X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczęta.

Z dziewczynkami nie do końca okej, właśnie w tym problem, ale tak, jak mówiłam, nie chce się uzewnętrzniam, na bądź co bądź, publicznym forum...a może jeszcze nie do końca dojrzałam (przyjęłam do wiadomości to, co się dzieje), żeby moc spokojnie (bez pytania dlaczego?) o tym pisać. Dajcie mi trochę czasu, a na pewno, jak zaczniemy wychodzić na prosta - napisze o co chodzi. I przepraszam, ze tak enigmatycznie...

Co do kart to tez uważam to prawo za bezsensowne - zwłaszcza w sytuacji, gdy karta jest na pin! I tez miałam taka sytuacje...

Ari, o jakbym z moja mama rozmawiała...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, dobrze, że jesteś. Brakowało nam ciebie.
    Wczoraj na plaży zgubiła się 3 letnia dziewczynka. Jej mama była w zaawansowanej ciąży. Ten płacz i widok tej kobiety biegajacej w panice mam do teraz. Dziewczynka bawiła się że starszym bratem, dwa parawany odległości od nas. Nikt nie zauważył że małe dziecko się oddala. Po 40 minutach ratownicy ja znaleźli. Przywieźli quadem, musiała odejść daleko. Cała plaża stała i jej wypatrywala, co chwilę ogłoszenia przez mikrofon a to i tak bardzo długo trwało. Jak ja przywiezli poplakalam się. Chwila nieuwagi wystarczy... :(
    Bezpiecznych wakacji wam życzę

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, prblem w tym ze u nas jest jesien przez caly rok. Dlatego tyle grypy zoladkowej. Obecnie mamy 12 stopni, wieje i leje ( tak leje ze jesioro mam w ogrodzie ;) ). Zimatemp. Wgranicy 5 st.na plusie. Czaasem spadnie do 0 a -5 to juz mega zimno i rzadko ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo wrócił mój avatar..

byłam na ciuchach i kupiłam mojemu koszulę, bo mały spał i spałby dalej, ale sekundę temu psy zaczęły szczekać..

Summi: trzymaj się.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo elo!

u nas nocka znow z pobudkami, ehh. i dopiero teraz Maly na drzemke zasnal. ja zaraz musze ogarnac moje nieuzywane ciuchy, bo bez sensu miejsce zajmuja. no i u nas na osiedlu we wrzesniu jest tzw. wyprzedaz szaf, wiec pewnie tez sie wybiore z ciuszkami.

Alicja- alez wredne babsko. wspolczuje sytuacji :/

Blondik- masakra! ja wczoraj przeczytalam info, ze gdzies kolo Łeby mimo czerwonych flag do wody wszedl ojciec z malym dzieckiem na rekach i 7 letnia corka. odwrocil wzrok na chwile i malej juz nie bylo! do wieczora trwala akcja poszukiwawcza, ale obawiam sie, ze zakonczona zle :( straszne, ze wystarczy tylko chwila nieuwagi i jest tragedia. no ale ludzie tez nieodpowiedzialni!

Summerka- ojej, najgorzej jak z dziewczynkami :( daj znac jak bedziesz juz mogla. zawsze to troche lzej jak sie swoje zmartwienie komus opowie...

Beszka- o ludu. z cala moja miloscia do kraju norweskiego, ale taka pogoda jak opisujesz jest dobra przez pare miesiecy, a przez caly rok? masakra. i rzeczywiscie wirusy i bakterie maja idealne pole do popisu :/

Lara- jak tam widoki okresowe? idzie ta maupa czy nie idzie? :D

Zgredka- hehe, nie obraz sie, ale u mnie w pracy najgorsi pacjenci to wlasnie nauczyciele i lekarze :D moj maz studiowal pedagogike, w sumie nadal studiuje i sam mowi, ze wiekszosc z tych ludzi jest mega dziwna :D moze cos w tym jest, ze ciezko sie dogadac. mimo wszystko zycze porozumienia!

Ewik- kurcze, nie doczytalam. a co sie dzieje ze stópka Mikiego?

milego dnia wszystkim! u nas w koncu slonce.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , Sytuacja z karta tez mi sie przytrafiła ale Pani mi to uprzejmie powiedziała choc maz stał obok to musiałam jemu dać kartę i on podał kasjerce ... Bez komentarza, nie ma co płakać z powodu niewychowanemu gburowatej wrednej pewnie jeszcze brzydkiej baby która wkurwiona ze pracuje w niedziele warzywa sie na normalnych ludziach.
    Beszko a Wy bierzecie jakieś " zabezpieczenie" na te jelitowki? Jest w ogóle cos co moze zapobiegać? Przecież wykończyć sie można.
    Summi w takim razie mocno zaciskam kciuki za zdrówko córeczek i za Ciebie . Duzo sił i bądź dobrej mysli.
    Zgredko nasze mamy sa b podobne, chyba juz to kiedys pisałam. Ja ze względu na stan zdrowia swojej zaciskam zeby i sie nie odzywam choc krew mi buzuje... W nocy mięsem rzucałam jsk szewc. Jagoda miała gorączkę musiałam dać syrop i nie było tej strzykawki do podania ... Bo mama mi ja wyrzuciła kiedys... Ani czym odmierzyć ani jej podać... Mowię Wam szlag mnie trafił i spać nie mogłam. Dzis rano matka płacze bo jedziemy na zdjęcie szwów ... Mowię jej ze musi być silna najgorsze juz za nią a ona ze krwawi ... Chyba... Bo nie jest pewna ... Boszze to kto ma to wiedzieć... Okazało sie ze organizm sie oczyszcza i tak plamić moze... Rozumiem ze die boi ale zamiast trzymac sie dobrych mysli to ciagle tylko snuje czarne scenariusze. Ja tez juz nie moge tego znieść.
    Blondik masakra tez bym sie chyba popłakała, dobrze ze nic sie nie stało.

Ja czekam u dentysty na wizytę:) bede usuwać kamień , koleżanka mi w pracy powiedziała ze raz w roku przysługuje usługa na NFZ :) zapisałam sie i uwaga czekałam 3 dni:) gabinet prywatny z podpisana umowa NFZ takze wszystko ok. Polecam każdemu. Ja zachwycona bo 150 zł zostanie mi w kieszeni co mi humor poprawia.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, Manku, chyba musisz krzyknąć na mamuśkę :/ postawić do pionu!
    A o ściąganiu kamienia raz do roku za darmo pisałam jakiś czas temu :)

Wróżko, tempka pomału spada, bóle @ sa, wiec nie pozostaje mi nic tylko wyczekiwać na @ ;(

Wróciłam z kaskaderka z ogródka, teraz śpi i jak wstanie zbieramy sie z powrotem. Trzeba korzystać ze słońca bo zapowiadają mega ochłodzenie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 13:20

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara- buuu :( no to coz. kolejny cykl musi byc tym szczesliwym! moze dzidziek chcial miec inny miesiac urodzin, o! ejj i nie mow, ze znow ochlodzenie! dopiero co jedno sie skonczylo!

Maniek- ano, skaling na nfz raz do roku dla wszystkich, ale dla kobiet w ciazy 2 razy do roku ;) poza tym leczenie kanalowe wszystkich zebow u kobiet w ciazy za free na nfz.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUMMI to bardzo mi przyko jesli to cos z dziecmi :(. Nie chcesz to nie pisz, wiadomo, ze czasem ciezko cos przez "gardlo" przechodzi. Ale jak bedzie ci zle to sie wypisz tu albo na fb, ewentualnie komus na prv.

ALICJA - dobrze ze po szefowa zawolaliscie! mam nadzieje ze takta kasjerka sra teraz w gacie ze ja zwolnia! pizda jedna. Niecierpie takich ludzi,

ARI idz na ten koncert! Napewno bedziesz sie stresowac dzieckiem ale wierz mi ze warto :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis piaty dzien w zlobie. Domi dzisiaj troch niezadowolony byl, ciagle sie do mnie kleil i po godzinie chcial juz isc.

Nauczyl sie pic z kubeczka :) i mowi "dzieci" i "drzewo" (tzn taki belkot troche i tylko ja wiem ze mu o drzewo chodzi;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety Wróżko, jeśli wierzyć prognozom pogody to od środy ma być mega ochlodzeńie, na północy do 17 st C :(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka trzymam kciuki za was

Blondik matko koszmar mnie sie Zuza raz w sklepie zgubiła tzn schowała w ciuchach i nie mogłam jej znaleść ona potem w ryk jak tez masakra

Lilka ma silne zapalenie gardła :( od zębów w tydzien wyszły 4 sztuki masakra

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

My po szczepieniu bylo ok, godzine czekania przed, malo co przychodni nie rozniosl ;-)

Summi trzymajcie sie

Tez bym poszla na szmateks chetnie ;-

Chyba jednak zdecyduje sie na kosz mojzesza na poczatek a potem lozeczko Leoska a on do wiekszego ;-)

Biedra zdrowka dla was, biedna Lili, Leoskowi przebily sie gorne 4 a teraz aidze ze 3 w natarciu obydwie
    Milego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:19

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie to moj ma od dwoch lat moja karte kredytowa, co pokazuje jaka jest sytuacja finansowa w domu..
    Wrozko: nie obrazam sie, wszyscy mowia, ze nauczyciele to przemadrzalcy i mysla ze wsio wiedza najlepiej, poza tym.lekarze i prawnicy (czyli cala moja rodzina)

Ooo to tez chce sciagnac kamien.

Trudna to sytuacja bo moja mama bardzo wielemw zyciu przezyla, min przez ojca, teraz jest w bardzo ciezkiej sytuacji i jakos musze pomoc, ale juz nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:22

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka zdrowia dla córeczek.

Maniek dużo siły dla Ciebie w obecnej sytuacji. Szkoda, że nikt się nie kapi do pomocy.

Lara i jak @ przybyła? Oby nie☺

Ja też korzystam z karty męża ale jeszcze akcji nie miałam.

Beszka przesyłam troszkę ciepła w wasze strony.

Wróżka Miki urodził się w wrodzona wada stopy o której dowiedzieliśmy się dopiero po porodzie bo usg nic nie wykazało. Dużo by pisać ale już przetrawilam ten fakt i tak się tym nie zadręczam.

Miłego dnia

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam od dietetyka :D siedem kilo w dół :D w dwa miesiące :D

jeszcze 9 i będę laska jak nigdy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 15:46

Lili83, Ania_84, Blondik, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari: no to super! Gratulacje! Teraz nie mozesz sie poddac, a jak skora? Pytam bo wybralas opcje bez cwiczen. Mi zostalo 8 kg do wagi wymarzonej (6kg sprzed ciunz)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mam kurwice normalnie mnie zaraz rozniesie!gadam z mama przez telefon i pytam sie kiedy bedzie mogla przyjechac tzn po tesciach ktorzy mieli do nas przujechac jak urodze zostac ok 2 tyg zeby pomoc a potem moja mama a ona mi mowi ze nie wie bo tescie przyjada do nas za 2 tyg na co ja jak to przeciez nie wiadomo kiedy bede rodzic lub kiedy cc (jesli lekarz tak zadecyduje)a ona ze gadala z moja tesciowa w niedziele i ona powiedziala ze oni na 5 wrzesnia musza byc spowrotem w Polsce bo ich corka bedzie miala jakis zabieg (moze op tego jeszcze nie wiem )bedzie miala usuwane zrosty czy cos tam na macicy nosz myslalam ze zle slysze!!!to od 2 miesiecy jest uzgadniane ze mozemy na nich liczyc a tu takie cos:(a najgorsze ze oficjalnie to my o tym nie wiemy od nich nawet nie raczyli zadzwonic:(jakis pomysl maja ze tesciu by ew zostal u nas a tesciowa do Polski wrocila tylko ja sie pytam jak oni to sobie wyobrazaja tesciu schorowany po dwoch zawalach z cukrzyca i nadcisnieniem a tesciowa coprawda zdrowa ale bez reki ktore niby by mialo samo do Polski autem wracac?bo autem chca przyjechac:/juz nie wspomne ze tesciu (dobry czl ale niestety powolny i troche lekkomyslny)bedzie dla mnie jak kolejne dziecko a nie pomic
    :(zabijcie mnie

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, a Twoja mama nie koze wtedy przyjechac wczesniej, jesli oni musza wczesniej wyjechac.
    Nieladnie sie zachowali. Ja to bym pewnie mojemu kazala zadzwonic na zwiady ;) czy cos powiedza itp. Ehhh

A mnie znowu mdli, bleee a moj od godziny lampy wiesza i konca nie widac :/ on zawsze wszystko tak dluuugo...

Leo wskoczyl do basenu z pilkami i walnal twrza w parapet. Warga przecieta tak,mze sie zastanawialismy czy zszywaja wargi ;) zeby uszkodzone i wszedzie pelno krwi. A caly dzien mu dzis gadam, ze nie ma skakac do basenu. Najgorsze ze H sie nauczyla od niego i tez skacze, wiec basen przesunelam na srodek pokoju....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę do domu!!!
    crying028.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:12

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 1971 1972 1973 1974 1975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ