Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem znów po mega wyczerpującym dniu:(
Lara super ze odczynów poszczepiennych brak
Yas a moze przesilenie Cie łamie ? Owocnej owulki
Ja decyzji wciąż nie podjęłambije sie z myślami i nie moge podjąć męskiej decyzji buuu
Idę spać , dobranocManiek
-
Masakra, rodzice wlasnie wrócili z IP z Zuzka - katar, ze szok- krztusi sie, płacze, wymiotuje;( nic nie zjadła dziś i nie wypiła śni kropli ;( masakra, jesli zarazi Toske, to sie pochlastam...zwkaszcza, ze wyczyszczenie hej nosa graniczy z cudem;(
-
Cześć,
Summerko, mam nadzieje, ze z Zuza juz lepiej, zdrówka dla Was i oby sie dalej ńie rozwinęło ;(
Yas, może to coś wisi u nas w powietrzu co? Bo mam dokładnie takie same objawy. Senność, wiecznie sucho w ustach, i ogólne samopoczucie do bani.
Testy ovu sa jakieś dziwne cienie cieni, nie wiem co o tym sadzić a dzis 16 dc. Niby kalendarz wyznaczył mi owu na jutro (nasza rocznica ślubu hihihi) ale losu kusić nie będę, (nie chce styczniowego bejbika)
Miłego dnia -
Ja też słabo z testami owu..
My właśnie jemy paroweczki przy Singielce..
Zamówiłam wczoraj jeszcze u koleżanki z forum kołderkę poduszkę dwie pary bluz i getrow i sukienkę..
Szał
Dziś OSTATNI DZIEŃ W PRACY
I co ja teraz będę robić
Summi
Życzę zdrowia dla Zuzi, mam nadzieję , że noc spokojniejszaBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Zgredzia, u Alicji zamówiłas? Pochwal sie jak dostaniesz:)
Fajne rzeczy robi
Ania w jej płaszczyku była na roczkutaka mała modnisia
No i gratuluje ostatniego dnia w pracyco będziesz robić? Odpoczywać! No i sie szkolić
-
Dzień dobry dziewczęta
Summi współczujemam nadzieje ze Tosia sie uchowa a Zuzce dość szybko minie
Ja nie wiem wczoraj Zośka miała 37,2 wieczorem a dzis juz ok nie wiem co to było.
Teraz juz przynosi mi bąka zeby jej kręcić sama tylko wali nim o podłogę
Zgredzia gratulujeno jak bedziesz sprzątać latać z psem chodzić na zakupy szkolić sie i co tam jeszcze wymyślisz
zartuje mogłabyś naprawdę odpocząć
Konwi jak u Was?? A Beszka?? Halo?
Miłego dniaaaaa u nas babcia w domu ... Juz sie boje -
Laro: u innej dziewczyny, Alicja nie ma czasu, a u tej tez juz zamawialam wczesniej. Dlugo wybieralam materialy, ale jakos doszlysmy do porozumienia..
No na maj mam przewidziane dwa szkolenia i jedna konferencje naukowa. Szkolenia sa dla pracownikow, myslicie, ze nie bedzie problemu skoro bede na l4? -
nick nieaktualnyHej.
U nas w końcu dobra noc mały padł o 21 i poza pobudkami na karmienie i kupę spał do 7 30teraz jeszcze drzemie a ja leżę obok. Widać jak mu dobrze jak nic nie boli. Zaczęliśmy też wprowadzać mm to pospal nawet 3 godziny ciągiem
Po wczorajszym szczepieniu był placzliwy i marudny. Zobaczymy jak dzisiaj ale rani był w dobrym humorze więc chyba będzie ok. Co prawda mieliśmy chwile zwątpienia bo wydawało się że ma gorączkę ale okazało się że babcia przegrzala dziecko. Szybka zmiana ciuszków i pierś rozwiązaly problem,
Miłego dnia dziewczęta. -
Hejka,
Noc jako tako - budziła sie, ale nie wymiotowała;) dziś humor lepszy, a gil zielony, wiec jej nie zalewa. Jest lepiej, wypiła dwa bidony soku.
Toska na razie zdrowa. Tyle z frontu;) buziaki i lecę pod prysznicKrokodylica lubi tę wiadomość
-
czesc
dzieki smoku, tymek juz super - zdrowy, poszedl do przeszkola, ale u Patryka chyba sie rozwija, katar jakby mniejszy ale kaszel..po wczorajszych bankach jakby juz bardziej mokry, ale i tak bije sie z myślami czy dzwonić po lekarza czy tylko on-line skonsultować dziecko.. teraz usypa, choc noc tez niezła.. tylko dwie pobudki - sukces jakis normalnie. AAA tylko jeść nie chce zbytnio, ciągle rece do buzi pcha.. te trójki szczególnie dają nam sie we znaki..
no zgredko, gratuluję ostatniego dnia w pracy. Przecież jesteś pracownikiem.
Izo - super, że nie ma objawów poszczepiennych, oby tak dalej..
smoku, moze też zeby?
Sumi, jak tam dziś u was?
Ja mam kupę ciuchów po chłopcach za małe pieniadze sprzedam.. Akurat oni urodzili sie w innych porach roku, wiec nie mogłam nawet użyć dla obu..mam świetne rampersy w rozmiarze 68-74 w których śmigał Patryk- jakby któraś chciała, mogę wysłać zdjecia. Mniejsze też mam, bo przecież Tymek jest z konca czerwca.. Muszę sie tego pozbyć, szykuje nam się duży remont w pokoju chłopców, będą robione podwieszane łóżka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 09:02
-
Kotka nie przesadzajmy Zosia spi Max 10 godzin w nocy ale nie uważam ze to jakiś problem widocznie tyle potrzebuje
Konwi wiesz ja bym leciała do lekarza ale nie mam możliwości online wiec spróbuj tak. Moze i to zeby bo dwie górne to chyba czwórki sa czyli pierwsze trzonowe juz sa ale długo ida wiec teraz pewnie dolne i zdarzają sie kupki takie rzadkie w zeszły weekend tez tak było około 37 szczegolnie wieczorem ale kataru nie ma wiec zobaczymy. Pakuje do buzi co popadnie ale nie jest bardziej marudna niz zwykle
Mam nadzieje ze u Was wreszcie sie skończą te choróbska!
Kroko a jak Zuza znosi wiadome zabiegi? Długo musi?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wczoraj jak poszlam na joge to Domi ponoc wyl za mna przez godzine....
A mam jeszcze nastepny powod zeby zakonczyc kp. chcialabym przed latem zrobic jeszcze jeden zabieg laserowy pod pachami a jak sie karmi to nie mozna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 10:10
-
hej dziewuszki!
u nas od paru dni jest masakra w nocy. Franek budzi sie i nie moze zasnac. wczoraj siedzialam z nim od 2 do 5no i oczywiscie pobudka 6.50, wiec nie do zycia jestem... w ciagu dnia tez beznadziejnie zasypia. ehh, ale chociaz pogoda dzisiaj ladna to pojdziemy na spacer. wyjme go z wozka i posmiga troche na swiezym powietrzu
wspolczuje tych chorobskkurcze, mnie tez cos gardlo pobolewa i oczywiscie pierwsza mysle- zeby malego nie zarazic, a druga- kurcze, przeciez ja w ciazy jestem, musze sie kurowac!!! kojarzycie, czy mozna Tantum Verde na gardlo w ciazy?
Zgredka- milego ostatniego dnia pracy! a z tym zwolnieniem, to ja bylam w porzedniej ciazy na szkoleniu w czasie l4, ale schize mialam, ze ktos mnie zobaczy i doniesie, ze taaaaka chora jestem, a na szkolenie latama w ogole zastanawiam sie, czy w ogole przy chodzacym l4 mozna gdzies wyjechac? okres wakacji przed nami i chcialabym choc troche go wykorzystac.
Lara- tak, pozytyw jak nica czemu styczniowego dzidziola nie chcesz?
Wlasnie ogladam w ddtvn jak mowia o jakims nowym programie, gdzie do wygrania jest dom z basenem. Boziuniu, jak mi sie marzy taki domek!! niekoniecznie z basenem, ale domek, wlasna dzialka, trawka przed domem... ahh, a tu kredytow milion dwiescie, jak zyc Panie, jak zyc?
pozdrawiam Was i milego dnia zycze!
-
Lara plusik że hoho
hmm powiem wam że moja Zuza wywołała temat że ona chce jeszcze do kompletu siostre Marianne i bedą wszystkie z "nn" i co em podapał czasem mnie podpytuje o trzecie a ja hmm rozmum mówi ze absolutnie a serce kłuje
a jeszcze sie dowiedziałam ze zona kuzyna ema w ciąży na lipiec i kłuje jeszcze mocniej chyba bym faktycznie chciała ale nie mówie nic ba bo jak co to lipcowe
Zgredzia super ostatni dzien pochwal sie co zamówiłaśKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Summerka zdrówka dla Zuzi oby sie Tosia nie zaraziła u nas poszło od Lili na mnie i Zuze ale juz ok
a Lili chodzi mi przy meblachaaaa boże juz prawie 10 miesięcy za mną a pamietam jak dziś kwiecien 2015 kiedy to z wielkim brzuchem czekałam na nią
konwalianka, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Heja!
My dzisiaj na zakupy maz ma wczesniej z pracy ma przyjsc:)tak sie ciesze bo ostatnio od rana do wieczora sama:/mozna zwariowac:/dobrze ze starszy syn ok 17 w domu to jest chociaz pogadac:)w poniedzialek i wtorek ma szkolenie ciesze sie tylko zastanawiam sie jak Leo to zniesie bo to od rana do wieczora:/juz od kilku dni mdli mnie niemilosiernie:(juz nie wiem co robic:(
Lara pozytyw:)a dlaczego styczniowego babika nie chcesz?
Zgredka jak l4 ze mozesz chodzic to chyba nie ma problemu:/
Biedra pisalas ze z twoim sie nie uklada:/a tych chcesz 3?nierozumiem:/
A co to za Alicja?co robi?ciuszki sama szyje?dajcie linka
*******Gang18+*******B -
WROZKO znam ten bol. A gdzie mieszkacie teraz? My wynajmujem 55m2 mieszkanie, dwa pokoje tylko. Szukamy zeby cos kupic, mieszkanei albo dzialke ale nie ma! Przynajmniej nie w jakichs rozsadnych cenach....Nie chcielibysmy si eznowu przeprowadzac do mieszkaniw i wynajmowac tylko jesli juz przeprowdzka to kupic ale nie wiem co z tego bedzie bo chcemy sie stad wyniesc bo nasze mieszkanie jest zle. Po pierwsze male po drugie sasiadce szczur z kibla wylazl a po trzecie bardzo zlepowietrze tu jest - moj maz ciagle ma jakas alergie i to juest alergia na grzyba
wiec moze nas tu cos potajemnie truje....Mamy na oku jedno, niby tez 2pokoje ale w super dzielnicy i z ogrodkiem!
-
Kotka, ja czytam i odnoszę wrażenie, że Ty chcesz sie z niewiadomego powodu usprawiedliwić, dlaczego chcesz zakończyć kp.. zupełnie niepotrzebnie..jeśli nie chcesz, to więcej nie karm.. to tylko Twoja decyzja! Co do zabiegu laserowego, to kp nie jest przeciwwskazaniem do kp, robiłam zabiegi - 12 razy od momenty, gdy Tymek miał 4 m-ce.. także ten.. co do spania, to policzyłam że Patryk w nocy tez spi 9h, bardzo rzadko zdarzy się, że 10
brawo dla Lili, właśnie biedronko.. duzo sie zmieniło widzę skoro myślisz o 3-cim..
Lara, chyba jest pozytyw!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 11:09
Krokodylica lubi tę wiadomość