Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja dopiero zasnela. A i maly pare min przed choc dzis wiekszosc dnia przespal
Moj sie uczy w kuchni, a ja palaszuje kanapole..
Moja tez je wszystko, dalam jej nawet wczoraj ziemniaki z obiadu, nie wiedzac,ze psom nie wolno dawac ziemniakow bo ich nie trawia, i dzis zwymiotowala nietkniete..
Tyle.lat mialam psy i tego nie wiedziec..
Konwi:.zazdroszcze rowerowania, w sensie sportowania, bo roweru nie znosze
Beszko i super ze dalas rade. Oczywiscie umknelo mi jak tam bylo na rozmowie z nimimm -
Lili gratuluje!!!! Brawo mamuśka! Tez czekam na fotkę
A moje jeszcze nie spito usypianie bez smoka to wieczność
Beszko super ze jakos przeżyłaśoby ta noga wróciła wkrótce do formy!
Kroko no toz taka twoja natura! I stary tego nie wie? Przeciez ty na pewno jesz ile wlezie ale spalasz szybko
Zgredka moj tez jest wszystkożerny tylko wybredny...suchego chleba niet ale z masłem chętnieoczywiscie w stosownych ilościach
Alu gratki zlobka! Z każdym dniem bedzie coraz lepiej
Witam nowa koleżankę
Nena witam! A ktoś -Tystara nie rob jaj! Każdego trzeba zlać czasami
Dobra Zoska padła! DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 21:36
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Brawo Lili! gratulacje! ale Ci sie kruszynka trafila
odpoczywaj teraz, a jak znajdziesz chwilke, dawaj fote tego okruszka
sorex, ale dzis Was nie doczytam. mialam mega intensywny dzien, wiec zaraz sie klade spac. spokojnej nocy wszystkim!Lili83 lubi tę wiadomość
-
Lili, ogromniaste gratulacje! Jesteś wielka, dzielna i swietnie dałaś rade
buziaki dla kruszynki
bądźcie zdrowe i nabierającej sił
Ania, śpi, zaraz musze jej zrobic manicure i idę spać. Tzn chciałam jeszcze zobaczyć Twoja twarz.... Ale chyba sobie nagram.
Dobrej nocyLili83 lubi tę wiadomość
-
Lili gratuluję!!! Witamy Twoją kruszynkę.
I czekamy na imię.
Nena, załapałam dżołka.Mnie to gadanie też rozbawiło.
Konwi Wy to robicie przebiegi rowerami!
A moja nadal nie chce siąść na fotelik.
Biedrooo aaajjj zjadła bym!
Ale właśnie zeżarłam salaterkę pomidorów ze śmietaną i cebulą plus chleb, potem czekoladkę, a teraz podjadam orzeszki, jakaś niedojedzona jestem.
Smoku ja jem bardzo dużo a moi rodzice to z tego typu co ciągle gębą ruszają i jak ktoś inny gębą ciągle nie rusza to znaczy że jest głodny...
Co mnie wkurza to Zuzi też ciągle coś do jedzenia do ręki pchają "bo na pewno jest głodna".
Lili83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Ano dziadki chyba tak maja krokodylimi jak tylko moja mamę spuszczę z oka to juz cos Zosce daje do jedzenia ale zoska bie moze patrzec jak ktoś inny je i sama wola
A pytałaś o clotrimazol...mnie lekarka kazała spamować w razie w i tak samo z tormentiolem tylko tym bez boru czy boraxu sorry jak zwał tak zwał
Ale po tobie widać ze masz taka budowę i juz! -
Postanowiłam zrobic sobie jeszcze maseczkę na stopy, musze tak wysiedzieć do 23.00.
Moja A jak nie chce to zdecydowanym ruchem odsuwa raczka.
Kroko, chciałabym mieć taki problem z waga. Ojjjjj a mam w druga stronęzaś musze wrócić do diety
-
nick nieaktualnyLili gratulacje, jaki okruszek Ci się trafił. Odpoczywajcie i uczcie się siebie
Kroko fajnie tak- stała waga od liceum
Tomek dostał dzisiaj pierwszą dynię z ziemniakiem- ok 6 łyżeczek. Chyba mu smakowało choć więcej nie chciał
Powiem wam, że jestem w szoku- zaczęłam czyścić te podłogi i okazało się, że.... mam w kuchni jasną fugę ;/ Kurde nie jesteśmy brudasami, pedantami też nie, co jakiś czas te podłogi są myte- ale żeby aż tak zarosło... Masakra.
Młody padł zaraz po 20, budził się już 3 razy. Spadam też w kimę póki mam szansę na chwilę snu. Dobranoc.Krokodylica, Lili83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Lili gratki ogromne, moj Leo tez byl podobny waga i wzrostem a teraz chlop jak dab
czekamy na imie Kruszynki
jestes wielka gratulacje jeszcze raz
U nas dzien od 6 jak zawsze mino poznego zasniecia, chyba ma taki zegarek budzik hihi
Nena wiem wiem ze zart, mnie tez kiedys wkurzalo ze gadali ze chudzielec, ale to ich problem wiec Kroko wiesz ...Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej Lili serdecznie gratuluje.
Kroko kruszuna z Ciebie i tyle moze tata przyzwyczaił sie do Twojego ciążowego wyglądu hehe.
U nas bez zmian, dzis dzień u teściowej... Jsk usłyszę ze mam mieć chłopca to chyba jej przywale.Lili83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
A Maniek Ty kiedy mniej wiecej bedziesz wiedziala jaka plec? Ty bedziesz miec dziewczyne, takp dzis rzecze ja.
Jak ja bym chciala, zeby mi.mowili, ze chuda..niestety pozostaje mi obrywac, ze za duzo zre (tak bylo u rodzicow, bo mialam tam nonstop ochote na zarcie) -
Hejoo,
Nie nadrobię - przepraszam.
Lili, aaaaaa!!!!! Gratki!!!
Edit: Manku, rozumiem Cię - jak ja mówiłam, ze córka, to wszyscy mówili, żeby sie nie martwić, bo może za trzecim razem bedzie chlopiec (wtf?- ja akurat chciałam dwie córki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 07:59
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Hej
Lili, czekamy na imię kruszynkidaj znać jak pierwsza noc Wam minęła
Zgredko, ja mam dokładnie taki sam problem, za dużo żre. Musze sie ogarnąć i wrócić do diety. (Jak ja nie lubię tego słowa).
Manku, a co teściowa? Wnuka chce? Zreszta chcieć sobie można, moja tez chciała (wychowala 3synow, maz, a ja nadal ciągnie do chłopów) jak sie dowiedziała, ze bedzie dziewczynka, to powiedziała: No tak, bo z waszej strony sama dziewczyny! Wtf? Masakra, No i jeszcze mi podsuwała imię, bo jej sie takie akurat podobało...... Noł łej!
Jak coś to sie nie krępuj tylko przywal hehe
A jak mama u brata? Rozmawiałaś coś z bratem? Uświadomiłaś go w jakim dołku psychicznym jest mama?
Justta, Ty juz połowa ciunży, a mi sie jeszcze zajść nie udało, No i niestety wydaje mi sie ze ten cykl rownież nieudany
Zaraz zbieramy sie do kościoła, potem dzien na Rodos
Miłego dnia -
Dzien dobry nie spimy od 7 mleko wypiła ja wstałam nastawiłam rosół i królika umyłam głowe
śniadanko kawa
czekam na tel od mamy jade z nimi do Auchana potem do nich aż wrócą moi z wioskioby autem
Lili wyjeła własnie mokre chusteczki dobrze ze ostatnie dwie i myje sandałki
Kroko mniam kocham pomidorki ze smiataną ja czasem robie sobie kuskus ogórek kiszony cebula pomidor troszke oliwy mniam mniam
Lili jeszcze raz gratki
Cześć Lara
Hej SummerkaLili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Helloł
ja własnie popijam kawkę bo ledwo chodzę moje ciśnienie mnie dobije
Kroko ja do połowy podstawówki byłam tak chuda ze wszyscy mówili że rodzice przede mną zamykają lodówkępóźniej przytyłam i to bardzo po lekach i mówili że się obżerm jak świnia bo już mam rozstępy i wogóle .. tak więc znam i jedną i drugą strone
hahha
Maniek jak tam rozmawiałas z bratem ?? teściową sięnie przejmuj ja na temat płci powiedziałam że mam ochote wogóle jej nie poznać dopeiro przy porodzie bo dla mnie liczy się zeby dziecko było zdrowehahah
tak na przekór wszytskim
LaRa ojj tam odrazu że nici ja tam trzymam kciuki
Izolcu aż mi zrobiłaś ochote na dynie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedra, taka uwaga Odemnie
jak piszesz to używaj znaków interpunkcyjnych bo przy czytaniu postów wychodzą cuda-wianki
Ania ma drzemkę a ja lece do niej dołączyć
Lili, jak sie czujecie dziewczynki?Biedroneczka83 lubi tę wiadomość