Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nocka tragedia, ja migrena a mała jęki steki i wybudzanie. Zaczynam podejrzewać, że moja też ma migreny. to kolejny raz, kiedy ja mam migrene, a ona się wierci i jeczy nie wiadomo o co. ..
Edit:To nie migrena. Madzia chora. Katar, kaszel i przeszklone oczka ; (Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:23
-
Cześć, witam się po nocce, bez cyca. Dostał dopiero o 5.30
Nie było tak źle, w kazdym razie nie trzeba było go nosić, tylko na boczek i lekkie bujanie
Zdrowia dla Madzijustta, Lili83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hejka zdrowka wszystkim
Nocka tragiczna jaa zawsze, juzntrace nadzieje ze przespi kiedys cala noc normalnie, wkurza mnie ta niepewnosc o co chodzi...
Leos chodzi super, juz nawet biega, a mam szelki z Trunki i fajnie w tym chodzi przynajmniej mi nie ucieknie
Konwalianka suuuper, gratulacje odcycowywania
Buziaki milego dnia, a Leo na przejazdzce z tata autem, ja ogarniam chalupeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:53
-
Dzien dobry:)
U nas nocka super maz obudzil o 2=ale bylo warto:)potem byla bula z konserwa i musztarda+orangada samo zdrowie;)
Teraz po ciasto jade bo mi sie zachcialo wisniowe z kruszonka mniam:)ile ja to pisalam ze 20 kg przytyje no way do 30 kg dobije w tym tempie;)
Duzo duzo zdrowka wszystkim!
Konwi brawo:)
Udanej soboty:)Summerka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Cześć. Konwi brawo Ty
Lara hmm przykre to bardzo ale powiem Ci ze współczesne babcie to jakieś takie dziwne sa. Moja mama mi tez juz pare przypalow zrobiła i na roczku mojego bratanka tez jej nie było, i nie widzi w tym nic złego. Skup sie kochana na Ani zeby jej sie podobało a wiadomo ze dla niej jesteś całym światem a babcia to fajnie jak jest a jak jej nie ma to trudno , trzeba mieć nadzieje ze albo zdąży sie opamiętać albo bedzie bardzo żałować. Nie daj sobie odebrać i zepsuć takiego pięknego dnia... Najważniejsze ze ze Wy będziecie.
Pytałaś czego sie boje na basenie... No wszystkiego, ze złapie jakaś infekcje, ze mi sie zachłyśnie woda , ze nieogarne sie w szatni zanim ja i siebie ubiorę.. No takie w sumie bzdury wiem ale ja juz tak mam:( moze wraz z wiosna lub latem mi sie odmieni.
U nas noc beznadziejna albo maz mnie budził chrapaniem albo dziecko
Na pocieszenie zrobię dzis sernik tiramisu
Lili to Cie wzięło z tymi zachciankamize az jedziesz po ciacho
Chorowitym zdrowia zycze.
Wszystkim miłego i słonecznego dnia:)LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hej laski! My w Polsce i odwiedzila mnie kuzynka z 3ka dzoieci wiec szal cial jest wiec nie ma czasu na forum. Wpadlam zyczyc roczniaczkom wszystkiego naj ale widze ze Ania Lary jeszcze ma pare dni przeciez
LARA co planujesz?
Mam wlasnie pytanko do dziewczyn ktore roczek robily. My robimy roczek z chrztem bo akurat 24.04 to niedziela.
Jakie mialyscie dekoracje? Mialyscie cos? A tort zanmawiany czy same robilyscie?
ps. Kupilam dla Domiego takie sliczne ubranko na chrzest, maly elegancik bedzie.
Ps2. Domi mowi "lampa". Ciagle pokazuje na wszystkie lampy i mowi "bampa"
-
Manku, rozumiem Cie, tez sie wszystkiego boje - innych dzieci, na basenie tez nie byłyśmy, brudu, piachu, etc. Ech
Wczoraj chciałam Zuzi buty kupic - koszmar - ona uciekała, a piza tym w zacnym sklepie rozmiaru nie mieli, fuck.
Lara, rozumiem Cie, kurde to babcia, s roczek jest jeden raz, no chyba, ze ma ważny powód...
Konwi, super, brawo.
Młoda, a w poprzedniej ciazy mialas kłopoty z ciśnieniem.
U nas kupkowe problemy, znowu, tyle, ze nid u Toski a u Zuzy...
-
Summi tak w 36tyg nagle skoczylo mi na 160/100 pojechalam na ip I zostalam na obserwacji a potem do konca ciazy na Dopegycie. Teraz czuje ,ze pod tym wzgledem bedzie ciezko jak juz swiruje te cisnienie I boje sie tego ahhh . Poki co jest ok ale juz mam stracha. Jeszcze teraz to przeziebienie.
LaRa ja bym pytala mamy dzwonila dlaczego tak sie zachowuje. Dla mnie to mega przykre.... wspolczuje -
Wróciliśmy z basenu
No i tak sobie przemyślałam, ze mam to w doopce, czy babcia bedzie czy nie. Nie mój problem.
Powód jest niby taki, ze musi być w pracy (sama sobie jest szefem, a jeden dzien, Max dwa napewno by niczego nie zmieniły) ale tak jak napisałam, zlewam juz to. Poryczalam sie i więcej nie mam zamiaru sie nad tym użalać. Nie to nie!!!
Co do basenu: są baseny z odpowiednimi filtrami wody i środkami bakteriobojczymi. Co do zachłyśnięcia, to niestety sie zdarza (np dziś) ale wcześniej tłumacza jak sie zachować.
Zawsze możecie iść na pierwsze zajęcia, zobaczyć jak jest, czy dziecku sie spodoba itd.
Co do ogarnięcia sie w szatńi to u nas wyglada to tak: jeździmy zawsze z malzem, on jest z Ania w wodzie, a ja czekam. Po skończonych zajęciach małż idzie do szatni a ja ogarniam Anie na matach. Tyle....
Psotka, urodziny zaczynaja sie msza , potem jedziemy do restauracji. Tam zaplanowany mam obiad,tort, ciasto i "zimna płytę".
Tort zamawiałam w cukierni. Co do gadżetów to bedą balony, czapeczki i rozwijane trabeczki dla dzieci
Ania je obiad i zaraz spadam pokosić traweczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 13:07
-
Matko ja sie udusze w ogole oddychac nie potrafie. Zrobilam juz inhalacje z soli inhalatorem. Psiklam prenalen katar. Posmarowalam mascia majerankowa I nic. Tak obrzekniety nos ,ze szok
zwariuje
-
My na basen bralismy maxi cosi i jak wychodzilam z Leo z wody to najpierw jego kapalam wycieralam i ubieralam potem do fotelika jakas zabaweczke ew. Smoka i zabieralam sie za siebie wszystko bardzi sprawnie szlo:)Maniek namawiam cie bo to super przezycie zarowno dla mamy jak i dziecka:)teraz zastanawiam sie nad kolejnymi zajeciami tylko nie wiem jak sobie z brzuchem i z Leo poradze bo u nas zajecia tylko w tyg:(szkoda bo mlody bardzo lubil
Lara:(
mam nerwa na brata w Polsce sie zaczelo powiedziajlam mu co czuje niby bylo ok ale widze ze duzo sie zmienilo:(napisalam do niego we wtorek co u nich slychac i ani widu ani slychu:(moj tata to samo myslalam ze jak przemysli swoje zachowanie i slowa jakie do mnie powiedzial to przeprosi a tu nic:(przykre to wszystko:(
*******Gang18+*******B -
My juz po pierwszym spacerze w butach, najpierw chciala je sciagac ale potem maszerowala i to odpychala pomocna dlon, a jak wsadzilam ja do wozka to marudzila.
Teraz spi w wozku a ja czytam.
Co do urodzin: mialam i wlasny i kupny bo robilam spotkanie dla znajomych i dla rodziny. Pierwotnie bylo przekladanie terminu i wyszlo, ze na prawdziwa date nikt by nie przyjechal, tez plakalam, ale wtedy mama zalatwila, ze przyjechali. Ja w domu bo mam mala rodzine. Zero dekoracji, pare balonow, bo mala je lubi. Takie male dziecko i tak nie ogarnia.
-
Hej, ale dziś napisalyscie..
My dziś pół dnia w aucie, możecie mi pogratulować, bo przez 2h jechałam sama z dziećmi przez całą Warszawę, marki i jeszcze inne aż do Ostrowca.. Jednym słowem - MASAKRA!!!!
NIE zgubiłam, zachowałam zimna krew, dojechałam do domu..
Kupiliśmy auto! Cieszyłam się, aż masz mi nie powiedział, że nie ma czujników parkowania. Wpadłam w szał, bo to był mój jedyny wymóg! Miał to sprawdzić i tego nie zrobił.. Ale silnik 2.0 ma! Tak jak chce. Mówi że zrobi się, wiem, ale to koszt 1200 zł za jeden! No i żegnaj moja suszarko do prania. Mąż chodzi jak zbity pies, miło na paluszkach, a ja już się poryczalam a teraz mam wkurw..
Cdn -
Hej hej
Konwi, gratuluje auta.
My mamy w przyszlym tyg.odebrac nasze autko, ale wizae sie to z wyjazdem do Oslo. Jesli bedzie gotowe przed sroda, to maz pojedzie, a jak nie to musimy poczekac do nasteonego tyg. Bo od czwartku jestesmy mega zajeci. Namawiam moja mame na przyjazd, ale nie moze s tym terminie buuu
Karmisz jeszcze Patryka w ciagu dnia czy calkowicie go odstawilas? Bierze maly smoczek.,
Lara przykro ki z powodu mamytez bymsie pewnie poryczala.
Lilli, to niestety nie ja polecalam te buciki. My chcemy zakupic z en fantale jeszcze dalekow polu jestesmy
Ja dzis zauwazylam u siebie jeden pieprzyk, ktory sie bardzo zmienil. Powinnam pojsc do lekarza, ale jak tylko pomysle o wizycie u ogolnej to brrrr
Caly ranek i poludnie spedzilismy na dworze. Starszak bral udzial w turnieju. Po obiedzie mialam w koncu posprzatacdom, ale wkurzylam sie na meza, strzelilam focha i mam w dupie...kolejny weekend. W symie mieszkamy ostatnio. Tzn.tragedii nie ma, ale nie jest dobrze -
Konwi jakie auto kupiliscie?kurcze drogie te czujniki:/rozumiem rozczarowanie i zal!
Beszko no to cos pomieszalam;)to moze to Kroko?najwazniejsze ze butki sa dobre i wygodne:)
U nas nikogo z rodziny na roczku nie bylo za daleko:(przykro nam bylo no ale coz samo zycie tort zrobilam sama:)Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B