Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane, za wszystkie zyczonka dziekujemy!
baardzo to mile, tyle milych slow
Zgredko, Jussta- karteczki dotarly i wywolaly mega usmiech na buzi Franulabuziaki za nie :*
dzisiaj Franko rzadzil z dziadkami. matka w pracy, ojciec w rozjazdach... taki dzien urodzinowyno ale mam nadzieje, ze do soboty choroba przejdzie i imprezka sie uda
ktoras pytala o rajtuzki z abs-em. ja kupilam jakies z allegro, ale ich akurat nie polecam. te abs-y mialy akurat w miejscach ktore "nie dotykaly" podlogi, tj. na piszczelach- tak sie zsuwałygeneralnie najwiecej pomogl po prostu dywan.
A w zwiazku z kaszka- moj z jedzeniem jej nie ma problemu. chyba jakies 220 zjada.
Zgredzia- Ty sie oszczedzaj babo i zlewaj cieplym moczem tego Twojego.
Beszka- no wlasnie, jakie autko w koncu? i jak Hanula sie miewa?
Summerka- zawsze tak jest z tymi chlopami!! wszystko bagatelizuja a pozniej jak cos sie stanie, to chowaja sie po katach. wrr. dobrze, ze mu sie dostalo. a opryszczka... wlasciwie wystarczy, ze ktos kto jest nosicielem dotknie raczek dziecka, a ono je wlozy do buzi i juz wirus jestpodobno wiekszosc z nas ma tego wirusa, ale nie u wszystkich sie pokazuje w formie opryszczki. oby dziewczynki to ominelo...
Kotka- ahh, zazdro 600!! wez no przeslij troche tego sloneczka
Kroko- ehh, szkoda, ze negatywale jesli mialas pozna owulacje, to moze jeszcze za wczesnie na testy? siknij za pare dni jeszcze raz.
Mari- hehe, super! nie daj sie tesciowej!!
I juz nie pamietam co mialam pisac. padam na ryjek, ale jak sobie przypominam jak bylo rowno rok temu... ahhco prawda akurat o tej godzinie mialam najgorsze skurcze oksytocynowe, ale nie zaluje, ze tak o wszystko wygladalo. to byl najpiekniejszy dzien w moim zyciu
dobrej nocki dziewuszki, oby byla spokojna!
zgredka, Krokodylica, marissith, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej misie, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Franusia
Mój małż dziś miał dóła bo jak przyszedł z pracy mała akurat się obudziła i taka niedobudzona jak go zobaczyła to się rozplakala i ten sobie wkrecil że go dziecko nie lubi.... Masakra jak dzieciakWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hola hola
Wszystkiego Najlepszego dla naszej dzisiejszej jubilatki
Zdrowia, radości, miłości, takiego rozwoju jak do tej pory
Witam się w trzecim trymestrze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 06:35
WróżkaZielona, Blondik, Lili83, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek!
Jeszcze raz wszystkiego naj dla Zuzi Krokodylowej!!!!!
Beszko gratki nowego auta!
Konwi u Was ciagle cosmasakra
Zgredzia gratki 3 trym i spokoju zycze!
Ana gratuluje serdecznie! Bo nie pamietam czy Gratulowalam
Summi Tobie tez spokoju zycze
Tematu teściów nie skomentuje
U nas dzis znów płac budowy rozbieranie kostki wyrywanie drzewa koparka pies wariuje wiec mamy wesołoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
wszystkiego najlepszego dla Franulkanasz kartka jak zwykle się spóźni... przepraszam
Zuziu 100 lat w zdrowiu i szczęciu
Zgredziu, siły i spokoju życzę
Summi buziaki dla małej
Kroko, dlaczego w sumie u Ciebie takie długie cykle? bo zapomniałam. Wspierasz się testami ovu? miewasz śluz przed ovu? jak Ty właściwie jesteś w stanie ovu wyzna czyć przed @? te cykle są stałe? w miarę równe? jakie długie były przez ostatnie 4 mce?
chciałam dziś pojechać za fotelikiem dla kingi ale mamy zebranie w spr jazdy konnej dla K i nie wiem czy ogarnę...
miełgo dnia
ps. Mamy tutaj kilka mądrych głów w temacie fotelików. Co sądzicie o takim? błagam help. Jam totalnie nie w temacie
http://www.sklep-tosia.eu/kiddy-phoenixfix-pro-2_p2419
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 09:43
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkiego najlepszego dla Zuzienki
zdrowka szczęścia i uśmiechu
Zgredko gratulejszyn trzeciego trymestru... Leci ten czas szybko.
Yas nie pomogę, nie znam sie:(
Lara i jak sprzedaż mieszkania, udało sie?
Ja sie wczoraj zryczalam a potem pokłóciłam z mężem ( rano mnie przeprosił wiec juz ok) zryczalam sie bo Jagoda wczoraj wstając złapała sie psa gdy ten spał i chaosnal ja w rączkęnie mocno na szczęście płakała króciutko bo sie chyba bardziej przestraszyła .... A maz mnie obwinia ( chyba słusznie) bo on chciał psa tresować gdy był mały ale nie pozwalałam ( wiem zle zrobiłam ale nie pozwolę na bicie zwierząt, a według mojego męża tylko tak sie zwierzęta tresuje) i teraz nie wiem co mam zrobić , boje sie o mała ale psa tez nie oddam nigdzie:(
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Manku, chętni na mieszkanie pracują za granica i teraz na początku kwietnia maja przyjechać i sfinalizować transakcje, ale póki nie mam pieniędzy to na nic sie nie nakręcam
za to z dwóch banków dostaliśmy zgodę na kredyt na nowe mieszkanko (niedobrze mi sie już robi w tym ktore wynajmujemy) ;(
Co do psa..... Nie obwiniajcie siebie, ani psapinczerki niestety nie maja łatwego charakteru i poprostu musicie spokojnie psu tłumaczyć, ze nie może dziecka gryźć, ale tez zwracać uwagę aby Jagoda nie zaczepiała go podczas snu. To było niestety naturalne zachowanie psa, został wytrącony ze snu i poprostu sie bronił. Tego raczej nie da sie wyszkolić na szkoleniach
Nie chce żebyś mnie złe zrozumiała, ale Ja bym nie dała zrobić psu krzywdy, zwłaszcza ze nie zrobił tego celowo. No i może po takim razie Jagódka bedzie wiedziała, ze nie można tak robić.
Mój labrador natomiast jest bardzo spokojny, Ania ma zabawę na nim, tzn kładzie sie na jego grzbiecie i "spływa" po nim, i tak kilka razy. On ja polize i tyle. Ale wiadomo, psu nie można w 100% zaufać wiec trzeba być zawsze blisko i przewidywać niektóre sytuacje.
-
Lara to trzymam kciuki za sprzedaż.
ja mam schit tzu ( mój maz zwie go jeszcze bulszitu) wiem wiem ze to nie była jego wina a odruch jest juz stary i ma swoje humory jak każdy, ale nie powiem serce mi zamarło.... Jagoda zapomniała bo dzis juz mu chciała do legowiska wleźć . Ehhh bede miała urwanie dupy z nimi. No ale sama sobie tak zrobiłam .
Maniek
-
Czemu mi sie wydawało, ze masz pinczerka? Coś pomieszalam....
Ania tez ma zapędy do psiego posłania, wtedy pies wychodzi grzecznie a ta ma tam rzucawki (posłanie jest duże i skórzane) i wskakuje do niego i wyskakuje.
Aaaaa, to Smok ma pinczerka, heh -
Taaaaaa to u nas jest Goliat
mimo tego ze warczy na zoske jak tylko lezie w jego strone to i tak go łapie za ogon albo co gorsze za łapy czego on nie znosi! Podgryza ja ale o dziwo delikatnie...Maniek olej męża mogłaś powiedzieć ze jego tez nie wytresowalas o teraz sie czepia!
nic sie nie stało wiec wrzuć na luz...naprawdę kobieto
Lara trzymam kciuki za mieszkanie
U nas juz po robocie...ale strachu było zaczepili o linie wysokiego napięcia przecięli rurę z woda ale nic sie nie zawaliło i wszystko naprawili wiec uffff przeżyłam -
Kroko, sto lat dla pięknej Zuzanny!!!
Z opryszczka to fałszywy alarm - Zuzie sie to nie zwiększa, wiec to chyba zwykły pryszcz;)
Jak tak czytam nasze wypowiedzi, to dochodzę do wniosku, ze bycie matka to hardcore... U nas dziś zero snu zarówno u Zuzi, jak i Tochy, wiec mam dzien z glowy, na szczescie w nocy spały.
Mari, zainspirowałas mnie - kupiłam dwie chusty (obym tylkovumiaka Toche bezpiecznie zamotać) i bede mogła wychodzić z tocja w chuście i Ziza za rączkęKrokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Zuziu sto latek:) rosnij zdrowo:)
Manku nasz shitzu tez ugryzl Leo:/juz 2 razy pierwszy raz bylo delikatnie w raczke drugi dosc mocno pod okiem:(to byl dla nas szok bo piesek spokojny i nigdy w zyciu bym sie tego po niej nie spodziewala!ale musze przyznac ze to nie byla jej wina Leo zabardzo ja tarmosil i ciagnal za ogon:(i sie psina zdenerwowala:(niestety Leo mial nauczke tylko na jeden dzien:/teraz bardziej goi jej pilnuje bo nie wyobrazam sobie zeby ja oddac!
Justta Leo w ogole kaszek nie jada:/tylko mleko okolo 150 ml rano i wieczorem
Znowu mnie cos dopadlo mam biegunke i strasznie mi niedobrze:(Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B