Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rańca, właśnie dałam się ukłuć na konflikt płytkowy za radą malenqu
Wszystko poszło mega szybko i sympatycznie, pamiętajcie tylko że jak chcecie poza Warszawą oddawać krew na to badanie to wydrukujcie za wczasu deklarację, bo ja byłam w małym punkcie pobrań i pani z 15 minut szukała drukarki a potem deklaracji przez internet żeby mi wydrukować, bo nie mieli tego na podorędziu...
Dziś wizyta. O kciuki proszę przed 16:00
A w ogóle jestem rozpieprzona po weekendzie i nie ogarniam co ja w ogóle robię w tej pracyMalenq, Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
ja narazie swietnie lepiej niz w poprzednich dwoch
tylko +13kg i czasem cos mnie cofnie lekko ale do zgagi jeszcze daleko
mam nadzieje ze skoncze na +15 ale chyba nic z tego
jutro waga u gina bedzie wskaznikiem bo zawsze na tej samej sprawdzam
kurde to juz 31 jutro u mnie jeszcze tylko 7 i zaczynam przyspieszac porod moze sie uda moze nie?
a co wy sadzicie o naturalnych sposobach na porod? ktos ma doswiadczenia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:czyli pakiet STANDARD masz:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja tyłam zawsze +20 i wiecej wiec jesli oszczedzone mi bedzie tych kilku kilogramów do zrzucenia po to bede sie cieszyc....
chodzi mi o to ze jesli ciaza przebiega prawidłowo i mamy rodzic naturalnie seks a własciwie nie seks tylko orgazm i meska sperma moze przyspieszyc i wywołac porod
meska sperma zmiekcza i przygotowuje szyjke do porodu tzn jesli jest nie czas nie pomoze wiem bo juz probowałam ale to był jednorazowy seks na przepustce ze szpitala
ale zastanawiam sie czy jakbym nie wziela meza w obroty od poczatku 9mca to moze?
teraz narazie post, mimo iz wiem ze mozna to gdyby za wczesnie cos sie zaczelo dziac... zastanawiałabym sie czy jednak sie nie przyczynilam do tego...
a orgazm i wogule masowania sutków wywołuje w organizmie wydzielanie sie naturalnej oksytocyny która przygotowuje macice do porodu i jesli juz bedzie czas na to moze wywołac skurcze porodowe...
co sadzicie? dziewczyny które maja juz kolejne dzidzie... rezygnowalyscie z seksu juz do konca?
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hela, słyszałam o tych różnych przyspieszaczach porodu ale doświadczenia brak. Z tego co podczytuję na belly wiem, że niektóre kobietki próbowały "wszystkich sposobów" i zero reakcji. Czyli i z tym bywa różnie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
bo podobno jesli to nie czas na dzidzie nic nie pomoze
nawet kroplowki z oksytocyny na oddziale nie ruszaja dziewczyn jak nie czas
ale zaszkodzic nie zaszkodzi a moze usprawnic i przyszpieszyc tylko sie zastanawiam jak to bylo u innych mamusiek ja akurat nie mialam okazji sprawdzic tego wczesniej -
nick nieaktualny
-
My seks uprawiany, jak możemy.. Ale będąc dosłowna-seks przerywany. Od 36t zaczniemy z finiszem i zacznę pić liście malin - pilam przy tymku, nie wiem czy pomogły ale mój poród trwał tylko 4.5h.. Na pewno wysiłek fizyczny pomaga ale to wszystko od 36t
Pamiętajcie o mięśniach kegla
Malenq ty lepiej nie przyspieszaj, przy cesarza to raczej czekać do jej terminu bo obejdzie się bez wariactwa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:43
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wam na początku ciąży też było tak okropnie zimno? w sumie to 4 raz przechodzę ten etap ( w tym 3 raz w zimie) i jeszcze nigdy tak nie miałam - masakra jakaś cały czas mam gęsią skórkę