Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daje rade choc nie ma wielkiego ohhh. z ulicy dobrze smakuje grilowane mielone, Domi chetnie wcina bo jest bardzo delikatne. Jest tez Tajine czyli takie jakby jednogankowe danie - warzywa plus mieso- zaleznie od regionu roznie przprawione. Tajine jesat super dla Domieo bo to sa poprostu duszone rzceczy np karofle, marchewka, cukinie itp. tyle ze to trzeba z wyprzedzeniem zamawiac np 1-3h.
-
Psocia zazdroszczę wypoczynku
pieknych widokow i pogody
LaRa no to ekstra ; P pierwszy ząbek super
Ja właśnie zaczynam robic probny tort smietanowo brzoskwiniowy na urodziny małego. Pierwszy raz robię tort ,oby sie udalna impreze w restauracji będzie robiony profeską ale tak wloze troche siebie
Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Hej ho
Ostatnio nie mam czasu i siły na forum, przepraszam, bo nie poświęcam Wam tyle czasu ile kiedyś
Kotko nie zdenerowalas mnie, bo jak tylko to napisalas to tylko omiotlam wzrokiem tekst ;p (za karę)
Ja też jestem za wczensym nocnikowaniem, moja mam zawsze wspomina jak to byłam jednym dzieckiem bez pieluchy w żłobku (rok i 3 miesiące)
Dziś oficjalnie przegrałam konkurs na sędziego, no trudno. Kolejny przede mną, a co sie nauczyłam to moje.
Laro: gratki pierwszego zabka, a który to?
Ostatnio często myślę o tych które nas "zostawiły", pamiętam żal na stronie różowej że my je zostawilysmy (poza małymi wyjątkami) i nie dziwie się temu zalowi. No ale różnie ludzie umieją organizować sobie czas, niektórzy potrafią znaleźć, a niektórzy nie, to też kwestia priorytetów. Wiem że to chamskie, ale jak ktoś nie udziela się tu wcale a daje coś na fejsa to w ogóle to zlewam, poza jedną z nas która się pożegnała oficjalnie..
U mnie nic słaba przez ten kaszel, ból gardła, no i to że mała spała pomiędzy namiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:25
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredziu, lewa dolna jedynka. W końcu ja wyczułam pod palcem
takie ostre
Odnośnie tych co zniknęły to mam podobne zdanie.
Zdrówka, syropy pomagają?
Dziś przyjrzałem sie moim szwów i na dwóch mam po 3 szwy Hihi doktorek mnie oszukał
Jak Wazse maluszki przyjmują deserki, owoce? U nas od dłuższego czasu to męczarnia
A jeśli chodzi o obiad to dziś Ania zjadła niezły kawał dorszaa po chwili koopa w pieluchę i mycie pod umywalka heheh
Na 19 lecę na fit. Dziś kolejne zgubione gramy na wadze. Mam nadzieje, ze w końcu sie ruszy ta moja waga cholerna. Bo długo stała w miejscu
Aha No i wyrzucili moja instruktorkę piątkowa bo za mało babek chodziło (hardcorowe ćwiczenia)
Muszę dziś o nią powalczyć w recepcji.... -
Moja jest wszystkożerna..
Lara to jest normalne
Najpierw waga leci potem się stabilizuje, ale jak się dalej stosujemy i nie podajemy znowu leci..chyba że długo się utrzymuje to można obniżyć kalorycznosc o 100-200 kalorii
Tak z dosw mowie
Póki co leki naturalne średnio pomagają
Dziewczęta polecam www.kontri.pl są tam ładne staniki też dla karmiących, co prawda dopiero tam zamówiłam ale sliczne na necie jakby co mam na dziś do nd kod rabatowyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:56
-
Zgredko, ja jestem dziwny przypadek.... Cieżko mi te kg lecą, choc w obwodzie poszło trochę. Ale te kg.
Tylko w dni treningowe jem "węgle" i to w posiłku przedtreningowym. Kaloryczność tez została obniżona.
Ale suma Sumarum w dwa miesiące straciłam lekko ponad 7 kg. Jedynym moim problemem jest to ze nie pije wodytylko na ćwiczeniach
-
Anastazja nie piekę ,bo uważam się za antytalencie cukiernicze ale postanowiłam zaryzykować
Na razie biszkopty są ok więc za chwilę biorę się za krem o mamooo
-
dobry wieczor
Konwalianko- dziekujemy pieknie za karteczke i piekne zyczeniaalez mi sie milo zrobilo
Kroko- gratki jedyneczeka dwojki ma juz Zuza, czy to pierwsze zabki na gorze?
Zgredko- mowilam juz, ze Cie uwielbiam?Twe teksty są miodem na me skołatane nerwy i plastrem na bolący odcisk
a konkursem sie nie przejmuj. jeszcze przyjdzie Twoj czas. a u takiego sedziego to i ja sie nawet moge sądzic
jak zdrowko?
Młoda Dama- podziwiamja zamawiam tort, bo boje sie, ze kupa by z tego mojego pieczenia wyszla
trzymam kciuki, zeby Ci sie udal
no i na fote oczywiscie czekamy!
Lara- nooo, to gratki pierwszego ząbka! fajnie, ze nie bylo wiekszych sensacji zwiazanych z wyżynaniemi dzieki za rady w zwiazku z nocnikowaniem
tez chcialabym juz Malego przyzwyczajac, ale on poki co ma chyba inne plany
we will see
Anastazja- trzymam kciuki, zeby Kiano ladnie dotrzymał chocby do tego 37 tygodnia
Psotka- ahh, zazdroszcze jak nie wiem co tego wygrzewanka
A moj dzis przyniosl na chate basen z kulkami dla Malego. Boziuniu... Franek oszalal z radosciCudownie bylo patrzec jak sie cieszy
w ogole dzisiaj stwierdzilam, ze to juz nie niemowlak tylko mały chlopiec. ahh, uwielbiam patrzec jak sie rozwija, ale tak mi teskno za tym malutkim stworzonkiem jakim niedawno byl... dzisiaj bujalam go do snu troche dluzej. cos czuje, ze bede za tym bardzo tesknic
a poza tym przyszly dzisiaj moje testy owulacyjne i juz niedlugo przekonam sie co za cudomam tydzien na zebranie sil, a pozniej koko dżambo
Yasminka- skoro żem wrozka to Ci wroze malego bejbola za jakies 9 miesiecy
dobrej nocki kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:11
LaRa, zgredka, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
Obawiam się że nie dam rady was dzisiaj nadrobić.
O 11:26 urodził się Tomek 3440 57cm długi. Jest absolutnie doskonały i wszyscy zakochaliśmy się w nim totalnie
Ja dostaję leki przeciwbólowe i jakoś staram się ogarnąć ale jeszcze nie wstawałam.
Dziękuję za wszystkie kciuki żeby dobre myśli.Blondik, PsotkaKotka, LaRa, zgredka, konwalianka, beszka, Anastazjaaa, marissith, MANIEK, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość