Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robię mix z moich wypieków
Podwójnie czekoladowy z malteserami ale krem biały i ozdobiony motylkami cukrowymi..
Lili: bardzo współczuje ;(
Oszczędzaj się bidulo, organizm jednak nie jest gotowy ;( ehh
A mi dziś powiedzieli, że mam wielki bęben ;( -
Dżem dobry laski
Zgredka kto był tak miły i taki komplement Ci walnął? Na pewno wyglądasz super!!!! Bo pikno kobita zes :*
Lara jak tam jest juz projekt torta?
Haneczko jeszcze raz wszystkiego naj!
Kroko super ze impreza udana
Lili współczuje Ci biednaciagle cos widze Zdrówka!!!!
Konwi a jak chłopaki?
U nas dzis piękna pogoda...szaro buro i pewno bedzie padać...chęci do życia zerowe
Mimów szystko miłego dnia zyczeKrokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
Smoku: to byl skrot myslowy, powiedzieli ze mam wiekszy brzuch od kolezanki drugiej w ciazy, ktora miala przez caly czaa wiekszy choc rodzi 1,5 miesiaca pozniej. Ale moj jakos tak wyskoczyl nagle a jeszcze miesiac temu nikt nie wiedzial..
Moze stroj mialam zly, bo koszule odcinana pod biustem a ona z kolei sukienke do ciala, wiec i ja dzis taka wynalazlam, a co ostatni raz jest sie w ciazy, moge raz cos nieluznego zalozyc
Sto lat dla Hanusizdrowia przede wszystkim!
Jade do robotybeszka lubi tę wiadomość
-
czesc,
Najlepsze życzenia dla Hanuli, oby wreszcie przespała noc i tym samym zrobiła sobie i mamie dobrze
dzięki smoku.. jakoś się kulamy.. spadł deszcz i jest o niebo lepiej.. tymek nie kaszle.. cisną mi się na usta same przekleństwa w związku z alergiami.. wiem wiem.. wszyscy czekają na sloneczko i piękną pogodę, ja też, naprawdę ale dopiero w czerwcu.. teraz wolę, jak deszcz pada..choćiaż możemy trochę pospać..ech.. Patryk ma zapchany nos..
boże co on zrobił z babeczką :(ale sprzątania mnie czeka..
zgredko, czasami tak jest że nagle brzuch wyskoczy..inna sprawa, że jak już ludzie wiedzą, to wypatrują.. wielkościa się nie przejmuj.. brzuch się zmniejszy, jak urodzisz :)ja też miałam wielki brzuch..a moja siostra miała ogromny, mimo, że ciąże miała 5 m-cy młodszą niż ja.. ja w 8 -mym miałam taki jak ona w 5 tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 09:19
beszka lubi tę wiadomość
-
Hej,
I tu Hani życzę wszystkiego najlepszego i duuuuzo zdrówka!
Smoku, tak, wybrałam na razie 3 projekty, będziemy musieli podjechać do cukierni i dogadać temat. Na oku mam:
Edit
Sama nie wiem co wybrać heh, mam jeszcze trochę czasu na decyzje.
Od dziś małż ma 2 tyg tacierzynskiego, i zaraz uderzamy do sklepów ogrodniczych, bo od jutra pogoda ma być cudna wiec prace wiosenne czas rozpocząć
Mówiłam już ze kocham wiosnę????? Kocham)))
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 22:17
Yasmin, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
Hej zdrowka szczęścia i wszystkiego cudownego dla Hani
Lara mi sie podoba ten pierwszy
Z tymi psami to widzę nie jest odosobniony przypadek ... Moja fryzjerka u której wczoraj byłam tez mówi ze jej suczka hasky chapsnela syna ( dzis mały ma roczek) i to w twarz ale na szczęście nie ma śladu takze wiem ze poprostu muszę uważać i pilnować.
U nas znów deszcznie mam jak wyjsć ... Zwariuje !
beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
No to zgredka całkiem inaczej to brzmi
tez uważam ze teraz powinnaś obcislaki nosić!!!!
Lara mnie ten pierwszy najbardziej sie podoba! Kokardki
Konwiprzej**ane te alergie naprawdę! Ktoś w rodzinie ma? Wybacz to głupie pytanie ale nie pamietam po prostu czy mówiłaś
Zośka juz spacer zaliczyła...krotki bo z pol godziny bo pizdzi ale zadowolona juz spi
Aaaa i przyjechały mebelki zosiowe ale trzeba skręcić
Lara jak skończyć u siebie to zapraszam na moja pustynie
A wiem ze to juz było ale szczerze to nie chce mi sie szukac...dajcie pomysla na drugie śniadanie i podwieczorek? Młoda oczywiscie kocha szyneczkę jogurty jaja i parowy!!!! Kaszka tak średnio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 11:03
-
Jakie macie pomysły na wkręta? Bo dziś przecież prima aprilis, a nie mam pomysłu jak wkręcić małża
Zakupy ogrodowe zrobioneteraz tylko czekam na pogodę, moja mamę i będę działać
-
nick nieaktualnyHania wszystkiego najlepszego!!!
Lara mi się 2 podoba bardzo
Maniek takich odruchów u psa nie wyszkolisz choćbyś bardzo chciała. A Jagoda wcale się nie przejęła jak widać
Byłam wczoraj na imprezie, sama, tatuś został w domu z Ninąa jutro idziemy razem a z Młodą zostaje teściowa... Jak ja to przetrwam?!
Ile czasu po porodzie wasze brzuchy dochodziły do siebie? W spodnie przedciążowe wejdę ale fałdinio mi wystajejak to wygląda
no i cały czas wpier*** słodycze! nie jem, ja je pochłaniam!!! ratunku!
-
Podoba mi się ten pierwszy i ostatni. Sowy są urocze
Mari, do tej pory mam fałdy Mari, zazdroszczę wyjścia.. Od porodu nigdzie nie wyszliśmy wieczorem.. A nie, sorry, raz byliśmy w kinieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 18:13
-
Zgredka a nie max sprawdzonej cukierni? Ja też nie lubię zamawiać, zawsze można wyczarować coś w domu, kupić masę plastyczna a figurkę na allegro. Ja figurkę z masy zamówiłam u takiej pani, zrobiła z mojego zdjęcia to co chciałam
-
No świetny pomysł
Nie mam sprawdzonej, u nas chłop zrobi
W ND goście przybędą, znajomi póki co..
I od razu mam pyt: zapraszam na godz 15`wiec jakie me u oprócz tortu? Wstępnie tak zapraszałam, że na tort, ale mój chce przekąski jakieś, a ja myslalam raczej na słodko..
Jakieś propozycje??
-
dobry wieczór
100 lat dla Hani, zdrówka i szczęścia :*
śliczne projekty tortów, może pokaż Ani i niech sama wybierze?
Zgredziu, noś brzusio z dumą. Sporo Ci na bank zazdrości. A ponoć w 2 ciąży zawsze większy...
Konwi współczuję tych alergii, serio. To musi być koszmar
miłego wieczorubeszka lubi tę wiadomość
-
Sto latek Haneczko!
Yasmin nie odpowiedziałam - nie wiem czy mam w ogóle owulację a jeśli mam to kiedy, nie mierzę temp, nie robię testów owu.Idę na żywioł hehehe.
U nas noc tragedia, znowu brzuszek.
Zuza darła się jak nigdy, tak ją bolało.
Podałam viburcol i po jakiejś pół godzinie dopiero się uspokoiła. Ech.beszka lubi tę wiadomość
-
prawidłowe mierzenie tempki w nasze sytuacji jest raczej utrudnione... ja mierzę, ale bez zachowania tych wszystkich restrykcji. Tzn mierzę o 20:00 (+/-) czyli nie od razu po przebudzeniu i po 2 h snu tylko po całym dniu.Używam do tego termometra bezdotykowego żeby było ekspresowo. Chyba mało wiarygodnie ale jakoś wygląda że się sprawdza. Ovu wytyczyło owulację kiedy się spodziewałam. Moze warto spróbować... Jakie były długości Twoich cykli przez ostatnie 4 mce? Nie martw się
coś wymyślimy
-
Hej Yas, pytałaś o foteliki. Nie pamietam czy ktoś odpowiedział, a ja nie czuje sie kompetentna aby Ci doradzać. Ale osobiście ńie kupiłabym fotelika z ta osłonka. Popytaj fachowców w sklepach, Btw kupiliście już coś?
Ja robię testy owu, sikałem wczoraj i dziś i paski są praktycznie jednakowe, wiec nie wiem o co kaman, silne jeszcze jutro, jak bedzie bledsze to po ptokach hehe
Od przyszłego cyklu zaczynam mierzyć tempke.
Zgredko, ja bym podała jakieś dwie sałatki, kabanosy, śledziki-koreczki, ser z oliwka i tyle. Każdy coś złapie
Ania śpi, wiec wieczór już całkiem spokojny.
Dobranoc i spokojnej, przespanej nocki