Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem, ale mi dopiero teraz zaczęło działać belly
a ja dziś mam packmana i nic nie poradzę- pierwszy dzień okresu, zjadłam dziś na obiad małego szaszłyka zamiast dietetycznego obiadku
no cóż najwyżej
-
Zgredka my od poczatku naciagalismy skorke i polewalismy woda niczym nie czyscilam:/codziennie po trochu az do pelnego naciagniecia;)
i tak teraz moja kolej;)daje malej jeszcze tydz gora dwa i niech wychodzi bo mecze sie strasznie:/
Manku no powiem ci ze reguly nie ma:/moja mama ma 2 siostry a jak przyszlo co do czego to zostala sama z opieka nad babcia i dziadkiem
:(nawet teraz grobem sie zajmuje a inni tylko od swieta pamietaja
:(jestem pewna w 100%ze moj brat w takiej syt jak np ty sie teraz znalazlas pomoglby i to bez proszenia sam by sie zaoferowal nie wiem od czego to zalezy:/badz silna bo masz dla kogo!a swoja postawa dajesz wspaniy przyklad Jagodzie!jestem pewna ze to w przyszlosci zaprocentuje!!!
Ana podaj linka do mieszkania;)no i szybkiego sprzedania zycze!
Lara biedny piesek:(
moj usypia Leo zobaczymy ile mu zejdzie;)a ja leze z girami do gory bo jak balony napuchniete:/Anastazjaaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
No u mojego ojca deoch braci, a jeden wywalil babcie drugi pare kat wczesniej i teraz u nas w miescie mieszka w domu opieki, bo moi rodzice miezzkaja w dwoch pokojach na 4 pietrze, a to miasto zupelnie dla niej obce..
Konwi: a ta Twoja NowaWola lezy w jakim kierunku od wwy? -
Cześć, jeszcze nikogo nie ma?
Było super, poszliśmy do włoskiej restauracji, gdzie wloszka chodziła po swoim lokalu i przysiadala się do klientów. Później poszliśmy na Jasna Górę, później do kina, a gdy wracaliśmy zatrzymała nas policja, gdy wróciliśmy jeszcze był seks, no i kurcze.. Sperma wyciekła górą prezerwatywy :/a ja mam płodne. Oby nic z tego nie było..
Dzieci były grzeczne, od 19.40 spaly. Patryk do 6, ale siedział w łóżeczku do 6.40 po czym zrobił mega kupę, gdy zajęłam pampersa, wytarlam dupsko, to uciekł do łóżeczka i obsiural materac.. Ech.
Pogoda tu słaba..
Ana, duży chłopak
Wczorajsze posty mi się nie dodaly..
Zgredko ja nic nie robiłam, masz pediatra odradza. Nawet jeśli nieco zarosnie, to gdy rozpocznie życie seksualne to się samo naprawi. Mój siostrzeniec miał iść na zabieg, ale siostrze też odradzili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 08:59
Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Konwi super ze wieczor sie udal
Kroko i jak Zuzia? przeszlo jej?
U nas super nocka, przespal cala, bylo chlodno w pokoju i okno uchylone
Milego dnia laseczki
Aha zastanawiam sie nad drugim lozeczkiem dla maluszka i moze kosz mojzesza? miala ktoras? dobre to jest? nie wiem czy Leo by,mi tego nie wywracal, znowu mam dylemat co tu kupic, czy dorosle lozeczko dla Leosia i jego dla maluszka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 09:23
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwi: bleee, to co to byla za mala czy tyle materialu, swoja droga jak lili zaszla przy gumkach, to ja juz ich nie uznaje, zreszta nigdy nie uznawalam..
Dobra ale zycie seksualne rozpocznie za milion lat, a tam sie gromadzi brud i co? Nie nauczy sie tego czyscic a potem dziewczyna nie bedzie mu chciala dac buzi, bo mu bedzie smierdzialo. Druga kolezanka mowi ze jej pediatra kaze odciagnac do poczucia oporu ze ten otwor sie powiekszy z czasem -
No ja myje mydłem, odchylam ale nie odciągam.. Nic nie śmierdzi, sama czasem wacham (tak wiem, jak to brzmi).
Zgredko, tyle materiału.. Maz nazbierał, hehe, od spowiedzi, bo ksiądz mu powiedział, że okrada rodzinę (haha ha, nawiedzony jakiś ksiądz), a mąż stwierdził, że dobra (on nie jest jakiś nawiedzony, ale potraktował to w ramach wyzwania). -
Konwi ale wlasnie u nas jest dziureczka jak lepek od szpilki i odchylic sie nawet boje
Nie napisalas mi gdzie ta Twoja miejscowosc, bo taka okazja rzadko sie zdarza..
Bylam z mama i malym w ciucholandzie. Efekt? Dwie spodnice, 3 bluzki w tym jedna mega ladnie trzymajaca figure z baskinka, getry i bomberka. Dla mamy dwie bluzki i maskotka dla malej mis koala. Razem 106zl potem jeszcze w innym sukienka..bylabym w pierwszej z godzine, ale bylo za duszno. -
A ja nadal odświeżam stronę z wiadomością, ze prace w toku....<facepalm>.
Konwi, nie zazdroszczę sytuacji gumkowej
Kroko, jak Zuz?
Ana, Tiago juz duży, pępowinę należy pomału odcinaćbedzie dobrze, poradzi sobie.
Anie właśnie uśpiłam (wstała dzis o 8:20) i idę robić papryczki nadziewane i gołąbki. Maz mi juz truł o nich kilka dni, a ze pogoda kiepska to mogę stać i gotować.
Niedawno tez wróciliśmy z targowiska i cmentarza (rocznica śmierci znajomej). Na targu Ania kazała sie wyciągnąć z wózka i ładnie chodziła trzymając mnie za rękę. Potem chciała juz iść sama do domu, ale sie mocniej rozpadało wiec wsadziłam ja do wózka, założyłam folie i szybkim krokiem poszliśmy do domu, przechodząc obok budynku w którym powstaje nasze mieszkankoAnastazjaaa, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość