X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

u nas wlasnie drzemka w toku. wczoraj caly dzien od rana do wieczora byla moja szwagierka z corka i tesciowa :D uff, ciezko bylo, niezla ganianina z takimi dzidziolami. a w ogole okazalo sie, ze szwagierka w ciunzy i termin na kwiecien :) wiec znow bedzie wesolo :D dzis pogoda u nas beznadziejna, szaro buro i pada, wiec dzien w domu. zreszta, nie chce mi sie nikogo dzisiaj do Franka wolac, coby na spacer wyslac, wiec tak...

Konwi- alez fajnie z ta wycieczka rowerowa :) ja ostatni raz na rowerze siedzialam ladne pare lat temu :/ ehh, zazdraszczam!

Lara- a czemu stracony cykl? ja tam nadal trzymam kciuki :)

Ania- jak sie mezu czuje? gratki pierwszych "kroczkow" ;)

Kroko- tak to moga gadac tylko zazdrosnicy! ja Ci mega zazdroszcze, masz piekna figure! nie przejmuj sie tym glupim gadaniem.

Justa- kciuki za jutro! ja cos czuje, ze chlopak bedzie :) dawaj znaki!

Biedra- ja to sie usmialam jak napisalas "moje gratulacje mam gdzies" :D przez dobre pare minut kminilam o co cho? :D tez chyba dzisiaj pomidorki ze smietana zapodam.

Lili- jak tam sie czujecie?

Maniek- co do ksiazek, to jakos mnie checi opuscily :/ w ogole taka rozmemłana sie zrobilam, ze szkoda gadac. jak Ty sie czujesz?

Nena- jak tam Diego? przeszly mu te kupy?

Smoku- podziwiam za ta nierowna walke antysmoczkowa ;) i trzymam kciuki, zeby bylo coraz lepiej :)

edit: fuck, swiadkowie odkryli moja chate!! wlasnie dzwonek do domofonu, zrywam sie, odbieram szybko (bo mlody spi), a tu mila babeczka "dzien dobry, czy moglabym z Pania porozmawiac o metodach pocieszenia w zyciu i dlaczego warto znac Biblie?", na to ja, ze uspypiam dziecko, a baba dalej drazy- to moze umowimy sie na jakis inny termin rozmowy? kuzwa, nie. nosszzz, wscieku dostalam i moja szyjka tez.

jutro ide na krzywa cukrowa, a moj z Frankiem na kontrole do chirurga. troche kijowo, bo tez chcialam byc, ale opcji innego terminu nie ma :/ a w srode byc, czy nie byc w zwiazku z szyjka. ehh.

spokojnej niedzieli wszystkim!

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Lili, co u Was? Jak pierwsza nic z corecza?

Smoku, brawa za odsmoczkowanie. Dzielna mala :)

Maniek,molac tesciow ;)
    Wlasnie, rozmawialas z mama, bratem?

Mikegodnia :)

U mnie nerw na meza a H gada jkaby cala noc przebalowala...

Wrozko, ja niestety (a moze i nie niestety) jestem niemila dla tych ludzi i szybko ich splawiam...szczegolnie jak H usypiam i zrywams ie na rowne nogi. Wkurzajace to ich lazenie po domach i natarczywosc. Bo samo delikatne nie czasem nei wystarcza i trzeba dosadniej. Jak bede chciala z kims o bibli pogadac, to znajde adres ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:14

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • justta Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara i Kroko ja teraz za was bardzo mocno zaciskam kciuki oby to byl ten cykl ;-)

A moj M mowi ze dziewczynka bedzie, ja obstawiam chlopa moze jutro sie okaze

Lili jak nocka i jakie imie?

Wrozko powodzenia jutro naakrzywej, no i dla Frania rowniez

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:21

WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki trzymajcie bo sie przydadzą. Z objawów ktore u siebie wynajduje mam uzbierane póki co 30 punktów/100. Do testu 5 dni, chyba ze tempka juz poleci to nawet sikać szkoda :/

Jejku, tez nie znoszę tych namolnych chodziazy-kociarzy :/ straszni sa, i myślą ze bede z nimi przez domofon dyskusje prowadzić, banda debili. Kiedys kilka lat temu dosiadł sie do mnie na ławce w parku stary kociarz, pogadałam z nim, ale ja mu swoje racje a on mi swoje, chociaż na koniec uslyszalalam,ze rzadko sie zdarza aby tacy młodzi tyle o religii wiedzieli (to było ok 10 lat temu). Pożegnaliśmy sie życząc sobie na wzajem wszystkiego dobrego i tyle.

Musze leżeć przy małej bo sie budzi i sprawdza czy jestem, skubana. Chyba sie Kimne.

Justa, kciukam za dziewczynkę :)

Wróżko, powodzenia jutro na krzywej No i za Franka na kontroli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:33

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, tak, z kupami póki co się unormowało.
    Kciuki za wizyty, Twoją i Franusia!

Lara, za pozytywa!

Justa, za to, żebyście poznali jutro płeć Dziecia!

Buziol dla wszystkich, cmok ;)

WróżkaZielona, LaRa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek uahahahahaha padnę. Masz mieć chłopa uhahaha. Zabiła bym śmiechem.
    I co odpowiadasz kochanej teściowuni? ;)
    Jak swojej powiedziałam przez telefon, że będzie dziewczynka, to usłyszałam "no trudno". Nigdy jej tego nie zapomnę.

Ania jak widać ludzie zawsze będą gadać. Ale tato powinien wiedzieć jak jest.

Wróżka dzięki. :)
    Też mam uczulenie na świadków. Tak samo jak na te reklamy co dzwonią do mnie codziennie "mam przyjemność panią poinformować że wygrała pani udział w szkoleniu" itd itp. I baby które nie rozumieją słowa nie.
    Powodzenia na badaniach.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś pogoda super ale mam rozkminę co zrobić, bo jak się Zuzia obudzi to pasowało by iść na spacer ale dzisiaj półfinały żużlowe i chcę pooglądać, a ona mi się przecież w domu zanudzi.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam uff teściowa nic nie powiedziała chyba maz jej cos do słuchu powiedział :) szczęśliwa ja:)
    Zgredko u mnie chyba dziewczynka :) a jsk ten Teoj wujek bo nie wiem czy pisałaś czy pytanie olałas?
    Wróżko powodzenia na krzywej beee nie lubie tego badania bardzo. I za Frania kciukam.
    Lara i Kroko ja tez ściskam wszystkie kciuki . Ps Lara Zamiast spisywać cykl na straty to poseksij sie z mężem bo ostatnio cos Cie siły chyba opuściły hmm ?
    Lili jsk u Was ?
    Z bratem pogadam jutro bo dzis mama tam jest i on nie ma jsk pogadać a to bedzie dłuższa rozmowa wiec będąc w pracy zadzwonię do niego.
    Wczoraj stwierdziłam ze sie nie wysypiam przez chrapiącego męża i kopiąca jagodę wiec zeszłam na dol sie położyć . Efekt jest taki ze nie wyspalam sie jeszcze bardziej bo sie bałam zeby mój uważał na jagodę i zeby nie spadła buuu poza tym miałam straszny sen ze mój wujek pobił moja ciocie i widziałam jsk ja lekarz reanimuje ,,,, nie lubie tych snów ciążowych bo sa takie realne ze emocjonalnie jestem po takiej nocy wypruta.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, koniecznie pogadaj z bratem, ale na spokojnie.

Beszko, a co mauz przeskrobał?

Kroko, serio teściowa cos takiego powiedziała?

Wróżko, kciuki za Franusia. Co do świadków mnie nachodzili w domu dobrych kilka miesięcy, ale ich spławialam, aż dali spokój.

Justta, mysle, ze będziesz miała...dziewczynkę;))

Lara, no kciuki, nie ten cykl, to następny;)

My wracamy od teściów, a ja po konsultacji z dietetykiem, wprowadzam w domu dietę GAPS- zobaczymy.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: nie olalam, ale sie nie dozwonilam, wiex nie bylo o czym pisac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

U nas noc bezsenna Sara plakala co chwile sie budzila o 3 nad ranem dali jej troche mleka myslac ze moze glodna nic to nie dalo zasnela rano i prawie caly dzien przespals nieliczac kilka pobudek ledwo zyje nie wiem jak ja w domu wyrobie:/Leo dzisiaj byl bardzo mu sie siostra podobala caly czas chcial calowac i przytulac:)slodkie to:)ale na mnie nie reagowal tzn zlal mnie tak jakby obrazony byl smutno mi bylo chcial tylko do taty:(

Justta ja mowie ze bedzie chlopak;)czyli bedzie dziewczynka bo u mnie wszystko na opak;)

Lara nie spisuj na straty;)

Konwi super ze rodzinnie spedzacie czas no i ze wszystkim sprawia to frajde:)uwielbiam rowery:)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Alexx Nowa

Wysłany: 4 września 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Dzien dobry

Co do wazektomi mój tez chciał ale u nas nielegalne :P a ja z tyłu głowy mam mysl ze moze kiedys sie nam zycie odmieni ze warunki sie poprawią .... :P

A co jest nielegalne w wazektomii? Od kilkunastu lat w całej Polsce można ją zrobić. W zasadzie w każdym większym mieście masz ośrodek, który trudni się tylko tym.

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, hehe, sexior powiadasz? No był wczoraj, ale dzis tego żałuje bo infekcja mi sie nasiliła i jest nieprzyjemnie :/ fuck

Lili, gratuluje Sary :) a Leo sie przyzwyczai jak będziecie juz w domku :) a wiesz , ze A tez ciekawią dzieci w wózkach? Stoi przy nich i chce zaglądać :) fajnie tak :)

Zgredzia, ale to tak, ze ujek nie odbiera od Ciebie tel?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam na noze a w przerwach latam do maszynu probuje przyszyc 5 cm a mi sie stale zacina gowno. Mam ochote wywalic maszyne przez okno.

Lara: nie odbieral, ale on nie ma.mojego nr, wiec nie wiedzial, ze to ja..

Lili: a jednak Sara :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 22:25

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi no tak powiedziała, przecież sobie nie zmyślam. :)

Lili jednak Sara. :)
    Życzę by już tak nie płakała i żeby Leon nie ignorowal Cię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej cześć i czołem,
    pytacie skąd się wziąłem,
    jestem wesoły romek...
    sialalala

Lili gratulejszyn, niech się dobrze chowa

współczuję starych, teściów i głupich telemarketerów

tyle ode mnie :)

siju

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, a co tu taka cisza?

Nie wiem jak to jest, że jak przychodzi weekend to nie mam na nic czasu.. Ale mamy znowu tydzień

Gratuluję Lili, Sara-królewskie imię :) jak f dzisiejsza noc?

Mari, nie rób scen :) ile waży Nina? Na zdjęciach jest jeszcze malutka, ale zazdroszczę takiego maluszka..

Sumi a co to za dieta?

Miłego dnia kochane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 06:57

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nadszedł w końcu ten dzień ze muszę dziecko do przedszkola budzić :D. Kurczak śpi jak kamień.

beszka, zgredka, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, generalnie dieta wyłączająca całkowicie kazeine, gluten (ale tez inne zboża niby nieglutenowe tez), cukier. Oprócz zaparć Zuzi, tez pomoże na moje kłopoty z tarczyca, bo chociaż niby nie ma jednoznacznych badań nt diety przy hashi, ale sa sprzeczne opinie, wiec spróbuje. Generalnie to dieta dla osób, mających rożne nietolerancje pokarmowe. Zobaczymy.

Btw, czy któraś z Was szczepiła dziecko na meningokoki gr b? Albo zamierza? Miałam zamiar (to nowa szczepionka), ale podobno z problemami Zuzi chwilowo lepiej sie wstrzymać ze szczepieniem (potwierdziło mi to dwóch lekarzy, terapeuta i dietetyk), ale z drugiej strony chodzi do przedszkola (niby 15 godz z 20, to praca z terapeuta, a pozostałe 5 z dziećmi w grupie 5 osobowej, wiec niby nie ma aż takiego kontaktu, ale...)?

Sara- piękne imie i pasuje do Leona;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Dziewuszki dzieki za wrozby, moze dzisiaj sie okaze ;-)

Sara piekne imie ;-) zdrowka dla was

Summerka ja nie szczepilam na to, tylko na pneumi i rota z tych dodatkowych to nie wiem

Psotka zazdro spania Domiego, u nas codziennie pobudki o 6, nie ma co obojetnie o ktorej pojdzie spac ;-)

Lara wspolczuje infekcji, ja sie narazie jakos trzymam az dziwne

Milego dnia

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 2017 2018 2019 2020 2021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ