Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoku masakra z tym łóżkiem, ja bym zrezygnowała i zamówiła gdzie indziej!
beszka zamówiłam dzisiaj regał z tego systemu co pisałam. Na razie tylko regał, postawię w salonie, żeby było na czym Zuzi zabawki poukładać, a jak zrobimy jej osobny pokoik to dokupię mebli z tej serii.
Biedro moja skarpetek nie ściąga, ciągle biega w nich po domu (z antypoślizgami).
Ana powodzenia ze sprzedażą domu. A jak to wygląda w praktyce u Was. Znajduje się kupiec i co wtedy, Wy macie jakiś określony czas na to aby się wyprowadzić?
Czy Wy już macie upatrzony / zaklepany inny dom?
Fotelik mam na tył roweru.
Hahahaha padłam z ptysia z google.
Konwi łóżko dla Zuzi tez już mam upatrzone, ale najpierw trzeba jej pokój zrobić.
Ewik hihi no to było sprzątanko.
Zgredka zachowania tego kolegi nie skomentuję.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Odszukam jutro ten zestaw co ja zamawiałam z allegro bo piszę z tel.i jest mi niewygodnie. Warto zamawiać takie zestawy w których jest baza, top, i np.3 lakiery kolorowe bo juz na początek nie trzeba dokupywac i tracić pieniędzy dodatkowych. Tak samo nie opłaca się kupować tego ich acetonu juz później bo jest pojemność mała i koszt 7.50 kiedy za 14zl można kupić inny pół litrowy i robi to samo.
Spokojnej nocy mamusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:47
LaRa lubi tę wiadomość
-
Arienna jak to nieraz dobrze zaczerpnąć opini innego lekarza, oby maść psiakowi pomogła.
Zgredka cóż mogę powiedzieć na tą sytuację, sama jak byłam bezdzietna miałam inne myślenie więc trzeba wybaczyć gościom. Pocieszające jest to za jak oni będą mieli takie placzace maluchy twoje już będą odchowane z najgorszego płaczu
Dobrze że kostek wziął sprawy w swoje ręce i zajął się nimilymi gośćmi
Lara mi testy wychodziły dopiero 11 dpo, ale siknac zawsze możeszTrzymam kciuki. Te wyostrzone powonienie daje nadzieję na pozytyw
Konwalianka wow 10 km rowerkiem niezły dystans.
Smoczyca wszystko na dobrej drodze, oby tak dalej -
Krokodylica wrote:.
Ana powodzenia ze sprzedażą domu. A jak to wygląda w praktyce u Was. Znajduje się kupiec i co wtedy, Wy macie jakiś określony czas na to aby się wyprowadzić?
Czy Wy już macie upatrzony / zaklepany inny dom?
Fotelik mam na tył roweru.
Hahahaha padłam z ptysia z google. .
Teraz chcemy pół domu typu bliźniak z garażem i większym ogrodem, niestety znów będzie całe do remontu ale cóż jakoś to przeżyję.
Co do fotelika na rower to polecam taki:
http://www.fietsstoel-expert.nl/polisport-voorzitje-met-windscherm/12154?utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=adwords&dfw_tracker=5566-12154&gclid=CjwKEAjwrIa9BRD5_dvqqazMrFESJACdv27GTsOYoiJuWO54kdC09T2fy0gcCgVZP9QEo1KY0P4I5RoC4Wbw_wcB
Dziecko siedzi z przodu, osłania je przed wiatrem osłonka, wszystko widzi i na pewno się nie nudzi, tiago uwielbiał jazdę w tym fotelikuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
eh wiem wiem dziewczyny, on się niby starają (znaczy jego żona bez jego wiedzy), no zobaczymy, jeszcze długa przed nimi, bo póki co to jej mężowi tłumaczyłam, na czym polega odparzenie.
zamówiłam materiały i koleżanka mi uszyje dwa t-shirty z tego samego co mała ma ubranka, tshirt dla kolesi tez takie same i 3x bluzy
ol yeah
ja klikam nonstop w kompie i moj sie burzy, że z nim nie gadam
kurza stopa o 500+ złożył wniosek złożył dwa miesiące temu i cisza.. -
A ja wczoraj stanowczo pdmowilam seksu, nie mam sily, spac mi sie chcialp a ten sie pcha..
A co do znajomych to moze i bezdzietni, ale dziecko plakalo ze strachu i to bylo oczywiste. Wiec mowix do niego, ze ma sie uspokoic. To nie ma nic do rzeczy z bezdzietnoscia. Albo sie jest czlowiekiem albo nie.
A poza tym dzis na placu zabaw jak maly sie obudzil na zarcie to mala akurat chciala wyjsc z piaskownicy. Ja z njm na reku a ta leci na drugi koniec placu, woec ja ciagne do wozka zeby go odlozyc, oczywiscie krzyczala, ale tym razem nikt nie pomogl, sami mlodzi i nie chodzi o to, ze ja jakiejs pomocy bym oczekiwala, bo wczoraj totalnie zaskoczyla mnie pomoc kobiet, ale po prostu taka obserwacja, ze mlodzi nie pomagaja, nie pomagamy sobie. A kiedys ludzie jakos sie trzymali chodzilp sie do sasiadow na imieniny a dzis nic o sobie nie wiemy..
Eh smutne too
Kroko: korzystajKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ewik, super w wolnej chwili możesz coś podpowiedzieć odnośnie tych hybryd, napaliłam sie jak szczerbaty na suchary.
Zgredko, masz racje, teraz my młodzi jesteśmy dziwni.
Kroko, ojjjjjjj bedzie sie działotrzymam kciuki!
Ej dziewczyny nieodzywajace sie! Co z Wami?
Nenaa, nadal moczy pupencje w Morzu lub piasku......
Młoda zniknęła....
Ania tez..... Daj znać co z M.
Wróżka, Ala..... Where are you?????Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wstawac dranie
My sie szykujemy na spacee z piesem.
Wiecie co? Wczoraj gosci bez zenady opowiadali o jakiejs imprezie. Tak sie zastanawiam czy przestalam byc zapraszana z uwagi na macierzynstwo czy pp prostu bo sie oddalilam..
Eh przez to, ze mam Was to troche mniej potrzebowalam ludzi w realu a teraz jestem samotny bobek. Facet mi nie wystarcza -
Kurcze Kroko, może też wezmę, bo moje leży i Kwiczy..
Zgredko, niestety tak to jest.. Co do forum, to też mi zastępujecie znajomości w Realu, choć kilka koleżanek mam..
Owce, dokładnie.. Moja siostra choduje 60 owiec.. Było 160Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 08:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ewik, jeszcze takie mi wpadły w oko: http://allegro.pl/manicure-hybrydowy-mega-zestaw-lakier-lampa-led-i6358745733.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=164585
http://allegro.pl/sleek-shine-zestaw-lampa-uv-led-5x-lakier-hybrydy-i6234048145.html#imglayer
Sorry za spam. -
Anastazjaaa wrote:Lara sikalas?
Miałam pytać: dawałyscie juz kakao???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 08:49
-
Hej kochane
LaRa dzięki za pamięc teraz siadłam iprobuje nadrobić roche choć rudno mi bo praca mnie goni później szpital później znowu praca
Michał teraz już ok z pon na wtorek miał kryzys bo odrywało mu się z krwią i strasznie męczył go kaszel
wczoraj M miał usg dopleowskie jedna noga ok druga sała w skrzepachniby na poniedziałek szykują go do wypisu zmienili mu leki na doustne jakiejs nowej generacji ale juz czuje jak bede sie stresowala czy zaden skrzep sie nieoderwie w domu
12 sierpnia mam wizyte ale jakos mnie to nie cieszy bo boje sie ze i tu usłysze złe info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:43
-
Hejka
Lara tez polecam semilac
a kakao Leos czasmi pije, po pare lykow bo nie przepada, on lubi tylko wode no i soki te ze swiezych owocow
U nas ok wczoraj zaliczylismy wypad do zoo do Wrocka, w ramach urlopu dalszego M, bylo mega
Kroko super ze chlop sie ogarnal oby mu juz tak zostalo i kciuki za dzialaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:27
Krokodylica lubi tę wiadomość