Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotko, oj nie tylko ty moglabys wziac udzial w takiej sesji. Masz chociaz plaski ten brzuch a ja nadal mam spoooro kg to rzucenia, bo nic nie schudlam po porodzie. Nawet jak slodycze idstawialm. Nie kieszcze sie w zadne ubrania. Wyobraz sobie jakie to uczucie, gdy raz na jaksi czas mierze stare ciuchy i duuuupa. Daleko mi to zapiecia guzika a czasem i wcisniecia dupy w jakies spodnie. Brzuch wielki jak w ciazy. Nawet moj 7 latek rozmawiaajc z sasiadka w ciazy, ktora mu pow.ze w jej duzym brzuchu rosnei dzidzia odpowiedzial jej, ze mama tez am duzy brzuch ale juz zadnej dzidzi tam nie ma
a jak jakism cudem tuz przed @ mam ciut mniejszy ten brzuch to taki walek na dole zwisajacy mis ei robi, bleee walek ten tez mam jak siadam.
Wyglad byl dla mnei wazny i jest. Wstyd mis ei pokazac znajomym w PL, ale i tak jestem szczesliwa, bo mam te boje 3 broje.....nigdy an diecie nie bylam, nigdy intensywnei nei cwiczylam (poza joggingiem ktorego teraz nie koge ze wzgl.na kolano). Trudno. Pojde na diete i zaczne sie katowac cwiczeniami, gdy sie toche uporzadzimy, tzn, znajde wiecej czasu dla siebie. A walek bedzie pewnie ale trudno. Bede nosila stroj jednoczesciowy. Najwazniejsze aby zdrowie bylo dla mnei i dla moich ludzikow.
Czekam na te zupe az ostygnie. Szlag mnie trafi zaraz....chyba kolejna sukienke zamowie, bo sprzatac juz sil nie mamhehehe
-
Hejo,
U mnie noc bez niespodzianem. Niestrty nalo pije, wiem, ze powinnam ze 3-4litry w takiej sytuacji, ale ja ogolnie malo pije..
Ku$$% wlasnie w tvn24 pokazali 6miesieczne dziecko na nartach wodnych, normalni, zeby dziecko takie stawiac, zeby pobic rekord jakis idiotyczny.. -
Hej mamuśki, najlepszego z okazji naszego święta
Kiano ma biegunkę po szczepieniu
Ale z dobrych wieści już druga noc w swoim pokoiku jeee robimy postępy
Beszka przeslodki twój synek, taki motywujacy do ćwiczeń
Tez musze się zebrać i coś z sobą zrobić, po porodzie zostało trzy kilo, tragedii by nie było gdyby nie fakt że chyba całe te kilogramy zostały w wiszacej oponce
-
Dalam mu paracetamol na noc. O 2:30 obduzil sie goracy jak piec wiec wyjelam ale bylo tylko 38,6°C. Dalam jednak znowu paracetamol i uspalam. Kiedy odkladalam go spiacego do lozeczka bylo przed 4ta. Niestety D ma jakis budzik chyba bo 4:38 pobudka
.
Zastanawiam sie czy to nie sa jakies konkretne problemy narzadow. Jest cos takiego jak zegar biologiczny itp. Musze poszperac. -
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy
To nasz pierwszy dzień mamy a moja mała przylepa nie chce się już ciągle przytulać, teraz chce wszystko oglądać i jest ciekawskie jajo. A mi smutno, to chociaż w nocy potrzymam ją za rękę
Po szczepieniu wszystko ok, wczoraj trochę pomarudziła. Jednak dobrze, że odłożyliśmy jej te szczepienia i ma na raty a nie wszystko na raz. Tych pneumokoków się boję
My dzisiaj grill a wieczorem na miasto
Pozdrawiamy -
hejo hejo!
u nas nocka ok. Maly kolo 3ej budzil sie kilka razy, ale podejrzewam, ze za goraco mu bylo, bo po zmianie pieluchy- mega przesikanej i zmianie ubrania na bodziak z krotkim rekawem, w koncu zasnal. teraz tez drzemie. moj jedzie z nim dzis do tesciowej na troche, wiec bede miec chate wolnaposprzatalabym troche, ale swieto, wiec kiszka. no ale odpoczne sobie troche.
Kotka- jak Domi dzisiaj?
Konwi- dobrze, ze podroz udana.
Mari- noo jest taki etap "nietykalnosci"ale to przejsciowe. teraz juz moge liczyc na bardziej swiadome przytulaski i te raczki do gory "wez mnie na rece"
ahh
Kroko- ano samopoczucie u mnie ok. 2 czerwca prenatalne. ciekawe czy dzidziek pokaze czy jest chlopcem, czy dziewczynkaa jak Zuzia? przeszly juz katary?
milego dzionka wszystkim zycze!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej , testa zrobiłam negatywnego z okazji dnia matki i se tylko humor zepsułem
to juz dzis 34 dc myślałam ze moze sie udało, czekam na @ albo na drugiego testa kiedys .
Zgredka ja sie czujesz?
Beszko lubie czytać Twoje posty, podnoszą mnie na duchu
Idę wszamac ciasto na smutasa a potem lecimy grillować do znajomych.Maniek
-
buu Maniek- wspolczuje tego testu. ale wiesz co, ja w dniu planowanej miesiaczki mialam meeega bladziocha i dopiero po kilku dniach mi wyszedl troche bardziej wyrazny. moze jeszcze nie wszystko stracone? a tak w ogole to daj troche tego ciacha, bo mam ochote na slodkie, a w domu posucha i sklepy pozamykane
kurcze, jednak cos bym dzisiaj porobila, gdzies pojechala, no ale moj cos sie nie pali do tego. ehh, dupa blada. a do tesciowej mi sie jechac nie chce -
Hejo
Moja wlasnie padła
Konwi gratuluje bezproblemowej i bezpiecznej podróży
Kotka jak Dominik?
Zgredzia mam nadzieje ze Ty juz lepiej? A jak Łucja? I ranka? Zmuś sie do picia!
Manku kciukam...moze jednak jak Wróżka mowi
Wróżko zazdroszczę ze Teoj jedzie z małym do teściowej moj nie chce sam z młoda jechac bo ona z tata to tak na chwilea babcie ze widzi raz w miesiącu to wicie
mamy jechac w niedziele no cóż jak mus to mus
Kroko powodzenia z biznesem
Ana zdrówka dla Kiano!
U nas tez dzis chłodniej ale przyjemnie
I wszystkiego naj mamuśki!Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mój pojechał do córki i swojej mamy, w ostatniej chwili dałam mu małą, choć się wahałam, bo dziś na weekend przybywa moja mama i myślałam, że może będzie smutna, ale mama przybywa po 16 a on wróci po 18, a dzień wolny to dzień wolny, zwłaszcza, że ruszam się z trudem. Uff jakie długie zdanie..
Więc chcę obejrzeć ostatnią serię chirurgów, poczytać książkę, gazetę, oj chyba nie zdąże
U mnie lepiej, bo nie wymiotuje, ale biegunka twą
Walnelam gastrolit przepisany przy ostatniej takiej akcji
Mała z kolei ma rozwolnienie, ale nie wymiotuje..no i dobry humor jak zwykle.
Maniek: spokojnienie tym razem to następnym, na pewno się uda z Jagódka nie walczylas chyba długo
-
Hey!
My od samego rana na dworzeec pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac:)
Manku glowa do gory!i daj tego ciacha;)
Wrozko tak szybko plec:/jejku nawet nie wiedzialam ze to mozliwe przeciez na tym etapie to bardzo podobne zobacz tutaj;)
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html#top
Leo wlasnie zjadl piasek z piaskownicy =
*******Gang18+*******B