Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszko, dzięki ale się nie cieszę.. Wydaliśmy kupę kasy, a nie ma tego na czym mi zależy..
Karmie Patryka jeszcze 3 razy dziennie, ok 6 rano, 11 i 16.
U Tymka na roczku były dekoracje, kupiłam balony, girlandy itd, zostało na Patryka ale zapomniałam o tym, później oderwalam 1-ke i jest co rokutort był zamówiony do Patryka, dla Tymka pieklam
-
Hejka.
Lili to ja pisałam o tych butach.
Lara ja tam imprezy urodzinowej jakiejś szczególnej nie robiłam, więc raczej zlała bym temat, ale rozumiem że Tobie przykro z powodu mamy.
Kotka tort zamawiałam, dekoracji zero, gości nie zapraszaliśmy, przyszli sami.Tort zamawiany przywiozła moja mama.
-
U nas dzień jakiś taki.
Przed południem byłam z Zuzią na spacerze i zasnęła w wózku i w pewnym momencie tak się zakrztusiła śliną, że nie mogła odkaszlnąć i zrobiła się cała czerwona.A wyjąć ją, poodpinać te pasy itd. to schodzi tyle że masakra.
A wieczorem w kąpieli zaczęła kombinować, poślizgnęła się i dała nura do wody, zakryło ją całą. Muszę pochwalić swój refleks bo wyjęłam ją natychmiastowo, chyba jakoś odruchowo wstrzymała oddech? Bo nie krztusiła się ani nic tylko oczywiście był wielki ryk.
A ja to zawału dostanę. -
Dobry wieczór
Padam padam...dziecko mnie terroryzuje i lac zaczyna...mam nadzieje ze powstrzymam to! Poza tym spaceruje po domu samazrobiła sie towarzyska byłyśmy na zakupach to cześć robiła chętnie
A stary sobie musake zażyczył wiec popołudnie stałam przy garach a cholera niech ma raz kiedys
Lara kur*a współczuje oczywiscie ze trzeba zlać ale jestes jedna jedyna wnuczka no jak tak mozna ;( tulam kochana!!!!
Konwi niby taka pierdoła a jednak "pikadelka" bardzo ułatwiają życie!
Beszko idz do lekarza!! Wiem wiem jak to z lekarzami ale bedziesz spokojniejszatrzymam kciuki i za Haneczke oczywiscie tez zeby juz ja choróbska opuściły!
Kroko matko kochana! Ta Twoja Zuza to jest dopiero szogun jak to Lara mowi!!! Melisę wypiji niech moc bedzie. Toba
Blondik współczuje przeziebienia Madzi i twoich migrenja był poleciała do lekarza ale to ja
A wlasnie Mari sie odzywała? Czy mi umknęło?
Zgredka my jakos w połowie marca kupiliśmy Emela rozmiar 19 i tak patrzę na te papcie domowe i ona ma juz pełen but bo mamy takie bez palców wiec chyba sie przejadę przymierzyć "miarkę" w sklepie
A wiecie jaka ta nasza Lili ładna dziewucha???
No tyle pamietam i spadam spacdobranoc zycze spokojnej i przespanej nocy WsYstkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 21:19
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Cześć, my już po śniadaniu, wybieramy się do kościoła. Nie mamy planu na dziś, pogoda dziwna, ciężko coś zaplanować..
Noc taka sama, jak ostatnio. Budzi się często ale tylko odwracam na bok i spi dalej.. Chyba po prostu dorosl do odstawienia, bo póki co jestem w szoku, że tak szybko poszło.. Mam nadzieję, że nie będzie się budził też, a może by się uspokoił nawet wtedy, gdybym do niego nie wstawala? Dziś sprawdzę. Aa dziś i wczoraj zauważyłam śluz w stolcu.. Ech
Miłego dnia -
Hejo my też po śniadaniu
Ja po spacerze z psem
Dziś wysyłam małą z tatą do siostry i babci;)
Wepchnelam mu ją, bo cały tydzień pracował do późna i prawie się nie widzieli, a zresztą chcę odpocząć
Może wybiore się do kina, pojadę sobie tramwajem do miasta, przejdę się po rynku ahhh
-
Hej,
My juz po kościele, Ania właśnie ma drzemkę, mam nadzieje ze z 1,5 h pospi, bo jak wstanie to obiadek i idziemy zrobić pierwszego grilla w tym roku, czyli rozpoczniemy sezon grillowy
Blondik, jak Madzia? Chyba zrezygnowaliście z basenu?
Kroku, współczuje sytuacji w kąpieli i na spacerzejak dziś samopoczucie?
Ja postanowiłam (po wczorajszym tel do mamy), ze do niej nie zadzwonię. Jakoś tak....
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 11:53
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Madziu sto latek:)
Zgredka jaki tort robilas dla Lucji?ze strony moje wypieki?szukam dla starszego syna cos fajnego bo we wtorek ma urodziny:)
U nas sezon grilowy rozpoczelismy ziemniakami pieczonymi;)mniam dodalam jeszcze udka z kurczaka dla facetow zarcia bylo na 2 dni:)
Smoku czy wasze schody zamawialiscie u tego wozniaka?fajne ma projekty!polecilabys go?
*******Gang18+*******B -
Lili: środek i blaty z mojewypieki "podwójnie czekoladowy z malteserami" ale krem biały też z których z jej przepisów na pewno na śmietanie 30% i mascarpone..
Nie masz FB więc nie widziałaś foty ale był pikny..
Ja właśnie zbieram się do wyjścia, ale najchętniej bym się położyła spać -
nick nieaktualnysiemka
Blondik gratki dla Madzi no i zdrówkabtw jak odkryliście, że Madzia ma wadę wzroku?
Konwi tacy są faceci... w ogóle nie słuchają co się do nich mówi a później zdziwko... gratki ze sprawnego odstawienia Patryka
My już też po rozpoczęciu sezonu grillowego i to nad jeziorem, Nina była umiarkowanie zadowolona
Nina jest cudownajuż jest dosyć interaktywna, śmieje się i gada, lubi spacery (robimy 4h ok 15 km, ważne , żeby telepało
) niestety ja nie chudnę, nadal wisi mi 10 kg
no i o, tyle u nas
Pozdro dla ciotek -
Lara a dzięki, jakoś dzisiaj lepiej, zmęczona jestem, mój właśnie poszedł na spacer z Zuzią a ja dopiję kawę i kładę się na drzemkę.
Jeszcze mnie kaśka swędzi więc sobie zaaplikowałam clotrimazol, muszę się przeleczyć.
Mari Ty chyba coś pisałaś o bólu @. Ja właśnie jestem po @ a boli mnie ciągle jak na miesiączkę, nosz kurde. -
Blondik: sto lat dla Magdaleny
A ja ubralam się umalowalam biżuterię założyłam i już miałam do miasta się wybrać, kiedy stwierdzilam, że najbardziej relaksujący będzie dla mnie seni spalam 1,5h
A teraz zjem obiad i pomyśle nad wyjściem
Mari: spokojnie, dopiero dwa miesiące te spacery będą zbawienne, nogi się wyszczupleja jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 15:50
Krokodylica lubi tę wiadomość