Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszko, kurde, ale historia z tym pepkiem. Lepiej to jeszcze skonsultować.
Lara gratuluję wyniku. Ja też trochę schudłam, ale do wagi wymarzonej jeszcze daleko.
Kupiłam sobie super strój kąpielowy - tankini plus majtki z przyszyta spódniczka. W niedzielę pierwszy basen z Madzia. Mam stresa
Mnie ostatnio chłop mniej wkurza o dziwoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik, bardzo dziękujemy za karteczkę
cudna
Gdzie zdecydowałaś sie na basen?
My na spacerze. Ania prowadzą mnie po wszystkich okolicznych furtkach sąsiadów ogrodowych
Co do chłopa to moj mnie ostatnio tak wqrwia ze historiaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:37
-
Ja jutro pojade z małą kupić pierwsze buy, czy kupować ten sam rozm 19 czy o jeden większy?
Po kanapce założyłam sobie lody, a mała bawi się swoimi zabawkami..
Plecy bolą, jeszcze tylko dwa tygodnie oł yeahKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredka w sklepach maja miarki lepiej zmierzyc dla pewnosci;)stopki szybko rosna:)Leo smiga w elefantach(beszko mialas racje;)) musialam kupic w Polsce bo okazalo sie ze te pierwsze butki ktore kupilam za duze i sztywne:/takze podwojny wydatek byl:(
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Blondik wrote:Na basen idziemy na żelazna. Ciekawe jak będzie
No to czekam na relacje
My na basen ścigamy jutro
Wróciłyśmy z dworu, i dziecko padło, ale sie nie dziwie bo tyle co sie dziś nachodziła to mogło ja wykończyć.
Ja sie zabieram za prasowanie, bo dziś odpuszczam fit ze względu na @.
Zgredko, rownież polecam elefantaw deichmannie są odpowiednie miarki, przykladasz do stopy i widzisz jaki rozmiar ma mała. Zreszta jak nie będziesz wiedzieć to tam ci pomogą.
Aha, i gdzie jest Młoda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 17:52
-
No wlasnie mialam pisac taka miarke pani dala nam do domu;)zeby sobie sprawdzic jak stopa rosnie;)
My bylismy w bibliotece zalozylam karte dla Leo:)wybral sobie 3 pierwsze ksiazeczki i teraz czytamy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:02
*******Gang18+*******B -
Hejka LaRa przywolalas mnie hehe. My tez kupowalismy Elefanty w Deichmanie I smiga w nich super poki co.
U nas nudy kochane ja zdycham ciagle wczoraj dwa razy rzygalam. Choc dzisiaj czuje sie ogolnie lepiej jesli chodzi o mdlosci I nie wymiotowalam jeszcze ale cos czuje ,ze zacznaja sie problemy z cisnieniem u mnieco prawda nie przekroczylo 140/90 ale bylo 134/80 I juz leb bolal a ja w stresie ,bo to wszystko mnie przerasta. Bedziemy z tz brac slub cywilny lada chwila . W poniedzialek mlody pojdzie podpytac czy da rade zrobic to jak najszybciej (ja bez ubezpieczenia jestem) mam nadzieje ,ze nie bedziemy musieli czekac miesiac czy ile sie tam czeka ahh. To tez takie pokickane wiecie... we wtorek mam wizyte zobacze jak tam fasol sie rozwija
.
Ja bym bardzo chciala isc z malym na basen ciagle odkladamy. Nigdy nie bylismy z nim jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:13
-
Taaa lilka juz bylam z papierami polowe mi niestety z pracy brakuje . Bylam tam w firmie bylej ale szefowa to ma w dupie I zanim te papiery zalatwi to minie rok. Nie chce mi sie babrac z nimi. Wole ten slub I luby mnie ubezpieczy I bedzie spokoj. Masakra.
-
Młoda można przyspieszyć ślub i mieć go nawet w tydz trzeba poprostu złożyć wniosek o przyspieszenie daty ślubu i uzasadnić go np tym ze jesteś w ciazy i coraz gorzej sie czujesz i wyznacza wam datę bb szybko.
Wróżka gdzie jesteś? Wszystko dobrze?
Zazdrocha z basenu ja to jakaś psychilka jestem bo wszystkiego sie bojeManiek
-
Młoda, a to nie jest tak, ze jak jesteś w ciąży to państwo cię ubezpiecza? Coś mi sie obiło o uszy ale nie wiem czy czegoś nie pomieszalam. Btw gratuluje decyzji o ślubie
Manku, a czego sie boisz na tym basenie?
Ania właśnie usnęła. Dziś miała dzien chodzenia, i chyba to ja wykończyło. Bo obudziłam ja z drzemki o 19. Pobiegala miedzy nami, zjadła kolacje. O 20 wsadziliśmy do kąpieli i juz była bardzo marudna, a teraz usnęła znów. Mam nadzieje ze do 6 pociągnie
Jestem z niej taka dumna, ze coraz pewniej czuje sie na dwóch nóżkach i daje sobie radei taki to cycuś mamusi
tylko mama! U was tez tak?
-
LaRa niby jest takie prawo ale nie wiem jak ze szczegolami . Moze przejade sie do oddzialu nfz w poniedzialek dowiedziec .
-
A nie jest tak ze jesli sie zarejestruje w biurze pracy bez prawa do zasilku to automatycznie ubezpieczenie sie nalezy?tak bylo przynajmniej kilka lat temu jak bylam jeszcze w Polsce no ale wiadomo przepisy sie zmieniaja:/
Lara u nas ostatnio jest tylko mama mama mamama taki cycus mamusi:)ale tez nerwus jak mu sie na cos niepozwoli to drze sie w nieboglosy;)
*******Gang18+*******B -
No I mamy... ja z mlodym chorzy jestesmy
mnie boli gardlo I mam ropny katar a mlody katar poki co. Jejku ja sie wykoncze ; (
Musze leciec dzisiaj po arsenal dozwolonych lekow I walczyc ,nie moze mi sie to rozwinac ahh -
Cześć,
U nas tak jak mówiłam....pobudka o 6
Teraz nocnikowanie
Młoda, zdrówka dla Was. Kup sobie prenalen. A młodemu Psikaj nosek woda morska i odciagaj. Tydzień to potrwa
My dziś basenik z Ania, potem ja sie relaksuje kosząc trawę w ogródku
Miłego dnia!!!!!