X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, Hanka dostala wozek dla lalek z drewienka. Ja sentymentalana jestem, wiec b.sie ciesze z takiej zabawki. Rowerek i tez jestesmy mega zadowoleni. Mielismy jeden po Leo, ale ten ktory teraz dostala o niebo lepszy. Zlote kolczyki, pudelko drewniane na skarby, lalke, ubranka, puzle, ksiazeczki i chyba tyle. Przynajmniej na chwile obecna nic mi do glowy nie przychodzi.

Maniej, biedna Jagodka.
    U nas tez dzis wypadek. Mlodszy syn co chwile podnosi H na rece. Tlumaczymy ze nie moze i zabraniamy. Dzis mala mu sie wysunela z rak (jakis tydz.temu podobna syt.ale wtedy jeszcze kucal, wiec nie bylo tak wysoko). Cale szczescie upadla na dywanik w pokoju, ale cale czolo zdarte :(

Ja dzis u doktora bylam. Mam mnostwo skierowan na bad. Jutro jade zrobic. Kolejna lekarka radzi mi odstawic H od cyca....eh sama nie wiem co mam zrobic.....

zgredka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: dostała organki (nie zamawialam ale nie są straszne) spodenki (zamówiłam), zabawki do piaskownicy (też zgodnie z zamówieniem) super zabawki do kąpieli takie Safari że smakiem i poduszkę motylka i chustkę z la millou, a od rodziców zamówiłam jeździk samochodzik od chrzestnej kasę bo dołożę do fotelika i pomysłu nie miałam już, a nie chciałam zbędnych rzeczy

Beszko: miałam polubić inną wiadomośc.. ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:38

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara- Franek dostal baaardzo duzo ciuszkow, pchacz z klockami, zestaw do spania- koldra, poduszka + posciel, zabawki typu kręgle, klocki, piłka, pare ksiazek itd. Usmialam sie z tego listu poleconego :D

Moj za chwile jak wroci z pracy dostanie test w pudełku wiszacym na balonach urodzinowych Franka, hehe. powiem mu, ze Franek mu wlasnorecznie prezent zrobil. tjaaa :D ja i pomyslowosc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:39

Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczór...

Wróżko :D :D Ale wiadomość!!! :D gratuluje kochana. Elegancka Krecha. Witaj Krecho :)

Laruś, fajnie że wózeczek w ramach serwisu załatwią :)
    Kinga na roczek dostała głównie biżuterię. Złote serduszko na łańcuszek od nas, od chrzestnej złote kolczyki, od dziadków aniołka na łańcuszek, od chrzestnego krzyżyk z łańuszkiem (...) . Reszta kasę + jakieś zabaweczki
    Jak mnie pytają co dać Kindze w prezencie to proszę zawsze o coś co jej zostanie na długo. Nie lubię dostawać pieluch, ale prezent dla dziecka...bardziej dla rodziców :)

Beszko kciukam
    U nas wyszły ostatnio 4 zęby w 4 dni. Chyba już wiem dlaczego miałam najniegrzeczniejsze dziecko na świecie ;)

Ja mam mega silną infekcję dróg moczowych. Wiem Laruś ze miała dzwonić, ale przepraszam nie miałam głowy.Co 3 min wc po 2 kropelki i bóóóóóóóóól. Noce najgoesze

Co raz więcej osób twierdzi że Kinga zachowuje się jak 3 latek :( Zniszczyłam jej dzieciństwo???? Chyba za dużo od niej wymagam. Biedne są dzieci pedagogów... Dziś odkryłam ze potrafi wskazać żądane kolory

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka jaaaa cieee gratuluję!!!!!
    Nieco Ci zazdroszczę, wiesz? :)
    Napisz jak mąż zareagował.

beszka trzymam kciuki.

Lara fajnie że tak załatwili z tym wózkiem.
    Z prezentów u nas to sporo ciuszków (co mnie bardzo cieszy bo wyrasta ojj wyrasta), jakąś grającą zabawkę i taki duży zestaw do piaskownicy. No i tort hehe. A od chrzestnej ten rowerek. My nie robiliśmy imprezy. Także goście przyszli sami z siebie, i przynieśli te prezenty.

Izolec ciężko mi coś poradzić, moja Zuzka miała kolki 3,5 miesiąca i płakała kiedy złapał ją ból brzuszka. Ale nie tak, że non stop.

Maniek niestety, nie ostatni to siniak.
    Powodzenia ze żłobkiem.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin biegnij szybciutko do lekarza z pęcherzem.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Yasmin biegnij szybciutko do lekarza z pęcherzem.
    byłam Kochana. Z racji tego iż mogę być w ciąży została mi jedynie ŻURAWINA :(

Straszne to jest

Krokuś - jak ta dolegliwość w miejscy intymnym Zuzi? Poprawiło się? Pewno już o tym pisałaś ale nie byłam nie obecna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:51

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wtedy tamta dr usunęła tą błonkę i tyle. W sumie nie pisałam już nic, bo było po temacie. :)

Kiedy testujesz?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i byłam dziś z Zuzią w ccc i kupiłyśmy sandałki z lasockiego. :)

Yasmin, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

No i super z tą błonką :) często o tym myślałam...
    Krokodylica wrote:

Kiedy testujesz?

15go mam dostać @, chciałam na lajcika testować 2 dni po, ale 12 idę do dentysty na kanałówkę. Chce zrobić prześwietlenie więc prosił o wcześniejszy test. Wychodzi na to że 12go... I znów będę z lupą doszukiwać się cienia cienia... a miało być tak dobrze :)
    Ale wiesz co... mam parę objawów co daje mi jasno do zrozumienia że z ciąży nici...U mnie tak właśnie jest.0 objawów - jest ciąża...Masa objawów - ciąża urojona :) Kiedy zaczeły Ci się nudności?

Krokodylica lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam w 6tc już było rzyganko.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech.... więc i to męczenie się na marne...

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, trzymam kciuki za zwai kresken :)

Mnie dopadła angina ;( gardło nadal zawalone, ale sie nie poddaje, a i do lekarza i tak nie pójdę heh.
    Ania walczy z katarem, ale jak to mówią leczony trwa tydzień, a nie leczony 7 dni ;( biedactwo moje....

Dziś sie wyszalala na ogródku z babcia, piasek, huśtawka, zjeżdżalnia, kwiatki, furtki innych ogródków itd
    No i dziś zjadła swoja pierwsza mała drożdżówkę :) tylko taka mini mini hehe

Wróżko, opisuj szybciutko reakcje małża :)

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko a moja była taka zmęczona, a jednak po kąpieli się obudziła, potem długo walczyła, trzeba było ją długo nosić w płaczu i pisku..

;(

Oby się już nie budziła

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj popłakał sie na te nowiny :D a pozniej poszedl biegac i jeszcze nie wrocil. mam nadzieje, ze nie dorwał go zaden dzik.
    a powtarzal tylko "podwojny tata, podwojny tata" :D

takze ten.

czy Wasze dzidziole po kapieli w trakcie ubierania tez tak rycza? moj dostaje szalu jak go ubieram i probuje przytrzymac. musze to robic bardzo szybko bo wyrywa sie na wszystkie strony niczym opętany.

ok, ide spac bo ledwo dycham. dobranoc :)

Yas- kciuki!! :)

Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na relacje wróżki

Jestem obolała i padam na pyszczek po cross..

Okazało się że Patryk obok zapalenia uszu ma też zapewnia lewego płuca :( czyli nie obeszloby się bez antybiotyku, przynajmniej jestem spokojniejsza, że nie dany na darmo.

Yas, wydaje mi się, że jeśli dziecko samo w sobie jest rozwinięte to możesz jedynie pomoc to rozwijać, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. Gdyby Kinia nie wykazywała zdolności to nic byś nie zadziałała, nawet jako matka pedagog :) Yas dużo Wit c pij, chodzi o to aby mocz zmienił pH, nasiadowki rob, ciepłe okłady, może termofor? No i kąpiel. Współczuję, miałam często..

Oficjalnie mogę powiedzieć że Patryk chodzi już tak na luzie.. Długo się chłopak zbierał :)

Lara, uparciuchu! Do lekarza, po co się meczyc

Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za kcikasy :)

Lara, współczuję anginy i kataru Aniu. biedactwa. Ale Wam zazdroszczę rodosi własnego placu zabaw... Kinga nie przepada za huśtawkami... Wysiedzi max 5 min. Ma to ponoć związek z wadą wzroku... Może się kiedyś przekona

Zgredko spokojnej nocy.
    Wszystkim zresztą :P

Wróżko ale słodko... "podwójny tata" :)

Dzięki Konwi za słowa otuchy. Ale ja naprawdę jestem wymagającą osobą. Tak w stosunku do innych jak i do siebie. Od samego początku ją "wychowywałam". Nie powiem... ma to swoje zalety. Kinga słucha, nie rusza czego nie wolno i odkłada rzeczy na miejsce. Omija zakazane strefy w domu lub jak chce się ze mną podroczyć dla zabawy to zwabia mnie w to miejsce głośno tupiąc i czekając aż ją "przyłapię" i wyłaskoczę. Niby fajnie ale obawiam się że ją "skrzywię" może stłamszę...
    Gratuluję chodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 22:42

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się jednak obudziła i płakała trochę bez otwierania oczu mietolac smoczka, może ją te dziąsła bolą na jedynki górne..

Ale już chrapie u mnie w łóżku..

Ja też się klade ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja właśnie przed chwilą obudziła się z płaczem.
    Posmarowałam dziąsła (idą kolejne ząbki), mam nadzieję, że to nie brzuszek znowu. :(

Wróżka moja przy ubieraniu po kąpieli JUŻ nie krzyczy hehe.
    Raczej na luzie i ze śmiechem.
    Ale kiedys tak nie było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko gratuluje ;) u nas sa dwa zebole, a rehabilitantka cos wspomniala, ze chyba gorne ida. Troche nie wierzylam ale jak przeczytalam o Kini to juz wierze, ze moga wyjsc :)
    Zdrówka dla chorowitkow:*

‹‹ 1724 1725 1726 1727 1728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ