X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w drodze, znowu..

Gratulacje dla młodej wymarzonej dziewczynki.

I dla Tomcia Ali za pierwsze kroczki. Patryk też miał 14,5m-ca , jak zaczął chodzić, dla porównania jego brat-8 m-cy.

Zgredko, przykre że mama jedzie, zapytaj czy jeszcze do was przyjedzie. Może chce odsapnac.

Gratulacje smoku, super ze nocnik się przydaje

Beszko, znowu u Was takie atrakcje, współczuję bardzo sytuacji. Daj znać co z Hania. Co do starszaka to tylko spokój i konsekwencja Was uratuje i dużo, dużo cierpliwości.

Kotka, nr 1 też mi się podoba. Świetny pomysł.. Ja c chce zrobić dzieciom portrety na płótnie.

Ania, to za 90 dni usiądziesz na dupce, odpoczywaj ile możesz. Kuchnia i mnie się podoba.

Ja też mam kilka ciążowych rzeczy, jak wrócę z urlopu to wrzucę zdjęcia

Miłego dnia

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Maniek jednak bierzesz ciazowki ;-) i w czym ja teraz nad morze wyskocze jak zimno i deszcz zapowiadaja ;-)

Beszko wpolczuje i zdrowka

Zgredzia dasz rade bez mamy, obrotna jestes ;-)

Konwi dobrej drogi i super urlopu

Mloda gratki dziewczynki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 07:04

konwalianka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Patrze te Wasze suwaczki ciążowe i jestem w szoku ze to tak szybko leci, a dopiero co chwaliłyscie sie testami :)

Konwi, spokojnej podróży. No i wypocznij (o ile to możliwe).

Ala, gratki kroczków, czekaj jak sie rozpędzi :)

U mnie znów pogoda do bani, pada od rana, szaro, dupiato :(

A wiecie, ze wcale mnie nie zaskoczyła wiadomość o zamachu we Francji? Spodziewałam sie czegoś na Euro, to nie znaczy, ze jestem nieczuła itd tylko można sie było tego spodziewać.

Aha, No i zapomniałam napisać ze Ania zjadła wczoraj na kolacje ponad pół gołąbka, z rak babci. A dzis z rana mega koopa :)

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomoze ktos jeszcze?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka jak dla mnie pierwszy i ostatni -boskie ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Pomoze ktos jeszcze?
    Nr 1 i 2

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Numero uno

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na kom niestety nie mogę otworzyć linków więc nie pomogę.. Ale pomysl jest bardzo fajny.

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowanie pierwszy obraz! Boski i bajeczny jest :)
    Alu gratuluje kroczków!!!! Teraz sie zacznie ;)
    Konwi bezpiecznej podróży! I udanych wczasów :)
    A w ogole dzień dobry...my standardowo juz po prasowaniu ;) z zoska to Max godzina...potem juz sie nudzi
    U nas nadal chłodno i wietrznie choc nie pada póki co moze mały spacer bedzie :)

konwalianka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

Kotko- pierwszy albo ostatni :) ja mialam tapete na kompa z windowsa 7 w podobnym stylu jak ostatni. mega byla! bardzo duzo zwierzatek, szczegolow, za kazdym razem jak patrzylam to znajdowalam cos nowego :D stara jestem, a taka rzecz mnie cieszyla :) mysle, ze fajny pomysl dla Dominika.

Mloda- gratki dziewuszki! fajowo, Adas bedzie mial siostrzyczke :)

Ala- gratulacje dla Tomcia! ahh, moj niedlugo bedzie drugi raz uczyl sie chodzic.

Smoku- godzina powiadasz? :D moj przy kazdej aktywnosci nudzi sie po jakichs 5-10 min. :D MARZE o tym, zeby sam sie soba zajal choc przez te 20 min.

Lara- ja dzis dopiero sie dowiedzialam o tym zamachu. kurcze, az strach sie bac co moze wydarzyc sie na Dniach Mlodziezy. chyba bym nie pojechala :/

Beszka- Boze, wspolczuje! chyba bym padla na miejscu w takiej sytuacji. dawaj znac co lekarze mowia... kurcze, co za nieszczescia sie Was trzymaja :( oby zly los sie wkrotce odwrocil.

Ania- odpoczywaj jak najwiecej.

Zgredko- mama pojedzie na pare dni, odpocznie, a Ty potrenujesz w tym czasie samodzielnosc. bedzie dobrze :)

Ja z rana na sniadanie popelnilam muffinki z polewa czekoladowa. tjaa, dupa rosnie. dzis kolejny dzien ch.. pogody, wiec dzien w domu.

aaa i wczoraj ten domek odkrywczy przyszedl. powiem Wam, ze Maly zachwycony! jest tam duzo elementow do naciskania, melodyjek, fajnych wierszykow, figurki do ustawiania, swiatelek. no fajna sprawa. tak wiec polecam z czystym sumieniem :) dzis tez od rana sie bawil. cale 15 min. za jednym zamachem, wiec duuuzo jak na niego :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu: gratki dla Tomka.
    Bylam zalatwic becikowe i karte 3+, ale niestety od razu pani powiedzialam, ze ja nie jestem matka (tam jest oswi o odpowiedzialnosci karnej) jednego z dzieci, no i musimy doniesc dodatkowe domumenty :/ i raczej nie dostaniemy tej karty eh eh
    za to becikowe ekspresowo..
    W ogole obsluga przemila...

No wiem, bede cwiczyc samodzielnosc wiem wiem, ale mala od wczoraj krzyczy jak mam go na rekach, wiec slabo to widze..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

u nas pogoda do d.., i samopoczucie tez:/od wczoraj tak sie zle czuje ze nie wiem co jest grane:/nie mam na nic sily kompletnie:(jedyne pocieszenie ze mama w srode przylatuje tak strasznie sie ciesze!
    Konwi pytalas co z dachem prawie ze skonczony maz dopatrzyl sie 2 uszkodzen plyty i maja przyjsc poprawic we wtorek czlowiek tyle kasy placi i jeszcze takie cos:/ a udanych wakacji!!!gdzie bedziecie nocowac?hotel czy domek wynajmujecie?szkoda ze wczesniej sie nie zgadalysmy mam namiary na fajny domek;)bylismy juz kilka razy w hajduszoboszlo pogoda zawsze dopisywala a aquapark super!!!tylko na basrnach duzooooo ludzi i czasami nie bylo miejsca gdzie sie rozlozyc jak sie dluzej pospalo;)

witaj Alu!!!

Mloda dobrze ze badania udalo sie zrobic:)no i gratuluje corci!

Wrozko a ty kiedy masz gin?juz niedlugo 18 i zdjecie gipsu:)bedziesz najszczesliwsza na swiecie#hahahsha

cos jeszcze mialam ale zapomnialam:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:20

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili- dobrze, ze mama przyjezdza. troche Cie odciazy. a ja wizyte mam 27ego- polowkowe. masakra jak ten czas leci... no i gips prawdopodobnie w poniedzialek zdejmujemy :) oby! pozniej pewnie jakas rehabilitacja i nauka chodzenia od nowa :) takie wakacje nam w tym roku wyszly. ale mam plan, zeby we wrzesniu na pare dni nad morze pojechac. ceny nizsze i ludzi duzo mniej. a Wy cos planujecie?

Lili83 lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w tyg roku nic:(przebudowa pochlonela mase kasy a konca nie widac jeszcze cala gore trzeba wykonczyc:/dom to worek bez dna!moj ma 3 tyg sierpnia urlop takze pomoze z Leo bo ja juz na ko/cowce bede;)jesli bedzie cc to koncem sierpnia mala bedzie juz z nami:)
    zapomnialam ci napisac tez zainstalowalam sobie aplikacje z woda na tel i szlag mnie trafia;)ustawila co 2 godz a mam wrazenie ze to cholerstwo caly czas dzwoni=:O

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda gratulacje :)
    Konwi zazdro urlopu :)
    Beszko masakra jakas u was. Mam nadzieję że z H już lepiej. Ja to bym chyba na zawał zeszła po takiej akcji.
    Lili dobrze, ze mama ci trochę pomoże.
    Wróżko oby do poniedziałku :)

U mnie pogoda h...a, noc też do dup.. 2 kawę pochłaniam na szczęście młody śpi już drugą godzinę. Żeby on tak w nocy spał. Tomek próbuje spać na boku a że ms słaby brzuch to przewraca się na brzuszek i pach głowa w górę i ogląda świat a raczej ryczy :/ albo po prostu trenuje obroty w środku nocy. Nawet nie liczę dzisiejszych pobudek ale dłużej niż 2 godziny ciągiem nie spałam. Padam. Pocieszam się tylko tym, ze to przecież przejdzie. Wyrośnie z tego. Prawda?????

WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko my nad morze za tydzien ;-) pogode zapowiadaja deszczowa ;-) bedzie sie dzialo

Izzo ja cie nie pociesze u nas pogudki i rzucanie sie po lozku w nocy z odkopywaniem ciag dalszy ;-) wiec ten tego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:46

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izo: on ma dopiero 4 miesiace :-) spokojnie..
    Lili: to jest jedyny minus nieszkania w domu, jaki mi przychodzi do glowy, tj to nieustanne wkladanie pieniedzy..
    Dobrze, ze Twoj wszystko przejrzal..
    Oby szybko przeszlo to oslabienie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili- hehe, no tak to jest z ta aplikacja :D ale dzieki temu, ze mnie tak meczy to zmuszam sie i mam wrazenie, ze non stop albo pije albo sikam ;D kurcze, juz niedlugo u Ciebie koncowka, ale to zlecialo!! szok!

Izolec- moj mial taki sezon jak sie uczyl przewracac na brzuch i pozniej jak siadal. ja go klade, a on hyc i na brzuchu! mysle, ze to przejsciowy etap ;)

Justa- o kurcze, to kiszka. ale moze jednak pare dni slonecznych bedzie... nad morzem niestety jesli nie ma pogody to nie ma za bardzo co robic z takimi maluchami jak nasze :/

43xntqm.png

q0eplew.png

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, probuje Malego od rana uspic na drzemke i dupa! nie chce spac. przekreca sie z tym gipsem na brzuch i jeczy :/ ehhh. a obiad sam sie nie zrobi.

u Was tez tak zimno? mam ochote kaloryfer wlaczyc :/

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za opinie. Widze ze 1ka wygrywa. Ostatni tez fajowy ale cena 3razy taka no i obraz dwa razy mniejszy wiec chyba stanie na jedynce jednak :).

Co do pogody to zaleta jest taka ze dziec moj spi twardo. W dzien conajmniej 2,5h a czasem i do 3h dociaga a potem od 20 do 6rano :).

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1926 1927 1928 1929 1930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ