Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja ja mialam identycznie w 1 try caly czas mnie czepalo zimno, bardzo dziwne uczucie a był srodek lata ja w swetrze a inni porozbierani w podkoszulkach latali;)
Jesli chodzi o przyspieszenie porodu to slyszalam ze przede wszystkim ruch najlepiej chodzenie po schodach;)
*******Gang18+*******B -
Freja, nie, nie było mi zimno, było tak normalnie, za to teraz mi cieplutko
Biedronko, to Zuzia urodziła sie w ten sam dzien co mój mazWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:06
-
nick nieaktualny
-
niech mnie ktos wygoni! do sprzatania!
na Ovu walke Manka z Mamutem podczytuje i sie chichram a i tu zagladam,a robic nie ma komu!Malenq, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kroko nie to nie jest to badanie, to jest standardowe mierzenie, które u Kosi było w porządku..........na echo lekarz skupia się (badanie trwa 20-30min) tylko na sercu, na wielkościach komór, grubościach ścian, i na każdej komorze oddzielnie mierzy przepływy, przygląda się zastawce itp. po badaniu, lekarz wyprasza pacjentkę i jeszcze raz przesłuchuje/ogląda nagranie i opisuje całe badanie....mniej więcej to tak wygląda - wyglądało u mnie teraz, ale dużo z tego nie dało się zrobić - zbyt późna ciąża niestety...
a modlitwy zawsze się przydadzą, w jak największej ilości skarbie:)
mu sprzedaliśmy już trochę aut, i nigdy nie spuszczaliśmy z ceny hehehehe... zawsze jest szkoda, bo człowiek mimio wszystko się przyzwyczaja, ale jak mus to mus...
a co nowego macie na oku?
Aaaa to ja nie wiedziałam. To takiego dokładnego badania to nie miałam.
Następne autko już jest u mnie, kupuję Citroena C4 Picassa od bratowej. Wczoraj była moja pierwsza jazda, fajnie się jeździ tylko muszę się przyzwyczaić do gabarytów bo jest duuuużooo większe od mojego poprzedniego no i ten automat, jest przymulony w porównaniu do manuala, ale cóż, dziecko w drodze, czas się uspokoić i zamulać na drodze.
Yasmin fajnie że jesteś. Dzięki za poradę zw. ze szkołą rodzenia, ja się zapisałam, zaczynam 2 grudnia, tylko się obawiam tego, że będę tam jedyna bez pary (mąż w tym czasie pracuje). Ale cóż, trudno, będę takim odludkiem. :]
Co do podobieństwa córci do mnie to ja nie widzę póki co. No chyba tylko długie nogi po mamci.
LaRa ja biorę kwas foliowy cały czas, ale co drugi dzień łykam witaminy prenatalne to wtedy nie biorę kwasu bo on jest już w witaminkach.
Maniek mój lekarz liczy ciążę tak jak masz pod spodem, czy w suwaczku, czyli jak jesteś w 5 tygodniu i 4 dni to jest to 5tc. Belly to jakoś inaczej liczy ale ja na to nie patrzę.
Malenq, Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
W pierwszej ciazy urodzilam 2 tyg przed terminem porod spowodowany byl wysokim cisnieniem
Dzisiaj u mnie mycie okien, wiszanie firanek, prasowanie no i jak zdarze to podlogi i wszystko byloby dobrze tylko ja jeszcze nie zaczelam a jest juz po 11:(A jeszcze trzeba obiad ugotowac bo z wczoraj nic nie zostalo wszystko zeżarte!Siedze z kawusia i ne moge sie zebrac;)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Lili83 wrote:Biedra niezly glodomor tam u ciebie w brzusiu siedzi:)Fajnie ze apetyt dopisuje!
U mnie od kilku dni spokojnie bez wiekszych mdlosci i boli brzuszka, czyli cos z ta laktoza musi byc!Nieukowa lubi tę wiadomość
-
dobra, kopniak od Lili pomógł, wstaje i ide sprzatac (psiak mój sie zaczął strasznie lenić) ogarne wszystko w godzinke i przybede
a o 14 zaplanowałam sobie spacerek na ogrodek i spowrotem, czyli ok godzinki spacerku
ide....Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane
Tak my dzisiaj mamy wizytę, rano robiłam morfologię, to zobaczymy jak wyniki i na 16:15 do ginki, już się nie mogę doczekać, ciekawe co u maluszka no i może w końcu się płeć potwierdzi trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok
Malenq, Krokodylica, Nieukowa, MANIEK, CzaryMary, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Justta czekamy na wiesci no i wkoncu dowiemy sie kto tam u ciebie siedzi;)
Nieukowa tez chyba dzisiaj wizyte ma?o ile mi sie cos nie poknocilo.
TRZYMAM KCIUKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ja tez sie zbieram to sie nazywa motywacja!Nieukowa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B