Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
heeej!
Lili- przy Franku w 14 tyg. babka mi powiedziala, ze na 80% chlopaka, ze Maly nigdy specjalnie wstydliwy nie byl to mozna bylo szybko zaobserwowac jego klejnoty
ja wlasnie ogarnelam chate z grubsza (taaa, mialam niby odpoczywac). niedlugo przyjedzie moj bobek i robimy szybkiego prysznica i do lozeczka luluuu.
na kolacje planuje tosty z serem, kielbaska i ogorem... juz mi slinka cieknie na sama mysl.
edit: Maly wlasnie zasypia. a ja jem tosty. juppi!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Jak wam minął dzień matki? Madzia dzisiaj była bardzo radosna, ale przy buziaczki z kuzynem nabila sobie guza heh.
Teraz przysypia a ja będę wcisnąć czekoladę milka oreo którą niby od niej dostałam heh
Dobranoc
Zgredka, zdrowia!
₩psotka, mam nadzieję, że z dominikiem już lepiej. -
Dzieki dziewczyny za słowa pocieszenia, po zjedzeniu ciacha od razu zrobiło mi sie lepiej
Dla mnie dzis żadnego upominku nikt nie przygotował ( boszze chłopy to jednak niepomyślne stworzenia) no trudnow dodatku u znajomych na grillu krzesło sie podemna złamało .. Z jagoda na kolanach ale na " szczęście" upadłam tak ze jagodzie nic sie nie stało powiedziała tylko " bach" ... Ja mam siniaka zamiast prawej nogi.... Cholera moze powinnam przystopować z tymi słodyczami ... Ale kurde lubie .
W sobotę lub jutro pojadę chyba kupić sobie jakieś sandały ... Na dzień mamyManiek
-
Hej.
Maniek współczuję z powodu testu. Mam nadzieję, że niebawem się Wam uda.
Wróżka u Zuzi już dobrze, katarek został taki malutki.
Będę sprzedawać buciki Zuzki, elefanten, rozmiar 20, o takie:
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/elefanten/00006001316305/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?adword=google/performancemedia/Brand_Foreign_Elefanten/search/elefanten&imgFmt=&mlid=1324.47.896349.c916e56df2f3a015329e5af7d25aba01...0.1464207000.1.1466799000&positionInList=1
wrzucam, bo może któraś z Was się połakomi.
Zgredka do lekarza marsz! -
Hej,
Wróżko, żyje, żyje, a cała paczka ambasadora jeszcze ńie ruszona, No bo jak skoro dostałam ja na godzinę przed wyjazdem?
Jestem u mamy, pogoda średnio do doopy.
Wczoraj dostałam w spadku działkę ogrodowa rekreacyjna, dzis zaczynamy robić tam porządek, ale póki co sam maz, bo ja dopiero dołącze jak mama wróci z pracy i zajmie sie Ania.
Wiec ręce pełne pracy mam
No i za moment zabieram sie za okna, do 10 powinnam sie wyrobić
No, a teraz życzę miłego dnia -
Hej Zgredka daj znać jak po wizycie. Moze jakaś kroplówkę Ci dadzą bo sie pewnie odwodnilas.
Ja dzis bez mocy nie wiem czemu:( jagoda za to ma mnóstwo
Tak Jagoda mówi juz bach be tata ( chyba nieświadomie) pokazuje palcem na ptaki i samoloty, pokazuje oczka uszy nos usta zeby ręce nogi palce włosy ... Najcześciej na mnie co oznacza ze ciagle nam palce w oczach nosie ustach i uszach ;/Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
hej!
ja wlasnie sie zalamalam. moja dzialeczka wymarzona zostala juz sprzedanaehh
niby nic wielkiego, ale tak sie na nia nakrecilam... juz sobie w glowie planowalam co gdzie bedzie. no i dupa. zawsze tak jest jak sobie cos zaplanuje
no smutno mi.
Maly spi wlasnie, a ja jakos probuje sie zmotywowac do zrobienia czegokolwiek.
Zgredko- kurcze, oby juz przeszlo. to zatrucie jakies czy co?
Lara- ahh ahh nawet nie wiesz jak zazdroszcze tej dzialeczki!!
Jussta- sily na caly dzien.
Maniek- a daj spokoj z tymi slodyczami. co za zycie bez slodyczy?
Slonce wychodzi, czas sie chyba ogarnac.
dobrego dnia!
-
nick nieaktualnyZgredko trzymaj się już blisko rozwiązania, może wtedy trochę się uspokoi.
My dzisiaj mieliśmy usg głowy ze względu na asymetrie ułożeniową. Na szczęście wszystko ok. Po wizycie u neurologa pewnie będziemy ćwiczyc bobathem.
Po południu jeszcze alergolog. Przy okazji zwaze młodego bo wydaje mi się, że za mało je. Pracujemy nad powrotem do kp j póki co pokarmu ma bez szaluKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej, Zgredko odpoczywaj, ja też miałam grypę zoladkowa w 30 t, piłam odgazowana coca cole z zielem kobylaka, po łyżeczce elektrolit, enterol 3x dz. Jak już coś mogłam to paluszki, bo słone. Oby szybko minęło.
Wrozko, oj, przykro, może znajdziesz coś lepszego?
No u nas słabo, Patryk obudzil się z sklejonym okiemno a z nosa leci żółty gil.. A ja nie wzięłam nic na takie stany. Od rana dostał cleritine, oko zakropilam solą.. Wiecznie coś, czemu w pełni nie mogę się cieszyć z urlopu
Zaraz do apteki lecę -
Konwi zdrowka u was to bez względu na porę roku zawsze cos eh
Wróżko szukaj innej moze znajdziesz lepszatez mi sie taka działeczką marzyła ... No zobaczymy co i jak ... Tylko ja bym chciała gdzieś nad jeziorem poszukać bo ja kocham wodę, morze .... Az sie rozmarzyłam
Postanowiłam ze jesli do 1 czerwca @ nie przyjdzie to znów zatestuje bo 2 jadę do de na te urodziny i chciałabym wiedzieć czy mam juz dwa sercaKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek a u ciebie cykle ilo dniowe zazwyczaj?
Konwi zdrowka dla was i udanego mimo wszystko urlopu
Wrożko szukaj innej działeczki, napewno sie jeszcze znajdzie ta wymarzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 11:36