Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza!!!!!!
Hihihi witam sie z ranca dzis podrozujemy do mojej mamci na weekend, a ja jeszcze w łóżku ( nie spakowana - w czarnej doopie) a wyjazd ok 11-12
Znów miałam sen należący do dziwnych, durnych snów ciążowych ... Śniło mi sie ze miałam taki syf w domu, ze ze strachu sie obudziłam żeby wstać sprzątać !!!
Te sny mnie kiedyś wykończą hahahahhah
Aaaaa i dzis zaczynam 19-20 tc ( jak to leci)
Buziaki dziewczynki :*Nieukowa, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Konwalia wspolczuje tych nieprzespanych nocy, biedna jestes ;(
z jednej strony chory Tymek, z drugiej nawet sie wyspac nie mozesz,a z trzeciej mąż Cie dobija ;(
gdyby tylko mozna bylo sie tak wyautowac ahhhhhhhhh
trzymaj sie!!!!konwalianka lubi tę wiadomość
-
Hej LaRa!
A ja jutro chyba kończę I trymestr
Kurcze chciałabym częściej pamiętać powalone sny, lubię się z nich podśmiewać rano Zazdroszczę wylegiwania się w piątek, ja mam dziś ciężki rozruch w pracy i nie mogę się doczekać popołudnia i wyjazdu do domu... ech jakbym chciała żeby już była 15:30 ;( -
Hej
Ja tez dzisiaj do rodzicow jade . Poltora miesiaca nei bylam i sie stesknilam. Zamowilam sobei tez ksiazki w ksiegarni:
- Rozwoj dziecka 0-3 i troche beletrystyki, miedzy innymi Archipelag Gulag, ale nei wiem czy to dobra lektura na ciaze. Czytal ktos? Bo ja nie chce sie stresowac. Do tego jeszcze Nagi sad i Hrabina Cosel. -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Hej
Ja tez dzisiaj do rodzicow jade . Poltora miesiaca nei bylam i sie stesknilam. Zamowilam sobei tez ksiazki w ksiegarni:
- Rozwoj dziecka 0-3 i troche beletrystyki, miedzy innymi Archipelag Gulag, ale nei wiem czy to dobra lektura na ciaze. Czytal ktos? Bo ja nie chce sie stresowac. Do tego jeszcze Nagi sad i Hrabina Cosel.
czytałam i czytam nadal....przerwa na ciążę jest.....Archipelag - mąż pochłonął w 3dni:) ja za szybko się wzruszam i płaczę, dlatego odstawiłam na półkę.....
Tamka nie pomogę, nie znam się
Dzień dobry -
witam się również
Wskoczyłam dziś na wagę i 51,0 zobaczyłam Jeszcze nigdy nie miałam takiej wagi hehehe
Wszystkim niepodróżującym szerokiej i szczęśliwej drogi. Pozdrówcie wszystkich w domu.
Konwalianka - współczuję nocek
na wynikach się nie znam niestety więc nie pomogę...konwalianka lubi tę wiadomość
-
i ja się witam:)
Lara gratuluję 19-20 tc Nieukowa Ty też idziesz jak burza:) ale leci ale leci aaaaaaaaaaaa
Yasmin no co Ty...ja się w sumię cieszę że nie mam żadnych dolegliwości bo chce pracować...a tak to będzie cieżko..
Tamka jak igg dodatnie to znaczy że masz przeciwciała na różyczkę ...czyli kiedyś już chorowałaś to dobrze jest.
Fajnie że jedziecie w rodzinne strony...tez dawno nie byłam i chciałabym pojechać ale nie mam kiedy buuuuuuuu i święta też u teściów:( nie lubię wolę swój rodzinny dom...no ale życie.
Maniek
-
nick nieaktualny
-
juz spakowana ale szybkie porzadki tez musze zrobic, bo nie lubie wyjezdzajac zostawic brudnego mieszkania, wiec odkurzanie całego mieszkania zrobione, teraz tylko kwiatki podlac i podłogi umyć, a jutro zapewne mamie okna umyje a co.... lubie
czyli sen sie spełnia
a i zapomniałam, małż mi zrobił własnie sok marchwiowy z 3 kg marchwi uhmmmmm lubie to!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:49
-
Tamka z reguły jest taj jak mówią dziewczyny- IgM(-) IgG(+) jest ok.
Chyba że np. masz infekcję przewlekła, trwającą powyżej 2mc, wtedy zaczynają zanikać IgM i można ich nie wykryć, natomiast są bardzo wysokie IgG i dodatkowo IgA. Zwykle robi się porównanie 2x czy przyrasta IgG i jak szybko, ale nie znam się aż tak żeby ci powiedzieć jaki wynik na 100% wyklucza albo potwierdza przewlekłe zakażenie...
Sama się zastanawiałam czy nie zrobić przeciwciał na chlamydię i mycoplasmę, bo kaszlę od 2mc, pobolewa mnie gardło i mam gęstą wydzielinę z nosa, a zwykły posiew mam ujemny...
-
Hejho!
Dziewczyny udanych wyjazdow!
Nieukowa napisz jaka reakcja rodziny;)
Lara gratki a tekiego soczku swiezo wycisnietego to bym sie napila:)pychotka
heheh Cati ja tez nie zrozumialam;)z tymi testami myslalam ze jeszcze raz chcesz testowac:*
LaRa, cati lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B