Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziecie mlodsze zasnelo, wiec.poszlam biegac. Tylko 3.4km, ale bedzie lepiej. Pobiegalam wokol zalewu na osiedlu..
Jak wrocilam maly sie obudzil (choc zasnal tuz przed wyjsciem moim). Kp leci a zjadlabym obiad wreszcie.. -
O matko, dopiero usiadłam.... Gotowanie, sprzątanie....
Ania w wannie a mnie sie juz spać chcei jesc hehe ciagle bym dzis jadła, choc przyznam, ze papryki nadziewane wyszły megaaaaaaa
Zgredka, gdzie te Duracellki montujesz?Ewik lubi tę wiadomość
-
Lara kciukam. Dałaś radę wczoraj przeczytać posta o tych hybryda ch bo wysłałam linka gdzie kupiłam i ten który Ty oglądałaś 8 x... się nie opłaca bo masz tam zestaw 8 elementów w tym tylko 2 lakiery z czego i tak musiała byś pokusić bazę i top i wydać kolejne pieniążki.
Mi dalej belly kiepsko chodzi.
Kroko jak Zuzia? Dziękuję za zdrówko dla męża ale jego mi akurat nie szkoda bardziej się dziecko męczy ale i tak znosi dzielnie za to stary dziad daje popalić.
Konwi co za akcja a tak apropos to tez mam jazdę bo czekam na @ a tu cisza i tez lecimy na gumkach.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej Ewik, tak przeczytałam wiadomość, ale nie mam tyle kaski. Zamówiłam za to bazę/top 2w1 i jeden lakier (bardzo delikatny pudrowy róż). Póki paznokcie mi nie urosną to będę tym malować, zawsze mogę lakiery odmówić. A ze teraz był spory wydatek dot psa to wiadomo, poszaleć nie można.
Zdrówka dla maluszka i tatuśka.Ewik lubi tę wiadomość
-
Konwi, Ewik, po co te stresy, najwyżej będą następne bejbiki.
Zuzka ok, już nie wymiotowała, krwi z nosa więcej nie było, mam nadzieję, że już będzie dobrze.
Tylko nie kumała że ma dietę trzydniową i non stop mniam mniam, no zupy zjadła dzisiaj z dwiema dokładkami. Nie mam serca jej odmawiać bo w pewnym momencie już zaczęła ryczeć i rzucać się po podłodze, i płakać żywymi łzami, bo nie chciałam jej dać więcej jeść, a sporo zjadła i bałam się że znowu zwróci.
No ale w końcu musiałam dać jeść ile chciała tak ryczała i nie wróciło póki co.
Ja to już mam okropne nerwy przez te jej wymioty. Boję się tego jak cholerka.
Lara kciuki za test. -
Hai!
No Konwi to sie podzialo;)a myslalam ze ty juz spirale masz;)
Lara dawaj papryczke ja dzisiaj poszlam na latwizne i fast food byl;)dla Leo makaron z miesem
powiem wam ze my 2 razy z prezerwatywa 1 raz to bylo z nsjstarszym po prostu pekla a ze bylismy na wczasach za granica to nie poszlam do gina:/i z tego jednego razu wyszedl nam Przemek!drugi raz to chyba bylismy nieostrozni w sensie za pozno zalozona no chyba ze byl wyciek tak jak u Konwi ktorego nie zauwazylam:/w kazdym badz razie my juz na gumkach nie pojedziemy never ever!!!
Leo kapie sie z tata a ja robie pozna kolacje beda zjadane wszystkie resztki;)
Ana fajny domek:)sama projektowalas?sciagaliscie materialy z Polski?no i kto wam remontowal?sami czy jakas firma?
a skad ma Tiago wylot?my jutro posyna do Maastricht jedziemy moze sie spotkamy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 21:45
*******Gang18+*******B -
U mnie nie wiem czy dzieci spia, znaczy maly nie spi, a malej nie widze, bo spo z dziadkami. Odkad wrocilam z biegania maly nie przespal 5 minut. Mam ochote sie zastrzelic, ale nie jest zle..
Jutro sprobuje pobiec dwa okrazenia zalewu. Zobaczymy czy dzieci mi na to pozwola..
Skad biore sile? Nie wiem, chcialabym jeszcze maszyne do szycia z garazu przyniesc, ale nikt nie chce pomoc, chyba mie chca mnie nauczyc. Ehh, a chcialabym cos ze soba zrobic, cos dla siebie
Ja nie zalapalam posta o Zuzi Kroko, co sie dzieje? Aha juz wiem, bardzo wspokczuje Kroko. Niech to juz nie wraca. A wiadomo od czego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 21:42
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko co powiedział lekarz na te wymioty, że to jakiś wirus ? Kurcze wszystkie jakieś przeziębienia katary wysypki można jakoś przetrwać ale najbardziej mnie przerażają rotawirusy mieliśmy już raz mimo szczepienia i nie można było nadążyć ze zmianą pampersów i łapaniem wymiotów.
No i daj spokój z kolejnym bejbikiem szczerze ale się nie nadaje na bycie mama po raz drugi.
-
Lara mega kciuki za pozytywny test &&&&
Kroko współczuje dolegliwości małej ;/ wiem co przechodzisz choć mój mały jeszcze nie wymiotował mi ale biegunki i inne akcje ostatnio często
Zgredka świetnie sobie radzisz ,czytając Twoje wpisy dajesz nadzieje ,że jakoś sobie my poradzimy.
U nas niestety nieciekawie już w tygodniu robił jakieś odparzające kupy ale nie była to biegunka a dzisiaj od rana strasznie płaczliwy kupy biegunkowe jejku ile łez dziś wylał ile szału było ehhokropny dzień.
No i po tej wczorajszej nocy jutro jedziemy do Abry po łóżko dla młodego.Koniec tego dobrego.Rano wstałam jak osa zła - dostałam od małego po głowie kilka razy a to z jego łebka a to z ręki a to z nogimasakra cały łeb mam w siniakach wszędzie gdzie dotkne boli ;/ tak się wierci. Zobaczyliśmy w abrze promocje i jutro jak będzie na sklepie do obejrzenia to łóżko to fruniemy od razu mam nadzieje,że nauka pójdzie w miare łatwo .Marzy mi się spanie sam na sam z mężem tym bardziej,że mały bardzo ładnie śpi o ile nie dokucza mu brzuszek czy ząbki tylko okrutnie się wierci a my przerwacając się też zakłucamy jego sen i tak walczymy no.Mąż też źle sypia i tak to wygląda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 22:18
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Laura: a sasiad mnie pytal czy z Rio biegne.. eh fajna ma gosc.prace acz pewnie mega stresujaca..
Ogladam sex w wielkim..
Maly wreszcie zasnal, cycki oproznil do cna.
Mloda: oby sie udalo z przeniesieniem malca. Moja spi z dziadkami, bardziej z dziadkiem, bo babcia prawie wypada z lozka 160cm -
Zuza odkąd ma wyciągnięte z łóżeczka szczebelki przesypia całe noce w łóżeczku, nie muszę jej brać do nas, a nie lubię jak śpi z nami właśnie z tych samych powodów, jest po prostu niewygodnie.
Dr stwierdziła, że to wirusówka, choć jak na wirusówkę szybko przeszło, cokolwiek to było grunt że przeszło.
Dostała lek na 5 dni, nie pamiętam nazwy (enterol?), jakiś probiotyk który wg tego co powiedziała dr zabija rotawirusy. A i ja też to piję.
Czy macie kaloszki dla dzieci?
Chcę kupić dla Zuzi, nie wiem czy jakiejś dobrej firmy czy taniznę? -
Tez sie zastanawiam nad kupnem kaloszy. Chyba poszukam w ccc lub w deichmannie.
Laski, dzięki za kciuki, mam stresa
Spójrz Kroko jakie fajne, z ocieplaczemhttp://allegro.pl/demar-kalosze-super-kolory-roz-22-23-z-ocieplaczem-i6009972276.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 22:48