Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello, wreszcie weekend, chwilo trwaj
Dziś idę kupić kiecke na komunie, mam w planach biła, uważacie że wypada ten kolor na komunie?
zgredka wrote:Ps nienawidzę ludzi, którzy idą do lidla, kupują tony crocsow, żeby je potem sprzedawać i nie starcza dla detalicznych kupujących (po8 rano)
Manku: ja zostawiam wózek ma dole, mamy domofon
Nie mów nic, tez mam nerwa bo idąc do sklepu mogę kupić tylko jedna puszkę mm bo wprowadzili limit bo chinki wszystko wykupywaly na odsprzedaz.
Niby ok bo towar jest ale kupilabym kilka puszek i miałabym z głowy a tak latam co rusz
Konwalianka będziesz w Nl? Zajedz na kawę -
LaRa wrote:
Skończyłam myć okna, w międzyczasie uśpiłam Anie, teraz czekam jak sie firany wybiorą, Ania obudzi, poodkurzaj, pomyje podłogi i jeśli moja mama wróci wcześniej z pracy to polecę przekopać te chwasty, to taki plan
a
Mnie mycie okien czeka za tydzień -
Witam sie,
Dopiero 14 a ja juz jestem wykończona. Dopiero wróciłam z mieszkania ktore chcemy sprzedać. Wymylam okna, posciagalam pajęczyny i 3 razy myłam podłogi. Mam juz dosyć. Dobrze ze grzmi juz całkiem niedaleko to troszkę odpocznę, tjaaaaa, dziecko mnie nie widziało od 9:30 i teraz mnie nie opuszcza
Wróżko, putalas o kg. Na dzien dzisiejszy - 11 kgmam nadzieje dobić choc do 15 zanim popracujemy nad nexcikiem
fakt ze cm mi znacznie poleciały
a tłuszcz przerodził sie w mięsień
oby tak dalej
U nas noc z pobudka od 1-2, ale z tym ze Ania sie wiercila i popłakiwała. Obudzić sie nie obudziła.
Konwi, współczuje tych chorób i zdrowia dla maluchów. -
mnie wykonczyl godzinny spacer z małą, a nie ja wózek pchałam
ruszam się jak mucha w smole plus osłabienie niejedzeniem niepiciem, dziś czwarty dzień srogiej biegunki, no dramat, ale mam w nosie niejedzenie, byłam z moim na Kazimierzu w resto i zjadłam, co prawda niecałe pół sałatki, ale nie chciałam ryzykować wymiotami na środku miasta..
Lara: jak ja CI zazdroszczę tego robienia, ja już się doczekać nie mogę za 2 miesiące, jak już będzie maluch a ja z 10 kg lżejsza.. -
Hellol,
Dziewczeta, powiedzcie mi, czy ktoras z Was miala opryszczke przy malym dzievku? Wszystko bylo ok? Pytam, bo jestem u rodzicow i przyjezdza siostra, ma juz przyschnieta zmiane, ale jednak, wiem, ze bedzie zachowywala maximum higieny, nie bedzie podchodzila do dziewczynek, etc., ale troche sie waham czy zostac czy zwiewac...
Kupilam dzis wozek podwojny, nie moge sie doczekac, kiedy go wyprobujemy;))Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Ja na chwilke...czasu ostatnio braka Hanka meeeega zywa. Wszedzie wlezie i wszedzie jej pelno.
Zgredko, mam nadz.ze w koncu Wam ta buegunka i inne atrakcje przejda. A jak corka twojego? Bo pisalas, ze mala i Twoj pojechali do niej, wiec moze i jej sprzedali
Maniek, ja mam strasznie nieregularne @ a humor taki ostatnio ze grrrr jakbym pms miala caly czas....
Wrozko, tulam za dzialke. Pewnie niedlugo nowa sie pojawi.
Psotko, ja mysle ze malemu cos dokucza. Moze zeby, moze brzuch....moze pojdz do lekarza, co? Z doswiadczenia wiem, ze dzieci, ktorym nic nie jest, to spia, o!
Summerka, moja mama miala nie raz i nei dwa opryszczke, gdy J i L byli mali i wszystko ok. Ja mialam, teraz gdy H byla malusia (i to taka, ze az leki musialam kupic) i tez ok. Jak sostra calowac nie bedzie itp.to bym zostala....
Maz z srednim pojechal po mojego tate. Starszak wlasnei wrocil z imprezy a ja z H. Zaraz pojdziemy zjesc jakis podwieczorek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 16:37
-
Witam sie z łóżka:/
dzisiaj mialam pierwsze skurcze co prawda trwało krótko ale jestem posrana na całego(sorry za słownictwo)
Zgredka wysłałam maila
Kotka skonsultowalabym to z lekarzem a może D jest glodny?
Summ nie uciekaj;)tylko nie dawaj calować
*******Gang18+*******B -
Summi: jaki kupiłaś?
U mnie biegunka trwa
Nie wiem jak córka chłopa, jutro by się coś pojawiło, ale ona też szczepiona na rota była.
Moja spała 3h, teraz zupke na ryżu dostała i się bawi z babcią
Lili: nie mam treści mejla -
Lili ojej a co Ty robiłaś ze skurczy dostałaś? Czy to tak samo z siebie?
Zgredka Ty to tez masz przesrane ( dosłownie), a jsk Lusia, nie zaraziła sie? Dobrze ze masz mame jeszcze dzis. No i poka sie w całości z nowa fryzura .
Kotka szkoda ze Was nie było. Pogadalybysmy zawsze to jakaś odskocznia od tych codziennych problemów. Ja mysle podobnie jak Beszka jesli budzi sie z płaczem i tulisz a on nie uspokaja sie i nie zasypia to musi go cos budzić. Moja jak miała fazy na pobudki o 3 - 4 to otwarte gały i uśmiech i zabawa godz a potem spała dalej, ale skoro Domi nie uspokaja sie to próbuj po kolei moze mu za zimno ciepło moze pic sie chce albo jesc albo zeby lub brzuch ... A na brzuchu go kładziesz? I czy wyeliminowaliśmy mu gluten? Bo mówiłaś ze moze odziedziczył po mężu alergie.... Nie wiem co jeszcze. A w dzień spi normalnie? Czystej budzi sie z krzykiem?
Padnięta jakaś jestem dzis. Obiadu nie zrobiłam, nie sprzątałam nie piekłam nie prałam i nie prasowałam ... Moze to dlategoManiek
-
O tak tak Manku nic nie robienie jest bardziej meczace niz robienie;)
U mnie to chyba byly przepowiadajace bo teraz spokoj:/acz w pierwszej chwili spanikowalam prawda taka ze przy malym dziecku nie da sie odpoczywac:/a moze poprostu nie umiem?hmm
*******Gang18+*******B -
Zgredko, moja tez szczepina na rota byla, a pierwsza grype zoladkowa maiala w wieku 6 mies. (Jan tez szczepiony a grype zoladkowal przechodzil) takze wiesz
Nie kazde rzyganie to rota. Sa inne wirki, ktore podobne objawy wywoluja
Moj tato jest. Chlopcy zachwyceni a Hanka sie boi i ryczy. Tato smutny, bo gluuuoi za nia
Lili, odpoczywaj.
Leo przytrzasnal Hance paluszek drzwiami. Oj kiepsko to wyglada, ale paluchem rusza
A ja mam meeega stracha przed kolejnym tygodniem, buuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 20:16
-
Beszko bedzie dobrze!jak to moj mowi co nas nie zabije nas wzmocni;)dobrze ze dziadek przyjechal razem dacie rade:)
Moj starszy przesuwal ostatnio cegly i Leo wsadzil palucha:/ryk nie z tej ziemi skora pozdzierana ale po 5 min juz zapomnial;)
Dzisiaj gadalam z sasiadka i powiem wam ze sie wkurzylam jak mi ktos jeszcze raz powie jak to bede miec przerabane z 2 maluchow to udusze;)jakbym tego nie wiedziala ze bedzie ciezko:(to jeszcze slysze od kazdego jedno i to samo:(najlepszy tekst jaki ostatnio uslyszalam to ze jestem w takim wieku ze wpadka jest niemozliwa bo przeciez wiem co i jak boszzzzNieukowa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili aaa rozumiem Cie z tymi tekstami tez tego nienawidzę!!!!!
Beszko ała biedna Hanulka:( Twoj tato pobędzie trochę i sie mała przyzwyczai , u nas tak było a potem sama do dziadzi szładziadzia oczyeiscie dumny jak paw, to jest jego bułeczka i koniec! Hehe miłe to bardzo:)
Maniek
-
Lili: ale będziesz mieć przestaje z dwójką.
No trójką
Jestem dziś mega marudna, ale serio nie wiem jak usiąść, bardzo mnie bola żebra i e ogóle góra brzucha, przy Łucji brzuch był mały, teraz bardzo się mecze. Jak sobie radziłyscie z bólem i niewygodna, pamiętacie? -
Jejku maly I przed wczoraj I wczoraj mial do kitu noc. Latal po calym lozku I ciagle kwekal jakby go cos bolalo. Ciezko mi powiedziec co mu sie dzieje tak sie rzuca po lozku z placzem ze szok
straszne to bo na prawde nie potrafie rozpoznac co mu jest raczej nie glod. Jakis bol albo strach? Sen zly? Jak mam mu pomoc
My dzis po grilu u tesciow. Jestem przezarta na amen ale na koktajl truskawkowy mam smaka jeszcze haha. Maly wymeczony na dobre kapie sie akurat a potem mleko I nyny oby dzisiejsza noc byla laskawa blagam
gralam w paletki hehehe naskakalam sie glupia a nie powinnam xd masakra ale fajnie bylo sie rozerwac kiedy dziadek pilnowal malego hehemimo ze burzysko bylo I padalo bawilismy sie fajnie
a na grila mam spokoj chyba na rok heheheh
Krokodylica lubi tę wiadomość