Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej!
u nas wlasnie drzemka w toku. wczoraj caly dzien od rana do wieczora byla moja szwagierka z corka i tesciowauff, ciezko bylo, niezla ganianina z takimi dzidziolami. a w ogole okazalo sie, ze szwagierka w ciunzy i termin na kwiecien
wiec znow bedzie wesolo
dzis pogoda u nas beznadziejna, szaro buro i pada, wiec dzien w domu. zreszta, nie chce mi sie nikogo dzisiaj do Franka wolac, coby na spacer wyslac, wiec tak...
Konwi- alez fajnie z ta wycieczka rowerowaja ostatni raz na rowerze siedzialam ladne pare lat temu
ehh, zazdraszczam!
Lara- a czemu stracony cykl? ja tam nadal trzymam kciuki
Ania- jak sie mezu czuje? gratki pierwszych "kroczkow"
Kroko- tak to moga gadac tylko zazdrosnicy! ja Ci mega zazdroszcze, masz piekna figure! nie przejmuj sie tym glupim gadaniem.
Justa- kciuki za jutro! ja cos czuje, ze chlopak bedziedawaj znaki!
Biedra- ja to sie usmialam jak napisalas "moje gratulacje mam gdzies"przez dobre pare minut kminilam o co cho?
tez chyba dzisiaj pomidorki ze smietana zapodam.
Lili- jak tam sie czujecie?
Maniek- co do ksiazek, to jakos mnie checi opuscilyw ogole taka rozmemłana sie zrobilam, ze szkoda gadac. jak Ty sie czujesz?
Nena- jak tam Diego? przeszly mu te kupy?
Smoku- podziwiam za ta nierowna walke antysmoczkowai trzymam kciuki, zeby bylo coraz lepiej
edit: fuck, swiadkowie odkryli moja chate!! wlasnie dzwonek do domofonu, zrywam sie, odbieram szybko (bo mlody spi), a tu mila babeczka "dzien dobry, czy moglabym z Pania porozmawiac o metodach pocieszenia w zyciu i dlaczego warto znac Biblie?", na to ja, ze uspypiam dziecko, a baba dalej drazy- to moze umowimy sie na jakis inny termin rozmowy? kuzwa, nie. nosszzz, wscieku dostalam i moja szyjka tez.
jutro ide na krzywa cukrowa, a moj z Frankiem na kontrole do chirurga. troche kijowo, bo tez chcialam byc, ale opcji innego terminu nie maa w srode byc, czy nie byc w zwiazku z szyjka. ehh.
spokojnej niedzieli wszystkim!
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Lili, co u Was? Jak pierwsza nic z corecza?
Smoku, brawa za odsmoczkowanie. Dzielna mala
Maniek,molac tesciow
Wlasnie, rozmawialas z mama, bratem?
Mikegodnia
U mnie nerw na meza a H gada jkaby cala noc przebalowala...
Wrozko, ja niestety (a moze i nie niestety) jestem niemila dla tych ludzi i szybko ich splawiam...szczegolnie jak H usypiam i zrywams ie na rowne nogi. Wkurzajace to ich lazenie po domach i natarczywosc. Bo samo delikatne nie czasem nei wystarcza i trzeba dosadniej. Jak bede chciala z kims o bibli pogadac, to znajde adresWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:14
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Lara i Kroko ja teraz za was bardzo mocno zaciskam kciuki oby to byl ten cykl
A moj M mowi ze dziewczynka bedzie, ja obstawiam chlopa moze jutro sie okaze
Lili jak nocka i jakie imie?
Wrozko powodzenia jutro naakrzywej, no i dla Frania rowniez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:21
WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kciuki trzymajcie bo sie przydadzą. Z objawów ktore u siebie wynajduje mam uzbierane póki co 30 punktów/100. Do testu 5 dni, chyba ze tempka juz poleci to nawet sikać szkoda
Jejku, tez nie znoszę tych namolnych chodziazy-kociarzystraszni sa, i myślą ze bede z nimi przez domofon dyskusje prowadzić, banda debili. Kiedys kilka lat temu dosiadł sie do mnie na ławce w parku stary kociarz, pogadałam z nim, ale ja mu swoje racje a on mi swoje, chociaż na koniec uslyszalalam,ze rzadko sie zdarza aby tacy młodzi tyle o religii wiedzieli (to było ok 10 lat temu). Pożegnaliśmy sie życząc sobie na wzajem wszystkiego dobrego i tyle.
Musze leżeć przy małej bo sie budzi i sprawdza czy jestem, skubana. Chyba sie Kimne.
Justa, kciukam za dziewczynkę
Wróżko, powodzenia jutro na krzywej No i za Franka na kontroli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:33
-
Wróżko, tak, z kupami póki co się unormowało.
Kciuki za wizyty, Twoją i Franusia!
Lara, za pozytywa!
Justa, za to, żebyście poznali jutro płeć Dziecia!
Buziol dla wszystkich, cmok
WróżkaZielona, LaRa lubią tę wiadomość
-
Maniek uahahahahaha padnę. Masz mieć chłopa uhahaha. Zabiła bym śmiechem.
I co odpowiadasz kochanej teściowuni?
Jak swojej powiedziałam przez telefon, że będzie dziewczynka, to usłyszałam "no trudno". Nigdy jej tego nie zapomnę.
Ania jak widać ludzie zawsze będą gadać. Ale tato powinien wiedzieć jak jest.
Wróżka dzięki.
Też mam uczulenie na świadków. Tak samo jak na te reklamy co dzwonią do mnie codziennie "mam przyjemność panią poinformować że wygrała pani udział w szkoleniu" itd itp. I baby które nie rozumieją słowa nie.
Powodzenia na badaniach.
-
Wracam uff teściowa nic nie powiedziała chyba maz jej cos do słuchu powiedział
szczęśliwa ja:)
Zgredko u mnie chyba dziewczynkaa jsk ten Teoj wujek bo nie wiem czy pisałaś czy pytanie olałas?
Wróżko powodzenia na krzywej beee nie lubie tego badania bardzo. I za Frania kciukam.
Lara i Kroko ja tez ściskam wszystkie kciuki . Ps Lara Zamiast spisywać cykl na straty to poseksij sie z mężem bo ostatnio cos Cie siły chyba opuściły hmm ?
Lili jsk u Was ?
Z bratem pogadam jutro bo dzis mama tam jest i on nie ma jsk pogadać a to bedzie dłuższa rozmowa wiec będąc w pracy zadzwonię do niego.
Wczoraj stwierdziłam ze sie nie wysypiam przez chrapiącego męża i kopiąca jagodę wiec zeszłam na dol sie położyć . Efekt jest taki ze nie wyspalam sie jeszcze bardziej bo sie bałam zeby mój uważał na jagodę i zeby nie spadła buuu poza tym miałam straszny sen ze mój wujek pobił moja ciocie i widziałam jsk ja lekarz reanimuje ,,,, nie lubie tych snów ciążowych bo sa takie realne ze emocjonalnie jestem po takiej nocy wypruta.Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Manku, koniecznie pogadaj z bratem, ale na spokojnie.
Beszko, a co mauz przeskrobał?
Kroko, serio teściowa cos takiego powiedziała?
Wróżko, kciuki za Franusia. Co do świadków mnie nachodzili w domu dobrych kilka miesięcy, ale ich spławialam, aż dali spokój.
Justta, mysle, ze będziesz miała...dziewczynkę)
Lara, no kciuki, nie ten cykl, to następny;)
My wracamy od teściów, a ja po konsultacji z dietetykiem, wprowadzam w domu dietę GAPS- zobaczymy. -
Hi!
U nas noc bezsenna Sara plakala co chwile sie budzila o 3 nad ranem dali jej troche mleka myslac ze moze glodna nic to nie dalo zasnela rano i prawie caly dzien przespals nieliczac kilka pobudek ledwo zyje nie wiem jak ja w domu wyrobie:/Leo dzisiaj byl bardzo mu sie siostra podobala caly czas chcial calowac i przytulac:)slodkie to:)ale na mnie nie reagowal tzn zlal mnie tak jakby obrazony byl smutno mi bylo chcial tylko do taty:(
Justta ja mowie ze bedzie chlopak;)czyli bedzie dziewczynka bo u mnie wszystko na opak;)
Lara nie spisuj na straty;)
Konwi super ze rodzinnie spedzacie czas no i ze wszystkim sprawia to frajde:)uwielbiam rowery:)
*******Gang18+*******B -
Biedroneczka83 wrote:Dzien dobry
Co do wazektomi mój tez chciał ale u nas nielegalnea ja z tyłu głowy mam mysl ze moze kiedys sie nam zycie odmieni ze warunki sie poprawią ....
A co jest nielegalne w wazektomii? Od kilkunastu lat w całej Polsce można ją zrobić. W zasadzie w każdym większym mieście masz ośrodek, który trudni się tylko tym.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Manku, hehe, sexior powiadasz? No był wczoraj, ale dzis tego żałuje bo infekcja mi sie nasiliła i jest nieprzyjemnie
fuck
Lili, gratuluje Sarya Leo sie przyzwyczai jak będziecie juz w domku
a wiesz , ze A tez ciekawią dzieci w wózkach? Stoi przy nich i chce zaglądać
fajnie tak
Zgredzia, ale to tak, ze ujek nie odbiera od Ciebie tel? -
Ogladam na noze a w przerwach latam do maszynu probuje przyszyc 5 cm a mi sie stale zacina gowno. Mam ochote wywalic maszyne przez okno.
Lara: nie odbieral, ale on nie ma.mojego nr, wiec nie wiedzial, ze to ja..
Lili: a jednak Sara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 22:25
-
nick nieaktualny
-
Cześć, a co tu taka cisza?
Nie wiem jak to jest, że jak przychodzi weekend to nie mam na nic czasu.. Ale mamy znowu tydzień
Gratuluję Lili, Sara-królewskie imięjak f dzisiejsza noc?
Mari, nie rób scenile waży Nina? Na zdjęciach jest jeszcze malutka, ale zazdroszczę takiego maluszka..
Sumi a co to za dieta?
Miłego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 06:57
-
Konwi, generalnie dieta wyłączająca całkowicie kazeine, gluten (ale tez inne zboża niby nieglutenowe tez), cukier. Oprócz zaparć Zuzi, tez pomoże na moje kłopoty z tarczyca, bo chociaż niby nie ma jednoznacznych badań nt diety przy hashi, ale sa sprzeczne opinie, wiec spróbuje. Generalnie to dieta dla osób, mających rożne nietolerancje pokarmowe. Zobaczymy.
Btw, czy któraś z Was szczepiła dziecko na meningokoki gr b? Albo zamierza? Miałam zamiar (to nowa szczepionka), ale podobno z problemami Zuzi chwilowo lepiej sie wstrzymać ze szczepieniem (potwierdziło mi to dwóch lekarzy, terapeuta i dietetyk), ale z drugiej strony chodzi do przedszkola (niby 15 godz z 20, to praca z terapeuta, a pozostałe 5 z dziećmi w grupie 5 osobowej, wiec niby nie ma aż takiego kontaktu, ale...)?
Sara- piękne imie i pasuje do Leona;)
-
Hejka
Dziewuszki dzieki za wrozby, moze dzisiaj sie okaze
Sara piekne imiezdrowka dla was
Summerka ja nie szczepilam na to, tylko na pneumi i rota z tych dodatkowych to nie wiem
Psotka zazdro spania Domiego, u nas codziennie pobudki o 6, nie ma co obojetnie o ktorej pojdzie spac
Lara wspolczuje infekcji, ja sie narazie jakos trzymam az dziwne
Milego dnia