X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi ma goraczke po ostatnim szczepieniu :/. Lekarka co prawda mowila, ze czesto sie po mmr zdzaza ze po ok tygodniu wystepuje goraczka ale i tak nie fajnie :/. A ja go dzisiaj wzielam na rytmike i zakupy ehhh.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotko, oj nie tylko ty moglabys wziac udzial w takiej sesji. Masz chociaz plaski ten brzuch a ja nadal mam spoooro kg to rzucenia, bo nic nie schudlam po porodzie. Nawet jak slodycze idstawialm. Nie kieszcze sie w zadne ubrania. Wyobraz sobie jakie to uczucie, gdy raz na jaksi czas mierze stare ciuchy i duuuupa. Daleko mi to zapiecia guzika a czasem i wcisniecia dupy w jakies spodnie. Brzuch wielki jak w ciazy. Nawet moj 7 latek rozmawiaajc z sasiadka w ciazy, ktora mu pow.ze w jej duzym brzuchu rosnei dzidzia odpowiedzial jej, ze mama tez am duzy brzuch ale juz zadnej dzidzi tam nie ma ;) a jak jakism cudem tuz przed @ mam ciut mniejszy ten brzuch to taki walek na dole zwisajacy mis ei robi, bleee walek ten tez mam jak siadam.
    Wyglad byl dla mnei wazny i jest. Wstyd mis ei pokazac znajomym w PL, ale i tak jestem szczesliwa, bo mam te boje 3 broje.....nigdy an diecie nie bylam, nigdy intensywnei nei cwiczylam (poza joggingiem ktorego teraz nie koge ze wzgl.na kolano). Trudno. Pojde na diete i zaczne sie katowac cwiczeniami, gdy sie toche uporzadzimy, tzn, znajde wiecej czasu dla siebie. A walek bedzie pewnie ale trudno. Bede nosila stroj jednoczesciowy. Najwazniejsze aby zdrowie bylo dla mnei i dla moich ludzikow.

Czekam na te zupe az ostygnie. Szlag mnie trafi zaraz....chyba kolejna sukienke zamowie, bo sprzatac juz sil nie mam ;) hehehe

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej.

Zgredka kciuki trzymam aby było lepiej.

A jak się mają nasze pozostałe ciężarówki? :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    U mnie noc bez niespodzianem. Niestrty nalo pije, wiem, ze powinnam ze 3-4litry w takiej sytuacji, ale ja ogolnie malo pije..

Ku$$% wlasnie w tvn24 pokazali 6miesieczne dziecko na nartach wodnych, normalni, zeby dziecko takie stawiac, zeby pobic rekord jakis idiotyczny..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Kotka Leo tez po tygodniu od tej szczepionki mial dwa dni goraczki

Nocka jak zawsze jedna pobudka o 1 i spanie do 6, standard

Dzisija zimno i ppchmurno, moj w robocie, my siedzimy w domu, milego dnia

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko: dobrze, przedstawiła taki przykład,kurde muszę się nad tym wózkiem zastanowić psia kość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki, najlepszego z okazji naszego święta ;)

Kiano ma biegunkę po szczepieniu :/
    Ale z dobrych wieści już druga noc w swoim pokoiku jeee robimy postępy ;)

Beszka przeslodki twój synek, taki motywujacy do ćwiczeń ;)
    Tez musze się zebrać i coś z sobą zrobić, po porodzie zostało trzy kilo, tragedii by nie było gdyby nie fakt że chyba całe te kilogramy zostały w wiszacej oponce :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalam mu paracetamol na noc. O 2:30 obduzil sie goracy jak piec wiec wyjelam ale bylo tylko 38,6°C. Dalam jednak znowu paracetamol i uspalam. Kiedy odkladalam go spiacego do lozeczka bylo przed 4ta. Niestety D ma jakis budzik chyba bo 4:38 pobudka :(.
    Zastanawiam sie czy to nie sa jakies konkretne problemy narzadow. Jest cos takiego jak zegar biologiczny itp. Musze poszperac.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy

To nasz pierwszy dzień mamy a moja mała przylepa nie chce się już ciągle przytulać, teraz chce wszystko oglądać i jest ciekawskie jajo. A mi smutno, to chociaż w nocy potrzymam ją za rękę :)

Po szczepieniu wszystko ok, wczoraj trochę pomarudziła. Jednak dobrze, że odłożyliśmy jej te szczepienia i ma na raty a nie wszystko na raz. Tych pneumokoków się boję :(

My dzisiaj grill a wieczorem na miasto :)

Pozdrawiamy

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, my już na miejscu. Poranek i podróż super, bez problemów. Oby powrót też tak minął.. Trochę jestem zmęczona no ale cóż.. Na sen nie ma szans.. Niestety..

Zdrowia Zgredko

Kotka a jak dziś D?

beszka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hejo!

u nas nocka ok. Maly kolo 3ej budzil sie kilka razy, ale podejrzewam, ze za goraco mu bylo, bo po zmianie pieluchy- mega przesikanej i zmianie ubrania na bodziak z krotkim rekawem, w koncu zasnal. teraz tez drzemie. moj jedzie z nim dzis do tesciowej na troche, wiec bede miec chate wolna :D posprzatalabym troche, ale swieto, wiec kiszka. no ale odpoczne sobie troche.

Kotka- jak Domi dzisiaj?

Konwi- dobrze, ze podroz udana.

Mari- noo jest taki etap "nietykalnosci" :D ale to przejsciowe. teraz juz moge liczyc na bardziej swiadome przytulaski i te raczki do gory "wez mnie na rece" :) ahh :)

Kroko- ano samopoczucie u mnie ok. 2 czerwca prenatalne. ciekawe czy dzidziek pokaze czy jest chlopcem, czy dziewczynka :) a jak Zuzia? przeszly juz katary?

milego dzionka wszystkim zycze!

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , testa zrobiłam negatywnego z okazji dnia matki i se tylko humor zepsułem :( to juz dzis 34 dc myślałam ze moze sie udało, czekam na @ albo na drugiego testa kiedys .

Zgredka ja sie czujesz?
    Beszko lubie czytać Twoje posty, podnoszą mnie na duchu ;)
    Idę wszamac ciasto na smutasa a potem lecimy grillować do znajomych.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu Maniek- wspolczuje tego testu. ale wiesz co, ja w dniu planowanej miesiaczki mialam meeega bladziocha i dopiero po kilku dniach mi wyszedl troche bardziej wyrazny. moze jeszcze nie wszystko stracone? a tak w ogole to daj troche tego ciacha, bo mam ochote na slodkie, a w domu posucha i sklepy pozamykane :/

kurcze, jednak cos bym dzisiaj porobila, gdzies pojechala, no ale moj cos sie nie pali do tego. ehh, dupa blada. a do tesciowej mi sie jechac nie chce :/

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)
    Moja wlasnie padła :)
    Konwi gratuluje bezproblemowej i bezpiecznej podróży :)
    Kotka jak Dominik?
    Zgredzia mam nadzieje ze Ty juz lepiej? A jak Łucja? I ranka? Zmuś sie do picia!
    Manku kciukam...moze jednak jak Wróżka mowi :)
    Wróżko zazdroszczę ze Teoj jedzie z małym do teściowej moj nie chce sam z młoda jechac bo ona z tata to tak na chwile ;) a babcie ze widzi raz w miesiącu to wicie ;) mamy jechac w niedziele no cóż jak mus to mus ;)
    Kroko powodzenia z biznesem :)
    Ana zdrówka dla Kiano!
    U nas tez dzis chłodniej ale przyjemnie :)
    I wszystkiego naj mamuśki!

Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius moze jeszcze,nie wszystko stracone, zrobisz za pare dni ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pojechał do córki i swojej mamy, w ostatniej chwili dałam mu małą, choć się wahałam, bo dziś na weekend przybywa moja mama i myślałam, że może będzie smutna, ale mama przybywa po 16 a on wróci po 18, a dzień wolny to dzień wolny, zwłaszcza, że ruszam się z trudem. Uff jakie długie zdanie..

Więc chcę obejrzeć ostatnią serię chirurgów, poczytać książkę, gazetę, oj chyba nie zdąże

U mnie lepiej, bo nie wymiotuje, ale biegunka twą
    Walnelam gastrolit przepisany przy ostatniej takiej akcji
    Mała z kolei ma rozwolnienie, ale nie wymiotuje..no i dobry humor jak zwykle.

Maniek: spokojnie ;) nie tym razem to następnym, na pewno się uda z Jagódka nie walczylas chyba długo ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, właśnie, nie wszystko stracone. Zobaczysz szybko się uda, może jeszcze nie ta duszyczka jest Wam przeznaczona.

Zgredko odpocznij, dobrze zrobiłaś

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Hej , testa zrobiłam negatywnego z okazji dnia matki i se tylko humor zepsułem :( to juz dzis 34 dc myślałam ze moze sie udało, czekam na @ albo na drugiego testa kiedys .
    Wciazkciuki zaciśnięte ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey!
    My od samego rana na dworzeec pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac:)

Manku glowa do gory!i daj tego ciacha;)

Wrozko tak szybko plec:/jejku nawet nie wiedzialam ze to mozliwe przeciez na tym etapie to bardzo podobne zobacz tutaj;)

http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html#top

Leo wlasnie zjadl piasek z piaskownicy =:O

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: Ty jesteś na FB? Czy na mejla mam wysłać fotki ubranek? Bo wyjelam z piwnicy i już podzieliła na typowo dziewczęce ale póki co 56 a 62,68 mam mnóstwo sukienek

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1815 1816 1817 1818 1819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ