X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi ma goraczke po ostatnim szczepieniu :/. Lekarka co prawda mowila, ze czesto sie po mmr zdzaza ze po ok tygodniu wystepuje goraczka ale i tak nie fajnie :/. A ja go dzisiaj wzielam na rytmike i zakupy ehhh.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotko, oj nie tylko ty moglabys wziac udzial w takiej sesji. Masz chociaz plaski ten brzuch a ja nadal mam spoooro kg to rzucenia, bo nic nie schudlam po porodzie. Nawet jak slodycze idstawialm. Nie kieszcze sie w zadne ubrania. Wyobraz sobie jakie to uczucie, gdy raz na jaksi czas mierze stare ciuchy i duuuupa. Daleko mi to zapiecia guzika a czasem i wcisniecia dupy w jakies spodnie. Brzuch wielki jak w ciazy. Nawet moj 7 latek rozmawiaajc z sasiadka w ciazy, ktora mu pow.ze w jej duzym brzuchu rosnei dzidzia odpowiedzial jej, ze mama tez am duzy brzuch ale juz zadnej dzidzi tam nie ma ;) a jak jakism cudem tuz przed @ mam ciut mniejszy ten brzuch to taki walek na dole zwisajacy mis ei robi, bleee walek ten tez mam jak siadam.
    Wyglad byl dla mnei wazny i jest. Wstyd mis ei pokazac znajomym w PL, ale i tak jestem szczesliwa, bo mam te boje 3 broje.....nigdy an diecie nie bylam, nigdy intensywnei nei cwiczylam (poza joggingiem ktorego teraz nie koge ze wzgl.na kolano). Trudno. Pojde na diete i zaczne sie katowac cwiczeniami, gdy sie toche uporzadzimy, tzn, znajde wiecej czasu dla siebie. A walek bedzie pewnie ale trudno. Bede nosila stroj jednoczesciowy. Najwazniejsze aby zdrowie bylo dla mnei i dla moich ludzikow.

Czekam na te zupe az ostygnie. Szlag mnie trafi zaraz....chyba kolejna sukienke zamowie, bo sprzatac juz sil nie mam ;) hehehe

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej.

Zgredka kciuki trzymam aby było lepiej.

A jak się mają nasze pozostałe ciężarówki? :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    U mnie noc bez niespodzianem. Niestrty nalo pije, wiem, ze powinnam ze 3-4litry w takiej sytuacji, ale ja ogolnie malo pije..

Ku$$% wlasnie w tvn24 pokazali 6miesieczne dziecko na nartach wodnych, normalni, zeby dziecko takie stawiac, zeby pobic rekord jakis idiotyczny..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Kotka Leo tez po tygodniu od tej szczepionki mial dwa dni goraczki

Nocka jak zawsze jedna pobudka o 1 i spanie do 6, standard

Dzisija zimno i ppchmurno, moj w robocie, my siedzimy w domu, milego dnia

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko: dobrze, przedstawiła taki przykład,kurde muszę się nad tym wózkiem zastanowić psia kość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki, najlepszego z okazji naszego święta ;)

Kiano ma biegunkę po szczepieniu :/
    Ale z dobrych wieści już druga noc w swoim pokoiku jeee robimy postępy ;)

Beszka przeslodki twój synek, taki motywujacy do ćwiczeń ;)
    Tez musze się zebrać i coś z sobą zrobić, po porodzie zostało trzy kilo, tragedii by nie było gdyby nie fakt że chyba całe te kilogramy zostały w wiszacej oponce :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalam mu paracetamol na noc. O 2:30 obduzil sie goracy jak piec wiec wyjelam ale bylo tylko 38,6°C. Dalam jednak znowu paracetamol i uspalam. Kiedy odkladalam go spiacego do lozeczka bylo przed 4ta. Niestety D ma jakis budzik chyba bo 4:38 pobudka :(.
    Zastanawiam sie czy to nie sa jakies konkretne problemy narzadow. Jest cos takiego jak zegar biologiczny itp. Musze poszperac.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy

To nasz pierwszy dzień mamy a moja mała przylepa nie chce się już ciągle przytulać, teraz chce wszystko oglądać i jest ciekawskie jajo. A mi smutno, to chociaż w nocy potrzymam ją za rękę :)

Po szczepieniu wszystko ok, wczoraj trochę pomarudziła. Jednak dobrze, że odłożyliśmy jej te szczepienia i ma na raty a nie wszystko na raz. Tych pneumokoków się boję :(

My dzisiaj grill a wieczorem na miasto :)

Pozdrawiamy

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, my już na miejscu. Poranek i podróż super, bez problemów. Oby powrót też tak minął.. Trochę jestem zmęczona no ale cóż.. Na sen nie ma szans.. Niestety..

Zdrowia Zgredko

Kotka a jak dziś D?

beszka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hejo!

u nas nocka ok. Maly kolo 3ej budzil sie kilka razy, ale podejrzewam, ze za goraco mu bylo, bo po zmianie pieluchy- mega przesikanej i zmianie ubrania na bodziak z krotkim rekawem, w koncu zasnal. teraz tez drzemie. moj jedzie z nim dzis do tesciowej na troche, wiec bede miec chate wolna :D posprzatalabym troche, ale swieto, wiec kiszka. no ale odpoczne sobie troche.

Kotka- jak Domi dzisiaj?

Konwi- dobrze, ze podroz udana.

Mari- noo jest taki etap "nietykalnosci" :D ale to przejsciowe. teraz juz moge liczyc na bardziej swiadome przytulaski i te raczki do gory "wez mnie na rece" :) ahh :)

Kroko- ano samopoczucie u mnie ok. 2 czerwca prenatalne. ciekawe czy dzidziek pokaze czy jest chlopcem, czy dziewczynka :) a jak Zuzia? przeszly juz katary?

milego dzionka wszystkim zycze!

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , testa zrobiłam negatywnego z okazji dnia matki i se tylko humor zepsułem :( to juz dzis 34 dc myślałam ze moze sie udało, czekam na @ albo na drugiego testa kiedys .

Zgredka ja sie czujesz?
    Beszko lubie czytać Twoje posty, podnoszą mnie na duchu ;)
    Idę wszamac ciasto na smutasa a potem lecimy grillować do znajomych.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu Maniek- wspolczuje tego testu. ale wiesz co, ja w dniu planowanej miesiaczki mialam meeega bladziocha i dopiero po kilku dniach mi wyszedl troche bardziej wyrazny. moze jeszcze nie wszystko stracone? a tak w ogole to daj troche tego ciacha, bo mam ochote na slodkie, a w domu posucha i sklepy pozamykane :/

kurcze, jednak cos bym dzisiaj porobila, gdzies pojechala, no ale moj cos sie nie pali do tego. ehh, dupa blada. a do tesciowej mi sie jechac nie chce :/

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)
    Moja wlasnie padła :)
    Konwi gratuluje bezproblemowej i bezpiecznej podróży :)
    Kotka jak Dominik?
    Zgredzia mam nadzieje ze Ty juz lepiej? A jak Łucja? I ranka? Zmuś sie do picia!
    Manku kciukam...moze jednak jak Wróżka mowi :)
    Wróżko zazdroszczę ze Teoj jedzie z małym do teściowej moj nie chce sam z młoda jechac bo ona z tata to tak na chwile ;) a babcie ze widzi raz w miesiącu to wicie ;) mamy jechac w niedziele no cóż jak mus to mus ;)
    Kroko powodzenia z biznesem :)
    Ana zdrówka dla Kiano!
    U nas tez dzis chłodniej ale przyjemnie :)
    I wszystkiego naj mamuśki!

Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius moze jeszcze,nie wszystko stracone, zrobisz za pare dni ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pojechał do córki i swojej mamy, w ostatniej chwili dałam mu małą, choć się wahałam, bo dziś na weekend przybywa moja mama i myślałam, że może będzie smutna, ale mama przybywa po 16 a on wróci po 18, a dzień wolny to dzień wolny, zwłaszcza, że ruszam się z trudem. Uff jakie długie zdanie..

Więc chcę obejrzeć ostatnią serię chirurgów, poczytać książkę, gazetę, oj chyba nie zdąże

U mnie lepiej, bo nie wymiotuje, ale biegunka twą
    Walnelam gastrolit przepisany przy ostatniej takiej akcji
    Mała z kolei ma rozwolnienie, ale nie wymiotuje..no i dobry humor jak zwykle.

Maniek: spokojnie ;) nie tym razem to następnym, na pewno się uda z Jagódka nie walczylas chyba długo ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, właśnie, nie wszystko stracone. Zobaczysz szybko się uda, może jeszcze nie ta duszyczka jest Wam przeznaczona.

Zgredko odpocznij, dobrze zrobiłaś

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Hej , testa zrobiłam negatywnego z okazji dnia matki i se tylko humor zepsułem :( to juz dzis 34 dc myślałam ze moze sie udało, czekam na @ albo na drugiego testa kiedys .
    Wciazkciuki zaciśnięte ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey!
    My od samego rana na dworzeec pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac:)

Manku glowa do gory!i daj tego ciacha;)

Wrozko tak szybko plec:/jejku nawet nie wiedzialam ze to mozliwe przeciez na tym etapie to bardzo podobne zobacz tutaj;)

http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html#top

Leo wlasnie zjadl piasek z piaskownicy =:O

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: Ty jesteś na FB? Czy na mejla mam wysłać fotki ubranek? Bo wyjelam z piwnicy i już podzieliła na typowo dziewczęce ale póki co 56 a 62,68 mam mnóstwo sukienek

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1815 1816 1817 1818 1819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ