X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Wow, Wow
    Ania je zupę!!! Mięsko oddaje psu, ale marchewkę z ryżem je aż pachnie :)

Misi@, Blondik, Anastazjaaa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh dziewczyny widze, ze Martin na tapecie. Rozumiem, ze ksiazek nie czytalyscie, wiec niewiecie co dalej...a ja wiem ;) ale nie powiem ;)

Jeszcze nie ogladalam tej ostatniej seri, a juz sie skonczyla ? Musimy sie z mezem zmobilizowac. W zeszlym roku tez tak zrobilismy, ze jak skonczyl sie sezon to w dwa dni obejrzelismy caly ;) bo czekac z tyg na tydzien co sie wydazy , bylo dla nas meczace ;)
    Maly plakal, przez sen nawet glaskanie nie pomoglo ;( teraz juz spi normalnie , ale pewnie niedlugo sie obudzi bo spiocha juz dwie godziny ;)
    A jasie dzisdowiedzialam, ze prawdopodobnie nie mam dokad wracac ;( i mi kolezanka z innego oddzialu podpiwiedziala, ze w dniu jak skonczy mi sie l4 to mam im przynies wniosek o skrocony czas pracy wtedy pp mnie chroni i przez rok nie moga mnie zwolnic. Ale nie wiem czy tak chce ;/ Bo zawszemoga mnie przeniesc do innego miasta . tak zrobili z moja kolezanka. Musze zaczac sie rozgladac za praca,ateraz taki sezon ogorkowy :/
    Sto lat dla solenizantow ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 13:18

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa brawo;)
    Ja podaje malemu marchewke i wcina, pewnie nie powinnam, az zminay sie nie zagoja, ale poki sie nie pogarsza, chce mu cos dac. Przeciez musi cos jesc.;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pochwaliłaś sie i jedzenie zostało zakończone. Ale przynajmniej coś jadła. Dziwi mnie tylko ze mięsko oddawała psu.

Zaraz idziemy na spacer.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka Konwi: w ogóle nie wiem o czym gadacie ?

Niestety dopiero dziś wyslalam kartkę Tymkowi, mialam już w weekend wypisana i znaczek, ale wczoraj zapomnialam ;(

Koleżanka z forum zrobiła mi kolejne super ubrania, tym razem na jesień, razem dobralysmy materiały i w ogóle super wyszły czekam teraz na przesyłkę

Byliśmy na spacerze, mała kimnela teraz mój robi obiad, w taki gorąc to się jeść nie chce, kupe kasy wydaję na warzywa sezonowe i owoce, mniam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Heh dziewczyny widze, ze Martin na tapecie. Rozumiem, ze ksiazek nie czytalyscie, wiec niewiecie co dalej...a ja wiem ;) ale nie powiem ;)

Jeszcze nie ogladalam tej ostatniej seri, a juz sie skonczyla ? Musimy sie z mezem zmobilizowac. W zeszlym roku tez tak zrobilismy, ze jak skonczyl sie sezon to w dwa dni obejrzelismy caly ;) bo czekac z tyg na tydzien co sie wydazy , bylo dla nas meczace ;)
    Maly plakal, przez sen nawet glaskanie nie pomoglo ;( teraz juz spi normalnie , ale pewnie niedlugo sie obudzi bo spiocha juz dwie godziny ;)
    A jasie dzisdowiedzialam, ze prawdopodobnie nie mam dokad wracac ;( i mi kolezanka z innego oddzialu podpiwiedziala, ze w dniu jak skonczy mi sie l4 to mam im przynies wniosek o skrocony czas pracy wtedy pp mnie chroni i przez rok nie moga mnie zwolnic. Ale nie wiem czy tak chce ;/ Bo zawszemoga mnie przeniesc do innego miasta . tak zrobili z moja kolezanka. Musze zaczac sie rozgladac za praca,ateraz taki sezon ogorkowy :/
    Sto lat dla solenizantow ;)

MISIA ja ksiazki czytalam. I to chyba ty nie wiesz co dalej ;) bo serial bazuje juz na ksiazce ktorej Martin jeszcze nie napisal.....Martin niby wspolpracuje z rezyserem ale sa rozbieznosci, zreszta byly juz nawet kiedy serial bazowal na napisanej ksiazce.
    Mialam nie ogladac serii ostatniej do poki Martin nie napisze ksiazki ale nie mam tyle cierpliwosci bo moze ksiazka wyjdzie dopeiro za pare lat, jak stary dozyje....

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Psotka Konwi: w ogóle nie wiem o czym gadacie ?

O serialu Gra o tron bazujacym na ksiazce. Z tego co pameitam nie twoje klimaty bo fantasy (choc nie pokroju Tolkiena). Dosc hardcorowe.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziękujemy za zyczenia i wszystkim 21 tez życzymy najlepszego... Fakt ten czas zapierdziela.
    Psotka, Konwi tez uwielbiam got ale wczoraj nie obejrzałam ( mam nagrane) az mnie zacuekawilyscie. Ja jestem ciekawa jak rozwinie sie rola giermka tej kobiety która jest rycerzem bo przecież on jest synem króla z krwi a nie tak jsk Tomen czy Joffrey.
    Książkę czytałam ale dawno. Wiem ze autor zmienia niektóre watki przy kręceniu serialu zeby było ciekawiej oglądać :)

Wróżko jak tam dzis u Was?
    Lara to Ci sie niejadek trafił ale jsk waga ok to nie martwisz sie chyba hmm? Moze to przejściowe.
    Ja znowu mam fazę " chyba otworze jednak kancelarie" juz muszę jeszcze raz to przemyśleć i pogadać z mężem... Kroko Ty masz swój biznes - jest ciezko to wiadomo ale wolałabyś etat?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Hej dziękujemy za zyczenia i wszystkim 21 tez życzymy najlepszego... Fakt ten czas zapierdziela.
    Psotka, Konwi tez uwielbiam got ale wczoraj nie obejrzałam ( mam nagrane) az mnie zacuekawilyscie. Ja jestem ciekawa jak rozwinie sie rola giermka tej kobiety która jest rycerzem bo przecież on jest synem króla z krwi a nie tak jsk Tomen czy Joffrey.
    Książkę czytałam ale dawno. Wiem ze autor zmienia niektóre watki przy kręceniu serialu zeby było ciekawiej oglądać :)

Wróżko jak tam dzis u Was?
    Lara to Ci sie niejadek trafił ale jsk waga ok to nie martwisz sie chyba hmm? Moze to przejściowe.
    Ja znowu mam fazę " chyba otworze jednak kancelarie" juz muszę jeszcze raz to przemyśleć i pogadać z mężem... Kroko Ty masz swój biznes - jest ciezko to wiadomo ale wolałabyś etat?

Chodzi ci napewno o Podricka Payne? On jest giermkiem Briene ale on nie jest synem krola. Natomiast synem krola jest Gendry ktory byl koawalem i jakos film narazie o nim milczy. Moze Martin go pozniej usmiercil wiec rezyser nie zaprzatal sobie nim juz glowy. A w sumie szkoda ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hi!

czekam na goscia od dachu ma przyjechac o 16 30 bedzie akcja bo i mojego i mnie nosi strasznie:(wczoraj tak sie zdenerwowalam ze az nie moglam spac!a dzisiaj jak do niego dzwonilam to byl bardzo mily i tak Aniu tak Aniu chociaz zdajemy sobie sprawe ze bedzie trzeba zabulic chcemy tylko jakis rabat wynegocjowac!

Beszko przykro mi z powodu mamy!dbajcie tam o nia!moze z wami do N by jechala to by troche odpoczela?

sto lat dla dzieciaczkow!!!

pytam sie dzisiaj Leo chcesz isc do Andrei (jego niania)a on kiwa glowa ze tak przyjezdzamy do niej a on sie do niej przytula zadziwia mnie coraz bardziej to mojego dziecko az tak dziwnie mi sie zrobilo to chyba zazdrosc sie nazywa;)starszy w zyciu by czegos takiego nie zrobil:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w poczekalni bo jak zwykle jest poślizg a chce zdążyć na szpil.
    Jestem głodna bo nie zdążyłam zjeść.
    Ania z tata na rowerku na placu zabaw obok przychodni. Nie spi od 11:40 ale nie chce jej już kłaść . Moze padnie dziś o 20?
    Lili, nie daj sie facetowi!

Manku, Ania dba o figurę hahah nie martwię sie o jej niejedzenie bo chętnie je kiełbaski, ale nie mogę jej żywic samymi kiełbaskami. A chyba w taki sposób wymusza aby je dostać.

Lili83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka no wlasnie mowię o tym co sie z Brien prowadza ale ja byłam przekonana ze to ten wlasnie młody syn króla który nie wie ze nim jest.
    Lara hehe to na kiełbasie figurę wyrabia mówisz:) i chyba mleko chetnie je z tego co pamietam jak piszesz. Daj znaka co Ci zaleciła gin.
    Dzis maz pojechał do żłobka podpisać umowę a tam dziewczyna z która leżałam i która skopiowała imię od mojej córki !

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladamy mecz i drze, jakas masakra Ukraince nonstop pod nasza bramka a my nic..no psia dupa..
    Mala lezy u taty na klacie..ale nie spi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, gin zaleciła ...... bzykanko dzisiaj :) mam wielkie jajo, ktore pęknie za ok 2-3 dni :) pytałam o poród, powiedziała, ze po tak krótkim czasie to cc. Jak dla mnie ok, zwłaszcza ze szybko doszłam do siebie :)

Anna właśnie padła, boje sie ze wstanie bardzo wcześnie.

Lili, opowiadaj......

Zgredko, co sie czepiasz? Blaszczu piękna bramkę walnął :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:32

Summerka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, to działajcie, działajcie;)

LaRa lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa no to Ania zrobiła Wam czas na robienie rodzeństwa :D

LaRa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala ale będzie dziś seks u Lary :)

Patryk już leży, pol meczu przelezal z tatą, ale nie usnal.. Był bardzo zmęczony, płakał z godzinę, bida moja. Do tego zaliczył dziś upadek z tarasu i na Obdarta twarz :/

Jak tam Zgredko u Łucji? Lepiej już? Ukrainie nic innego nie zostało jak tylko się drzec, jada do domu..

Jakie to piękne że Polska wreszcie nie musi się pakować po meczu o honor (bo pamiętam zawsze taki scenariusz.. Pierwszy przegrany, drugi o wszystko, trzeci o honor) :)

A ja siedzę i robię zaproszenia dla Tymka.. Nosz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 20:02

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    pytałam o poród, powiedziała, ze po tak krótkim czasie to cc. Jak dla mnie ok, zwłaszcza ze szybko doszłam do siebie :)

Po ponad roku? Mi tam mowili, ze moge sn probowac jak chce.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    LaRa no to Ania zrobiła Wam czas na robienie rodzeństwa :D
    Tak, grzeczne dziecko :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Po ponad roku? Mi tam mowili, ze moge sn probowac jak chce.

No, tak powiedziała, ale wie ze był problem ortopedyczny wiec może dlatego :)

Konwi, ojjjjjj bedzie sie działo :) hihihi ale emocje na forum :) LaRa bedzie sie bzykać :) tuturututu :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1880 1881 1882 1883 1884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ