Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry (oby), u mnie zimno i deszczowo, wiec może dzis wypróbujemy kalosze?
Justa, daj znać zaraz po wizycie, jestem ciekawa kogo tam w środku chowaszo której wizyta?
No wlasńie, ile waza wasze maluchy? Bo mam wrażenie ze A jest jedna z cięższych a przecież dużo nie jada (choc wczoraj na grillu pobiła rekord jedzenia) malz do tej pory jest w szoku
Miłego dnia -
Alexx wrote:A co jest nielegalne w wazektomii? Od kilkunastu lat w całej Polsce można ją zrobić. W zasadzie w każdym większym mieście masz ośrodek, który trudni się tylko tym.
a jest darmowa bo mnie o takowa chodzi czy raczej odpłatnie??? -
nick nieaktualny
-
Hej hej
Biedronko, u nas wazektomia jest tylko i wylacznie odplatna. Nie wiem dlaczego antykincepcja mialaby byc odplatna. Pewnei w jakis ekstremalnych przypadkach jest...ale nie dlatego, ze ktos nei chce sie bzykac z gumka
Lilli, a jak nocka dzisiaj?
Moje wszystkie dzieci beczaly od pierwszego dnia. Nie sorry klamie. Leon przez pierwsze dni byl aniolem. Hanka i J ryczeli. J ponoc zle sie czul po mega dlugim porodzie i vacuum a H nalykala sie wod i bylo jej niedobrze. Fakt miala odruchy wymiotne. Moze u was tez cos w tym stylu...stres po porodzie czy wod sie opila i brzuszek boli? mam nadzieje, ze z czasem bedzie lepiej.
I chyba sobie noc z dniem zamienila myszka mala.... Twoja mama przyjezdza?
Psotka, zazdro budzenia mlodego.
Co do wagi, to moja chuda...cos nieco ponad 9 kg ubranka nosi na 86 czasem 92
Nie pamietam co jeszcze komu mialam napisac, sorrychyba musze wypuc kolejna...4 kawe.
Juz wiem dlaczego ja taka zmeczona, nawet jak maz wstaje do mlodej..... Nie zasypiam twardo, caly czas spie czuwajac. A potem jestem nieprzytomna, bo czuje sie jakbym w ogole nie spala.
A jak juz o wadze bylo, to powiem wam,mze caly czas tyle samo waze, co w dniu powortu ze szpitala+/- 2 kg wiece,mze wstyd mie sie ludziom pokazac
a jak w Pl jestem, to tylko sie modle, aby zadnych najomych na miescie nei spotkac ( no poza jedna byla przyjaciolka, ktora utyla bardziej ode mnie
).
A jeszcze zapomnialam wam napisac, ze jak z H bylismy w szpitalu na oddziale poliklinikii chirurgii i gastro dla dzieci, to full wypas. Tv, ipady, ciastka, chrupkie pieczywo, kawa, herbata, soki i woda. Zabawki jak w przedszkolu. Kibel z porzadnym orzewijakiem, cos do umycia tylka dzieci a i nawet piekuchy jak ktos zapomnial, to mozna bylo poprosicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 10:50
-
Czekam do 11 żeby jechać odebrać Tomcia ze żłobka. Z domu wychodzi chetnie, ale już po wejściu do budynku marudzi, a po wejsciu na salę płacze.. Jestem cała w nerwach, a od tej pogody ponurej boli głowa.
Lilly, piekne imię dla córeczki
Lara, co do wagi to nie wiem ile obecnie Tomek waży, przy ostatnim szczepieniu ok miesiąc temu ważył 12 kg -
Boedronko, u kobiet wykonują zabieg podczas cesarki przy 5 dziecku - bezpłatnie. U mężczyzn jest płatne.
Beszko w polsce jest refundacja tylko na tabletki antykoncepcyjne i to te, które w pewnych przypadkach wspomagają walkę z różnymi schorzeniami.
Blondik mnie się najbardziej podoba druga od prawej. Ta pierwsza też niezła. -
Blondik raczej bym wybrała jasne kolorki
hejkochane ja oczywiscie od ran wkurzona .. bo program mi sie przez 4 h nie chcial właczyc .. i co ..okazało sie ze mi rozłaczyło serwer ... no poporstu wszytsko juz oblookałam a tu takie cus
wiec teraz bede nadrabiać
ehhh nie wiem czy któraś ma jakies przygody z onanizmem dziecięcym.. dzwoniał do mnie przyjaciółka zapłakana juz z bezsilności ..młej od 1,5 roku nic sie nie poprawia wrecz wszytsko sie nasial byli u psychiatry bo tak ich w I kolejności pokierowali ale on powiedział ze z tak młym dzieckiem nie ma co robić..odesłał ich do neurologa zeby ten spr czy nie ma poczatków padaczki .. tam leczą się od roku i nic zero poprawy a jak zapytałam sie czy mała miała robione EEG bo sama jestem epileptykiem i wiem ze facktycznie takie zachowania moga wystapic na poczatku to mówi ze nie i dzis dr im powedziała ze to ich wina ze dziecko ma onanizm i ze jak oczekuja cudownej tabletki to niestety .. az mne nerw złapał nozesz kurna jak tak można powiedziec rodzicom którzy szukaja pomocyszczególnie że wiem że to nie ich wina bo naprawde wszytskiego pilnuja chodzili od poczatku do osrodka wczesnej interwencji bo mala miala zespół napiecia mięsniowego - moja przyjaciółka jest po rewalidacji i to ona zauważyła pierwsze jakieś niepokojące symptomy ..tak to mała bardzo dobrze się rozwija nie skończyla jeszcze 2 lat a mówi wierszyki, gada zdaniami .. az ja jestem w szoku ..
a faktycznie to wyglada fatalnie ..mała tak wypręża ze az mi jej szkoda
może Wy macie jakieś pomysły gdzie się udać ..
Justa trzymam kciuki za wizyte
zaraz lece Was nadrobić :*
-
Summi: jesli to sa te czestsze meningo, to ja nie szczepilam. Dzis lecimy do lekarza do zlobka po zasw ze mala zdrowa, a jutro pierwszt dzien w zlobku, w ogole ciezki dzien bedzie, bo ja tez mam szkolenie jutro.
Aktualnie malu lezy na bujaczku a mala go terroryzuje a ja chce przyszyc rekawy do bluzy ale nie ma opcji
To byla wiadomosc z rana. Jestesmy po lekarzu na szczescie maly spal csly czas ale przed wyjsciem byl hardcore
Kolejny edit po lekturze Was:
Lara: moja dzis w wypchanej pielusze wazyla 10kg300 a mierzy 75 czyli mniej wiecej tyle co dzieci polroczneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 13:15
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Onazizm minie po prostu . Taki etap. Ile dziecko ma lat?