Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Ci się pośmieję Lara!
W chacie rodziców jest pełno pierdółek, kwiatków, dekoracji, nie ma szans tego nigdzie pochować i ja przeżywam tu katusze. Młody ma używanie, a ja monotonną robotę od rana. Byle do jutra, jutro na działkę...
-
Nena, to niech oni sprzątaja, jak mają niedostosowane mieszkanie do wnuka.
Kroko, ja brałam antyki, miałam na trzy cykle, ale po 1,5 torbiel odpadla. Miałam krwotoczna 20mm.
Mari, bo ja nie kojarzę, Nina to wcześniak? Zadzwoń do sanepidu, obu załatwia sprawę.
Dzieci zawiozlam, mam teraz czwórkę, z Patrykiem. Dwoje pięciolatkow, jedno czteroletnie i Patryk, rano jest wesołoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hehe, Konwi, no wkurza mnie to ale w sumie dlaczego mieliby dostosowywać mieszkanie pod wnuki. Toż to mają prawo żyć jak chcą, Oni już swoje dzieci wychowali. My tu jesteśmy gośćmi. Niby u siebie a jednak trza się trochę dostosować. Poza tym moje dziecko jest niereformowalne. Bez kitu, ręce i cycki opadają
-
Lara, wyslij zdj do tvn - rozkręcą afere
Aniu, jak samopoczucie?
Konwalianko, współczuje przygody a zutem, kiedys spotkalo mnie coś podobnego w czsaie jazdy na mieście, dojechałam do domu hamując ręcznym, a później głupia i tak musialam dojechac do mechanika (zamiast od razu).
Maniek, gratuluje pierwszych kroczków...
Więcej nie pamietam.
My mamy trudny czas, chyba kolejne zęby...Nie chce jeść, ciagle jęczy, stęka i sapie jak wściekły ryś, wybudza się co chwilę no i znowu walczy z butelką. Szarpie się, krzyczy, rzuca nią...potem wypija do dna, głaszcze mnie po szyi i zasypia...Cała mokra i czerwona... W końcu znormalnieje, prawda? To ten kryzys 8 miesiąca?
Nenaa, u mnie też odkurzacz non stop w ruchu... Lara, Twój pies tez tak intensywnie zrzuca sierść? odkurzam praktycznie co godzinę, a Madzia przejdzie kawałek na czworakach i cała we włosach...Mam dość, czuję się jak brudas...ehWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 09:40
-
Jestem po zabiegu, miała być elektrokoagulacja, a wyszła "wycinka" z wysłaniem do badania i jeden szew
Właśnie uśpiłam maluszka, teraz ogarnę chatę, czekam na kuriera z paczka pampersow do testowania
Blondik, z mojego labusia nie sypie sie jakoś dużo, wręcz mało, ale za to jak sie położy to zostawia mi ślady z modzeli (łokcie) i odkurzacz idzie w ruch (lub mop).
Zdjęcia nie wyślę raczej, bo nie lubię takich akcji, a i tak poszło w eter przez publikacje na fb.
Aniu, ani kość, ani słonina, rzeczywiście to może być uszczelka.... -
Blondik dzięki że pytasz ..ogólnie bardzo dobrze..aż chyba za dobrze niemam mdłości , nic mi nie jest .. troche senna jesem co jakiś czas - nie wiem czy to dobrze czy źle.. ale i tak nie pozostaje nic innego jak czekac
UszczelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 11:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara: rozbiłaś 1900 stronę
, cokolwiek to oznacza
my wróciłyśmy ze spaceru, małej się wody nalało na balkoniku do baseniku, ale szału nie było, za to jak widzi biszkopta to jest w szale jedzeniowym
.
.
.
miałam przerwę w pisaniu na karmienie
byłam na drugiej poczcie spytać gdzie ta paczka dla mnie, a koleżanka poszła do siebie, uzyskała info, że dziś niby paczka ma przyjść, no zobaczymy, dziady pocztowe...
-
Hej laski,
My dziś fajnie pospalismy jedzonko o 12, potem o 4 i o 7 pobudka bo tiago trzeba do szkoły zaprowadzić, ależ jestem wyspana i radosna.
PsotkaKotka wrote:A my dzisiaj jedziemy do Tropical Island pod Berlinem bo maz ma urodziny a solenizanci za darmo wchodza. Wiec zaplacimy tylko za mnie (chyba ze nei wejde bo mam @ i nie wiem jak si eczuc bede).
Wszystkiego najlepszego dla męża. Daj znać jak tam było, co jestem w pl to chce się tam wybrać, mamy dość blisko ale zawsze czasu brak.
Lara i ta zmiana decyzji to tak w trakcie wyszła? Oby wyniki były ok.
Aniu mi mdłości zaczęły się w 8 tc i trwały do 6 miesiąca. Życzę Ci abyś była ta szczesciara która ich nie ma ale jeszcze mogą cie nawiedzic
Zgredka mama już w domu?
W końcu obejrzałam ostatni odcinek z najnowszego sezonu gry o tron, musze powiedzieć że cały sezon im super wyszedł.
Ale co teraz trzeba czekać z rok jak nie dłużej na kolejnybo chyba jeszcze nawet nie kręcą... A w końcu zaczęło się dziać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 12:51
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ana: mama nadal u mnie, ale ścieramy się co chwila, np przed chwilą darłam się, ze mi się wtrąca, bo z kanapy wyjęła poszewki na pościel, a mówię, żeby schowała to tam gdzie było, na co ona, że nikt nie trzyma poszewek w kanapie, na co ja, że ma nie kontrolować i g** ją obchodzi gdzie co ja trzymam, na co ona, że jak tam odłoży to będę jedyna w Polsce i tu powtórzyło się moje "co cię to obchodzi"..
poszukuję wózka rok po roku, bo nie ma opcji nie dam rady (to wytrzymałam.. 3 dni) -
Taak to już jest, miałam to samo przed komunia, z jednej strony pomagali z innej wnerwiali...
Ps. Też trzymam poszwy na pościel w kanapie, przecież i tak ja piore jak mają do mnie goście przyjechaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 13:12
-
Dostałam pakę pampersow i próbki do testowania dla znajomych
Ale dla nas cała paczka 58 szt
Ania juz biega, wyspana po 1,5 h drzemce. Musze ja zmęczyć zeby usnęła o 20 abym meczyk w spokoju (tiaaaaaa) obejrzała. Cóż za emocje
Ja poszwy trzymam w szafie, wyprane i wyprasowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 13:21
zgredka lubi tę wiadomość
-
a ja właśnie nie wiem czy meczyc małą, czy właśnie zeby była na meczu, bo wczoraj i przedwczoraj zasnęła ładnie przed 20, z drugiej strony budzi się wtedy po 5, a że będą sąsiedzi i babcia to sobie z nią damy radę.