Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie, tak jka pisalam wczesniej, na toxo trzeba uwazac. ja juz przynajmniej 2 razy przez te chorobe przechodzilam (wiem tylko o tych 2 razach, bo jedynei z okazji ciazy robie to badanie ). ale mi przy drugiej infekcji lekow nie podali...hmmm...
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Ze mną do szkoły rodzenia chodzi bardzo młoda para. Dziewczyna jest w gimnazjum jej partner niewiele starszy. Oboje są bardzo zaangażowani. Dziewczyna notuje prawie wszystko co mówi położna, a on zadaje mnóstwo pytań.
Yasmin ja nie mowie tu o mlodych mamach, ktore o dziecko dbaja!Tylko o takich ktorzy w du.... to maja glownie chodzi mi o zdrowie dziecka!Pija, pala itd wtedy sobie mysle gdzie jest sprawiedliwosc?
Z tego co wiem to glukoze trzeba powtarzac jak pierwsza wyjdzie zle, natomiast jesli wynik jest dobry to podobno nie trzeba
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:Yasmin ja nie mowie tu o mlodych mamach, ktore o dziecko dbaja!Tylko o takich ktorzy w du.... to maja glownie chodzi mi o zdrowie dziecka!Pija, pala itd wtedy sobie mysle gdzie jest sprawiedliwosc?
-
nick nieaktualny
-
Yasmin ja tez bylam mloda mama i wiem co ludzie mowia i sobie mysla o takich dziewczynach, doswiadczylam tego na wlasnej skorze!i uwierz mi nie bylo to mile!Wiem ze nie mialas nic zlego na mysli wrecz przeciwnie mysle ze chcialas pokazac ze pomimo ze tacy mlodzi a odpowiedzialni:)bardzo mnie to cieszy!Z mojej strony nie byl to atak mam nadzieje ze tego tak nie odebralas:)
Zgredka u mnie to bardziej na dole po srodku bylo, nie wiem jak u innych dziewczyn
*******Gang18+*******B -
Freja bardzo mocno zaciskam kciuki
Konwalianka współczuję możliwości załapania współlokatorów, mam nadzieje ze was obejdzie i kuruj się zebyś sie nie rozchorowała
A tak wogóle to hejka wszystkim, u mnie już 3 w tygodniach ciaży z przodu, ale ten czas leciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:28
Malenq, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
macham byłam u gina l4 do 12 grudnia , 8 grudnia USG w szpitalu plus badania toxo IgM, HIV, Gr krwi, morfologia, WR, cos tam jeszcze mocz ale na szczęście refundowane wsjo 15 grudnia mam prenatalne udało sie załatwić skierowanie wiec 200zł w kieszeni
Malenq, LaRa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Freja, trzymam kciuki zeby wszystko było ok z tyi wynikami
Konwalia... XXI w. i wszy? w sanatorium? rozumiem kolonie, półkolonie itp. ale w sanatorium? porazka ;/
Biedronka gdzie robisz prenatalne? -
LaRa wrote:Freja, trzymam kciuki zeby wszystko było ok z tyi wynikami
Konwalia... XXI w. i wszy? w sanatorium? rozumiem kolonie, półkolonie itp. ale w sanatorium? porazka ;/
Biedronka gdzie robisz prenatalne?
http://www.gyncentrum.pl/ -
Witam... Cati nie pomogę bo nie wiem
Wczoraj od rana myślałam o burakach -biegam wręcz do domu.
Zrobiłam i jadłam jak opętana... Czy to jest zachcianka?...a i od kilku dni juz nie lubię słodyczy...
Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Manius to nic juz sobie dalam spokoj.
dokladnie to zachcianka , za mna chodzily sledzie
tez bym jadla jak opetana na pcozatku tez nie tykalam slodkiego a teraz jemKrokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:U nas akcja wszy trwa nadal.. Po południu akcja mycie włosów.. Mam nadzieję ze to nie jest szkodliwe, bo ja też muszę umyć..
Boli mnie też brzuch i zaczął męczyć kaszel..
Ja tam niewiele niestety wiem o zachciankach a szkoda... liczyłam na to