X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w drodze, znowu..

Gratulacje dla młodej wymarzonej dziewczynki.

I dla Tomcia Ali za pierwsze kroczki. Patryk też miał 14,5m-ca , jak zaczął chodzić, dla porównania jego brat-8 m-cy.

Zgredko, przykre że mama jedzie, zapytaj czy jeszcze do was przyjedzie. Może chce odsapnac.

Gratulacje smoku, super ze nocnik się przydaje

Beszko, znowu u Was takie atrakcje, współczuję bardzo sytuacji. Daj znać co z Hania. Co do starszaka to tylko spokój i konsekwencja Was uratuje i dużo, dużo cierpliwości.

Kotka, nr 1 też mi się podoba. Świetny pomysł.. Ja c chce zrobić dzieciom portrety na płótnie.

Ania, to za 90 dni usiądziesz na dupce, odpoczywaj ile możesz. Kuchnia i mnie się podoba.

Ja też mam kilka ciążowych rzeczy, jak wrócę z urlopu to wrzucę zdjęcia

Miłego dnia

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Maniek jednak bierzesz ciazowki ;-) i w czym ja teraz nad morze wyskocze jak zimno i deszcz zapowiadaja ;-)

Beszko wpolczuje i zdrowka

Zgredzia dasz rade bez mamy, obrotna jestes ;-)

Konwi dobrej drogi i super urlopu

Mloda gratki dziewczynki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 07:04

konwalianka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Patrze te Wasze suwaczki ciążowe i jestem w szoku ze to tak szybko leci, a dopiero co chwaliłyscie sie testami :)

Konwi, spokojnej podróży. No i wypocznij (o ile to możliwe).

Ala, gratki kroczków, czekaj jak sie rozpędzi :)

U mnie znów pogoda do bani, pada od rana, szaro, dupiato :(

A wiecie, ze wcale mnie nie zaskoczyła wiadomość o zamachu we Francji? Spodziewałam sie czegoś na Euro, to nie znaczy, ze jestem nieczuła itd tylko można sie było tego spodziewać.

Aha, No i zapomniałam napisać ze Ania zjadła wczoraj na kolacje ponad pół gołąbka, z rak babci. A dzis z rana mega koopa :)

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomoze ktos jeszcze?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka jak dla mnie pierwszy i ostatni -boskie ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Pomoze ktos jeszcze?
    Nr 1 i 2

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Numero uno

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na kom niestety nie mogę otworzyć linków więc nie pomogę.. Ale pomysl jest bardzo fajny.

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowanie pierwszy obraz! Boski i bajeczny jest :)
    Alu gratuluje kroczków!!!! Teraz sie zacznie ;)
    Konwi bezpiecznej podróży! I udanych wczasów :)
    A w ogole dzień dobry...my standardowo juz po prasowaniu ;) z zoska to Max godzina...potem juz sie nudzi
    U nas nadal chłodno i wietrznie choc nie pada póki co moze mały spacer bedzie :)

konwalianka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

Kotko- pierwszy albo ostatni :) ja mialam tapete na kompa z windowsa 7 w podobnym stylu jak ostatni. mega byla! bardzo duzo zwierzatek, szczegolow, za kazdym razem jak patrzylam to znajdowalam cos nowego :D stara jestem, a taka rzecz mnie cieszyla :) mysle, ze fajny pomysl dla Dominika.

Mloda- gratki dziewuszki! fajowo, Adas bedzie mial siostrzyczke :)

Ala- gratulacje dla Tomcia! ahh, moj niedlugo bedzie drugi raz uczyl sie chodzic.

Smoku- godzina powiadasz? :D moj przy kazdej aktywnosci nudzi sie po jakichs 5-10 min. :D MARZE o tym, zeby sam sie soba zajal choc przez te 20 min.

Lara- ja dzis dopiero sie dowiedzialam o tym zamachu. kurcze, az strach sie bac co moze wydarzyc sie na Dniach Mlodziezy. chyba bym nie pojechala :/

Beszka- Boze, wspolczuje! chyba bym padla na miejscu w takiej sytuacji. dawaj znac co lekarze mowia... kurcze, co za nieszczescia sie Was trzymaja :( oby zly los sie wkrotce odwrocil.

Ania- odpoczywaj jak najwiecej.

Zgredko- mama pojedzie na pare dni, odpocznie, a Ty potrenujesz w tym czasie samodzielnosc. bedzie dobrze :)

Ja z rana na sniadanie popelnilam muffinki z polewa czekoladowa. tjaa, dupa rosnie. dzis kolejny dzien ch.. pogody, wiec dzien w domu.

aaa i wczoraj ten domek odkrywczy przyszedl. powiem Wam, ze Maly zachwycony! jest tam duzo elementow do naciskania, melodyjek, fajnych wierszykow, figurki do ustawiania, swiatelek. no fajna sprawa. tak wiec polecam z czystym sumieniem :) dzis tez od rana sie bawil. cale 15 min. za jednym zamachem, wiec duuuzo jak na niego :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu: gratki dla Tomka.
    Bylam zalatwic becikowe i karte 3+, ale niestety od razu pani powiedzialam, ze ja nie jestem matka (tam jest oswi o odpowiedzialnosci karnej) jednego z dzieci, no i musimy doniesc dodatkowe domumenty :/ i raczej nie dostaniemy tej karty eh eh
    za to becikowe ekspresowo..
    W ogole obsluga przemila...

No wiem, bede cwiczyc samodzielnosc wiem wiem, ale mala od wczoraj krzyczy jak mam go na rekach, wiec slabo to widze..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

u nas pogoda do d.., i samopoczucie tez:/od wczoraj tak sie zle czuje ze nie wiem co jest grane:/nie mam na nic sily kompletnie:(jedyne pocieszenie ze mama w srode przylatuje tak strasznie sie ciesze!
    Konwi pytalas co z dachem prawie ze skonczony maz dopatrzyl sie 2 uszkodzen plyty i maja przyjsc poprawic we wtorek czlowiek tyle kasy placi i jeszcze takie cos:/ a udanych wakacji!!!gdzie bedziecie nocowac?hotel czy domek wynajmujecie?szkoda ze wczesniej sie nie zgadalysmy mam namiary na fajny domek;)bylismy juz kilka razy w hajduszoboszlo pogoda zawsze dopisywala a aquapark super!!!tylko na basrnach duzooooo ludzi i czasami nie bylo miejsca gdzie sie rozlozyc jak sie dluzej pospalo;)

witaj Alu!!!

Mloda dobrze ze badania udalo sie zrobic:)no i gratuluje corci!

Wrozko a ty kiedy masz gin?juz niedlugo 18 i zdjecie gipsu:)bedziesz najszczesliwsza na swiecie#hahahsha

cos jeszcze mialam ale zapomnialam:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:20

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili- dobrze, ze mama przyjezdza. troche Cie odciazy. a ja wizyte mam 27ego- polowkowe. masakra jak ten czas leci... no i gips prawdopodobnie w poniedzialek zdejmujemy :) oby! pozniej pewnie jakas rehabilitacja i nauka chodzenia od nowa :) takie wakacje nam w tym roku wyszly. ale mam plan, zeby we wrzesniu na pare dni nad morze pojechac. ceny nizsze i ludzi duzo mniej. a Wy cos planujecie?

Lili83 lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w tyg roku nic:(przebudowa pochlonela mase kasy a konca nie widac jeszcze cala gore trzeba wykonczyc:/dom to worek bez dna!moj ma 3 tyg sierpnia urlop takze pomoze z Leo bo ja juz na ko/cowce bede;)jesli bedzie cc to koncem sierpnia mala bedzie juz z nami:)
    zapomnialam ci napisac tez zainstalowalam sobie aplikacje z woda na tel i szlag mnie trafia;)ustawila co 2 godz a mam wrazenie ze to cholerstwo caly czas dzwoni=:O

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda gratulacje :)
    Konwi zazdro urlopu :)
    Beszko masakra jakas u was. Mam nadzieję że z H już lepiej. Ja to bym chyba na zawał zeszła po takiej akcji.
    Lili dobrze, ze mama ci trochę pomoże.
    Wróżko oby do poniedziałku :)

U mnie pogoda h...a, noc też do dup.. 2 kawę pochłaniam na szczęście młody śpi już drugą godzinę. Żeby on tak w nocy spał. Tomek próbuje spać na boku a że ms słaby brzuch to przewraca się na brzuszek i pach głowa w górę i ogląda świat a raczej ryczy :/ albo po prostu trenuje obroty w środku nocy. Nawet nie liczę dzisiejszych pobudek ale dłużej niż 2 godziny ciągiem nie spałam. Padam. Pocieszam się tylko tym, ze to przecież przejdzie. Wyrośnie z tego. Prawda?????

WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko my nad morze za tydzien ;-) pogode zapowiadaja deszczowa ;-) bedzie sie dzialo

Izzo ja cie nie pociesze u nas pogudki i rzucanie sie po lozku w nocy z odkopywaniem ciag dalszy ;-) wiec ten tego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:46

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izo: on ma dopiero 4 miesiace :-) spokojnie..
    Lili: to jest jedyny minus nieszkania w domu, jaki mi przychodzi do glowy, tj to nieustanne wkladanie pieniedzy..
    Dobrze, ze Twoj wszystko przejrzal..
    Oby szybko przeszlo to oslabienie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili- hehe, no tak to jest z ta aplikacja :D ale dzieki temu, ze mnie tak meczy to zmuszam sie i mam wrazenie, ze non stop albo pije albo sikam ;D kurcze, juz niedlugo u Ciebie koncowka, ale to zlecialo!! szok!

Izolec- moj mial taki sezon jak sie uczyl przewracac na brzuch i pozniej jak siadal. ja go klade, a on hyc i na brzuchu! mysle, ze to przejsciowy etap ;)

Justa- o kurcze, to kiszka. ale moze jednak pare dni slonecznych bedzie... nad morzem niestety jesli nie ma pogody to nie ma za bardzo co robic z takimi maluchami jak nasze :/

43xntqm.png

q0eplew.png

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, probuje Malego od rana uspic na drzemke i dupa! nie chce spac. przekreca sie z tym gipsem na brzuch i jeczy :/ ehhh. a obiad sam sie nie zrobi.

u Was tez tak zimno? mam ochote kaloryfer wlaczyc :/

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za opinie. Widze ze 1ka wygrywa. Ostatni tez fajowy ale cena 3razy taka no i obraz dwa razy mniejszy wiec chyba stanie na jedynce jednak :).

Co do pogody to zaleta jest taka ze dziec moj spi twardo. W dzien conajmniej 2,5h a czasem i do 3h dociaga a potem od 20 do 6rano :).

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1926 1927 1928 1929 1930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ