Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tyle wody to ja dziennie nie wypijam...
super, że jest tak nauczony, ja właśnie na allegro jakieś prześcieradełka kolorowe do łóżeczka i kołyski wybieram
jak myślicie, jak długo mały będzie spał w kołysce? bo wtedy jego przenosimy do łóżeczka małej a jej trzeba będzie już takie "dorosłe" kupić.. -
hehe Lara, notariusz dobra fucha. pamietam jak akt notarialny mieszkania podpisywalismy. tez 3 minuty roboty, podpisy i 1800zl nie nasze. no i zero paragonu
takze ten. szkoda, ze w rodzinie zadnych prawnikow
sluchajcie, przeszczesliwa jestem! Franek zjadl caly sloiczek obiadku (nie ten najwiekszy, ale i tak sie ciesze), pare gryzkow arbuza i pol kartonika soczku! no cud jakis
a na dworze od rana leeeejee. wiec szans najmniejszych na spacer. zjadlam dzis mega zdrowy obiad- frytki, paluszki rybne i pomidor z cebulka w smietanie. zdrowie mi uszami wychodzi.
aaa Zgredka, a Ty nie chcialabys kosza Mojzesza? ja wpadlam na ten genialny pomysl, bo chce zeby male spalo przy nas, ale nie w lozku. Taki kosz co prawda na pare miesiecy starcza, no ale do tej pory lozeczko sie skombinuje.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara dobry wybór przyszłości Ani
trzymam kciuki:)
Dołączam sie do życzeń dla wszystkich 14 go urodzonych maluszków
Zgredzia Ty teraz chyba tez zakupoholiczka hehe
Mnie uwierają juz wszystkie spodniechyba muszę sie na legginsy przerzucić tylko pare bluzek trzeba mi dokupić.
Rezonans wyszedł średnioczekamy na wynik tomografu jeszcze i operacja.
Maniek
-
Manku: moge Ci wyslac super.getry z lidla z brzuchem cudowne, melanz. Lub spodnie ciazowe 38 czarnerurki. Mi juz sie mam nadzieje nigdy nie przydadza..
Tak straszny zakupoholizm dla dzieci mnje ogarnal..
Biedro: zdazylam juz zamowic na allegro (plus ozdobe chmurke z gwiazdkami, bo to bylo ku$## niezbedne)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:58
-
LaRa wrote:Ania zostanie notariuszem
mam nadzieje hihih
3 minuty "roboty", dwa podpisy i 50 zł
A pogodowo to tu armageddon jakiś
Widać spotkanie nie było takie złe skoro jeszcze żarty się trzymają
Co do zawodów to
Kiano pilotem, bo w razie kryzysu tylko trzymanie w górze przerywa rozdzierajacy placz
Zgredka e tam nigdy, może za jakiś czas....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:05
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , sorki że się nie odzywam..ale jakoś nie umiem się wbić , dwa nie mam totalnie na nic czasu dzią od rana pierwszy raz siadłam i zjadłam na spokojnie ...
byłam załatwiać ZUS bo przeciez miałam tyły z płatnościamino i wyszło mnie całe 3500zł miałam na koncie i baju baj
a niby tylko dwa miechy zaległosci
teraz termin przywrócenia składek.. wiec na L4 bede mogła isc opieor za jakies 90 dni
MANIEK trzymam kciuki ciagle za Twoją Mamę
My wczoraj zdjeliśmy gipsy ..no ale 3 tyg jeszcze zakaz chodzenia bo kośc do końc się nie zalała
Ugadałam lekarza żeby wypisał skierowanie n rehabilitacje stacjonarną do szpitala w trbie pilnym a ja jz bede załatwiac po znajomych zeby go wcisneli
-
Nie ..tesciowa mi nie pozawala.. nawet ze mna sprzata po remoncie
co mnie doprowadza do szewskiej pasji
bo nie lbie jak ktos mi sprzata moje rzeczy
bardziej to mnie meczy ciagla bieganinia..rano oporzadzic meza, seniadanie, pozniej sobie, nastepnie lekarze zawsz eco chca nie raz trzeba do nich jechac ,. pózniej jakis lekarz miwyskoczy jakas wizyea i tak w koło macieju
Edt i jeszcze moja klawiatura w lapku daje do wiwatu i nie pisze tego co chceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:15
-
Aniu, Wow, to juz 10 tc
ależ ten czas leci
jeszcze 30
Jak sie czujesz?
Aha No i przeczytałam ze wczoraj zjedliście gipsy, zastanawiałam sie co to za potrawa???!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:19
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ehhh szczerze mówiąc wiele bym dala zeby sobie iść na faktyczne L4 .. zeby nie pracować ..a tui tak nawet jak pojde to praca bedzie
niby a meza .. ale przeciez on ni w trąbe nie kuma przepisów NFZ-towskich
no ale przynjamneij zamiast placic 1120 zł zusu bede płaciła 288 zł wiec to mnie pociesza
próbuje Was nadrobić ale cięzko mi o idzie ..
LaRa moja ciocia dziś mi powiedziała .. wiesz co byłas taka zdolna trzeba było zamiast na fizyke iśc na prawnika
-
LaRa wrote:Aniu, Wow, to juz 10 tc
ależ ten czas leci
jeszcze 30
Jak sie czujesz?
Aha No i przeczytałam ze wczoraj zjedliście gipsy, zastanawiałam sie co to za potrawa???!!!noo na pewno nie była by smaczna
ja to licze dalej jak 9 tcnie wiem dlaczego
ale fakt leci jak nie wiem i nawet nie czuje się w ciazy .. zawsze sobie wyobrzałam ze bedziemy chodzic na wizyty razem bo taki był plan :p a tu sama dymam załatiam wszytsko i nawet nie mam czasu pomyslec o ciazy
generalnie czuej sie dobrze dzic wnoc mialam takie dziwne bóle troche wyzej jak pachwiny jakby mi ktos miesnie rozciagał troche kuło..ale przeszło
troche płaczliwa jestem i jak cos mnie znerwi to ryczenajcześciej z racji braku ruchliwości to jemu sie obrywa za wszystko
wiec jz ma mne chyba dość
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Aniu, płaczliwość to normalka
ale małż wiedzieć nie musi
mniej wie lepiej śpi
Widziałam na różowej Twoja kuchnie tzn kolor, ja tez kocham biel z szarością, i taka tez planuje kuchnie jak i całe mieszkanie, z tym ze ta szarość mega jasna, taka lekko srebrno-biała. No a meble tez chce szare (dół) białe (góra) ale nie widziałam jeszcze materiałów bo przyjdzie znajomy i pokaże mi próbki i kolory, wtedy musimy usiąść, pomierzyć i zaprojektowaćAnia_84 lubi tę wiadomość