Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania ma juz drzemkę 45 min, zasnęła gdy ja ubierałam do wyjścia na miasto w celu kupna prezentu dla małża na urodziny. Wić ona śpi, ja Pomylam podłogi, pomalowałam paznokcie i zaległam obok
jakoś zle spałam, wszystko przez te info wieczorne (Konwi: nieudany pucz w Turcji), zerkałam sie o 0:30 aby zamknąć drzwi (były zamknięte) i dopiero wtedy jaka zasnęłam, Ania zaś obudziła sie ok 5:30 i do 6 sie mizialysmy
Konwi, jak to leje? Wtf?
Ja Ani kupiłam szmaciane papucie
-
My na działce, chłodno ale nie pada, da się żyć.
Zrobilam Wam sernik na zimno, owoce z ogródka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e09ed4a7f73a.jpgKrokodylica, PsotkaKotka, Smoczyca1, marissith, Blondik, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kuźwa co za dzień.. Tu leje, więc mówimy, jedziemy do Rumunii, bo wg prognoz tam nie pada. Idziemy do auta a tu okazuje się że mąż nie zamknął okna od strony kierowcy, cała noc lało, fotel mokry, na wycieraczce kupa wody.. Po chwilach zwątpienia, mąż usiadł na macie chroniącej od wilgoci i jedziemy.. Po 10 min stwierdzamy że kupimy dzieciom jogurty i co? Okazało się że mąż nie zabrał dokumentów i portfela.. Wracamy, a tu nasi współlokatorzy pojechali do Tesco (mamy jeden klucz), jedziemy więc do Tesco. Ok, znaleźliśmy ich, mówimy że wobec tego zrobimy zakupy, aby nam kasę pożyczyli. Po zapakowaniu koszyka, idziemy do kasy i co? Okazało się, że oni nie mają kasy!!! Też zostawili w domu.. Co za dzień.. Z wycieczki nici.. Zeszło się 2h
Do tego Młody ma dziwnie zapchany nos, Tymek miał atak astmatyczny w nocy.. Chyba już mam dość tego urlopu..
Justa, baw się dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 13:27
-
O matko, Konwi, nie zazdroszczę przygód. Teraz może być tylko lepiej, i oby pogoda sie poprawiła. Zdrowia dla chłopców.
Justta, udanej zabawy
Ja uciekam na działkę trochę ja przekopać... -
Hej
Zdecydowalam tez za wasza rady na opcje druga. Dzieki temu nawet dluzej moge zostac- chociaz byc moze ze z tesknoty za synkiem wroce tego samego dnia, kto wie
Ale nicpon jest straszny. No wstyd gdzies wyjsc, serio. Dzisiaj w Ikeii darl sie, kladl na podloge, uciekal....A to wszystko dlatego ze nei pozwalalam mu tak biegac i chcialam zeby za raczke chodzil. Musi sie za raczke nauczyc bo kiedys sie nieszczescie moze stac. Ale on nigdy za raczke nie chodzil. Kiedy uczyl sie chodzic nie chcial za raczke tylko siam no i nie zna poprostu takiej opcji.
A dzisiaj mnie zadziwil! Jak zwykle chcialam mu pokazac siazeczki do snu a on je odslunal i sluchajcie pokazal na lozeczko yyyyy! Poktowasil sie tam moze 5min i zasnal. Wow-nie myslalam ze kiedys sie doczekam tego zeby on sam z wlasnej woli chcial isc spac
A ja ide dzisiaj z kolezankami na miasto do baru
zgredka, Izoleccc, marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Konwalianka, rzeczywiście kiepski dzień wam wyszedł, szkoda, że z wycieczki nici. Ale może jeszcze nadrobicie
Zgredka, u mnie też był tv non stop jak bylam na macierzyńskim. Tesciowa się strasznie oburzala, że jak tak można przy dziecku. A ja to miałam gdzieś, na pewno nie siedzialabym jak pustelnik odcięty od swiata. A wlasnie przez to że tv był często wlaczony, to Tomka przestał fascynować i on praktycznie w ogóle nie patrzył w ekran. Czasem jak jego reklama jakas ulubiona o dzieciach to się popatrzył, a tak to zlewka, więc nie mam wyrzutów, że dziecku robiłam krzywdę.
U nas imprezka się udała. Goście najedzeni i zadowolenia ja w końcu na spokojnie sączę winko. Tomek śpi od pół godz, padł w sekundę.
-
Moja lubi reklame chyba netii z tymi kilkami pluszowymi.
Mam dzis imieniny, wiec zamowilam u swojego pavlova, a tak mi sie zschcialo, bo w cukierniach nic nie bylo, no i wlasnie ubija kremowke...
Mala dzis walczyla dobre pol godz.przex snem. Moj siedzial z nia w pokoju, a ta piski placz wrzaski oczywiscie moja mama pare razy skomentowala jak to tak walczyc z dzieckiem...
Maly wlasni kp, ma cala buzie usiana potowkami, a moze to jakies uczulenie od zarcia, ale od czego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:19
-
Hejo
Zoska dopiero zasypia...powiedzmy
Kotka udanego barowania
Justka Wam tez udanej zabawy!
No i Konwi oby juz było tylko lepiej tego Wam zycze!!!
Ala super ze impreza udana...Tomcio widać miał dużo wrażeń
U nas dzis 5 lamp zamontowano...jedna nad stół ktoś nam przed nosem podkupił wiec dopiero zamówiliśmy!a wyro ma byc w przyszłym tyg wiec niskiego spadamy
Wlasciwie tylko pralki nam brakuje ale jak cos tocbede do mamy latać przez podwórek
A docinaj jutro przyjeżdża wuj z Ameryki (bez dolarówale drugi obiad trza zrobic bo bedzie wieczorem :no i posprzątać bo bałagan po montażu tych lamp
Spokojnej nocy zycze!
Zgredka wszystkiego dobrego i smacznegoa moze to trądzik noworodkowy? Zoska chyba tez miała ale juz nie pamietam sorry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:24
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTomek śpi. Po godzinie walki
Zgredko niestety malz mój dostał eksmisje z sypialni z komputerem bo mi młodego budzil jak lupal w głupie gierki to sobie tv zaadaptowal na monitor a dekoder od tv poszedł się paść.
Nenaa ciachoooooo
Konwalia wycieczka z przygodami. Za jakiś czas będziecie się z tego śmiać. Zdrowka dla chłopców.
Psotak- brawo dla Dominika
Kotka, justa udanej zabawy.
Cześć Ala
Spokojnej nocy wszystkim. My już mieliśmy pierwsza pobudke.
-
Hej,
My dzis zawijamy sie do domkua szkoda, bo Ani sie bardzo podoba przestrzeń u babci i możliwość biegania wokół stołu z psami, w domu tego nie bedzie ;( nie dość ze nie skończyli robić ściany (jutro rano przyjdzie facet murować dziurę w ścianie) to dopiero zaczną robić w tym tygodniu odgrzybiańie i malowanie
swietnie! Ech nie chce mi sie tam wracać......
Ejjjjj, kusicie tymi ciastkami, wstrętne baby!!!!
Smoku, zazdro tej przeprowadzki!!!! Fajnie sobie porobilas Hihi -
nick nieaktualnyHej
Konwi współczujęmam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień
Zgredka zazdro bezy
Ja nie oglądam tv, moooooże raz w tyg jak młoda już śpi. Strasznie się gapi w ekran jak gdzieś widzi tv. Ostatnio poszliśmy do pubu i mecz oglądała, powtórkę Polska:Portugalia... ech ten Ronaldo...
Kotka ale sprytny Dominikjuż nie mogę się doczekać aż moja będzie taka kumata. Póki co rozumie tylko am am
Pozdrowionka, my znowu dzisiaj latamy