Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy po festynie, było mega
Lili niefajnie ze skurczami a gadaniem się nie przejmuj...
Do was też podbijały starsze panie i raczyły mądrościami? Bo ja chyba je przyciągam... Wysłucham, uśmiechnę się i zrobię swoje ale czasami teksty mnie rozbrajają
Zgredka pamiętam ten stan, współczuję bo faktycznie nie ma wygodnej pozycji
Pozdro laski! -
Cześć lachony
Czytałam co u Was ale nic nie pamietamogólnie to jestem lekko wstawiona cóż patologia na grillu byliśmy u sąsiadów
Kupiliśmy wreszcie ta nieszczęsna parasolkę no i zamówiliśmy sprzęt do kuchni!!!! Mam nadzieje ze chociaz do lipca sie przeprowadzimy!!!! Nasze dziewczynki chyba powoli zaczynaja sie akceptować oczywiscie taz walnęły sie łopatka czy grabiami ale było ok
Maniek Izolec Kat zazdroszczę spotkania!!!!
Zgredzia ku*wa no co sie do ciebie przyczepiło!!!! Zdrówka!
Lili Tobie rownież ale wiesz ze to prawdaale fakt nie musza Ci ciagle tego powtarzać!
Summi nie zwiewał, nie daj całować i juz
Konwi Wam to nieustannie zdrówka!!!!! Współczuje cholernie !!!
Ja spadam spac dobranocccccc -
MANIEK - kompletnei mi ten park z glowy wylecial
.
my dzisiaj tez gril. Ale ja taka padnieta ze po 1 piwie o 21szej juz oczy na zapalki. Ide spac.
BESZKO, MANIEK - ja tez mysle ze cos jest na rzeczy. Szukam. Nei dam sobei wmowic ze "on tak ma". Zapsialam sie narazie do osteopaty. I wyeliminowalam 2sza drzemke dzisiaj, zobaczymy czy to pomoze ale moze na efekt musze poczekac ze 3 dni. -
Hej hej.
A dzięki Wróżko, jakoś ogarniam, i nawet nad rodzeństwem dla Zuzi pracuję.
No ale gzimy się bez zabezpieczenia od dawna więc już się nie łudzę.
Też lubię z Zuzią do moich rodziców iść, wiadomo.
Do teściów to mniej, bo teściowa się nie garnie, a teściu to już w ogóle ma w d*pie.
Blondik u mnie mm tylko z butli.
Picie u nas od dawna z bidonu, myślałam że mleko też wypije z bidonu, ale nie ma mowy. Tylko butla.
justta dasz radę, nie Ty pierwsza i nie ostatnia.
Anastazja jasne że wypada biała kiecka.
Summer lubię za wózek.
Lili gadaniem się nie przejmuj bo szkoda Twoich nerwów.
mari starsze panie nie podchodzą, boją się mnie.
Anastazjaaa, justta, marissith lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj tak:
Od samego rana zrywanie kwiatków do sypania i
ganianie za psem.
Potem zakupy z tatą i latanie samolotem oraz jazda na karuzeli - konikach.
Po południu chlapanie się w basenie.
A wieczorem procesja i sypanie kwiatków.
Dobra idę spać, bo mąż mój o 5 rano wybywa na cały dzień, więc walczymy jutro z Zuzią we dwie. -
Marissith a jak Nina na festynie?
Smoczyca trzymam kciuki aby z przeprowadzka poszło zgodnie z planem.
Krokodylica super trzymam kciuki aby Zuzia szybko miała rodzeństwo, a jak plany z drgim biznesem? Coś robicie już w tej sprawie czy to tylko plany?
marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka
Nocka spoko jedna pobudka
Kroko zaciskam za rodzenstwo, wiem ze dam rade jak nie ja to ktohihi, ja optymistka z regoly i to niepoprawna, czasami tylko mnie cos zacmi, ale juz jestem wyprostowana
Milej niedzieli kochane, wczoraj taka burza przeszla ze myslalam ze zejde ze strachudzisiaj fajnie chlodna
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wczoraj ten brzuch się chyba jakoś napinał czy coś w ogóle nie wiedziałam jak się ułożyć, ale dziś siedze sobie normalnie na fotelu, nic nie boki.
Dziś noc piękna, acz zasnęła dopiero po 22 (ja wtedy zdychalam w pokoju na łóżku próbując się ułożyć), dobrze, że mama była, bo mój jak przyszedł z zajęć, to że do mecza zasiadł i siedział (po kąpieli ją próbował uśpić, ale potem to już tv - %&$&#&#). Mala obudziła się po 7, to ja się budzilam, na czyszczenie jelit.
Od tego "kiblowania" odciagnelo mi już ponad 2kg wody..
Smoku: zazdroszcze wstawienia
Kroko: powodzenia w dniu w pojedynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 09:05
-
O kruca, ale się dzieje! Zdredka już na finiszu, Lily za połową, Dama i Wróżka już w 2 trymestrze...
No i Jussta gratuluję! Widzę że coraz więcej drugich suwaczków
Powiem wam... że ja też chyba sobie drugi założęCO prawda testa jeszcze nie robiłam, ale @ spóźnia się 5 dni, czuję rozpychanie, ból szyjki, lekko plamiłąm, jest mi niedobrze i generalnie wszystko się zgadza poza bólem cyców, ale skoro karmię Radka, to chyba mogę go nie odczuwać
Śmieszne, bo jeden jedyny raz raz odstawiliśmy zabezpieczenie na zasadzie "chodź kochanie spróbujemy z drugim tak na luzie, pewnie przez kolejne 2 lata nic się nie przydarzy, znając nasze szczęście". I co? Możliwe ze od 1 strzała się udało O_o. Jutro wieczorem albo we wtorek robię testa w końcu...
Chyba się cieszę, ale jestem lekko posrana perspektywą buntu 2-latka z noworodkiem na ręku, kwestią niewyleczonej 8-ki, za małego auta na 2 foteliki z tyłu i kupą podobnych pierdółI wkurza mnie, że pójdą ploty w robocie, że to wpadka (podczas gdy powiedzmy że to planowane!). No i pracę chciałam zmieniać a tak to w niej zostanę, mimo że źle się dzieje i nawet nie wiem do czego po roku wrócę...
Ale o czym ja gadam, jeszcze nawet nie testowałam
Lily kciukam, żeby to był przepowiadacze... nie przemęczaj się...
Zgredzia współczuję sensacji żołądkowych... chyba jakiś sezon na jelitówkę się zaczął, moi znajomi też się pochorowali...
Jeszcze co u nas: Radek za 2 tygodnie kończy roczek, ma li i tylko 1 zębola, zasuwa bokiem przy meblach i czworakuje na potęgęWaży całę zawrotne 7800g wiec mam dalej mikrodziecko
Pozdrawiam Was, może będę częściej wpadać jak czas mi pozwoli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 09:16
Blondik, marissith, Lili83, zgredka, Izoleccc, WróżkaZielona, Smoczyca1, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaa Nina to złote dziecko, spała w wózku mimo, że głośno było a później podróżowała na rękach od ciotki do ciotki a na końcu leżała na kocu na trawie i była przeszczęśliwa
Nieukowa trzymam kciuki za teściora! Wam tak szybko te 2 poszło, mam nadzieję, że i ja się wyrobie w podobnym czasie
Miłego dniaNieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa brawo:)super nowina!!!
Nena uwazaj to zarazliwe;)zaraz nam oznajmisz ze ty tez=
U mnie od 1 do 4 bole menstruacyjne wzielam nospe i po ok 30 min przeszlo jak dzisiaj sie powtorzy to do lekarza dzwonie:/miala ktoras z was na tym etapie ciazy?u mnie bylo ale dopiero po 30 tyg:/
Justta pewnie ze dasz rade:)wszystkie damy!a za kilka lat bedziemy sie z tego smialy;)
Mari ty szczesciaro;)gdzie trzeba sie zglosic po tak grzeczne dziecko?
*******Gang18+*******B -
Hej hej
Lili, ja mialam w pierwszej ciazy i bralam leki an podtrzymanie. W drugiej jakos spoko no a z Hanka mialam skurcze w 13 tcale przeszlo i sie nawet przeterminowala.
Ja pewnie, gdybym byla na Twoim miejscu z historia poprzedniej ciazy, to juz bym byla u lekarza....
Nieukowa, to trzymamy kciuk za tescior!
Psotka, jak tam?
Smoczyca, kciuki za przeprowadzke! -
Lili ja ci mega wspolczuje tych dolegliwosci. Pamietam z malym rowno od 20tyg twardnienia te chyba braxtony niby normalne ale co ja sie strachu najadlam. Zero spacerow bo zaraz czulam jakby brzuch mial mi eksplodowac
ciezki czas a powinno byc super przeciez. Bole ala menstruacyjne mialam podobnie jak ty od ok 25 tyg bylo tak ze dwa dni brzuch mnie bolal raz mniej raz mocniej potem z dwa tyg przerwy ja juz ucieszona a tu potem znowu taki atak. Wszystko przeszlo po 31 tyg masakra
Ja juz sie cykam jak to teraz bedzie ,bo wtedy moglam sie na luzie polozyc odpoczywac wszystko a teraz z malym to nie bardzo nie bedzie takiego lajtuoby bylo lzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 10:52
-
Nieukowa kciuki u nas podobnie za pierszym strzalem sie udalo, kciuk za ciebie
Lili ja nie mialam wogole takoch bolow i twardnien, ale tak jak mowisz, skonsultuj z lekarzem najlepiej
Ja wczoraj zaliczylam pierwsze mdlosci, ledwo co sie powstrzymalam podczas jazdy autem, uuuu zaczyna sie
Mloda dasz rade, jak my wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 13:09
marissith lubi tę wiadomość
-
Nieukowa: z niecierpliwością czekam na wynik testu, z fotą włącznie
my skoczylysmy z mamą z rana do Lidla, żeby przed spiekotą z małą pospacerować (no nie tylko na zakupy)
potem ja pojechałam na myjnię, a później z mamą do piwnicy w poszukiwaniu worów z ubraniami dla maluszki Lili
w między czasie mała śpi, więc wybieram, fotografuję, segreguję
a teraz zjem coś
Lili: trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do normy, odpoczywajNieukowa lubi tę wiadomość
-
Cześć
Lili, ja z Tymkiem skurcze miałam od 20 t i Lezalam w szpitalu, później z lekami w domu, prowadziłam oszczędny tryb życia, wtedy mogłam. Przy Patryku leki brałam od początku, a skurcze już od 16t.. Ale lajki to podstawa, ja miałam 6 magnezu i 6 nospy dopochwowo.
Nieukowa po cichu gratuluję
Jestem załamana.. Patryk dostał wczoraj gorączkidziś lepiej ale marudny bardzo no i katar mniejszy, za to kaszel.. Ech mnie ciężki, boję się że będzie miał zapalenie płuc, właściwie to już je widzę oczyma wyobraźni.. Nie chce jeść.. Ma chrypke
-
Konwi skad ty sile czerpiesz:/te chorobska was nie opuszczaja:(
Powiem wam ze sama jestem sobie winna bo lekarstwa bralam nieregularnie:/mam 3×dziennie progesteron no i jak zapomnialam to sobie nic z tego nie robilam co tam kilka mniwj a jednak wychodzi na to ze znaczenie ma:(moj ma od dzisiaj pilnowac!oj ja glupia
Zgredka priv:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:30
*******Gang18+*******B