Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeh dziewczyny widze, ze Martin na tapecie. Rozumiem, ze ksiazek nie czytalyscie, wiec niewiecie co dalej...a ja wiem
ale nie powiem
Jeszcze nie ogladalam tej ostatniej seri, a juz sie skonczyla ? Musimy sie z mezem zmobilizowac. W zeszlym roku tez tak zrobilismy, ze jak skonczyl sie sezon to w dwa dni obejrzelismy calybo czekac z tyg na tydzien co sie wydazy , bylo dla nas meczace
Maly plakal, przez sen nawet glaskanie nie pomoglo ;( teraz juz spi normalnie , ale pewnie niedlugo sie obudzi bo spiocha juz dwie godziny
A jasie dzisdowiedzialam, ze prawdopodobnie nie mam dokad wracac ;( i mi kolezanka z innego oddzialu podpiwiedziala, ze w dniu jak skonczy mi sie l4 to mam im przynies wniosek o skrocony czas pracy wtedy pp mnie chroni i przez rok nie moga mnie zwolnic. Ale nie wiem czy tak chce ;/ Bo zawszemoga mnie przeniesc do innego miasta . tak zrobili z moja kolezanka. Musze zaczac sie rozgladac za praca,ateraz taki sezon ogorkowy
Sto lat dla solenizantowWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 13:18
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Psotka Konwi: w ogóle nie wiem o czym gadacie ?
Niestety dopiero dziś wyslalam kartkę Tymkowi, mialam już w weekend wypisana i znaczek, ale wczoraj zapomnialam ;(
Koleżanka z forum zrobiła mi kolejne super ubrania, tym razem na jesień, razem dobralysmy materiały i w ogóle super wyszły czekam teraz na przesyłkę
Byliśmy na spacerze, mała kimnela teraz mój robi obiad, w taki gorąc to się jeść nie chce, kupe kasy wydaję na warzywa sezonowe i owoce, mniam -
Misi@ wrote:Heh dziewczyny widze, ze Martin na tapecie. Rozumiem, ze ksiazek nie czytalyscie, wiec niewiecie co dalej...a ja wiem
ale nie powiem
Jeszcze nie ogladalam tej ostatniej seri, a juz sie skonczyla ? Musimy sie z mezem zmobilizowac. W zeszlym roku tez tak zrobilismy, ze jak skonczyl sie sezon to w dwa dni obejrzelismy calybo czekac z tyg na tydzien co sie wydazy , bylo dla nas meczace
Maly plakal, przez sen nawet glaskanie nie pomoglo ;( teraz juz spi normalnie , ale pewnie niedlugo sie obudzi bo spiocha juz dwie godziny
A jasie dzisdowiedzialam, ze prawdopodobnie nie mam dokad wracac ;( i mi kolezanka z innego oddzialu podpiwiedziala, ze w dniu jak skonczy mi sie l4 to mam im przynies wniosek o skrocony czas pracy wtedy pp mnie chroni i przez rok nie moga mnie zwolnic. Ale nie wiem czy tak chce ;/ Bo zawszemoga mnie przeniesc do innego miasta . tak zrobili z moja kolezanka. Musze zaczac sie rozgladac za praca,ateraz taki sezon ogorkowy
Sto lat dla solenizantow
MISIA ja ksiazki czytalam. I to chyba ty nie wiesz co dalejbo serial bazuje juz na ksiazce ktorej Martin jeszcze nie napisal.....Martin niby wspolpracuje z rezyserem ale sa rozbieznosci, zreszta byly juz nawet kiedy serial bazowal na napisanej ksiazce.
Mialam nie ogladac serii ostatniej do poki Martin nie napisze ksiazki ale nie mam tyle cierpliwosci bo moze ksiazka wyjdzie dopeiro za pare lat, jak stary dozyje.... -
Hej dziękujemy za zyczenia i wszystkim 21 tez życzymy najlepszego... Fakt ten czas zapierdziela.
Psotka, Konwi tez uwielbiam got ale wczoraj nie obejrzałam ( mam nagrane) az mnie zacuekawilyscie. Ja jestem ciekawa jak rozwinie sie rola giermka tej kobiety która jest rycerzem bo przecież on jest synem króla z krwi a nie tak jsk Tomen czy Joffrey.
Książkę czytałam ale dawno. Wiem ze autor zmienia niektóre watki przy kręceniu serialu zeby było ciekawiej oglądać
Wróżko jak tam dzis u Was?
Lara to Ci sie niejadek trafił ale jsk waga ok to nie martwisz sie chyba hmm? Moze to przejściowe.
Ja znowu mam fazę " chyba otworze jednak kancelarie" juz muszę jeszcze raz to przemyśleć i pogadać z mężem... Kroko Ty masz swój biznes - jest ciezko to wiadomo ale wolałabyś etat?Maniek
-
MANIEK wrote:Hej dziękujemy za zyczenia i wszystkim 21 tez życzymy najlepszego... Fakt ten czas zapierdziela.
Psotka, Konwi tez uwielbiam got ale wczoraj nie obejrzałam ( mam nagrane) az mnie zacuekawilyscie. Ja jestem ciekawa jak rozwinie sie rola giermka tej kobiety która jest rycerzem bo przecież on jest synem króla z krwi a nie tak jsk Tomen czy Joffrey.
Książkę czytałam ale dawno. Wiem ze autor zmienia niektóre watki przy kręceniu serialu zeby było ciekawiej oglądać
Wróżko jak tam dzis u Was?
Lara to Ci sie niejadek trafił ale jsk waga ok to nie martwisz sie chyba hmm? Moze to przejściowe.
Ja znowu mam fazę " chyba otworze jednak kancelarie" juz muszę jeszcze raz to przemyśleć i pogadać z mężem... Kroko Ty masz swój biznes - jest ciezko to wiadomo ale wolałabyś etat?
Chodzi ci napewno o Podricka Payne? On jest giermkiem Briene ale on nie jest synem krola. Natomiast synem krola jest Gendry ktory byl koawalem i jakos film narazie o nim milczy. Moze Martin go pozniej usmiercil wiec rezyser nie zaprzatal sobie nim juz glowy. A w sumie szkoda -
hi!
czekam na goscia od dachu ma przyjechac o 16 30 bedzie akcja bo i mojego i mnie nosi strasznie:(wczoraj tak sie zdenerwowalam ze az nie moglam spac!a dzisiaj jak do niego dzwonilam to byl bardzo mily i tak Aniu tak Aniu chociaz zdajemy sobie sprawe ze bedzie trzeba zabulic chcemy tylko jakis rabat wynegocjowac!
Beszko przykro mi z powodu mamy!dbajcie tam o nia!moze z wami do N by jechala to by troche odpoczela?
sto lat dla dzieciaczkow!!!
pytam sie dzisiaj Leo chcesz isc do Andrei (jego niania)a on kiwa glowa ze tak przyjezdzamy do niej a on sie do niej przytula zadziwia mnie coraz bardziej to mojego dziecko az tak dziwnie mi sie zrobilo to chyba zazdrosc sie nazywa;)starszy w zyciu by czegos takiego nie zrobil:/
*******Gang18+*******B -
Siedzę w poczekalni bo jak zwykle jest poślizg a chce zdążyć na szpil.
Jestem głodna bo nie zdążyłam zjeść.
Ania z tata na rowerku na placu zabaw obok przychodni. Nie spi od 11:40 ale nie chce jej już kłaść . Moze padnie dziś o 20?
Lili, nie daj sie facetowi!
Manku, Ania dba o figurę hahah nie martwię sie o jej niejedzenie bo chętnie je kiełbaski, ale nie mogę jej żywic samymi kiełbaskami. A chyba w taki sposób wymusza aby je dostać.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Psotka no wlasnie mowię o tym co sie z Brien prowadza ale ja byłam przekonana ze to ten wlasnie młody syn króla który nie wie ze nim jest.
Lara hehe to na kiełbasie figurę wyrabia mówisz:) i chyba mleko chetnie je z tego co pamietam jak piszesz. Daj znaka co Ci zaleciła gin.
Dzis maz pojechał do żłobka podpisać umowę a tam dziewczyna z która leżałam i która skopiowała imię od mojej córki !Maniek
-
Manku, gin zaleciła ...... bzykanko dzisiaj
mam wielkie jajo, ktore pęknie za ok 2-3 dni
pytałam o poród, powiedziała, ze po tak krótkim czasie to cc. Jak dla mnie ok, zwłaszcza ze szybko doszłam do siebie
Anna właśnie padła, boje sie ze wstanie bardzo wcześnie.
Lili, opowiadaj......
Zgredko, co sie czepiasz? Blaszczu piękna bramkę walnąłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:32
Summerka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ulala ale będzie dziś seks u Lary
Patryk już leży, pol meczu przelezal z tatą, ale nie usnal.. Był bardzo zmęczony, płakał z godzinę, bida moja. Do tego zaliczył dziś upadek z tarasu i na Obdarta twarz
Jak tam Zgredko u Łucji? Lepiej już? Ukrainie nic innego nie zostało jak tylko się drzec, jada do domu..
Jakie to piękne że Polska wreszcie nie musi się pakować po meczu o honor (bo pamiętam zawsze taki scenariusz.. Pierwszy przegrany, drugi o wszystko, trzeci o honor)
A ja siedzę i robię zaproszenia dla Tymka.. Nosz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 20:02
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Po ponad roku? Mi tam mowili, ze moge sn probowac jak chce.
No, tak powiedziała, ale wie ze był problem ortopedyczny wiec może dlatego
Konwi, ojjjjjj bedzie sie działohihihi ale emocje na forum
LaRa bedzie sie bzykać
tuturututu
Krokodylica lubi tę wiadomość