Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka, grzybica? Współczuje
Ania usnęła o 20:00 mam nadzieje juz na cała noc. Biedna oprócz 40 min (łącznie licząc) drzemki dopiero teraz padła. A ze zmęczenia juz płakała No i na koniec nabiła sobie guza na czole. Mam nadzieje, ze rano juz go ńie Bedzie. -
Cisza bo wiosna to ogródki kwiatki dzieci hehe:)
Lara współczuje no ale te guzy to chyba nieuniknione niestety:(
Moja dzis chyba jakiś skok ma albo testuje moja cierpliwość . Na szczęście dzis mi jej wystarczyło ale było juz krucho : najpierw w południe jak była śpiąca u chciałam ja uśpić to zaczęła krzyczeć ( to płacz chyba nie był bo bez łez ) no darła sie poprostu , to wsadziłem do wózka - jeszcze gorzej, to na ręce - tez zle , to do łóżeczka no niby lepiej ( albo przerwę sobie zrobiła) i potem znów na ręce, aaaa w koncu zasnęła po 40 min krzyk i znów na ręce i do wózka .... Obudziła sie po godz ... Z płaczem , zero humoru i jak tylko posadziłam w salonie to popruła do kuchni pogmerac w kontakcie ( jeszcze nieosadzonym - kable na wierzchu) jezu az mi sie gorąco zrobiło, potem zechciała pogrzebać w koszu na śmieci a potem na schody ... Reasumując wszędzie tam gdzie nie wolno! I tak wyglądał nasz dzień ze tylko chodziłam za nią i mówiłam nie, nie wolno , nunu .... Ciężki dzień a bedą jeszcze gorsze buuuu
Zgredka ale Ty ranny ptaszek. A candidia to wiadomo w ciazy niestety sie przyczepia. Oby szybko przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 20:48
Maniek
-
hej kobitki!
u nas ok. dzis Franek poszedl pierwszy raz do fryzjera z tata (oczywiscie wkurzylam sie, bo tez chcialam isc z nimi!). fryzjer typowo dzieciecy, Maly mial obcinane wlosy w takim samochodzie. podobno bardzo go wszystko ciekawilo i super to znioslahh, teraz tak dorosle wyglada. gdzie moj niemowlak, ja sie pytam?? a ja oczywiscie w pracy. po pracy musialam do mojej ginekolog podjechac, coby mnie zapisala na wizyte w przyszlym tyg. Juz sie nie moge doczekac kiedy przekazemy rodzinie wiesci o kolejnym bobiku
no i od maja chce byc juz na zwolnieniu. praca pracą, ale ciagle kombinowanie komu Franka podrzucic to nie na moje nerwy. a ze jestem z gatunku "zosi samosi" i nie lubie prosic o pomoc to bedzie mi latwiej na zwolnieniu.
Maniek- ehh, no sa takie dni, ze nic nie pasujepozostaje uzbroic sie w cierpliwosc i przeczekac. a moze zabki Jagodce dokuczaja?
Zgredka- no niestety czesto sie zdarza grzybek w ciazy. no ale najwazniejsze, ze z Kostkiem ok.
Lara- oby Anula spala dzisiaj ladnie
Ja tez dzisiaj mam nadzieje na ladna nocke. od kilku nocy jest nienajgorzej, wiec wysypiam sie calkiem fajnie.
milych snow wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 21:39
-
Hejol!
Ratunku nie wiem co sie ze mna dzieje moge spac i spac i jeszcze raz spac:(sil na cokolwiekbrak:/maz mnie wkurza buuuuu te przeklete hormony:/jestem wiecznie niezadowolona i zmeczona sama siebie nie lubie:(do tego pochwalilam sie ze Leo ladnie spi i od 3 dni ciagle pobudki nocne i placz:(uspokaja sie tylko przy mnie w dzien to samo tylko mamama do nikogo nie chce z nikim nie chce sie bawic o co kaman:/ja sie pytam:/nowych zebow brakmoze jakis skok?
Zgredka daj znac czy karta doszla;)tak na marginesie to przebyla dluga droge z Belgii do Maastrich nastepnie Katowice, Jaworzno,Rybnik....
Wrozko ty tez daj znac!
Wszystkim spokojnej nocy!
zgredka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Hej,
A ja już w przychodni chirurgicznej czekam na wizytę i sprawdzenie ran po ostatnim zabiegu. Od razu zapisze sie na kolejne usuwanie z pleców.
Noc spoko, przespana do 6:15.
Pogoda do bankizaczyna padać deszcz
Nerwy mnie noszą od rana wiec @ przybywaj
Miłego dnia -
A ja w tramwajaku, nie wiem czy widzialy na fb: Nieukowa jest w tatrach, jak bedzie miala czas to do nas wroci
Jakos mi slabo, nie wiem czy nie wyjde z tramu i poczekam na drugi, dlatego tez wlazlam na forum, zeby sie czyms zajac.
Aha wiecie ile przytylam? 13 kgjesCze kilo i przytyje tyle co w poprzedniej ciazy a zostalo 2,5 miesiaca nieeeee
-
Ej Zgredzia, 13 kg to luzik. Niektóre babki to po 30 kg przybierają (takie tam pocieszenie)
Z wizyty u chirurga: rany goja sie bardzo dobrze. Następny zabieg 5.05. I mam nadzieje ze ostatni - 3 znamiona do usunięcia rownież wypalaniem
Nie mam nieukowej w znajomych, wgl myslalam ze nie ma fejsa bo na grupie tez jej nie ma
Aha i zostało mi 0,5 kg do zrzuconej dyszki
Do kolejnej ciazy sie wylaszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:39
-
Hejo. Potwierdzam : Noc do bani , od rana deszcz buuuu.
Lara super wieści widzisz jaka Ty odważna
Zgredko ja przytyłam 19 kg z Jagoda a teraz jestem -3 kg wagi sprzed ciazy a ze zaczął sie czas aktywizacji rodzica to moze jeszcze uda sie cos zgubić. Ja sie bardziej martwię tym ze jestem teraz taka budyniowa bezmiesista buuu. Czasu na ćwiczenia nie ma:( wszystko przez mojego męża bo wiecznie go w domu nie ma.Maniek
-
Tak, tylko po malej mialam problem z chodzeniem na fita, bo niby kiedy, a teraz przy dwojce to juz w ogole, bede musialla skupic sie na niezarciu, a to trudniejsze..
Lara: super, ze ok wszystko
Wspolczuje nieprzesanych nocek, moja coprawda zasnela po 22 z trudem ale spala do rana (poza momentem kiedy wstala w lozeczku i zazadala wsadzenia do lozka mamy) -
Dzień dobry laski wybaczcie ze sie nie udzielam ale moj znów w delegacji babcia po robocie leci do ogródka i siedzi do wieczora wiec mam sajgon...
Ale najpierw sie pochwale dzis zaczęłam sadzać Zoske na nocnik i było od rana trzy siku i kupaoczywiscie w trakcie stos książeczek obejrzała naspiewalam sie i nakombinowalam ale cos ram sie udało
Lara super ze sie ładnie wszystko goia Zośka tez od jakiegoś czasu ma tylko jedna drZemke niestety
Zgredzia ja chyba 15 przytyłam ale Maniek tez nie jestem jak sprężynadziewuchy wrzućcie na luz tylko Kroko i Yas takie szczypiory ale przeciez to nie o to chodzi zeby sie katować tzn ja tak uważam ja zaakceptowałam swoje defekty po ciąży i juz nadal jem kebaby chipsy i pije pepsi ale to moje zdanie podkreślam
Wróżka ja sie wybieram z Zośka do fryzjera w przyszłym tyg i rozumiem bo tez bym sie wkurzyła!
Współczuje nocek u mnie nienajgorzej ale juz tak sie rozpycha młoda i jakie pozycje przyjmuje to szok!
Nie wiem co jeszcze miałam komu pisać i w ogole wiec przepraszam
Mimo ciulowej pogody miłego dnia wszystkim!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Smoku, gratki koopy w nocniku
Hihi
Manku, nie wiem czy jestem odważna, poprostu jak juz zaczęłam to lece po bandzie i chce usunąć ich jak najwiecej, a ze jestem niezle "pieprznieta" to sporo ich. Usuwam największe i wystające (np pod piersią, bo jak pamietam Malenq miała to usuwane jeszcze w ciąży a wole mieć to znieczulone niż pózniej na żywca).
Taka jestem, jak zaczęłam leczyć zeby to tez jak najszybciej chciałam mieć je z głowy. A ze odwlekalam.....
Teraz 27.04 idę do dentysty na piaskowaniedarmowe
Co za shitowa pogoda, jedynie moim kwiatkom i roślinkom na ogródku jest dobrze
A miałam plan dziś kosić trawę bo jutro małż wraca do pracy -
Bonjour
u mnie juz 5 kg na plusie:/w 1 ciązy przytyłam 16 kg w drugiej 11 kg a w tej to chyba do 20 dobije:(właśnie siedzę i zajadam zapiekanke własnej roboty chociaż tyle;)
Smoku tu nie chodzi o katowanie czy odmawianie sobie wszystkiego;)ale np ja czuję sie lepiej jak mniej waże fizycznie i psychicznie;)
Zgredka to mnie właśnie przearaża brak czasu na cokolwiek:(to będą cięzkie 2,3 lata życze nam wszystkim by te kolejne bobaski były tak grzeczne jak moja chrześnica która tylko je i spi!naprawde złote dziecko nawet na jedzenie trzeba ją budzić a w nocy wstaje tylko jeden raz:)
Lara gratuluję samozaparcia:)10 kg to piekny wynik:)
U nas dziiaj piękna pogoda zaraz leżaczek wystawiam i się legnę
LaRa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B