Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Hej
nie nadrobię was dziewczyny
Nina skończyła 5 miesięcy, aktualnie ząbkujemyale ten czas leci!
Pozdrawiamy Ciotki
Boniu ale wasze dzieci mają małe stopki mój olbrzym ma już 35jak prasuje ciuchy Kiano i tiago to widzę teraz jaki już duży ten mój mały mężczyzna
U nas dziś upal, siedzę i kwiczę bo mały nie może słać w uoaly ;/Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Manku trzymam kciuki za Was kobietki! Daj znac jak po tomografie!
U nas dzis ryba na obiad ale obiad od wczoraj poleciałam tylko na ogródek po fasolkę bo leje!!
Juz szukam ortopedy moze to nic ale bede spokojniejsza! Moj oczywiscie twierdzi ze przesadzam! Boszzz to chłopu zero wyobraźni pełen luz
Nena ja tam nie zauważyłam zebys miała koślawe! Jak dla mnie boska noga
Sto lat dla Niny! -
Smoku na tym etapie to jest normalne, na nam rehabilitantka nawet zabronila zakładać butów z tą wkładka na plaskostopie.
Najlepszego dla Niny, swoją drogą Patryk dziś kończy 17m-cy..
Maniek trzymam kciuki za tomograf
Nena, a może masz koslawe kolana i dlatego tak stawiasz stopę? Mój tymek ma nieznacznie koslawe kolana i ma ćwiczenia do robienia : podnoszenie palcami chusteczek, garaże z palców, dużo jazdy na rowerze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 11:21
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwi troche mnie uspokoiłes ale ortopeda nie zaszkodzi...Zosia chodzi w normalnych butach nie z wkładka ortopedyczna i czasami idzie normalnie a czasami zamiata ta lewa nóżka! Oczywiscie jak jest ciepło to na boso! No i nie siada na piętach (stopy po bokach) jak czasami jej sie zdarzy to hasło "Zosia usiądź ładnie" i siada z nożkami do przodu
Rownież wszystkiego naj dla Patryczka!!! I spóźnione dla Dieganie zdrabniam bo nie wiem jak
My juz obiad mamy tylko mięcho poddusić I tu tez zoska przygląda sie z zaciekawieniem jak obieram warzywa tylko miecha surowego sie boi a moze brzydziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 11:58
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka.
Pogoda beznadziejna - padam na pysk bo i w nocy T nie współpracował. Kręcił się na wszystkie strony. Na szczęście teraz ma pierwsza drzemkę, spi od 10 30
Najlepszego dla Niny i Patryka.
Maniek daj znać co z mamą.
Na 15 musimy jechać do fizjoterapeutki a w taką pogodę mi się nie chce z łóżka wychodzić. I mieliśmy iść z T do kina rano i taka du.. a.
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Konwi, ona dzisiaj zle spala bo ma goraczke. Chyba zeby.
Generalnie maz mowil, ze w PL nie spala zle. Od 20-21.30 do 5 a o 5 maz mowil jej ze ma spac dalej i cos tam pogadalamdo niego, pokrecila sie i do 7.30
Teraz przez te zeby znow masakra. A ze ja spie znow z nimi, to slysze wyrazniej
Wrozko, z Hanka polece. Maz chce mi jeszcze L wcisnac, ale mysle ze on sie tylko wynudzi. Kepiej bedzie mu z tata.
Ja dzialki szukalabym po sezoni..kniec sierpnia, wrzesien. Mysle ze taniej wtedy niz za rok przed sezonem. No ifakt maly nie pobiega z nozka w tym roku, ale fajnie posiedziec na trawie, w piaskonicy....wlasnj zamykanej bez dodatkow kocich sikow czy kupy
H znowu poszla spac. Oby pospala ladnie, a starszak zapomnial ze do kolegi chcial pojsc to i ja sie kimne :p
Buziaki dla wszystkich frumowych dzieci z 14tego
Psotka, po takiej meszance alko, to ja i przed przerwami na ciaze i kp nie dala radyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:25
-
Biedna Hania ciagle cos
chociaz te zabki mogłaby przejsc spokojnie!
O widzisz zgredka dopiero teraz doczytałam ze odp o tym kremiejakas ty dowcipna
Manku łóżko jest z brw nie jakieś wybitnie bajeranckie no ale jak mus to mus mam nadzieje ze bedzie to w lipcu!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:38
-
Przestalo padac, wiec.polecialysmy odwiezc mala do zlobka, maly sie jednak obudzil i w polowie drogi trzeba bylo sie rozlaczyc, ja na lawce karmilam rozwrzeszczenca..
Manku: trzymam kciuki za dobry wynik badania, a Twoja ma juz niezla stope u nas 19 nadal nieco przyduze..
Teraz znowu karmie a kawa (ktorej jednak wtedy nie wypilam) stygnie..
Wszystkiego Naj dla dzisiejszych miesieczniakow.
-
Dzień dobry obiad gotowy młoda śpi starsza klocki lego układa
wszystkiego naj dla miesięczniaków dzisiejszych
ja dziś sie obudziałm spocona jak mysz bo mi sie śniło ze test zrobiłam i był pozytywny mówie mojemu a on w smiech poczekaj do wrzesnia zeby znowu lipcowe było hehe dowcipniś
Tiago ma taką dużą nóżke omg ZUza moja 30/31 ale wsumie my mamy małe bo ja 37 a mój 42
A Lilka nosi 19
Mańku trzymam kciuki -
U mnie nadal leje, a do tego niesamowity wiatr wieje
Ania śpi, a ja zaraz musze uciekać do notariusza (niby tylko przepisanie prawa do działki) a ja sie stresuje
także, Nenaaa, dzięki za wparcie pogodowe ale niestety, nie bedzie nam dane dzis spacerować, za to zeobiimy z mama gołąbki
Najlepszego dla miesieczniakow :* -
U nas maly ma sandalki z zakrytymi palcami elefanta I rozmiar 22. Wydawaly mi sie za duze ,bo serio duza luka byla miedzy paluchami a butem ale sa dobre I smiga w nich od pierwszego zalozenia fajnie nie potyka sie takze gut .
Zapiekanka makaronowa sie robi ,maly szaleje a ja czeeekam I czekam na ta cholerna 18 hehehehe
Adam wypil dzisiaj juz ok 700 ml wody masakra. Ciesze sie ze pija wode od tych upalow sie nauczyl soki tez ale woda tez wchodzi bez problemow juz nie pluje. Mamy butelke po wodzie co nie kapie jak ja pochyli chyba ze scisnie I na razie super
Sto lat dla Ninkileci czas oj leci dzieciaki rosna masakra