Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredzia juhu gratuluje!!!!!
Maniek to chyba normalka z tymi facetami...co do decyzji to Lili idealnie postawiła pytanie
Yas ja nie pomogę
Ja chyba nie bede szczepić jednak na ospę...podobno lepiej zeby dziewczynki przechorowały ahhh nie cierpię tematu szczepień
Zośka spi ja spije winko i tez spadam dobranoc -
Moja dopiero niedawno mówiła i to jeszcze nie w łóżeczku a w naszym łóżku..
Lili: nie, tym razem nie widziałam, ale spokojnie, 3 innych lekarzy mówiło, że to facetWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 21:57
-
nick nieaktualnyMy po wizycie u pediatry. Wyniki ok więc jutro szczepimy.
Maniek też miałam podobną sytuację. Przeszłam rozmowy i dostałam ofertę pracy, którą przyjęłam po czym kilka dni później okazało się że jestem w ciąży. Mały jest wyczekany i wystarany to praca była niespodzianka
Na szczęście firma zachowała się super, popracowalam 5 miesięcy i poszłam na zwolnienie. Obiecuja że mam gdzie wracać i sami mnie namawiali na roczny macierzyński. Czasem się udaje i nie trzeba wybierać. Mam nadzieję że u ciebie też tak będzie.Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Hejka hejka.
Lara na ospę nie szczepię.
Beszka tamto rzyganko to na szczęście był pojedynczy incydent.
Zdrowia dla Hani.
Wróżka pokaż butki.
Smoku hihihi a widzisz, jednak jasne buciki to nie to.
A co już wyrosła?? Zuzia nadal nosi te w rozmiarze 20.
Ma już 4 pary.
Pokaż te nowe!
Mam fioła na punkcie dziecięcych bucików.
Konwi zdrowia.
Yasmin tak w sumie to się nie dowiedziałam od czego to się robi.
Summerka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś spie w dużym, tak mnie wkurwil, leżał z małą i brzmiał jakby nie chciał spać, co jakiś czas przechodziłam i pytalam czy chce spać że trzeba wyjść z psem!, on już wkurzony, że ja stale pytam, ale i UJ zasnął
Więc spokojnie wyszłam z psem, a wcześniej wyjelam mu wędlinę i ser z każdej z bułek, które mu do pracy zrobilam, niech żre samą sałatę, zobaczymy jak będzie zadowolony..Lili83, LaRa, Summerka, Blondik, PsotkaKotka, marissith, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Zgredka jesteś boska haha
tez jestem taka złośliwa
No wlasnie co jest ważne ? Ano wszystko dziecko ale i moje ambicje propozycja pracy to otwarcie własnej działalności a ponieważ mamy władze jakie mamy to nie wiem czy rok moge jeszcze poczekac:( eh muszę z szefem pogadać bo to on mi przedstawił super ofertę i pomoc i chyba muszę poznać wiecej szczegółów aaaaa no wpadka byłaby rozwiązaniem
Lili83, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dzień dobry
Zgredziapadłam jestes niemożliwa
Maniek szczera rozmowa zawsze jest dobra. Moze razem dojdziecie do jakiegoś najlepszego wyjścia powodzenia
Beszko? Przeżyłaś ?
Izolec współczuje ale wiesz najgorsze pierwsze 3miesiace
Kroko my poprzednie mieliśmy 19 i na moje oko były za małe teraz mamy 20 dwie pary a coi tamte były zamszowe!!!! Zjechała je okropnie czubki sa czarne
a jak byliśmy w sklepie wpadł facet i chciał rocznej córce kupić buty pani pyta jaki rozmiar a on nie wiem jakiś mały z 26
to mu powiedziałam zeby najlepiej z mała przyjechał
moj oczywiscie sie z niego uśmiał ale jestem pewna ze sam nie byłby lepszy!
Miłego dniaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 07:16
Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredko, you made my day!!! Gratki, czyli Kostek juz prawie oficjalnie;)
Lara, jak Ania po szczepieniu?
Smoku, acha Cha - faceci..,
Izolecc, dasz rade, pierwsze trzy miechy, pózniej bedzie lepiej;))
Manku, odwieczny dylemat kobiet- rodzina czy kariera - taki nasz los...wczoraj wladnie tak luźno () myślałam o 3. bobo, ale co z praca...nie widm czy tym razem miałabym gdzie wracać...a jednak mamy duży kredyt i dwójkę dzieci na utrzymaniu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:36
-
Porownalam malej dane Kostek w 30tug6dniu wazy 1641 a ona w 29 tyg 3 dni 1200, wiec chyna porownywalnie na korzysc kolesia..
Oby nie urosl jak balon, bo i tak mnie juz pytaja czy aby nie blizniaki skoro jeszcze dwa miesiace. Brzuch nie jest mega duzy porownujac z innymi kobietami, ale jak porownam z soba z Lucja, no to gigant..
Maniek: a ta propo od szefa to moze sie jakos dogadacie..
Moja kradnie karme psu, ale teraz ucieka k sie chce jej z geby wyjac i nie wiadomo meczyc ja czy zostawic, zeby przypadkiem nie udusila sie tym kamykiem.. dzis na szczescie sama se wyjela, ale pare minut mietolila, feee..
Moja ma jedna pare butko, na razie slabo chodzimy ja spacer wiec wystarczy, sie zobaczy (rozm 19 ale ona ma 18)...
Ja w tramie, po drodze ze zlobka wstapilam do nowootwartego lidla, biada mi, kupilam se loda
WróżkaZielona, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej,
Summerko, poszczepiennych objawów brakwszystko ok, spałyśmy do 7:15
teraz zabawa i za ok 30 min drzemka
Zgredko, i jak? Kapnął sie twój ze kanapeczki lekko zubożały????Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 09:53
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kurde ale ja zamotana. Myslalam ze jest sroda dzisiaj! Przegapilam przez to spotkanie osiedlowych mamusiek. Chcialam isc bo nie bylam chyba ze 3 miechy. No i prawie przegapiloam ginekologa dzisiaj. Mam na 11:15 wiec jeszcze dam rade. Ide na ogolny przeglad, zeby dala zielone swiatlo na nastepnego dzieciaczka.
Jak si euda to ide dzisiaj znowu na joge ale tym razem na cos takiego co sie nazywa Hatha Yoga Flow -
halo halo!
Zgredka- no Ty powinnas chyba skecze pisac, albo ksiazke jakasrozwalilas mnie tymi kanapkami
Lara- super, ze bez zadnych objawow!
Maniek- wiesz co, ja jestem zawsze zdania, ze kariera nie ucieknie. a jesli faktycznie jest to super robota, to podejrzewam, ze bedziesz chciala pokazac sie z jak najlepszej strony i starania odlozysz w czasie. ja sobie zalozylam, ze jestem teraz w najlepszym wieku, zeby podchowac dzieciaki. na kariere przyjdzie jeszcze czas, w koncu mamy na to cale zyciea takie super propozycje... kuszace sa bardzo i wymagaja zaryzykowania. ja w ryzykowaniu jestem slaba, wiec liczylabym, ze w przyszlosci tez moze cos fajnego sie trafi. a wszystko i tak zalezy od Twoich oczekiwan i marzen. zycze dobrej decyzji
Psotka- jesli ginekolog da zielone swiatlo to zaczynacie od razu, czy za jakis czas dopiero?
Yasmin- mowisz, zes bardzo spiaca... a jak z cera?btw. ja juz dawno takiej tragicznej nie mialam. zbrzydne przez te ciaze jak nic!!
Summerka- jak dziewczynki? co do 3 dzieciaczka, to ja kiedys o tym myslalam i nadal mysle. ale w krotkim czasie to byloby jednak za duzy hardkor jak na mniea pozniej bede sie bala powiklan. wiec chyba zostaniemy przy dwojeczce.
Izolec- sily zycze. a dajecie Sab Simplex? a moze to po szczepieniu tak?
Smoku- hehe usmialam sie z tego tatuskafaceci... wszystko dla nich jest takie proste
Ari- ciesze sie, ze juz wszystko ok
Kroko- http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/elefanten/00006001337756/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?amp;imgFmt=&productCode=00006001337756&positionInList=22 takie kupilismy. nie sa jakies rewelacyjne w wygladzie, ale byly najbardziej "miekkie" ze wszystkich. chcialam kupic Emel, ale nie bylo rozmiaru tych, ktore mi sie podobaly... ciekawa jestem na ile wystarcza
co do brzucha, to ja jak wczoraj sie w pracy przebieralam to bylam w szoku jaki juz duzy! z Frankiem taki mialam w 5 miesiacu bodajze. no ale duzo to tluszcz, ktorego nie zrzucilam po poprzedniej ciazy. jak juz urodze drugie to musze sie wziac za siebie. bo taka falda mi sie robi przy siedzeniu, ze szok!
milego dzionka Wam dziewczynki!
Krokodylica lubi tę wiadomość