Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Właśnie potwierdzili mi termin wyceny mojego mieszkania. W czwartek wszystko się okaże o jeeea
Lara ty karmilas miksem tak jak ja, kiedy zaczynalas rozszerzać diete? Piszą że przy kp po 6 mc ale jak się karmi mxem to chyba wcześniej? Kijanka za 10 dni będzie miał 4 miesiące i aż się gotuje aby dać mu marchewkę i sama nie wiem czy można czy nie?
Zaczęłam od 4 mż, najpierw marchewka, brokuł, pasternak itd dopiero po tym owoce, a pózniej juz łączone składniki
Psotka, dziewczyny dobrze radzą, niech zostanie z tata, a tamci dziadkowie tez dadzą z siebie wszystko
Beszko, zdrówka dla maluchów!
Cdn, czytam dalejAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
A wiece zapomnialam Wam napisac ojeszcze jednej akcji....w tym tyg.chyba we wtorek... Jedlismy lody...w rozku i H piszczala ze chce (tak tak cukier itp.i nasz pierworodny ni jadl cukru przez 3 lata...sprawa inaczej sie ma z kazdym kolejnym dzieciem). No tak piszczala i jeczala,mze dostala kawelek...kincowke lodzika z roKim. Juz wczesniej jadla, wiec my bez obaw jej zapodalismy....i nagle kawalek walfelka musial jej utknac w gardle. Zaczelamwydawac z siebie dziwne dzwieki, stekac, itp.a druga reka nadal probowala chwycic loda, ktorego wczesniej opuscila
w pewnym momencie zaczela miec odruchy wymiotne. Ni dobieglismy do lazienki i zwymiotowala, ufff maz posprzatal a ja corcie poprzytulalam. Takze zaraz lodzikow
Swoja droga tragiczna syt.chlopakom czasem wydarzy sie podobny wypadek, to damy wode do popicia czy chlebek i jest ok, a ona biedna nie rozumiala, wody nie wypila....tylko tego loda pilnowala -
jejku ale mam wk...zabije mojego normalnie mam ochote go pierdolnac(przepraszam za wyrazenie)dzisiaj konczyl wczesniej o 15 30 mysle sobie super zostanie z Leo chociaz godzine a ja w tym czasie sie poloze pisalam mu ze zle sie czuje zreszta widzial wczoraj ze jest cos nie tak a ten h..przyjechal o 16 50 bo w pracy szef stawial piwo a huj mnie obchodzi k...ja siedze w domu po calych dniach sama nigdzie nie wychodze czuje sie czasami jak pustelnik (moj od 7 do 1 w nocy poza domem tzn najpierw w pracy a potem budowa)a ja glupua uzalam sie gotuje mu robie co moge a ten na piwko niewspomne ze piwko to jest codziennie no bo jak to nie wypic przy i po pracy z kumplami:(wkurwe mam taka ze az sie poplakalam Leo zrzucil kwiatka wydarlam sie na niego on plakal a ten ciul go laskawie wzial do garazu gdzie teraz pije kawe z kolegami zanim prace zaczna chlopy to debile i idioci!!!
*******Gang18+*******B -
O jezu Lili nie dziwie Ci sie ze sie wsciekłas. Jak wziął Leo to moze weź słuchawki w uszy i idź na spacer mnie to zawsze relaksuje albo poleż x muza w uszach bo szkoda nerwów na męża.
A propo... Ja sie do swojego nie odzywam juz od pon ( to mój rekord) nie jest trudno bo jego tez wiecxnie w domu nie ma
Dzis skoczyłam do h&m po skarpetki dla jagody ... Wyszłam o 260 zł szczuplejsza ;( nie moge chodzić do sklepów !
Lecę poczytam książkę póki jeszcze moge, od pon zacznie sie ciezko czasKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Lili też bym się wnerwila, faceci nie mają wyobraźni, myślą że my w domu nic nie robimy
Wowmaniek zajebis...cie drogie te skarpetki
Lara dzięki za info czyli też zaczynamy od marechewki po czwartym miesiącu
Beszka rety takie zaksztuszenie się dziecka strasznie mnie przeraza, dobrze że nic się nie stało.
Swoją drogą jak udało Ci się starszaka chować trzy lata bez cukru? Wielki szacunWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:15
-
U nas mała po kąpieli szybko zasnęła (po 20stej), ale potem był szał, ja akurat karmiłam, więc mój długo z nią siedział no i teraz tam śpi, znaczy jeszcze kontaktuje, ale pewnie tam już zostanie
Maniek, Jussta - priv
Maniek: rozumiem Cię.
Ja nie mam czasu na zakupy, więc nie jeżdzę, ale internet mnie zabija..
Czekam na kolejne wieści o płciach, kiedy kto Wróżka niedługo a potem?? -
Smoku jak mogłaś teściowej wina nie polać.
Jakie buciki kupiłaś?
Sandałki mam teraz z elefanten 21 a trzewiki z emela 22 (są takie same).
Kapcie Befado kupiłam na wyjazd 21.
Żyję ale co to za życie.
Jakoś na bieżąco nie jestem, bo Zuzia co rusz z płaczem się budzi, no ja nie wiem, kolejne zęby???
Moja czasem stawia stopki do środka, ale się tym nie przejmuję specjalnie.
Lili hihi ale sposób na ściągnięcie mamy.
Co z dachem? (Już doczytałam)
Rozumiem Twoje wkurzenie na chłopa.
U nas jak u Alicji, Zuzia dzieci lubi, ale nie te natarczywe.
Ala gratki kroczków.
Konwi udanego urlopu.
Ja uznałam, że nasz był za krótki.
Beszka pytania syna niezłe!
A stracenie przytomności przez Hanię! MASAKRA!
Obsrała bym się ze strachu.
Wróżka powrót do szarej rzeczywistości bolesny, bo strułam się czymś (jakiś żarciem) i od samego rana biegunka i rzyganie na zmianę. Cały dzień chorowałam, więc w pracy nawet nie byłam.
Maniek lej chłopa wałkiem, bo inaczej nic z tego nie będzie.
Kciuki za mamę.
Nena, dała byś radę z dwójką, nie miała byś wyjścia.
mari jak tam Ninka się miewa?
Izolec a u Was jak? Lepsze nastroje?
Biedro no no, fajny sen.
Młoda moja wody nie tknie, chyba że smakową.
Gratuluję Hani!!!
Ania z tym zusem to masakra.
A ja podatki płacę co miesiąc to większe.
Kotka ja bym pewnie nie pojechała, bo moja by z nikim nie została na tam długo a i nikt by się nie podjął tego.
Anastazja powodzenia z mieszkaniem.
-
Masakra, też jestem przerażona tym co się dzieje..
Wybaczcie, czytałam w miarę na bierzaco, ale nie mialam kiedy pisać, a teraz już nie ogarne co kto pisał. ja dziś miałam intensywny dzień. Od ilości wypitych w ciagu ostatnich dni kaw mam już drgania powieki i nerwobole przy sercu, biorę magnez codziennie, ale nie pomaga, a bez kawy bym nie przetrwała. Potrzebuję się w koncu wyspać, ale na to się nie zapowiada, bo zjeżdżają jutro goście do nas. Tomek wybudza się w nocy po kilka razy. Akcja sprzatanie mieszkania, a na dodatek przyjechała dziś moja siostra z wawy, więc polecialam z Tomim się z nią spotkać. A teraz już padam na pyszczek.
Boję się już co usłyszę jutro rano po włączeniu tvn24..
A, dzięki za gratki dla Tomcia. Dziś kolejne osiągnięcia, wstaje z podłogi na nogi bez przytrzymywania się, łapie równowagę, stoi sobie i albo potem specjalnie pada na kolana, albo próbuje krok zrobićno ciekawe ile mu jeszcze zejdzie ta nauka chodzenia
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Chociaz średnio bo pogoda nadal średnia choc dzis chociaz nie pada
Kroko to musicie wybrać sie jeszcze raz na urlop z Zuzkaja kupiłam emelowe trzewiki z dziurkami tez 22 i kapcie do domu bodajże tuptusie chciałam befado ale pan w sklepie mi odradził ze niby sa za twarde no i posłuchałam choc w domu mam befado 21 ale nie zakładam póki co bo zauważyłam ze w tych wiązanych Zoska ładnie chodzi.
Dzis zawiesza nam kolejne 3 lampy a moj wczoraj przyjechał i mowi mam prezent "skoro tak lubisz prasować masz deskę i żelazko" nie ma co dowcipnyale zakup dobry zrobił
Młoda gratuluje Hani bo nie pamietam czy gratulowalam!
I ana powodzenia!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
coś się stanie, jeszcze za naszego życia, oby naszym krajem się nikt nie interesował..
My nie śpimy od po 6, mały w nocy miał jedno karmienie, teraz dostał kolejną dawkę i śpi..
mała ma gila, chyba już ze 3 miesiące, a psiutnąć nic sobie nie da ;/
a w nocy się co chwila budziła pojękując i mama marudzi, że źle śpi, że czemu tak źle sypia, jakby inne dzieci spały cudownie, to jej mówię, że w ogóle nic o tym nie wiem, że jakby wiedziała jak dzieci sypiają znajomych (wasze), to by inaczej gadała, denerwuje mnie takim gadaniem, a mały też "czemu tak nóżki podkurcza, czemu łapkami tam macha" i mi kolkę wciska..
czytam obecnie Bondy "martwi nie kłamią.." czy nigdy nie kłamią, niestety w pon muszę oddać do biblio, bo ktoś ją zamówił, a na pewno nie zdążę eh eh
nie znam firmy befado. jakaś dobra, polecana czy coś? do żłobka pbl chcą, żeby były pantofle, a mała na boso lata, więc muszę kupić wrr
-
Zoska dzis w nocy tez robiła pobudki co 2 godz ale zaraz zasypiała dalej...a te befado to takie plastikowe butki myslalam ze dobre tzn jak za ta cenę bo około 30zl ale Zosia teraz lata po płytkach w tuptusiach to takie skórzane papcie na gumce i serio nie wywraca sie maja bardzo dobra przyczepność wiec ja polecam.
-
nick nieaktualnyHejka,
Wczoraj się załamałam, żyję w jakiejś pustelni. Ludzie w przychodni rozmawiają o tym co się dzieje, mąż do mnie - a to ty nie słyszałaś co się w Nicei wydarzyło. Nosz jak miałam słyszeć jak od 4 miesięcy nie włączam tv, radia nie mamy komp się gdzieś kurzy. Ciekawe czy jak on by siedział z młodym cały dzień to też by był na bieżąco.
Noc znowu beznadziejna. Co 2 godziny conajmniej 40 min wiszenia na cycku.
Dobrze, że chociaż pogoda lepsza i słonko świeci.