Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Katja, gratuluje zdrowego dzidziusia.
Cati, gratki syna.
Smoczku, ale ta twoja corcia to duza dziewczynka, w sensie wysoka
Kroko, jaka seria mebli? Czegos niedoczytalam
Moje chlopaki maja stuva, Hance kupilam polke valje. Szafe ma nie z sieciowki. Niedlugo bede lozeczko an wyrko wymieniala. Wyrko nowe z ikea. Jeszcze malusi stolik i krzeselko chce kuic, aby sobie rysowac mogla.
Widze, ze temat zlobka byl poruszany. Moglabym na ten temat wiele napisac, bo temat doglebnie przeanalizowany. W kazdym razie zgadzam sie z Psotka (poza stwierdzeniem, ze dziecko w tym wieku nalezy do matki....). Niestety czasy mamy jakie mamy...
Ktos tu oisal, ze dziec skarpety sciaga i boso biega....moje dwa ostatnie - L i H - bigaja boso. A w domu za cieplo nie mamy, bo nie lubimy...wsio ok.
Hanka jest meeega zywa. Wszyscy mowili ze L byl jak torpeda,a le ona gorsza. Z lozeczka wylazi, na stoly i na wyspe kuchenna co chwile wchodzi. Parapet niski (wysokosc kanapy) opanowany juz dawno...teraz wlazi na wyskoki parapet...czyli na krzeslo...potem na biurko i podciaga sie an parapet po czym zwala wsio. Schody gora dol opanowane. Ciagle biega, ucieka. Obesrwuej chlopakow i jak tylko jakis kij dorwie bierze do reki i udaje, ze strzela (zaden z chlopakow tego w tym wieku nei robil) i masa innych czynnosci. Takze teraz to nawet na sek.nei zostawiamy jej sami, bo np.w salonie na pietrze mamy balustrade i takie jakby polotwarte pietro. Ona przystawia wielkie krzeslo (skad sily?) wchodzi na nie i dalej chce na balustrade i siup....zastanawiamy sie czy nie zniesc kwiatow do pralni, bo obecnie sa kolo kominka i wszystko barierka ogrocdzone, a barierke mozna tak ustawic, ze klatka powstaniei mala by wsadzic mozna bylo, gdy na siku musze, ale ona z tej klatki tez wylezie.
Jezdzenei odpychaczami opanowane. Teraz maz ma siodelko przy rowerze biegowym obnizyc, bo ona ostatnio kask sobie wkladala i wsiadala na rower chlopakow
Takze rchowo meeega a z gadaniem srednio u nas.....
No i chyba zeby nas mecza...albo brzuch..kolejny raz mega ryk w nocy. Musialam nurofen podac.
Wczoraj wielkie gotowanie zaliczone. Zle zamknelam drzwi od zamrazalki. Cale szczescie maz po 2 dniach poszedl po cos do pralni i patrzy a tam woda na podlodze. Wczoraj miesa pogotwalam a maz rybe..mamy obiady na kilka dni. Jeszcze jagody rozmrozone musze ogarnac. Sok czy dzem.
Sorry ze tak byle jak oisze, ale igarniam jedzonko i chlopakow -
U nas drzemka trwała godzinkę, tylko, zaraz obiad i za godzinkę idziemy na ogródek popluskać sie.
Małż jedzie z psem do weta, biedny do 16 musi być na czczo i od teraz zero wody ;( bedzie miał prześwietlane biodra, bo cieżko mu sie chodzi.
Ari, jak uszy psiaka? Pomaga maść? Czasami lepiej zawierzyć innym fachowcom, oby pomogło. -
My po spacerze, nie byl dlugi, bo spiekota w piaskownicy, teraz oba spia a ja unylam wanne i zupe nastawilam, polozylam sie kolo malej z kawa. Maly niby cos jeczy, ale.poki nie wola, to leze. Aha w miedzy czasie zrobilam tez maseczke na gebe..
Lara: spokojnie, ale nie dziwie sie, ze wczesniej robisz
Beszko: ta Twoja to musi byc wysoka, ze takir akrobacje wyczynia, moja na w miare niska kanape nie moze sie wdrapac, dobrze, ze gdy osiagnie wzrost do takich szalenstw to jiz bedzie na tyle kumata, ze zrozumie..
A ja nadal rozpamietuje wczorajsza wizyte w domu, aha i jeszcze ten kolega (lat 32) mowil do mojej jak ta mu sie ze strachem przygladala..ze jej nie lubi, a ze malego tak. (No czub) -
O matko, Zgredka, co za debil! Sadze, ze szybko juz was nie odwiedza....może i dobrze
nie odp na to, co zrobiła koleżanka po okupkowaniu??? No i co Twoj na to?
Moja tez szalona. Wchodzi gdzie może. Wersalkę ma juz opanowana do perfekcji. Wchodzi do wózka, staje w nim i skacze. Szoguna
Wasze maluchy tez sie chowają gdy robią 2-jki?
Ania posmakowała borówki, pierwsza wypluła a druga juz bez problemui trzecia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:27
-
Lara, a nei za szybko na test.
Zgredko, kolega idiota. I sadze ze to nie kwestia nieposiadania dzieci....
Cod o H to ina wysoka jakos specjalnei nie jest, tzn. W gornej granicy ale bez szalu. Ubrania 86 nosimy.mprzystopowala,mona wspina sie na palece i podciaga. Jest przy tym b.ostrozna.
Juz jakis czas temu opanowala wychodzenie z wzka, a teraz tez. Wchodzenie. Do krzeselka do karmenia ez sama wejdzie. Wczesniej wylazila tulko. A krzeselk mamy stokke tripp trapp wiec trzeba dosc wysoko wlezc od gory. Masakra z nia.
Tez walcze o drzemke. Chlopaki u kolegi a ta powinna byc spiaca,male ma w nosie....za to ja padam... -
Dzień dobry
Lara pamiętam odpiszę później my dziś dalej po lekarzach. Okazało się,że Mężu ma ten wirus bostoński prawdopodobnie zaraził się od małego (gdzie 2 lekarzy stwierdziło alergie) ale nadal jest osypany i coś z tym nie teges więc czekam u lekarza na wizytę. -
Zgredzia Leo na zwierzaki i wszystkie jakies atrakcje zawsze reaguje tak samo
staje i mowi JAAAAAAAAAa
i ze wszystkiego sie cieszyl, biegal jak szalony zaczepial ludzi, nawet w wozku wytrzymal porzeral lody, byko megasnie
Bylam u gina, wszystko ok, maluszek rosnie i slyszalam jak bilo mu serduszko, jest starszy o tydzien niz z OM i tak juz zostaje, wazy juz 130g, wielkoludciesze sie ze wszystko ok, oby tak dalej, a Leos padl po dzialce, nabiegal sie tam, a dzisiaj upal nieziemski
Katjaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
O rety, od dwóch dni próbowałam nadrobić, ale na pisanie nie było już czasu. Tydzień mega intensywny, szczególnie w pracy. A po pracy ostatnio codziennie gdzieś idziemy, wracamy i Tomek idzie spać. Dziś byłam u przyjaciółki, ktora ma córeczkę 3 mies młodszą od Tomka. Dlugo chodziliśmy po parku, a potem do niej na ciacho i winko. Mały jak dorwie się do zabawek jej córki ma raj, a ja dziecko z głowy i spokojne pogaduchy.
Czytałam na raty, więc nie wiele już pamiętam. Ale z takich bierzacych:
Lara, u nas Tomek się nie chowa przy 2, bez krępacji potrafi stanąć obok mnie i sobie postękać
Co do testu to nie dziwię się, że nie wytrzymalaś, też robiłam zawsze testów gromade zanim była szansa na pozytyw mimo obietnic, że poczekamNie trać nadziei
Mi przy tej trzeciej ciąży test sikany wyszedł późno.
Zgredzia, ten koleś jakiś psychiczny. Nie wyobrażam sobie takiego zachowania i kpmentarzy pod kątem mojego dziecka. A jeszcze jak można tak powiedzieć na taką słodką kruszynkę jak Łucja..
Katja i Justa, gratki zdrowych maluszkówJRY1984, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej,
a beszka pisałam tam gdzieś jakie meble mi wpadły w oko i z takich zamówiłam
http://allegro.pl/meble-dla-dzieci-best-4-iguana-fiolet-biale-raty-i5504848820.html
tylko nie białe fronty tylko takie jak korpusy i zielone wstawki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 21:16
-
Lara kochana nie smutkuj poczekaj jeszcze troszke :)trzymam kciuki
ja sobie przypomniałam jak wyłam jak bóbr w 2014 w sierpniu zrobiłam testa i kicha po godzinie @ potem we wrzesniu to samo a w pazdzierniku wreszcie po ponad 5 latach ziściło sie marzenie które własnie gryzie mnie po nodzeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa - maść chyba pomaga, bo da sobie dziś ucho wyczyścić, ostrzygłam go, wyczesała - wreszcie bo tak nie dawał się dotknąć, tylko przy smarowaniu piszczał czyli jeszcze boli , ale już nie leci ropa JUPIIIIIIIIII
beszka, Krokodylica, Izoleccc, LaRa lubią tę wiadomość