WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia juhu gratuluje!!!!!
    Maniek to chyba normalka z tymi facetami...co do decyzji to Lili idealnie postawiła pytanie :)
    Yas ja nie pomogę :(
    Ja chyba nie bede szczepić jednak na ospę...podobno lepiej zeby dziewczynki przechorowały ahhh nie cierpię tematu szczepień :(
    Zośka spi ja spije winko i tez spadam dobranoc

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dopiero niedawno mówiła i to jeszcze nie w łóżeczku a w naszym łóżku..

Lili: nie, tym razem nie widziałam, ale spokojnie, 3 innych lekarzy mówiło, że to facet ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 21:57

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie u pediatry. Wyniki ok więc jutro szczepimy.

Maniek też miałam podobną sytuację. Przeszłam rozmowy i dostałam ofertę pracy, którą przyjęłam po czym kilka dni później okazało się że jestem w ciąży. Mały jest wyczekany i wystarany to praca była niespodzianka :)

Na szczęście firma zachowała się super, popracowalam 5 miesięcy i poszłam na zwolnienie. Obiecuja że mam gdzie wracać i sami mnie namawiali na roczny macierzyński. Czasem się udaje i nie trzeba wybierać. Mam nadzieję że u ciebie też tak będzie.

Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka hejka.

Lara na ospę nie szczepię.

Beszka tamto rzyganko to na szczęście był pojedynczy incydent.
    Zdrowia dla Hani.

Wróżka pokaż butki. :D

Smoku hihihi a widzisz, jednak jasne buciki to nie to. :P
    A co już wyrosła?? Zuzia nadal nosi te w rozmiarze 20.
    Ma już 4 pary. :P
    Pokaż te nowe!
    Mam fioła na punkcie dziecięcych bucików. :D

Konwi zdrowia.

Yasmin tak w sumie to się nie dowiedziałam od czego to się robi.

Summerka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś spie w dużym, tak mnie wkurwil, leżał z małą i brzmiał jakby nie chciał spać, co jakiś czas przechodziłam i pytalam czy chce spać że trzeba wyjść z psem!, on już wkurzony, że ja stale pytam, ale i UJ zasnął

Więc spokojnie wyszłam z psem, a wcześniej wyjelam mu wędlinę i ser z każdej z bułek, które mu do pracy zrobilam, niech żre samą sałatę, zobaczymy jak będzie zadowolony..

Lili83, LaRa, Summerka, Blondik, PsotkaKotka, marissith, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u nas ok :D czyli tylko panika niepotrzebna, dobrej nocki pa :*

Lili83, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od 2 walczymy z bólem brzuszka.
    Dobijcie mnie.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Zgredka jesteś boska haha :) tez jestem taka złośliwa :)
    No wlasnie co jest ważne ? Ano wszystko dziecko ale i moje ambicje propozycja pracy to otwarcie własnej działalności a ponieważ mamy władze jakie mamy to nie wiem czy rok moge jeszcze poczekac:( eh muszę z szefem pogadać bo to on mi przedstawił super ofertę i pomoc i chyba muszę poznać wiecej szczegółów aaaaa no wpadka byłaby rozwiązaniem :(

Lili83, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Zgredzia ;) padłam jestes niemożliwa :)
    Maniek szczera rozmowa zawsze jest dobra. Moze razem dojdziecie do jakiegoś najlepszego wyjścia powodzenia :)
    Beszko? Przeżyłaś ?
    Izolec współczuje ale wiesz najgorsze pierwsze 3miesiace :)
    Kroko my poprzednie mieliśmy 19 i na moje oko były za małe teraz mamy 20 dwie pary a co :) i tamte były zamszowe!!!! Zjechała je okropnie czubki sa czarne ;) a jak byliśmy w sklepie wpadł facet i chciał rocznej córce kupić buty pani pyta jaki rozmiar a on nie wiem jakiś mały z 26 ;) to mu powiedziałam zeby najlepiej z mała przyjechał :) moj oczywiscie sie z niego uśmiał ale jestem pewna ze sam nie byłby lepszy!
    Miłego dniaaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 07:16

Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że dla mnie to lepsze rozwiązanie niż darcie mordy
    On pewnie będzie mniej zadowolony, acz może uzna to za żart i dobrą nauczkę...
    Miłego dnia paniom życzę, my właśnie jemy śniadanie..
    I do roboty

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia jestes the best:)

Manku no wlasnie wypytaj o szczegoly:)trzymam kciuki

U nas nadal snieg zimno 1°buuuu gdzie ta wiosna:(

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, you made my day!!! Gratki, czyli Kostek juz prawie oficjalnie;)

Lara, jak Ania po szczepieniu?

Smoku, acha Cha - faceci..,

Izolecc, dasz rade, pierwsze trzy miechy, pózniej bedzie lepiej;))

Manku, odwieczny dylemat kobiet- rodzina czy kariera - taki nasz los...wczoraj wladnie tak luźno (;)) myślałam o 3. bobo, ale co z praca...nie widm czy tym razem miałabym gdzie wracać...a jednak mamy duży kredyt i dwójkę dzieci na utrzymaniu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:36

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porownalam malej dane Kostek w 30tug6dniu wazy 1641 a ona w 29 tyg 3 dni 1200, wiec chyna porownywalnie na korzysc kolesia..
    Oby nie urosl jak balon, bo i tak mnie juz pytaja czy aby nie blizniaki skoro jeszcze dwa miesiace :/. Brzuch nie jest mega duzy porownujac z innymi kobietami, ale jak porownam z soba z Lucja, no to gigant..

Maniek: a ta propo od szefa to moze sie jakos dogadacie..

Moja kradnie karme psu, ale teraz ucieka k sie chce jej z geby wyjac i nie wiadomo meczyc ja czy zostawic, zeby przypadkiem nie udusila sie tym kamykiem.. dzis na szczescie sama se wyjela, ale pare minut mietolila, feee..

Moja ma jedna pare butko, na razie slabo chodzimy ja spacer wiec wystarczy, sie zobaczy (rozm 19 ale ona ma 18)...

Ja w tramie, po drodze ze zlobka wstapilam do nowootwartego lidla, biada mi, kupilam se loda

WróżkaZielona, marissith lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Summerko, poszczepiennych objawów brak :) wszystko ok, spałyśmy do 7:15 :) teraz zabawa i za ok 30 min drzemka :)

Zgredko, i jak? Kapnął sie twój ze kanapeczki lekko zubożały????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 09:53

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Kurde ale ja zamotana. Myslalam ze jest sroda dzisiaj! Przegapilam przez to spotkanie osiedlowych mamusiek. Chcialam isc bo nie bylam chyba ze 3 miechy :/. No i prawie przegapiloam ginekologa dzisiaj. Mam na 11:15 wiec jeszcze dam rade. Ide na ogolny przeglad, zeby dala zielone swiatlo na nastepnego dzieciaczka.

Jak si euda to ide dzisiaj znowu na joge ale tym razem na cos takiego co sie nazywa Hatha Yoga Flow

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh pierwszy raz musze spiace dziecko budzic....no ale inaczej nei zdazymy :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo!

Zgredka- no Ty powinnas chyba skecze pisac, albo ksiazke jakas :D rozwalilas mnie tymi kanapkami :D

Lara- super, ze bez zadnych objawow!

Maniek- wiesz co, ja jestem zawsze zdania, ze kariera nie ucieknie. a jesli faktycznie jest to super robota, to podejrzewam, ze bedziesz chciala pokazac sie z jak najlepszej strony i starania odlozysz w czasie. ja sobie zalozylam, ze jestem teraz w najlepszym wieku, zeby podchowac dzieciaki. na kariere przyjdzie jeszcze czas, w koncu mamy na to cale zycie :) a takie super propozycje... kuszace sa bardzo i wymagaja zaryzykowania. ja w ryzykowaniu jestem slaba, wiec liczylabym, ze w przyszlosci tez moze cos fajnego sie trafi. a wszystko i tak zalezy od Twoich oczekiwan i marzen. zycze dobrej decyzji :)

Psotka- jesli ginekolog da zielone swiatlo to zaczynacie od razu, czy za jakis czas dopiero?

Yasmin- mowisz, zes bardzo spiaca... a jak z cera? ;) btw. ja juz dawno takiej tragicznej nie mialam. zbrzydne przez te ciaze jak nic!!

Summerka- jak dziewczynki? co do 3 dzieciaczka, to ja kiedys o tym myslalam i nadal mysle. ale w krotkim czasie to byloby jednak za duzy hardkor jak na mnie :D a pozniej bede sie bala powiklan. wiec chyba zostaniemy przy dwojeczce.

Izolec- sily zycze. a dajecie Sab Simplex? a moze to po szczepieniu tak?

Smoku- hehe usmialam sie z tego tatuska ;) faceci... wszystko dla nich jest takie proste :D

Ari- ciesze sie, ze juz wszystko ok :)

Kroko- http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/elefanten/00006001337756/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?amp;imgFmt=&productCode=00006001337756&positionInList=22 takie kupilismy. nie sa jakies rewelacyjne w wygladzie, ale byly najbardziej "miekkie" ze wszystkich. chcialam kupic Emel, ale nie bylo rozmiaru tych, ktore mi sie podobaly... ciekawa jestem na ile wystarcza ;)

co do brzucha, to ja jak wczoraj sie w pracy przebieralam to bylam w szoku jaki juz duzy! z Frankiem taki mialam w 5 miesiacu bodajze. no ale duzo to tluszcz, ktorego nie zrzucilam po poprzedniej ciazy. jak juz urodze drugie to musze sie wziac za siebie. bo taka falda mi sie robi przy siedzeniu, ze szok!

milego dzionka Wam dziewczynki!

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka pokaz brzuszek!!!!!!!!!!! :) Zgredzia tez bys mogła :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku- to na razie w wiekszosci tluszcz :D pokaze jak juz wiecej bedzie dzidziaka niz tluszczu ;)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mózgu masz tłuszcz ;) a wlasnie wróżka kiedy powinna sie odbyć pierwsza wizyta u stomatologa?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 1759 1760 1761 1762 1763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ