Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLili trzymaj się. Pogadaj z tą twoją córką co by się z mamą przywitała.
Lokoko hello. Ja też tu bywam niestety z doskoku ale czytam i obserwuję. Mój licznik zatrzymał się na 26 i dalej nie idzie
Nocka u nas fatalna. Dobrze zasnął dopiero po 4druga dolna jedynka w natarciu. Idę zaraz pomyć podłogi wodą z octem bo młody ostatnio się zabrał za lizanie podług. Co go odciągam to wraca
przychlast maly
Ala przeczytałam i się poryczałam. Ja będę szła na kilka miesięcy na wychowawczy ale i tak od następnego września Tomek idzie do zloba. Oszaleję chyba wtedy. O ile nie oszaleję do niego pory
Aaaa znowu wyszły bakterie w moczu. Czekamy na wynik posiewu. Wizyta w poradni przyszpitalnej za miesiąc.dobrze że mamy prywatną opiekę.
Młody śpi. Mój na imprezie firmowej. Idę zaraz dalej sprzątać.WróżkaZielona, Lokokoko, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej hej.
Lili powodzenia!
Nena tak tak. Niewidzialna. D*pa.
Dieta ekstra, wypróbuję.
Ktoś mi tam pisał co robić żeby przytyć. Ale ja wcale nie chce przytyć! Od liceum ważę tyle samo cały czas. Po ciąży samo mi się wróciło do tej wagi i to jest ekstra.
Chodzi tylko o teorię taty, że ważę za mało i dlatego źle się czuję... (chociaż wcale tego nie mówiłam ale on wie bo źle wyglądam).Lili83 lubi tę wiadomość
-
Hejka
Lili jak tam juz po?
witamy nowa kolezaneczkeu nas same mlodki sa
Leo spi od 15 masakrs jak ja nie lubie takich poznych dzemek
Kroko biedna ty taka chudziutka, Nena dobrze radzi z tym szamankiemja wlasnie wciagnelam ciasto z jezynami
Izzolec lacze sie w bolu zabkowania, u nas 3 obie gorne juz widoczne prawie przebite, wiec niedlugo, zostana dolne och
A dzisiaj skonczony 20 tydzien, polowa, ale to leci, w poniedzialek gin i moze sie dowiem kto tam zamieszkujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 17:38
Ania_84, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Melduje:)sie
Mala urodzila sie o 14 25 porod naturalny:)udalo sie jednak sie da po takim krotkim czasie po cc;)waga 2550g i mierzy 47 cm bardzo malutka i chudziutka imienia jeszcze nie ma jutro ma zapasc decyzja;)
Buziaki wszystkim!ide sie kimnac poki mala spi;)konwalianka, Nenaaa, Blondik, beszka, LaRa, MłodaDama, Ania_84, AlicjaaA, Biedroneczka83, Smoczyca1, Izoleccc, Krokodylica, justta, MANIEK, marissith, WróżkaZielona, Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili gratuluję, odpoczywajcie dziewczyny
Kroko, Justa, z tym żarciem to taki dżołk był, ironicznie, bo wywody taty Kroko mnie trochę rozbawiły
Spadł mi wielki jogurt na podłogę, jest teraz wszędzie sukinsyn, pożyczcie jakiegoś kota, niech posprząta...Lili83, Ania_84, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Lilli, ogromne gratulacjeale kruszynka!!! OdpocYwajcie
Sorawdzalas po porodzie czy na pewno dziewczynka?ja pamietam, ze uwierzyc nie moglam i sprawdzalam z niedowierzaniem hehehe
Alu, oby maly szybciutko,przzywczailmsie do zlobak. Piekny list.
Kroko, ja tez kiedys chuda bylam, bo 172 i 47 kg i wkurzaly mnie teksty zem chuda. Miga byc rownie obrazliwe, jak to ze ktos gruby jest.
Teraz, po ostatniej ciazy, ciagle schudnac nie moge. Waga stoi od porodu
My wczoraj u tesciow bylismy, tzn.u meza siostry, bo jej syn mial ur.,ale oni zawsze wszystkie imprezy u tesciow robia. Sztywno bylo, ale przezylam hahaha
Dzieki ze oytanie. Niga boli, ale duuuuzo mniej i nadal troche opuchnieta.
WróżkaZielona, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Lili ogromne gratulacje
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Brawo Lili, spisalas się na medal! Odpoczywajcie. Czekamy na zdjęcie.
Oglądam Nena szczerze współczuję
My byliśmy na 16km wycieczce rowerami z dziećmi, Tymek sam przejechał.. Teraz wszyscy padamyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 20:27
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Lili gratuluję, odpoczywajcie dziewczyny
Kroko, Justa, z tym żarciem to taki dżołk był, ironicznie, bo wywody taty Kroko mnie trochę rozbawiły
Spadł mi wielki jogurt na podłogę, jest teraz wszędzie sukinsyn, pożyczcie jakiegoś kota, niech posprząta...Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Hej
Witaj Nencia
Lili matko moje gratulacje mam gdzies ubranka na 48 i 50 jakby co piszboże ale cudna wiadomość
ja dziś miałam szalony dzien Zuza pojechała z tata do dziadków na wies my z Lili do Plejady na zakupy szkolne Zuzi potem na lody do pradziadków i na działke po pomidorki
Lilka zasnęła o 19:40 uff ja zaraz kapiel i nalewka z aronii plus pizza
Kroko wpadaj na pizze troszke cie podtuczeBlondik, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość