Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZGREDKA spoko, to nie potrzebnie sie produkowalam
Ja narazie nie nocnikuje. Mielismy zabrac nocnik ale zapomnielismy...
IZOLEC gratulacje!
ZGREDKA - ostatnio pisalas ze Kostek jest glowa do gory. cc bedzie?
Czy wasze maluchy tez sie takie juz charakterne zrobily? Jak zabiore cos mlodemu czego nie powinien miec w reku to sie okropnie denerwuje. Wrzask od razu i machanie nogami i rekami. -
Izolecc, gratuluje
Wracaj szybko do formy i wycaluj Tomusia
W wolnej chwili pokaz go
Wcześniej mieliśmy z malzem uzgodnione, ze Ania dziś kąpana nie będzie. No ale mała miała inne plany hehe
Wracam do domu po ficie, a dziecię sie pluska. Co sie okazało, poszła sobie do łazienki, stanęła przed brodzikiem i zaczęła sie rozbierać, tzn targać body do góry, maź odpiął jej guziki i pomógł wyciągnąć rączkę, a za chwile druga tez już była wyjęta, spodnie targała rownież do góry, ale z Pielucha już sobie poradziła hahah uśmiałam sie z tej opowieściNo a jak już mnie zobaczyła to wiadomo..... Maaaaamaaaaaaaaaa i szybkie wychodzenie z wody.
Och jak dobrze, ze jutro basen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 22:00
PsotkaKotka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Izo GRATULACJE!
Kotko: nie Strasz ;(
No jest głową do góry, ale chyba się zdąży obrócić co nie?
Tak, moja też wrzeszczy jak jej się coś zabierze
I umie już machac ręką i klaskac, ale nieustannie jak mowie powiedz "mama" odpowiada z uporem "tata" ;(
Choć mama też mówi, ale jak sama chce.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej, mniej mnie tak, jak Zgredke bo my chorzy jesteśmy - znowu, nie mam więc dobrego nastroju. Ja i Patryk katar jak 150. Patrykowi idzie chyba dolna dwójka, bo b. Się ślini, marudzi z płaczem i nie śpi.. Wczorajsza nic to dramat, plus przerwa w spaniu między 2a 4.. Alergia się utrzymuje
Damon, pochwal się tortem, jak już go wyczarujesz.
Wrozko miło mi, cieszę się że się podobało
Lara, ale aparatka. Co do wagi, to często tak jest ze w pewnym momencie stanie.. Gratki zęba
Zgredko następny konkurs jest Twój, mały ma jeszcze czas na odwrót, spokojnie
Kotka, ale zazdroszczę Co podróży
Yas, może cera jeszcze się wygladzi?
Izolec, gratuluję dorodnego Tomka, pochwal się potomkiem
Maniek dzięki za pamięć
Resztę ściskam mocno
Ja chodze na crossa ale diety nie trzymam, źle mi z tym ale mam slaba wolę.. Codziennie jem drozdzowke i paczkę krakersow, muszę iść na odwyk.. Chwilę ucielam te bułki to spadły mi 2kg.. EchWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 23:09
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Anastazjo: będziesz wyglądać nie najlepiej bądźmy szczere, w dwa miechy nie zdazysz a i nie powinna, za to się umalujesz uczeszesz i będzie cool, a w ogóle to ile utylas, bo może wszystko spadnie samym porodem
-
Izoleccc wrote:Hejo.
Obawiam się że nie dam rady was dzisiaj nadrobić.
O 11:26 urodził się Tomek 3440 57cm długi. Jest absolutnie doskonały i wszyscy zakochaliśmy się w nim totalnie
Ja dostaję leki przeciwbólowe i jakoś staram się ogarnąć ale jeszcze nie wstawałam.
Dziękuję za wszystkie kciuki żeby dobre myśli.
Tomeczku witaj na tym swiecie -
Izolec wielkie gratki
duzo sil i odpoczywaj ile mozesz
dzien dobry laseczki, najadlam sie ciasta i zdycham, za slodko
Lara gratki pierwszego zebala
Zgredzia oby puscilo szybko
Kotka ale wam fajnie
Ana jak u ciebie dzisiaj?
Kroko wy juz lepiej? choroba odpuscila, migreny tez?
Yasminko milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:24
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej dziczyzny,
Witaj Nenoo, czy my sie znamy???? Hahaha witaj
Chorowitym zdrówka!
Ja mam dziśychodne i już sie stresuje
A teruciekamy na basen:)
Miłego dnia
Hahaha właśnie przeczytałam swój post i niezłe sie uśmiałam z "dziczyzny" buahaunaua au Dziewczyny miało być, No i dziś ychodne to wiadomo, masakra, co ten słownik wypisuje.
Ania śpi (zaraz będzie godzinka) a ja przeszukuje szafę w czym tu iść i oczywiście nic nie mam. Nic, choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 14:46
-
justta wrote:
Ana jak u ciebie dzisiaj?
Za to mój kalendarz pokazał mi ze dziś rozpoczęłam 9 miesiąc ciąży jupiiii od razu nastrój mi się poprawiłjustta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, przyznam się Wam. Jestem po poważnej rozmowie z małżem, zaskoczył mnie bardzo. Wszyscy nas wypytują o kolejne dziecko itd, pewnego dnia podszedł i zapytał czy jak nam się uda zajść w ciąże drugi raz, to czy trzecie moglibyśmy adoptować, bo on bardzo chciałby pomóc jakiemuś dziecku. Czyta o adopcji, wczoraj wypytywał moją przyjaciółkę o procedury ( jest kuratorem i pracuje w ośrodku interwencji kryzysowej i w mieszkankach rodzinnych)... Jestem w szoku, bardzo pozytywnym. U mnei w rodzinie jest parę dzieciaczków adoptowanych, nawet moja chrzestna jest adoptowana, moja babcia była w czasie wojny w domu dziecka, ale Jego rodzina...mieli problem z zakaceptowaniem dzieci z innego małżeństwa (Jacka brat ożenił się z rozwódką)...
Dziś kolejny raz świętuję urodzinyMiłego dnia
justta, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
No nie muszę się z wami podzielić ta informacja,
To mój trzeci pobyt w tym szpitalu ale pierwszy raz zostałam na weekend.
Przychodzą do mnie różne babki, począwszy od bibliotekarki po babkę która chce poprostu porozmawiać aby mi nie było nudno, co dwie godziny przychodza pytać się czy chce coś do picia, serwują wysoki wachlarz zimnych i ciepłych napojów, przychodzi babka pyta się czy mam jakieś swoje owoce do umycia.... Normalnie zupełnie inaczej niż w Polsce... Ale wciąż się zadziwiam.
Przyszła dziś babka z kosciala i pytała się czy chce aby jutro ksiądz do mnie zaszedl z opłatkiem.... No szok, dbają tu o nas nie ma co narzekaćBlondik, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Izolecc serdecznie gratuluje Tomaszka!!!!!!!! Zdrówka zdrówka dla Was
Lara gratuluje zębola hurra wreszcie
Ana zycze spokoju i niech tam Kiano grzecznie czeka na swój czas
Chorowitym jak zawsze zdrówka zycze :*
Blondik szacun dla męża...fajny z niego gość musi byc
Kotka Zosik tez taka terrorystka a nerwy ze ho ho
Miłego dnia zyczeLaRa, Blondik lubią tę wiadomość
-
W polskim szpitalu, też przylazi ksiądz z komunia
Smoku: kopę lat.
Ja dziś zrobilam gulasz z serduszek (kilo kosztowało 4,5 zł szał) ma w tym czasie turlala puszkę z mlekiem, walczyła że zgrzewka wody, straszyla siebie samą w lustrze, rozwalila pudełko po butach wywalalajac buy, grzebala mi w portfelu, jadła kalendarzy, otwierała i zamykała drzwi..
Szkoda, że spała na spacerze, bo już jestem lekko zmęczona, a mój chce jeszcze po pracy jechać po córkę i 3h kolejne h będę małą sama.. Próbuje go przekabacic.. -
Witam
Izol gratulacje Tomka ( uwielbiam to imię) ps jak Ty sie czujesz?
Lara no i występujesz z klubu bezzębnych z Ania w takim razietakże chyba sama juz zostałam. No nic czekam cierpliwie.
Blondik wielkie serce ma Twoj maz, w tych czasach to juz mało spotykana i modna cecha mężczyzn. Gratulacje.
Sumi witajszybko zleciało juz 2 miesiące. Jeszcze troszkę i moze odsapniesz.
Zgredko, Konwi zdrowka. Kroko a wy jak?
Yas bardzo mocno trzymam kciuki za fasola.
Wróżko za Ciebie tez i btw jak juz taki z Ciebie forumowy szaman to weno mi powiedz gdzie jest moja owulacja bo przecież tez sie staram, tyle ze nie testuje nic bo jeszcze nie miałam @ .... Jak sie ogarnę z przeprowadzka to muszę lecieć do gin poszperać w tych jajcorach co by jakieś jajo puściły.
U nas uwaga Jagoda od dzis oficjalnie raczkujeWróżkaZielona, LaRa, konwalianka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek