Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ma juz drzemkę 45 min, zasnęła gdy ja ubierałam do wyjścia na miasto w celu kupna prezentu dla małża na urodziny. Wić ona śpi, ja Pomylam podłogi, pomalowałam paznokcie i zaległam obok :) jakoś zle spałam, wszystko przez te info wieczorne (Konwi: nieudany pucz w Turcji), zerkałam sie o 0:30 aby zamknąć drzwi (były zamknięte) i dopiero wtedy jaka zasnęłam, Ania zaś obudziła sie ok 5:30 i do 6 sie mizialysmy :)

Konwi, jak to leje? Wtf?

Ja Ani kupiłam szmaciane papucie :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izo: ale jak to tv nie mozesz wlaczyc? Ja z mala na macierzynskim nonstop na tv siedialam i tablecie, teraz tez ddtvn ogladam maly spi, a mala na spacerzaku z babcia do Biedry

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na działce, chłodno ale nie pada, da się żyć.
    Zrobilam Wam sernik na zimno, owoce z ogródka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e09ed4a7f73a.jpg

Krokodylica, PsotkaKotka, Smoczyca1, marissith, Blondik, Ania_84 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z papci polecam papustki czy tuptusie ;-) Leo ma swietne sa

Nena ciasto ;-)

A my zaraz na wesele ;-) buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 10:59

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa co za dzień.. Tu leje, więc mówimy, jedziemy do Rumunii, bo wg prognoz tam nie pada. Idziemy do auta a tu okazuje się że mąż nie zamknął okna od strony kierowcy, cała noc lało, fotel mokry, na wycieraczce kupa wody.. Po chwilach zwątpienia, mąż usiadł na macie chroniącej od wilgoci i jedziemy.. Po 10 min stwierdzamy że kupimy dzieciom jogurty i co? Okazało się że mąż nie zabrał dokumentów i portfela.. Wracamy, a tu nasi współlokatorzy pojechali do Tesco (mamy jeden klucz), jedziemy więc do Tesco. Ok, znaleźliśmy ich, mówimy że wobec tego zrobimy zakupy, aby nam kasę pożyczyli. Po zapakowaniu koszyka, idziemy do kasy i co? Okazało się, że oni nie mają kasy!!! Też zostawili w domu.. Co za dzień.. Z wycieczki nici.. Zeszło się 2h :(
    Do tego Młody ma dziwnie zapchany nos, Tymek miał atak astmatyczny w nocy.. Chyba już mam dość tego urlopu..

Justa, baw się dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 13:27

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwileczke. W jednej chwili zdecydowaliscie sie, ze nie nad morze, tylko do rumunii? I jak to z wycieczki nici? To mial byc wyjazd na jeden dzien? Bo tylko wtedy bym zrozumiala rezygnacje..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Konwi, nie zazdroszczę przygód. Teraz może być tylko lepiej, i oby pogoda sie poprawiła. Zdrowia dla chłopców.

Justta, udanej zabawy :)

Ja uciekam na działkę trochę ja przekopać...

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi jutro będzie lepszy dzień!

Befado to takie szmaciane kapcie z dość twardą podeszwą, moja po domu biega w samych skarpetkach ale na wyjazd musiałam jej jakieś kapcie kupić a marcówki polecały tą firmę.

justta lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogladalam na allegro i calkiem spoko wzory, do zlobka sie nadadza, a kupilas w sklepie czy na allegro

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sklepie na miejscu

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    My na działce, chłodno ale nie pada, da się żyć.
    Zrobilam Wam sernik na zimno, owoce z ogródka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e09ed4a7f73a.jpg

Okrutna!

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, Zgredko. My jesteśmy w Hajduszoboszlo, tu pada od wczoraj.. A stąd do Rumunii tylko 1,5h, więc mieliśmy jechać. Jutro chyba pojedziemy do Budapesztu

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Zdecydowalam tez za wasza rady na opcje druga. Dzieki temu nawet dluzej moge zostac ;)- chociaz byc moze ze z tesknoty za synkiem wroce tego samego dnia, kto wie :P

Ale nicpon jest straszny. No wstyd gdzies wyjsc, serio. Dzisiaj w Ikeii darl sie, kladl na podloge, uciekal....A to wszystko dlatego ze nei pozwalalam mu tak biegac i chcialam zeby za raczke chodzil. Musi sie za raczke nauczyc bo kiedys sie nieszczescie moze stac. Ale on nigdy za raczke nie chodzil. Kiedy uczyl sie chodzic nie chcial za raczke tylko siam no i nie zna poprostu takiej opcji.

A dzisiaj mnie zadziwil! Jak zwykle chcialam mu pokazac siazeczki do snu a on je odslunal i sluchajcie pokazal na lozeczko yyyyy! Poktowasil sie tam moze 5min i zasnal. Wow-nie myslalam ze kiedys sie doczekam tego zeby on sam z wlasnej woli chcial isc spac ;)

A ja ide dzisiaj z kolezankami na miasto do baru :D

zgredka, Izoleccc, marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, rzeczywiście kiepski dzień wam wyszedł, szkoda, że z wycieczki nici. Ale może jeszcze nadrobicie :-)

Zgredka, u mnie też był tv non stop jak bylam na macierzyńskim. Tesciowa się strasznie oburzala, że jak tak można przy dziecku. A ja to miałam gdzieś, na pewno nie siedzialabym jak pustelnik odcięty od swiata. A wlasnie przez to że tv był często wlaczony, to Tomka przestał fascynować i on praktycznie w ogóle nie patrzył w ekran. Czasem jak jego reklama jakas ulubiona o dzieciach to się popatrzył, a tak to zlewka, więc nie mam wyrzutów, że dziecku robiłam krzywdę.

U nas imprezka się udała. Goście najedzeni i zadowoleni :-) a ja w końcu na spokojnie sączę winko. Tomek śpi od pół godz, padł w sekundę.

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lubi reklame chyba netii z tymi kilkami pluszowymi.
    Mam dzis imieniny, wiec zamowilam u swojego pavlova, a tak mi sie zschcialo, bo w cukierniach nic nie bylo, no i wlasnie ubija kremowke...

Mala dzis walczyla dobre pol godz.przex snem. Moj siedzial z nia w pokoju, a ta piski placz wrzaski oczywiscie moja mama pare razy skomentowala jak to tak walczyc z dzieckiem...

Maly wlasni kp, ma cala buzie usiana potowkami, a moze to jakies uczulenie od zarcia, ale od czego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:19

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)
    Zoska dopiero zasypia...powiedzmy ;)
    Kotka udanego barowania :)
    Justka Wam tez udanej zabawy!
    No i Konwi oby juz było tylko lepiej tego Wam zycze!!!
    Ala super ze impreza udana...Tomcio widać miał dużo wrażeń :)
    U nas dzis 5 lamp zamontowano...jedna nad stół ktoś nam przed nosem podkupił wiec dopiero zamówiliśmy!a wyro ma byc w przyszłym tyg wiec niskiego spadamy :)
    Wlasciwie tylko pralki nam brakuje ale jak cos tocbede do mamy latać przez podwórek ;)
    A docinaj jutro przyjeżdża wuj z Ameryki (bez dolarów ;) ale drugi obiad trza zrobic bo bedzie wieczorem :no i posprzątać bo bałagan po montażu tych lamp :/
    Spokojnej nocy zycze!
    Zgredka wszystkiego dobrego i smacznego :) a moze to trądzik noworodkowy? Zoska chyba tez miała ale juz nie pamietam sorry :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:24

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomek śpi. Po godzinie walki :/
    Zgredko niestety malz mój dostał eksmisje z sypialni z komputerem bo mi młodego budzil jak lupal w głupie gierki to sobie tv zaadaptowal na monitor a dekoder od tv poszedł się paść.

Nenaa ciachoooooo ;)
    Konwalia wycieczka z przygodami. Za jakiś czas będziecie się z tego śmiać. Zdrowka dla chłopców.

Psotak- brawo dla Dominika :)
    Kotka, justa udanej zabawy.
    Cześć Ala :)
    Spokojnej nocy wszystkim. My już mieliśmy pierwsza pobudke. :/

• zgredka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pavlova mniam, tylko mi sie rozlewa smietana, a ilez mozna w pojedynke zjesc..

marissith, Blondik lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

My dzis zawijamy sie do domku :( a szkoda, bo Ani sie bardzo podoba przestrzeń u babci i możliwość biegania wokół stołu z psami, w domu tego nie bedzie ;( nie dość ze nie skończyli robić ściany (jutro rano przyjdzie facet murować dziurę w ścianie) to dopiero zaczną robić w tym tygodniu odgrzybiańie i malowanie :( swietnie! Ech nie chce mi sie tam wracać......

Ejjjjj, kusicie tymi ciastkami, wstrętne baby!!!!

Smoku, zazdro tej przeprowadzki!!!! Fajnie sobie porobilas Hihi

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Konwi współczuję :( mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień
    Zgredka zazdro bezy :)
    Ja nie oglądam tv, moooooże raz w tyg jak młoda już śpi. Strasznie się gapi w ekran jak gdzieś widzi tv. Ostatnio poszliśmy do pubu i mecz oglądała, powtórkę Polska:Portugalia... ech ten Ronaldo...
    Kotka ale sprytny Dominik :) już nie mogę się doczekać aż moja będzie taka kumata. Póki co rozumie tylko am am :D
    Pozdrowionka, my znowu dzisiaj latamy ;)

‹‹ 1929 1930 1931 1932 1933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ