Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróżko, powiem Ci ze ta działka to taka bez szału, nie było na niej robione lata (od śmierci właścicielki) jej maz nic tam nie robił i jest wszystko do wycharatania ;( roboty po łokcie. Mała jest ale zawsze jest gdzie iść usiąść, grilla zrobić itd. Choc na razie Ańia tam przebywać nie bedzie bo jest to skośna działka (jak to w górach) i boje sie ze sie przewróci, wpadnie gdzieś itd.
Skończyłam myć okna, w międzyczasie uśpiłam Anie, teraz czekam jak sie firany wybiorą, Ania obudzi, poodkurzaj, pomyje podłogi i jeśli moja mama wróci wcześniej z pracy to polecę przekopać te chwasty, to taki plan
Justta, jak sie czujesz? I inne ciężarówki? Mdłości jakieś???? Czujecie sie inaczej niż w pierwszej ciąży???
Aha No i jeszcze zmieniamy agencje nieruchomosci, bo w tamtej daremny czas... A nam kasa potrzebnaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 11:47
-
Hellol,
Wczoraj mnie nie bylo - bylismy u tesciow i bable caly dzien na dworze - uzbrojone w odstraszacze kleszczy;)
Kupilismy dla Zuzy te buty elefanten, wzornictwo moze nie w moim stylu do konca, ale....buciki supermiekkie, z elastyczna podeszwa, wiec jestem zadowolona. Niestery, Zuza chwilowo wszystkie buty ma za duze, bo 23 sa za male, a 24 jeszcze za duze...
Zjadlam dzis cukierka w czekoladzie...ciekawe co na to Toska;)
Zgredko, dobrze, ze poszlas do lekarza...a moze to jakies zatrucie pokarmowe, nie jadlas niczego podejrzanego?
Wrozko, na pewno znajdziesz ladniejsza dzialke;)
Mari, pneumokoki to jedyne szczepienie, przed ktorym sie nie stresowalam, Zuzka bezobjawowo, Toska poki co - tez;)
Lara, ale fajnie, wlasny kawalek ziemi i to w spadku - bosko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 13:26
-
Chyba nie zatrucie, bo mojego od wczoraj też goni..
Byłyśmy z małą na spacerze, ja wróciłam wcześniej, bo to wyczerpujące, a mała zasnęła, mała śpi już chyba trzecią godz
Przespalam się tez przynajmniej
Póki co żołądek się trzyma, ale jelita słabo
Wróżko też mi się takiej działki zachciało, żeby dziecko miało gdzie chodzic, pewno się coś nowego pojawi
-
Zgredko dobrze ze mogłaś chwile odpocząć , to jsk Twoj tez złapał to chyba jelitówka was dopadła buuu.
Jussta przed ciąża z jagoda to rożnie ok 33 dniowe cykle a po porodzie tylko raz miałam @ i dzis jest 35dc i nadal @ brak i bbbb mokro mam poza tym żadnych innych " objawów" temp mierze od kilku dni i jest na poziomie 36,5 takze jak na mnie dość wysoko ... Ale wiadomo wstaje do jagody takze tez nie jest to wiarygodny odczyt.
Lara a jak Wasze starania?Maniek
-
Jejku, ale tu cisza.....
Manku, zaczynamy starania od czerwca, czyli od następnego cyklu, ale ten pierwszy miesiąc zupełnie na luzie, a potem to juz bedą iskry leciały Hahhahah
Teraz dopadła mnie jakaś cholerna infekcja ;( pozatym odkładam ciagle wizytę u gina, i musze zapisać sie tak, zeby było po @, i zeby mi potwierdziła owulke
Matko, Zgredko, zatrucie? Jakie? Co? Skąd te dziadostwo? małemu nie zaszkodzi? Pokaz fryze
Z malzem byliśmy karczowac ogródek, roboty od za*****nia (sorry za dosłowność) najgorsze ze nie mamy gdzie tego wszystkiego wynosić, a syfu, drzew i gałęzi jest tam zatrzęsienie. Nikt z działkowców nie jest w stanie powiedzieć nam gdzie wynieść ścięte drzewa itd, jakaś masakra.
Ania po placu zabaw z babcia, zajechana na 200% szybko ja wykapalam, i juz dziecko śpi. Mam nadzieje do rana.
Z rana znów idę do mieszkania ktore sprzedajemy posprzątać, czyli pomyć okna, podłogi. A potem znów na działeczkę pomachać siekierką, grabiami itd.
Teraz co następujewskakuje do wanny z gorąca woda, z lodowatym sommersby
yo, yo yo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:52
-
Ah zazdroszcze Wam tych aktywności ;(
Ja już ledwo siedzę
No normalnie jakiś wirus nas dopadł, mama u mnie od wczoraj, więc smiejemy się, że jak będzie wracać w ND,to akurat się wirus u niej uaktywni, a dziś jej kupowałam błonnik, bo ma zastój..
-
Hej hej,
Izolec powodzenia w odzyskiwaniu pokarmu. Dobrze że wyniki ok.
Konwalia zdrówka.
Maniek w takim razie trzymam kciuki za test.
Wróżka znajdziesz inną działeczkę.
Lara super z tą działką, trochę pracy włożycie i będzie super.
Zgredka trzymaj się. -
Konwi u mnie po staremu wszystko.
Mojego nadal nie ma w domu, więc idę zaraz się myc i spać, nie będę czekać na niego.
A ja to od pon do pt w pracy, po pracy idę z Zuzią na polko, ona teraz cały czas poza domem, z nianią też ją wyganiam na zewnątrz.
I próbuje to wszystko jakoś ogarnąć. -
nick nieaktualnyHej laski
My dalej zalatani, codziennie coś innego robimy. Objadłam się truskawek! Nina miała chyba skok rozwojowypięknie łapie zabawki, ciągnie mnie za włosy jak się bawimy a dzisiaj zaśmiała się pierwszy raz na głos hehehe
cudak mały
Pozdrawiamy Ciotki!konwalianka, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mari : a po truskawkach mała nie ma żadnych reakcji? To była jedyna rzecz po której moja miała lekkie zaczerwienienie.
U nas obudziła się ok 2 i cały czas płacz, nie wiadomo czemu, nie dało się uspokoic, stwierdzilismy, że może zęby. Podalam viburcol, babcia tulila i jakoś utulila, mała spała do rana, ale byłam już w lekkim załamaniu, bo pierwszy raz coś takiego.
A dziś oburzona w świetnym nastroju. -
Hej, u nas nic też przespana, pierwsza od narodzin, od 20 do 5.10. Za to rano koszmar, katar kosmiczny, kaszel mokry, oczka już lepiej, humor do bani, wszystko źle, nawet na rękach masakra. . Później było już lepiej trochę a teraz znowu śpi.. Kaszle..
A ja dostałam okresfuck
Miłego dniamarissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Hej zdrowka dla Was i dzieciaczków Zgredko i Konwalio... I jeszcze okres buuu. Oby urlop sie udał .
Beszko daj znać co u Was?
U nas nocka średnia. Kilka pobudek i o 6 koniec. Teraz smiga z pchaczem i szaleje piszcząc i krzycząc ( śpiewając)
Dzis idziemy do parku i juz mam lekkiego stresa jak ten dziadowski wózek zniosę i wniosę na 3 piętrojsk sie wkurzę to wózek zostawię na dole i juz.
Nakupiłam dzis truskawek ale jagodzie ich nie dam, poczekam az bedą u teściowej bo sie boje.Maniek
-
Ps nienawidzę ludzi, którzy idą do lidla, kupują tony crocsow, żeby je potem sprzedawać i nie starcza dla detalicznych kupujących (po8 rano)
Manku: ja zostawiam wózek ma dole, mamy domofonWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:25
-
nick nieaktualnyZgredzia a jak to się sprawdza? Nic nie zauważyłam
brzuszek też ok
Konwi lubię za przespaną noc, @ współczuję. Ciekawe kiedy u mnie zawita...
Do lidla to już się nawet nie pcham, kiedyś byłam na torebkach wittchena, wystarczy mi
My dzisiaj jedziemy na święto wsi, będzie czadowo!!!
Pozdro! -
hejo hej!
u nas wlasnie drzemka. Malego i duzego. a ja napchalam sie ciasta, bo wczoraj zachcialo mi sie cytrynowej babki. i dzis juz zjedzonawczoraj byli u mnie praktycznie caly dzien rodzice. dzieki Bogu za dziadkow!! uwielbiam jak przyjezdzaja
w ogole stwierdzilam, ze bycie "dziadkiem" to taka druga mlodosc w wersji bezstresowej. moj tata nie zawsze sprawdzal sie jako tata, ale jako dziadek jest naprawde rewelacyjny. Franek go uwielbia! czasami az jestem zazdrosna i zastanawiam sie, czy nie woli dziadka ode mnie
dziekuje dziewczynki za pocieszenie odnosnie dzialki. jakos to przebolalam. coz, life goes on.
Mari- gratuluje postepow Klusitak sobie wspominam z rozrzewnieniem dawne czasy Franka kiedy piszesz o Nince
milego swietowania na wsi!
Konwi- noo, to zycze teraz zeby takie noce staly sie normakurujcie sie szybciutko!
Zgredka- noo tez nie znosze takich ludzi. z Lidla juz zrezygnowalam, chyba ze moja mama w swojej mniejszej miescinie cos zlapie. ale tez nie chodzi z rana, wiec zlapie rzadko. jak Ty sie dzisiaj czujesz?
Kroko- ogarniaczkouwazam, ze naprawde super sobie radzisz
podziwiam! a chlopy... mojego tez ostatnimi czasy w domu nie uswiadczysz. taka robota, sezonowa troche. a wkurzam sie na niego niemilosiernie, bo chodzi spac baaardzo pozno- kolo 3ej (tak mu sie ponoc lepiej odpoczywa po nocach
) i pozniej spi do 11. a ja oczywiscie z rana wstawac do Malego musze. aaajj, kij im w oko.
Lara- jak tam kg? jestes moim guru fitnessowymjak ogarne drugiego dziecia musze sie wziac za siebie. bedziesz moja motywacja
Maniek- no ja nic nie mowie, ale przy obu ciazach wlasnie przed okresem mialam mega "mokro", tak, ze latalam sprawdzac, czy juz maupa nie przylazla. generalnie przed okresem to chyba susza powinna byc w zwiazku z hormonamiwiec trzymam nadal kciuki i dawaj znaka, jak testy
a wozka nie mozesz na klatce zostawic? jak cos, mozesz go przeciez przypiac takim lancuchem jak rower, zawsze to jakies zabezpieczenie.
do mnie zaraz rodzice przyjada na chwile ze swiezymi truskaweczkami i nalesnikamiah ohh. uwielbiam moich rodzicow
milego dnia wszystkim!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka. Madzia od kilku dni wcina truskawki w całości. Efektów ubocznych brak. Dziewczyny doradztwie. Miesiąc już próbujemy ja nauczyć picia z butelki i wypija max 40 ml na dobę. W sumie więcej mimo oblewania się wypija z Doidy. Z czego poza butla będzie mogła pić mm?
Pozdrawiamy -
Hejka
Maniek,potwierdzam to co mowi Wrozka u mnie podobnie mokrowiec dalej zaciskam za ciebie
Bylismy juz na spacerze i powiem wam ze nie mam sily wogole, teraz lapie dola jak ja dam rade z dwojka na spacery chodzic, o matko, moze chusta