X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nocka tragedia, ja migrena a mała jęki steki i wybudzanie. Zaczynam podejrzewać, że moja też ma migreny. to kolejny raz, kiedy ja mam migrene, a ona się wierci i jeczy nie wiadomo o co. ..
    Edit:To nie migrena. Madzia chora. Katar, kaszel i przeszklone oczka ; (

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:23

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, witam się po nocce, bez cyca. Dostał dopiero o 5.30 :)

Nie było tak źle, w kazdym razie nie trzeba było go nosić, tylko na boczek i lekkie bujanie

Zdrowia dla Madzi

justta, Lili83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka zdrowka wszystkim

Nocka tragiczna jaa zawsze, juzntrace nadzieje ze przespi kiedys cala noc normalnie, wkurza mnie ta niepewnosc o co chodzi...

Leos chodzi super, juz nawet biega, a mam szelki z Trunki i fajnie w tym chodzi przynajmniej mi nie ucieknie ;-)

Konwalianka suuuper, gratulacje odcycowywania ;-)

Buziaki milego dnia, a Leo na przejazdzce z tata autem, ja ogarniam chalupe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:53

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po śniadaniu dziś jajo zjadlysmy
    Potem odkurzylam dom, a teraz zbieram się psychicznie, żeby jechać po buciki, ale mi się nie chceeee
    Mój dziś znowu w pracy, więc cały dzień będę latać za małą ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    U nas nocka super maz obudzil o 2=:O ale bylo warto:)potem byla bula z konserwa i musztarda+orangada samo zdrowie;)

Teraz po ciasto jade bo mi sie zachcialo wisniowe z kruszonka mniam:)ile ja to pisalam ze 20 kg przytyje no way do 30 kg dobije w tym tempie;)

Duzo duzo zdrowka wszystkim!

Konwi brawo:)

Udanej soboty:)

Summerka lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 21:20

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, może z jakiegoś powodu nie może. Mama chyba daleko mieszka co

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Konwi brawo Ty :)
    Lara hmm przykre to bardzo ale powiem Ci ze współczesne babcie to jakieś takie dziwne sa. Moja mama mi tez juz pare przypalow zrobiła i na roczku mojego bratanka tez jej nie było, i nie widzi w tym nic złego. Skup sie kochana na Ani zeby jej sie podobało a wiadomo ze dla niej jesteś całym światem a babcia to fajnie jak jest a jak jej nie ma to trudno , trzeba mieć nadzieje ze albo zdąży sie opamiętać albo bedzie bardzo żałować. Nie daj sobie odebrać i zepsuć takiego pięknego dnia... Najważniejsze ze ze Wy będziecie.
    Pytałaś czego sie boje na basenie... No wszystkiego, ze złapie jakaś infekcje, ze mi sie zachłyśnie woda , ze nieogarne sie w szatni zanim ja i siebie ubiorę.. No takie w sumie bzdury wiem ale ja juz tak mam:( moze wraz z wiosna lub latem mi sie odmieni.
    U nas noc beznadziejna albo maz mnie budził chrapaniem albo dziecko :(
    Na pocieszenie zrobię dzis sernik tiramisu :)
    Lili to Cie wzięło z tymi zachciankami :) ze az jedziesz po ciacho :)
    Chorowitym zdrowia zycze.
    Wszystkim miłego i słonecznego dnia:)

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski! My w Polsce i odwiedzila mnie kuzynka z 3ka dzoieci wiec szal cial jest wiec nie ma czasu na forum. Wpadlam zyczyc roczniaczkom wszystkiego naj ale widze ze Ania Lary jeszcze ma pare dni przeciez :)

LARA co planujesz?

Mam wlasnie pytanko do dziewczyn ktore roczek robily. My robimy roczek z chrztem bo akurat 24.04 to niedziela.
    Jakie mialyscie dekoracje? Mialyscie cos? A tort zanmawiany czy same robilyscie?

ps. Kupilam dla Domiego takie sliczne ubranko na chrzest, maly elegancik bedzie :D.

Ps2. Domi mowi "lampa". Ciagle pokazuje na wszystkie lampy i mowi "bampa" :P

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, rozumiem Cie, tez sie wszystkiego boje - innych dzieci, na basenie tez nie byłyśmy, brudu, piachu, etc. Ech

Wczoraj chciałam Zuzi buty kupic - koszmar - ona uciekała, a piza tym w zacnym sklepie rozmiaru nie mieli, fuck.

Lara, rozumiem Cie, kurde to babcia, s roczek jest jeden raz, no chyba, ze ma ważny powód...

Konwi, super, brawo.

Młoda, a w poprzedniej ciazy mialas kłopoty z ciśnieniem.

U nas kupkowe problemy, znowu, tyle, ze nid u Toski a u Zuzy...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara a powiedziala dlaczego jej nie bedzie?

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Lara przykro mi:(moze jest jakis powod i mama nie chce powiedziec?np cos w pracy?

Maniek az wstyd mam takie zachcianki maz czasami z pracy extra jedzie np paczki kupic;)w poprzednich ciazach tego nie mialam:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi tak w 36tyg nagle skoczylo mi na 160/100 pojechalam na ip I zostalam na obserwacji a potem do konca ciazy na Dopegycie. Teraz czuje ,ze pod tym wzgledem bedzie ciezko jak juz swiruje te cisnienie I boje sie tego ahhh . Poki co jest ok ale juz mam stracha. Jeszcze teraz to przeziebienie.

LaRa ja bym pytala mamy dzwonila dlaczego tak sie zachowuje. Dla mnie to mega przykre.... wspolczuje

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy z basenu :)

No i tak sobie przemyślałam, ze mam to w doopce, czy babcia bedzie czy nie. Nie mój problem.
    Powód jest niby taki, ze musi być w pracy (sama sobie jest szefem, a jeden dzien, Max dwa napewno by niczego nie zmieniły) ale tak jak napisałam, zlewam juz to. Poryczalam sie i więcej nie mam zamiaru sie nad tym użalać. Nie to nie!!!

Co do basenu: są baseny z odpowiednimi filtrami wody i środkami bakteriobojczymi. Co do zachłyśnięcia, to niestety sie zdarza (np dziś) ale wcześniej tłumacza jak sie zachować.
    Zawsze możecie iść na pierwsze zajęcia, zobaczyć jak jest, czy dziecku sie spodoba itd.
    Co do ogarnięcia sie w szatńi to u nas wyglada to tak: jeździmy zawsze z malzem, on jest z Ania w wodzie, a ja czekam. Po skończonych zajęciach małż idzie do szatni a ja ogarniam Anie na matach. Tyle....

Psotka, urodziny zaczynaja sie msza , potem jedziemy do restauracji. Tam zaplanowany mam obiad,tort, ciasto i "zimna płytę".
    Tort zamawiałam w cukierni. Co do gadżetów to bedą balony, czapeczki i rozwijane trabeczki dla dzieci :)

Ania je obiad i zaraz spadam pokosić traweczke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 13:07

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ja sie udusze w ogole oddychac nie potrafie. Zrobilam juz inhalacje z soli inhalatorem. Psiklam prenalen katar. Posmarowalam mascia majerankowa I nic. Tak obrzekniety nos ,ze szok :(:( zwariuje :(

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na basen bralismy maxi cosi i jak wychodzilam z Leo z wody to najpierw jego kapalam wycieralam i ubieralam potem do fotelika jakas zabaweczke ew. Smoka i zabieralam sie za siebie wszystko bardzi sprawnie szlo:)Maniek namawiam cie bo to super przezycie zarowno dla mamy jak i dziecka:)teraz zastanawiam sie nad kolejnymi zajeciami tylko nie wiem jak sobie z brzuchem i z Leo poradze bo u nas zajecia tylko w tyg:(szkoda bo mlody bardzo lubil

Lara:(

mam nerwa na brata w Polsce sie zaczelo powiedziajlam mu co czuje niby bylo ok ale widze ze duzo sie zmienilo:(napisalam do niego we wtorek co u nich slychac i ani widu ani slychu:(moj tata to samo myslalam ze jak przemysli swoje zachowanie i slowa jakie do mnie powiedzial to przeprosi a tu nic:(przykre to wszystko:(

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po pierwszym spacerze w butach, najpierw chciala je sciagac ale potem maszerowala i to odpychala pomocna dlon, a jak wsadzilam ja do wozka to marudzila.
    Teraz spi w wozku a ja czytam.

Co do urodzin: mialam i wlasny i kupny bo robilam spotkanie dla znajomych i dla rodziny. Pierwotnie bylo przekladanie terminu i wyszlo, ze na prawdziwa date nikt by nie przyjechal, tez plakalam, ale wtedy mama zalatwila, ze przyjechali. Ja w domu bo mam mala rodzine. Zero dekoracji, pare balonow, bo mala je lubi. Takie male dziecko i tak nie ogarnia.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale dziś napisalyscie.. :)

My dziś pół dnia w aucie, możecie mi pogratulować, bo przez 2h jechałam sama z dziećmi przez całą Warszawę, marki i jeszcze inne aż do Ostrowca.. Jednym słowem - MASAKRA!!!!

NIE zgubiłam, zachowałam zimna krew, dojechałam do domu..

Kupiliśmy auto! Cieszyłam się, aż masz mi nie powiedział, że nie ma czujników parkowania. Wpadłam w szał, bo to był mój jedyny wymóg! Miał to sprawdzić i tego nie zrobił.. Ale silnik 2.0 ma! Tak jak chce. Mówi że zrobi się, wiem, ale to koszt 1200 zł za jeden! No i żegnaj moja suszarko do prania. Mąż chodzi jak zbity pies, miło na paluszkach, a ja już się poryczalam a teraz mam wkurw..

Cdn

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• beszka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Konwi, gratuluje auta.
    My mamy w przyszlym tyg.odebrac nasze autko, ale wizae sie to z wyjazdem do Oslo. Jesli bedzie gotowe przed sroda, to maz pojedzie, a jak nie to musimy poczekac do nasteonego tyg. Bo od czwartku jestesmy mega zajeci. Namawiam moja mame na przyjazd, ale nie moze s tym terminie buuu

Karmisz jeszcze Patryka w ciagu dnia czy calkowicie go odstawilas? Bierze maly smoczek.,

Lara przykro ki z powodu mamy :( tez bymsie pewnie poryczala.

Lilli, to niestety nie ja polecalam te buciki. My chcemy zakupic z en fant ;) ale jeszcze dalekow polu jestesmy ;)

Ja dzis zauwazylam u siebie jeden pieprzyk, ktory sie bardzo zmienil. Powinnam pojsc do lekarza, ale jak tylko pomysle o wizycie u ogolnej to brrrr
    Caly ranek i poludnie spedzilismy na dworze. Starszak bral udzial w turnieju. Po obiedzie mialam w koncu posprzatacdom, ale wkurzylam sie na meza, strzelilam focha i mam w dupie...kolejny weekend. W symie mieszkamy ostatnio. Tzn.tragedii nie ma, ale nie jest dobrze ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi jakie auto kupiliscie?kurcze drogie te czujniki:/rozumiem rozczarowanie i zal!

Beszko no to cos pomieszalam;)to moze to Kroko?najwazniejsze ze butki sa dobre i wygodne:)

U nas nikogo z rodziny na roczku nie bylo za daleko:(przykro nam bylo no ale coz samo zycie tort zrobilam sama:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 1737 1738 1739 1740 1741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ