Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My w drodze, znowu..
Gratulacje dla młodej wymarzonej dziewczynki.
I dla Tomcia Ali za pierwsze kroczki. Patryk też miał 14,5m-ca , jak zaczął chodzić, dla porównania jego brat-8 m-cy.
Zgredko, przykre że mama jedzie, zapytaj czy jeszcze do was przyjedzie. Może chce odsapnac.
Gratulacje smoku, super ze nocnik się przydaje
Beszko, znowu u Was takie atrakcje, współczuję bardzo sytuacji. Daj znać co z Hania. Co do starszaka to tylko spokój i konsekwencja Was uratuje i dużo, dużo cierpliwości.
Kotka, nr 1 też mi się podoba. Świetny pomysł.. Ja c chce zrobić dzieciom portrety na płótnie.
Ania, to za 90 dni usiądziesz na dupce, odpoczywaj ile możesz. Kuchnia i mnie się podoba.
Ja też mam kilka ciążowych rzeczy, jak wrócę z urlopu to wrzucę zdjęcia
Miłego dnia -
Hejka
Maniek jednak bierzesz ciazowkii w czym ja teraz nad morze wyskocze jak zimno i deszcz zapowiadaja
Beszko wpolczuje i zdrowka
Zgredzia dasz rade bez mamy, obrotna jestes
Konwi dobrej drogi i super urlopu
Mloda gratki dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 07:04
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Hej,
Patrze te Wasze suwaczki ciążowe i jestem w szoku ze to tak szybko leci, a dopiero co chwaliłyscie sie testami
Konwi, spokojnej podróży. No i wypocznij (o ile to możliwe).
Ala, gratki kroczków, czekaj jak sie rozpędzi
U mnie znów pogoda do bani, pada od rana, szaro, dupiato
A wiecie, ze wcale mnie nie zaskoczyła wiadomość o zamachu we Francji? Spodziewałam sie czegoś na Euro, to nie znaczy, ze jestem nieczuła itd tylko można sie było tego spodziewać.
Aha, No i zapomniałam napisać ze Ania zjadła wczoraj na kolacje ponad pół gołąbka, z rak babci. A dzis z rana mega koopakonwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja zdecydowanie pierwszy obraz! Boski i bajeczny jest
Alu gratuluje kroczków!!!! Teraz sie zacznie
Konwi bezpiecznej podróży! I udanych wczasów
A w ogole dzień dobry...my standardowo juz po prasowaniuz zoska to Max godzina...potem juz sie nudzi
U nas nadal chłodno i wietrznie choc nie pada póki co moze mały spacer bedziekonwalianka lubi tę wiadomość
-
hej hej!
Kotko- pierwszy albo ostatnija mialam tapete na kompa z windowsa 7 w podobnym stylu jak ostatni. mega byla! bardzo duzo zwierzatek, szczegolow, za kazdym razem jak patrzylam to znajdowalam cos nowego
stara jestem, a taka rzecz mnie cieszyla
mysle, ze fajny pomysl dla Dominika.
Mloda- gratki dziewuszki! fajowo, Adas bedzie mial siostrzyczke
Ala- gratulacje dla Tomcia! ahh, moj niedlugo bedzie drugi raz uczyl sie chodzic.
Smoku- godzina powiadasz?moj przy kazdej aktywnosci nudzi sie po jakichs 5-10 min.
MARZE o tym, zeby sam sie soba zajal choc przez te 20 min.
Lara- ja dzis dopiero sie dowiedzialam o tym zamachu. kurcze, az strach sie bac co moze wydarzyc sie na Dniach Mlodziezy. chyba bym nie pojechala
Beszka- Boze, wspolczuje! chyba bym padla na miejscu w takiej sytuacji. dawaj znac co lekarze mowia... kurcze, co za nieszczescia sie Was trzymajaoby zly los sie wkrotce odwrocil.
Ania- odpoczywaj jak najwiecej.
Zgredko- mama pojedzie na pare dni, odpocznie, a Ty potrenujesz w tym czasie samodzielnosc. bedzie dobrze
Ja z rana na sniadanie popelnilam muffinki z polewa czekoladowa. tjaa, dupa rosnie. dzis kolejny dzien ch.. pogody, wiec dzien w domu.
aaa i wczoraj ten domek odkrywczy przyszedl. powiem Wam, ze Maly zachwycony! jest tam duzo elementow do naciskania, melodyjek, fajnych wierszykow, figurki do ustawiania, swiatelek. no fajna sprawa. tak wiec polecam z czystym sumieniemdzis tez od rana sie bawil. cale 15 min. za jednym zamachem, wiec duuuzo jak na niego
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Alu: gratki dla Tomka.
Bylam zalatwic becikowe i karte 3+, ale niestety od razu pani powiedzialam, ze ja nie jestem matka (tam jest oswi o odpowiedzialnosci karnej) jednego z dzieci, no i musimy doniesc dodatkowe domumentyi raczej nie dostaniemy tej karty eh eh
za to becikowe ekspresowo..
W ogole obsluga przemila...
No wiem, bede cwiczyc samodzielnosc wiem wiem, ale mala od wczoraj krzyczy jak mam go na rekach, wiec slabo to widze.. -
Hi!
u nas pogoda do d.., i samopoczucie tez:/od wczoraj tak sie zle czuje ze nie wiem co jest grane:/nie mam na nic sily kompletnie:(jedyne pocieszenie ze mama w srode przylatuje tak strasznie sie ciesze!
Konwi pytalas co z dachem prawie ze skonczony maz dopatrzyl sie 2 uszkodzen plyty i maja przyjsc poprawic we wtorek czlowiek tyle kasy placi i jeszcze takie cos:/ a udanych wakacji!!!gdzie bedziecie nocowac?hotel czy domek wynajmujecie?szkoda ze wczesniej sie nie zgadalysmy mam namiary na fajny domek;)bylismy juz kilka razy w hajduszoboszlo pogoda zawsze dopisywala a aquapark super!!!tylko na basrnach duzooooo ludzi i czasami nie bylo miejsca gdzie sie rozlozyc jak sie dluzej pospalo;)
witaj Alu!!!
Mloda dobrze ze badania udalo sie zrobic:)no i gratuluje corci!
Wrozko a ty kiedy masz gin?juz niedlugo 18 i zdjecie gipsu:)bedziesz najszczesliwsza na swiecie#hahahsha
cos jeszcze mialam ale zapomnialam:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:20
*******Gang18+*******B -
Lili- dobrze, ze mama przyjezdza. troche Cie odciazy. a ja wizyte mam 27ego- polowkowe. masakra jak ten czas leci... no i gips prawdopodobnie w poniedzialek zdejmujemy
oby! pozniej pewnie jakas rehabilitacja i nauka chodzenia od nowa
takie wakacje nam w tym roku wyszly. ale mam plan, zeby we wrzesniu na pare dni nad morze pojechac. ceny nizsze i ludzi duzo mniej. a Wy cos planujecie?
Lili83 lubi tę wiadomość
-
my w tyg roku nic:(przebudowa pochlonela mase kasy a konca nie widac jeszcze cala gore trzeba wykonczyc:/dom to worek bez dna!moj ma 3 tyg sierpnia urlop takze pomoze z Leo bo ja juz na ko/cowce bede;)jesli bedzie cc to koncem sierpnia mala bedzie juz z nami:)
zapomnialam ci napisac tez zainstalowalam sobie aplikacje z woda na tel i szlag mnie trafia;)ustawila co 2 godz a mam wrazenie ze to cholerstwo caly czas dzwoni=
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyMłoda gratulacje
Konwi zazdro urlopu
Beszko masakra jakas u was. Mam nadzieję że z H już lepiej. Ja to bym chyba na zawał zeszła po takiej akcji.
Lili dobrze, ze mama ci trochę pomoże.
Wróżko oby do poniedziałku
U mnie pogoda h...a, noc też do dup.. 2 kawę pochłaniam na szczęście młody śpi już drugą godzinę. Żeby on tak w nocy spał. Tomek próbuje spać na boku a że ms słaby brzuch to przewraca się na brzuszek i pach głowa w górę i ogląda świat a raczej ryczyalbo po prostu trenuje obroty w środku nocy. Nawet nie liczę dzisiejszych pobudek ale dłużej niż 2 godziny ciągiem nie spałam. Padam. Pocieszam się tylko tym, ze to przecież przejdzie. Wyrośnie z tego. Prawda?????
WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Wrozko my nad morze za tydzien
pogode zapowiadaja deszczowa
bedzie sie dzialo
Izzo ja cie nie pociesze u nas pogudki i rzucanie sie po lozku w nocy z odkopywaniem ciag dalszywiec ten tego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:46
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Izo: on ma dopiero 4 miesiace
spokojnie..
Lili: to jest jedyny minus nieszkania w domu, jaki mi przychodzi do glowy, tj to nieustanne wkladanie pieniedzy..
Dobrze, ze Twoj wszystko przejrzal..
Oby szybko przeszlo to oslabienie.. -
Lili- hehe, no tak to jest z ta aplikacja
ale dzieki temu, ze mnie tak meczy to zmuszam sie i mam wrazenie, ze non stop albo pije albo sikam
kurcze, juz niedlugo u Ciebie koncowka, ale to zlecialo!! szok!
Izolec- moj mial taki sezon jak sie uczyl przewracac na brzuch i pozniej jak siadal. ja go klade, a on hyc i na brzuchu! mysle, ze to przejsciowy etap
Justa- o kurcze, to kiszka. ale moze jednak pare dni slonecznych bedzie... nad morzem niestety jesli nie ma pogody to nie ma za bardzo co robic z takimi maluchami jak nasze -
Dzieki za opinie. Widze ze 1ka wygrywa. Ostatni tez fajowy ale cena 3razy taka no i obraz dwa razy mniejszy wiec chyba stanie na jedynce jednak
.
Co do pogody to zaleta jest taka ze dziec moj spi twardo. W dzien conajmniej 2,5h a czasem i do 3h dociaga a potem od 20 do 6rano.