Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratki Lara, testuj
właśnie się zapisalam do trndze streetcomu ostatnio na nic się nie łapię
Pochwalę się. Wybralismy "tło" na ścianę za łózkiem do sypialni
[url]http://rebelwalls.pl/pl/fototapety/travel/world-map-blue/ [/url]
Pewnie Wam sie nie spodoba, ale ja jestem zachwycona
-
a mnie pampers codziennie dwoma mejlami terroryzuje, e jak sie zapisze to beda jakies darmowe coś, a zapisalam sie z tydzień temu i nic ;
miałam drzemkę z małymi..przyszła położna i nas zbudziła, ale to nic
mały waży 3100g i pani się śmiała, że jestem niezła pacjentka, że nic od niej nie chce, rok temu nie chciałam i w tym też nie.. no ale o co mam pytać, siurasa już wiem jak "obsłużyć"
mała poleciała z babcią na spacer w ten żar, al już waliła w drzwi i buty przynosiła, a moja mama oczywiście marudzi, że spiekota, a jeszcze z godzinę temu mówiła, że takie dziecko to albo żeby spało, albo na dworze z nim siedzieć cały dzień, bo w domu to nie ma siły..
wreszcie przyszła mi ta paczka od koleżanki z ubrankami, zapłaciłam jej tyko za materiały, a ta dodatkowo zrobiła bluzę dla małego i koszulkę dla małej ze swoich materiałów.. ah piękne te rzeczy..
jestem sama z małym, który przed chwilą podjadł, więc poleżę nad książką, a nie jeszcze szybko wyprasuję, choć nagrzeję, a choleraa.... -
Hej,
zgredka antyki niby mają "wyleczyć" torbiel.
Ania z całym szacunkiem do Ciebie, nie obrażaj lekarza i jego diagnozy, bo chyba facet wie co robi...
U mnie jest dopiero 14dc i owulacja prawdopodobnie będzie ale z drugiego jajnika, więc z powodu cyklu bezowulacyjnego to nie jest, a pomiędzy usg było 5 dni przerwy więc to go zmartwiło że torbiel urosła w ciągu 5 dni o tyle.
Leków nie dał bo ja powiedziałam, że w tym cyklu próbuję jeszcze zajść w ciążę.
Jeśli się nie uda od następnego cyklu antyki. -
Blondik mi się tło podoba, super.
Kroko i jak długo te antyki hedziesz musiała brać?
Kurcze dziewczyny włosy tak strasznie mi wypadają że szok, w takim tempie do Bożego Narodzenia będę lysa
Biorę wciąż witaminy dla karmiących nie za wiele chyba pomagają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 17:49
-
Spoko skoro tylko w ciągu 5 dni urosła bardzo to pewnie wie co robi
mamnadzieje ze sie wchłonie po antykach - albo zeni ebeda potrzebne jesli owulka bedzie z drugiego jajnika to moze wspomoze progesteron wchłoniećie się tamtego
moze ie potrzebnie uzyłam słowa baran ale jak słuysze ze odrazu chc ciac to mi sie cos robiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:06
-
Ana przez 3 cykle antyki.
Niestety z tymi włosami to normalne, mi też leciały jak po jakiejś chemii.
Ania o to chodzi że on nie chce ciąć i zaleca antyki a ja uparta koza nie chce bo chce dzieckk.
A on że trzeba działać bo jak urośnie do 4cm to operacja.
Także ten cykl jest decydujący póki co. -
To ja zrozumiałam że chce ciąć
chyba mam zgąbczenie mózgu
no u nas to generalnie przy torbieli wykluczali starania podawany był własnie progesteron ( luteina w duzych dawkach, duphaston albo własnie orgametill ) i z regułu do końca cyklu wszystko się wchłaniało ładnie akże w sumie stratny był jeden cykl
Trzymam kciuki za miła niespodzianke za brak torbiela i II kresekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Manieczku, kochana
tak mi przykro. ale powiedz, w jakim stadium jest nowotwor? ja wiem, latwo powiedziec, ale w poczatkowych stadiach naprawde duze szanse sa na wyleczenie. jakie leczenie proponuja lekarze? Boze, domyslam sie w jakim jestes stanie. pomodle sie za Twoja mame. musi byc dobrze. trzeba w to wierzyc.
-
Maniek, bardzo bardzo mi przykro! Nawet sobie nie wyobrazam co czujesz.
I witam sie na chwile...
Kroko, oby cykl zaskoczyl...
Mojej mamie leki zmienili dzisiaj i koze bedzie lepiej. Poza tym zglosilam szpital do sanepidu. Szkoda ze lekarzy i ich opryskliwosc itp. ( coz pielegniarki rowniez) zglosic nigdzie nie mozna. W kazdym razie szefem szpitala jest brat naszeho prezydenta miasta, wiec...ale ja bede upierdliwa i codziennie bede wydzwaniac do sanepidu itp.
Chca mame wypuscic do domu ze skrzepami w plucach i w calej nidze. Bez kontrolnych badan czy jest poprawa....szukamy kardio, ktory nam podpowie czy to standard, bo jak im pow.,ze moj maz pracuje w szpitalu w No i tam sa jnne procedury, to sie dalej upierali, ze to standardy europejskie.....a ja w sr.wyjezdzam, ehhh szukam cateringu i kogos kto wpadnie raz dziennnie spr.jak mama sie ma, bo moj ojciec w rozsypce
Czy ktos chce orzygarnac mych synow na jeden dzien. Wysiadamy. Zwalamy wszystko na stres.
Sorry ze wiecej nic nikomu nie skomentuje, ale padam... -
Manku, Boże!!!!! Najgorsze co teraz zrobić to sie poddać ;( wiem, ze to ciężkie, ale musisz być silna, dla mamy właśnie!
Współczuje, wesprę modlitwa
Beszko, ;( sorry, ze może zadam głupie pytanie, ale jeśli sadzisz ze w NO lepiej działają, to może warto by mamę tam zabrać? Masz bliżej, mama pod kontrola?
Współczuje Wam dziewczyny ogromnienie wyobrażam sobie coby było gdyby stało sie coś mojej mamie? ( nie odbiera telefonu, cholera!!!)
-
Maniek
współczuje cholernie i duuuuuzosil dla Was ! Ja rownież pomodlę sie za Twoja mamę! Trzymaj sie kochana :*
Beszko Wam rownież duuuuuzo sił zdrówka i spokoju!
Nie mam slow, dlaczego złe rzeczy spotykają zawsze dobrych ludzito niesprawiedliwe!
Trzymajcie sie dziewczyny !!
Wróżka wy juz w domu ?
Kroko Ty wiesz ze ja trzymam za was kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:29
Krokodylica lubi tę wiadomość