

U mnie nic słaba przez ten kaszel, ból gardła, no i to że mała spała pomiędzy nami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:25

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu, lewa dolna jedynka. W końcu ja wyczułam pod palcem :) takie ostre :)

Odnośnie tych co zniknęły to mam podobne zdanie.
    Zdrówka, syropy pomagają?

Dziś przyjrzałem sie moim szwów i na dwóch mam po 3 szwy Hihi doktorek mnie oszukał :P

Jak Wazse maluszki przyjmują deserki, owoce? U nas od dłuższego czasu to męczarnia :/
    A jeśli chodzi o obiad to dziś Ania zjadła niezły kawał dorsza :) a po chwili koopa w pieluchę i mycie pod umywalka heheh

Na 19 lecę na fit. Dziś kolejne zgubione gramy na wadze. Mam nadzieje, ze w końcu sie ruszy ta moja waga cholerna. Bo długo stała w miejscu :/
    Aha No i wyrzucili moja instruktorkę piątkowa bo za mało babek chodziło (hardcorowe ćwiczenia) :/
    Muszę dziś o nią powalczyć w recepcji....

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jest wszystkożerna..
    Lara to jest normalne
    Najpierw waga leci potem się stabilizuje, ale jak się dalej stosujemy i nie podajemy znowu leci..chyba że długo się utrzymuje to można obniżyć kalorycznosc o 100-200 kalorii
    Tak z dosw mowie

Póki co leki naturalne średnio pomagają

Dziewczęta polecam www.kontri.pl są tam ładne staniki też dla karmiących, co prawda dopiero tam zamówiłam ale sliczne na necie jakby co mam na dziś do nd kod rabatowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:56

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda dama sama pieczesz tory, jestem pełna podziwu, ja w życiu bym się za to nie wzięła

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ja jestem dziwny przypadek.... Cieżko mi te kg lecą, choc w obwodzie poszło trochę. Ale te kg.
    Tylko w dni treningowe jem "węgle" i to w posiłku przedtreningowym. Kaloryczność tez została obniżona.
    Ale suma Sumarum w dwa miesiące straciłam lekko ponad 7 kg. Jedynym moim problemem jest to ze nie pije wody :( tylko na ćwiczeniach :/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja nie piekę ,bo uważam się za antytalencie cukiernicze ale postanowiłam zaryzykować ;D Na razie biszkopty są ok więc za chwilę biorę się za krem o mamooo ;D

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kg nie istotne o ile cm spadają
    Ja np jestem z ciężkich

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka następny konkurs będzie twój.

Co do straty wagi to mam lekkiego stresa. Urodze w marcu albo kwietniu a w czerwcu komunia jak ja będę wygladac

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjo: będziesz wyglądać nie najlepiej bądźmy szczere, w dwa miechy nie zdazysz a i nie powinna, za to się umalujesz uczeszesz i będzie cool, a w ogóle to ile utylas, bo może wszystko spadnie samym porodem ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpiszę wieczorem z kompa bo z telefonu mi niewygodnie.

Zuzi idą dwie gorne jedynki. :)

WróżkaZielona, MANIEK, zgredka, LaRa, Blondik, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor :)

Konwalianko- dziekujemy pieknie za karteczke i piekne zyczenia :) alez mi sie milo zrobilo :)

Kroko- gratki jedyneczek ;) a dwojki ma juz Zuza, czy to pierwsze zabki na gorze?

Zgredko- mowilam juz, ze Cie uwielbiam? :D Twe teksty są miodem na me skołatane nerwy i plastrem na bolący odcisk :D a konkursem sie nie przejmuj. jeszcze przyjdzie Twoj czas. a u takiego sedziego to i ja sie nawet moge sądzic :D jak zdrowko?

Młoda Dama- podziwiam :) ja zamawiam tort, bo boje sie, ze kupa by z tego mojego pieczenia wyszla :D trzymam kciuki, zeby Ci sie udal :) no i na fote oczywiscie czekamy!

Lara- nooo, to gratki pierwszego ząbka! fajnie, ze nie bylo wiekszych sensacji zwiazanych z wyżynaniem :) i dzieki za rady w zwiazku z nocnikowaniem ;) tez chcialabym juz Malego przyzwyczajac, ale on poki co ma chyba inne plany :D we will see :)

Anastazja- trzymam kciuki, zeby Kiano ladnie dotrzymał chocby do tego 37 tygodnia :)

Psotka- ahh, zazdroszcze jak nie wiem co tego wygrzewanka :)

A moj dzis przyniosl na chate basen z kulkami dla Malego. Boziuniu... Franek oszalal z radosci :D Cudownie bylo patrzec jak sie cieszy :) w ogole dzisiaj stwierdzilam, ze to juz nie niemowlak tylko mały chlopiec. ahh, uwielbiam patrzec jak sie rozwija, ale tak mi teskno za tym malutkim stworzonkiem jakim niedawno byl... dzisiaj bujalam go do snu troche dluzej. cos czuje, ze bede za tym bardzo tesknic :(

a poza tym przyszly dzisiaj moje testy owulacyjne i juz niedlugo przekonam sie co za cudo :D mam tydzien na zebranie sil, a pozniej koko dżambo :D

Yasminka- skoro żem wrozka to Ci wroze malego bejbola za jakies 9 miesiecy ;)

dobrej nocki kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:11

LaRa, zgredka, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.
    Obawiam się że nie dam rady was dzisiaj nadrobić.
    O 11:26 urodził się Tomek 3440 57cm długi. Jest absolutnie doskonały i wszyscy zakochaliśmy się w nim totalnie :)
    Ja dostaję leki przeciwbólowe i jakoś staram się ogarnąć ale jeszcze nie wstawałam.
    Dziękuję za wszystkie kciuki żeby dobre myśli.

Blondik, PsotkaKotka, LaRa, zgredka, konwalianka, beszka, Anastazjaaa, marissith, MANIEK, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolec gratulacje, Tomki to super chłopakiem, dużo siły i radości!
    Dobranoc dziewczyna:)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1689 1690 1691 1692 1693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ