Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak...... My tu gadu gadu, a życzeń Franiowi nie ma kto złożyć
Franiu, roczniaku!!!!
Dzisiaj kończysz 1 roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chował.
Rodziców zawsze słuchał.
Radośnie się bawił,
Nowych rzeczy nauczył.
Świat wokół Ciebie poznawał
I często się uśmiechał.
By Twoje dzieciństwo
było piękne i radosne
jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
:*WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki!
dzieki Laruśjubilat w sredniej formie, dal mamie dzisiaj popalic w nocy
znow sie goraczka pojawila i zachodze w glowe o co chodzi. przy zebach nie mial nigdy goraczki. kaszlu i kataru brak. siku jest normalnie, kupa tyz. macie moze jakis pomysl? i moj oczywiscie od paru dni tak mi dziala na nerwy, ze ja pierd...! takze rozumiem Ciebie Kroko. czasami naprawde czuje sie jak samotna matka. wczoraj caly dzien w sumie przelezal, bo "nie mial swiat, musial pracowac". w nocy nie wstaje do malego i dzisiaj z rana jak wstal sam cos zjesc, to z łaski poszedl przebrac i mleko zrobic- oczywiscie po tym jak mu powiedzialam, zeby zrobil, bo sam sie nie domysli, ze dziecko glodne!
no i nie wiem co zrobic z tym przyjeciem w sobote. jest zaproszonych okolo 20 osob, tort zamowiony, dekoracje kupione. ale nie wiem czy Malemu przejdzie do soboty. a jesli przejdzie, to czy zapraszac malutkie dzieci? ehh
tak wiec ja w ten piekny dzien mam jakiegos doła, do tego pogoda chu... i do pracy musze jechac.
trzymajcie sie cieplo kochane i wybaczcie, ze sie mniej udzielam, ale nie wyrabiam fizycznie i psychicznie. oby wkrotce bylo lepiej... -
nick nieaktualny
-
Franiu najlepszego kochany brzdacu:)daj znac jak karta dojdzie;)
My dzisiaj na zakupy ciuchowe ze starszym synem, bratem , bratowa i mala Nadia:)Leo zostaje z babcia:)))))bedzie szalenstwo juhuhuhu
Milego dnia:)Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
100 lat dla Frania w zdrowiu szczęściu i wspaniałym życiu pełnym przygód i w towarzystwie dobrych, życzliwych i szczerych ludzi .
Szukam do kupienia rajtuzek z Abs na kolanach w rozm 74/80 ma któraś do odsprzedania lub link do aukcji zeby były fajne jakościowo?Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hejka
Franiu sto lat w zdrowiu, szczesciu i zabawie
Mam pytanieepo ile wasze okoloroczniaki i zjadaja kaszki na raz? bo cos mi sie zdaje ze Leo sie nie najada a zwyklego jedzenia to skubie doslownie
Milego dnia laseczkiKrokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
ANASTAZJA gratulacje!!!
Dobrze ze wszystko sie szczesliwie skonczylo! Nie miej zalu choc cie rozumiem bo ja tez do siebie jakis taki glupi zal mam ze nie dala rady sn chociaz to nie moja wina przeciez
Btw. Ja mojego synka tez "kurczakiem" nazywam.
A moj Kurczak troche sam stoi, maszeruje jak sie go za raczke trzyma ale sam narazie kroku nie postawil. My nadal na Wzgorzu, pogoda piekna ale jutro albo dzisiaj musimy juz na polno do Tangeru pedzic bo 02.04 mamy prom do Genewy.
Kurczak zadowolony tutaj bo lazi po ziemi, brudny jak dziecko Afrykanskie, musze pilnowac bo ciagle pakuje ta czerwona ziemie do buzi.
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Sto latek dla solenizanta Frania
dużo zdrowka i moc uśmiechu samych radosnych chwil
i duuuzo słoneczka hihi
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Sto lat dla Frankarosnij zdrowy i usmiechniety
a juror Zuzia, pojutrze Hanka...alez ten czas zasuwa
ja szykuje dom na przyjazd gosci. zakupow juz nie bede miala kiedy zrobiclodowka pelna, ale zawsze fajnie kupic cos specjalnego jak gosc przyjezdza.
no i auto kupilismy, ufffKrokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:Dziekuje kochane za zyczonka:** pytanie szybkie do Zgredki- co Ty kupowalas na oczko dla Lucji? Bo Frankowi cos zaczelo ropiec:/ takie przyjemnosci z okazji urodzin
Tobrex na recepteWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hejka,
Sto lat dla Frania!!!
Psotka, a nie stresujesz sie, ze on tak wszystko z ziemi zjada?
Kroko, tez nie jestem za przeklueaniem uszu takim maluchom, wg mnie to wyglada jak "stara malutka") ale to of course moje zdanie.
Młoda - gratki, super wieści.
Manku - racja, ja u teściów wiem, ze musimy sie zajmować małymi sami i jak teraz teść powoził Toske, a teściowa ja ponosiła, to byłam miłe zaskoczona;)
Sorki, ze tak, jak po ogień, ale czasu nie mam...
Zuza wczoraj spadła na glowe z kanapy, która mauz przyniósł dla gości w zeszłym tyg, prosiłam, zeby wyniósł, bo wchodzi i spadnie, co on skwitował "w gore nie poleci", no i nie poleciała w gore...ale sie wkur**, urządziłam mu piekło na ziemi.
Poza tym w święta byliśmy u todzicow i moja mama nie powiedziała, ze tata ma prawdopodobnie opryszczke, teraz Zuza ma cos na wardze, boje sie, zeby Toski nie zaraziła, a za tydz. mamy szczepienie, ktore chyba musze odroczyć, bo dodatkowo ja sie przeziębiłam i boje sie, ze je zarazę;(
Wszystko nie tak...masakra!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 14:50
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Gowno psie
Mój się obraził na mnie, phi
Bo wczoraj pojechał odwieźć kuzyna do ciotki i ich przyjęła jedzeniem, a ja się wscieklam, że nie zadzwonił, że mam obiadu nie gotować i go wyzwalam
Wiem, forma była zła..
Zmęczona już jestem spina mi brzuch i pekam, że urodze przedwczesnie...