Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara, Hanka dostala wozek dla lalek z drewienka. Ja sentymentalana jestem, wiec b.sie ciesze z takiej zabawki. Rowerek i tez jestesmy mega zadowoleni. Mielismy jeden po Leo, ale ten ktory teraz dostala o niebo lepszy. Zlote kolczyki, pudelko drewniane na skarby, lalke, ubranka, puzle, ksiazeczki i chyba tyle. Przynajmniej na chwile obecna nic mi do glowy nie przychodzi.
Maniej, biedna Jagodka.
U nas tez dzis wypadek. Mlodszy syn co chwile podnosi H na rece. Tlumaczymy ze nie moze i zabraniamy. Dzis mala mu sie wysunela z rak (jakis tydz.temu podobna syt.ale wtedy jeszcze kucal, wiec nie bylo tak wysoko). Cale szczescie upadla na dywanik w pokoju, ale cale czolo zdarte
Ja dzis u doktora bylam. Mam mnostwo skierowan na bad. Jutro jade zrobic. Kolejna lekarka radzi mi odstawic H od cyca....eh sama nie wiem co mam zrobic.....zgredka lubi tę wiadomość
-
Lara: dostała organki (nie zamawialam ale nie są straszne) spodenki (zamówiłam), zabawki do piaskownicy (też zgodnie z zamówieniem) super zabawki do kąpieli takie Safari że smakiem i poduszkę motylka i chustkę z la millou, a od rodziców zamówiłam jeździk samochodzik od chrzestnej kasę bo dołożę do fotelika i pomysłu nie miałam już, a nie chciałam zbędnych rzeczy
Beszko: miałam polubić inną wiadomośc.. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:38
-
Lara- Franek dostal baaardzo duzo ciuszkow, pchacz z klockami, zestaw do spania- koldra, poduszka + posciel, zabawki typu kręgle, klocki, piłka, pare ksiazek itd. Usmialam sie z tego listu poleconego
Moj za chwile jak wroci z pracy dostanie test w pudełku wiszacym na balonach urodzinowych Franka, hehe. powiem mu, ze Franek mu wlasnorecznie prezent zrobil. tjaaaja i pomyslowosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:39
Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór...
WróżkoAle wiadomość!!!
gratuluje kochana. Elegancka Krecha. Witaj Krecho
Laruś, fajnie że wózeczek w ramach serwisu załatwią
Kinga na roczek dostała głównie biżuterię. Złote serduszko na łańcuszek od nas, od chrzestnej złote kolczyki, od dziadków aniołka na łańcuszek, od chrzestnego krzyżyk z łańuszkiem (...) . Reszta kasę + jakieś zabaweczki
Jak mnie pytają co dać Kindze w prezencie to proszę zawsze o coś co jej zostanie na długo. Nie lubię dostawać pieluch, ale prezent dla dziecka...bardziej dla rodziców
Beszko kciukam
U nas wyszły ostatnio 4 zęby w 4 dni. Chyba już wiem dlaczego miałam najniegrzeczniejsze dziecko na świecie
Ja mam mega silną infekcję dróg moczowych. Wiem Laruś ze miała dzwonić, ale przepraszam nie miałam głowy.Co 3 min wc po 2 kropelki i bóóóóóóóóól. Noce najgoesze
Co raz więcej osób twierdzi że Kinga zachowuje się jak 3 latekZniszczyłam jej dzieciństwo???? Chyba za dużo od niej wymagam. Biedne są dzieci pedagogów... Dziś odkryłam ze potrafi wskazać żądane kolory
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Wróżka jaaaa cieee gratuluję!!!!!
Nieco Ci zazdroszczę, wiesz?
Napisz jak mąż zareagował.
beszka trzymam kciuki.
Lara fajnie że tak załatwili z tym wózkiem.
Z prezentów u nas to sporo ciuszków (co mnie bardzo cieszy bo wyrasta ojj wyrasta), jakąś grającą zabawkę i taki duży zestaw do piaskownicy. No i tort hehe. A od chrzestnej ten rowerek. My nie robiliśmy imprezy. Także goście przyszli sami z siebie, i przynieśli te prezenty.
Izolec ciężko mi coś poradzić, moja Zuzka miała kolki 3,5 miesiąca i płakała kiedy złapał ją ból brzuszka. Ale nie tak, że non stop.
Maniek niestety, nie ostatni to siniak.
Powodzenia ze żłobkiem.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Yasmin biegnij szybciutko do lekarza z pęcherzem.
Straszne to jest
Krokuś - jak ta dolegliwość w miejscy intymnym Zuzi? Poprawiło się? Pewno już o tym pisałaś ale nie byłam nie obecna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:51
-
No i super z tą błonkączęsto o tym myślałam...
Krokodylica wrote:
Kiedy testujesz?
15go mam dostać @, chciałam na lajcika testować 2 dni po, ale 12 idę do dentysty na kanałówkę. Chce zrobić prześwietlenie więc prosił o wcześniejszy test. Wychodzi na to że 12go... I znów będę z lupą doszukiwać się cienia cienia... a miało być tak dobrze
Ale wiesz co... mam parę objawów co daje mi jasno do zrozumienia że z ciąży nici...U mnie tak właśnie jest.0 objawów - jest ciąża...Masa objawów - ciąża urojonaKiedy zaczeły Ci się nudności?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yas, trzymam kciuki za zwai kresken
Mnie dopadła angina ;( gardło nadal zawalone, ale sie nie poddaje, a i do lekarza i tak nie pójdę heh.
Ania walczy z katarem, ale jak to mówią leczony trwa tydzień, a nie leczony 7 dni ;( biedactwo moje....
Dziś sie wyszalala na ogródku z babcia, piasek, huśtawka, zjeżdżalnia, kwiatki, furtki innych ogródków itd
No i dziś zjadła swoja pierwsza mała drożdżówkętylko taka mini mini hehe
Wróżko, opisuj szybciutko reakcje małżaYasmin lubi tę wiadomość
-
No moj popłakał sie na te nowiny
a pozniej poszedl biegac i jeszcze nie wrocil. mam nadzieje, ze nie dorwał go zaden dzik.
a powtarzal tylko "podwojny tata, podwojny tata"
takze ten.
czy Wasze dzidziole po kapieli w trakcie ubierania tez tak rycza? moj dostaje szalu jak go ubieram i probuje przytrzymac. musze to robic bardzo szybko bo wyrywa sie na wszystkie strony niczym opętany.
ok, ide spac bo ledwo dycham. dobranoc
Yas- kciuki!!Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ja też czekam na relacje wróżki
Jestem obolała i padam na pyszczek po cross..
Okazało się że Patryk obok zapalenia uszu ma też zapewnia lewego płucaczyli nie obeszloby się bez antybiotyku, przynajmniej jestem spokojniejsza, że nie dany na darmo.
Yas, wydaje mi się, że jeśli dziecko samo w sobie jest rozwinięte to możesz jedynie pomoc to rozwijać, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. Gdyby Kinia nie wykazywała zdolności to nic byś nie zadziałała, nawet jako matka pedagogYas dużo Wit c pij, chodzi o to aby mocz zmienił pH, nasiadowki rob, ciepłe okłady, może termofor? No i kąpiel. Współczuję, miałam często..
Oficjalnie mogę powiedzieć że Patryk chodzi już tak na luzie.. Długo się chłopak zbierał
Lara, uparciuchu! Do lekarza, po co się meczycYasmin, Misi@ lubią tę wiadomość
-
dziękuję za kcikasy
Lara, współczuję anginy i kataru Aniu. biedactwa. Ale Wam zazdroszczę rodosi własnego placu zabaw... Kinga nie przepada za huśtawkami... Wysiedzi max 5 min. Ma to ponoć związek z wadą wzroku... Może się kiedyś przekona
Zgredko spokojnej nocy.
Wszystkim zresztą
Wróżko ale słodko... "podwójny tata"
Dzięki Konwi za słowa otuchy. Ale ja naprawdę jestem wymagającą osobą. Tak w stosunku do innych jak i do siebie. Od samego początku ją "wychowywałam". Nie powiem... ma to swoje zalety. Kinga słucha, nie rusza czego nie wolno i odkłada rzeczy na miejsce. Omija zakazane strefy w domu lub jak chce się ze mną podroczyć dla zabawy to zwabia mnie w to miejsce głośno tupiąc i czekając aż ją "przyłapię" i wyłaskoczę. Niby fajnie ale obawiam się że ją "skrzywię" może stłamszę...
Gratuluję chodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 22:42
-
A moja właśnie przed chwilą obudziła się z płaczem.
Posmarowałam dziąsła (idą kolejne ząbki), mam nadzieję, że to nie brzuszek znowu.
Wróżka moja przy ubieraniu po kąpieli JUŻ nie krzyczy hehe.
Raczej na luzie i ze śmiechem.
Ale kiedys tak nie było. -
nick nieaktualny