Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Spieszę donieść, iż dzisiejszy test ciążowy pokazał dwie kreski. Czy to znaczy, że jestem w ciąży?konwalianka, beszka, Lili83, Izoleccc, Biedroneczka83, LaRa, zgredka, justta, Yasmin, Krokodylica, Summerka, marissith, Blondik, Arienna, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
faken szit. fotke dam jak ogarne to zamieszanie dzisiejsze, bo chlopaki na chacie, a za chwile babka z konkursy przyjdzie sprzatac mi lazienke. Moj jeszcze nie wie i zastanawiam sie wlasnie w jaki sposob mu oznajmie
a na razie cicho sza, tylko Wy wiecieKrokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:faken szit. fotke dam jak ogarne to zamieszanie dzisiejsze, bo chlopaki na chacie, a za chwile babka z konkursy przyjdzie sprzatac mi lazienke. Moj jeszcze nie wie i zastanawiam sie wlasnie w jaki sposob mu oznajmie
a na razie cicho sza, tylko Wy wiecieWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
O kurka wodna hihi mega gratulacje
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróżka gratuluję
Moje dziecko chyba próbuje mnie wykończyć albo ja mu robię mu jakąś krzywdę. Przy mnie mały nie placze prawie tylko jak jest na cycu. Pozw tym to histeria i wrzaski. Co robię nie tak i kiedy to się skończy? ??? To jest jakaś masakra.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:https://zapodaj.net/4892e1e8f21d4.jpg.html
oto i on
No i pięknie!!!!!! Ogromne gratulacje!!!!
Ach, jak fajnie
A ja donoszę, ze firma wózka jest super solidna. Wszystko wymienia za darmoWróżkaZielona, Yasmin, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Wrozko, ogromne gratulacje
bardzo sie ciesze. Spokojnych 9 miesiecy zycze
Izolec, mlenstwo moze brzuszek bolec i chce do piersi (chcoiaz z dosiwadczenia wiem, ze przy kolce dziecko piersi nie chce), moze chce sie przytulic i byc blisko ciebie a jedynie placzem potrafi to zakomunikowac.... Glowa do gory!
Konwi, zdrowka. Wspolczuje Wam tych chorob...
Zgredko, piekny tort Twoj facet ukrecil. Brawo.
U nas sie dzieje. Na nic czasu do tego znow przeziebieni i 4 zebole w natarciu.
Wczoraj dostalam kopie listu, ktorey moja adwokat wyslala do firmy. Prosze o kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:20
-
Beszko, trzymam kciuki!
4 zeby w natarciu? Omg u nas dwie dolne jedynki i dalej echooooooooo
Wróżko, małżowi poleconym test wyślijWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:35
-
Wróżko: gratulacje
Ja wrocilam z badania krwi małej i że żłobka, godzinę ja odwozilam wózkiem, ledwo dysze
Teraz robię obiad i za godzinę muszę już wyjść
Amjest gorąco, ja nie mam sienw co ubrac ;(
Nie mam lekkich w które wchodze lub w których nie wyglądam koszmarnie ;(
U nas dwie dolne jedynki są i dwie górne idą już druga się prawie przebiła, ale łopaty.. Jak u koniaWróżkaZielona, Blondik lubią tę wiadomość
-
Zgredka, co Lusia dostała za prezenty? Kroko? Wróżko? Smoku? I inne roczniaki?
Bo mnie podpytują a ja nie wiem sama. Wg mnie wszystko ma. Ale może coś ......
Aha, właśnie małż kupił Ani pierwsze wiaderkoz dodatkami do piaskownicy
Jutro mieliśmy jechać odebrać nasza ogrodowa piaskownice, ale niestety przenieśli nam odbiór na 16-tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej, Wrozo gratuluje
pięknie ze tak szybko poszło
moze kup maleńkie buciki i daj w pudełeczku wraz z testem ?
Izolec hmm moze cos go boli lub sie boi i przy cycu czuje sie bezpiecznie ?
Beszko kciukam
Zgredka fota doszła, tort wyglada smakowicie
O kurde Lara to producent stanął na wysokości zadania.
U nas była teściowa i szwagierka eh bawiły sie z jagoda ale ta upadła i ma siniaka na policzku ... A jak sie rozpłakała az nią zatrzęsło i sie wyrywała z bólu ... To nie na moje nerwy... A to dopiero początek... Z dobrych wieści to znalazłam żłobek w którym jest miejsce aaaa . Moze w czwartek podjedziemy zobaczyć i pogadać z Panią.cieszę sie bo wszędzie gdzie dzwoniłam lub byłam to juz brak miejsc na wrzesień .
Maniek
-
Hej, Wrozo gratuluje
pięknie ze tak szybko poszło
moze kup maleńkie buciki i daj w pudełeczku wraz z testem ?
Izolec hmm moze cos go boli lub sie boi i przy cycu czuje sie bezpiecznie ?
Beszko kciukam
Zgredka fota doszła, tort wyglada smakowicie
O kurde Lara to producent stanął na wysokości zadania.
U nas była teściowa i szwagierka eh bawiły sie z jagoda ale ta upadła i ma siniaka na policzku ... A jak sie rozpłakała az nią zatrzęsło i sie wyrywała z bólu ... To nie na moje nerwy... A to dopiero początek... Z dobrych wieści to znalazłam żłobek w którym jest miejsce aaaa . Moze w czwartek podjedziemy zobaczyć i pogadać z Panią.cieszę sie bo wszędzie gdzie dzwoniłam lub byłam to juz brak miejsc na wrzesień .
Maniek
-
Izolować trzymaj sie...wiem ze początki bywają koszmarne
mowie Ci bedzie lepiej...a jak sie martwisz to idz do lekarza.
Beszko trzymam kciuki !
Wróżka gratuluje serdecznie!!!!!
Lara Zośka dostała interaktywnego konia na biegunach takiego jak Diego chyba ma pchacz gawędziarz i stolik interaktywny reszta kasiura.
My byłyśmy w gościach same samochodem jakos przeżyłam ale ledwo jazda z nią nie jest łatwa.
Maniek gratuluje żłobka.
Miłego popołudnia laskiWróżkaZielona lubi tę wiadomość