X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dopiero zasnela. A i maly pare min przed choc dzis wiekszosc dnia przespal
    Moj sie uczy w kuchni, a ja palaszuje kanapole..

Moja tez je wszystko, dalam jej nawet wczoraj ziemniaki z obiadu, nie wiedzac,ze psom nie wolno dawac ziemniakow bo ich nie trawia, i dzis zwymiotowala nietkniete..
    Tyle.lat mialam psy i tego nie wiedziec..

Konwi:.zazdroszcze rowerowania, w sensie sportowania, bo roweru nie znosze

Beszko i super ze dalas rade. Oczywiscie umknelo mi jak tam bylo na rozmowie z nimimm

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili gratuluje!!!! Brawo mamuśka! Tez czekam na fotkę :)
    A moje jeszcze nie spi :( to usypianie bez smoka to wieczność ;)
    Beszko super ze jakos przeżyłaś :) oby ta noga wróciła wkrótce do formy!
    Kroko no toz taka twoja natura! I stary tego nie wie? Przeciez ty na pewno jesz ile wlezie ale spalasz szybko :)
    Zgredka moj tez jest wszystkożerny tylko wybredny...suchego chleba niet ale z masłem chętnie ;) oczywiscie w stosownych ilościach :)
    Alu gratki zlobka! Z każdym dniem bedzie coraz lepiej :)
    Witam nowa koleżankę :)
    Nena witam! A ktoś -Ty ;) stara nie rob jaj! Każdego trzeba zlać czasami ;)
    Dobra Zoska padła! Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 21:36

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Lili! gratulacje! ale Ci sie kruszynka trafila :) odpoczywaj teraz, a jak znajdziesz chwilke, dawaj fote tego okruszka :)

sorex, ale dzis Was nie doczytam. mialam mega intensywny dzien, wiec zaraz sie klade spac. spokojnej nocy wszystkim!

Lili83 lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, ogromniaste gratulacje! Jesteś wielka, dzielna i swietnie dałaś rade :) buziaki dla kruszynki :) bądźcie zdrowe i nabierającej sił :)

Ania, śpi, zaraz musze jej zrobic manicure i idę spać. Tzn chciałam jeszcze zobaczyć Twoja twarz.... Ale chyba sobie nagram.

Dobrej nocy

Lili83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili gratuluję!!! Witamy Twoją kruszynkę. :) I czekamy na imię. :)

Nena, załapałam dżołka. ;) Mnie to gadanie też rozbawiło.

Konwi Wy to robicie przebiegi rowerami!
    A moja nadal nie chce siąść na fotelik. :(

Biedrooo aaajjj zjadła bym!
    Ale właśnie zeżarłam salaterkę pomidorów ze śmietaną i cebulą plus chleb, potem czekoladkę, a teraz podjadam orzeszki, jakaś niedojedzona jestem. ;)

Smoku ja jem bardzo dużo a moi rodzice to z tego typu co ciągle gębą ruszają i jak ktoś inny gębą ciągle nie rusza to znaczy że jest głodny...
    Co mnie wkurza to Zuzi też ciągle coś do jedzenia do ręki pchają "bo na pewno jest głodna".

Lili83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano dziadki chyba tak maja krokodylimi jak tylko moja mamę spuszczę z oka to juz cos Zosce daje do jedzenia ale zoska bie moze patrzec jak ktoś inny je i sama wola ;)
    A pytałaś o clotrimazol...mnie lekarka kazała spamować w razie w i tak samo z tormentiolem tylko tym bez boru czy boraxu sorry jak zwał tak zwał
    Ale po tobie widać ze masz taka budowę i juz!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to moja Zuzia nie zje jak nie głodna.
    Wyrzuci albo się drze "NIE NIE NIE" i koniec. :P

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam zrobic sobie jeszcze maseczkę na stopy, musze tak wysiedzieć do 23.00.

Moja A jak nie chce to zdecydowanym ruchem odsuwa raczka.

Kroko, chciałabym mieć taki problem z waga. Ojjjjj a mam w druga stronę :/ zaś musze wrócić do diety :/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili gratulacje, jaki okruszek Ci się trafił. Odpoczywajcie i uczcie się siebie :)

Kroko fajnie tak- stała waga od liceum :)

Tomek dostał dzisiaj pierwszą dynię z ziemniakiem- ok 6 łyżeczek. Chyba mu smakowało choć więcej nie chciał :)
    Powiem wam, że jestem w szoku- zaczęłam czyścić te podłogi i okazało się, że.... mam w kuchni jasną fugę ;/ Kurde nie jesteśmy brudasami, pedantami też nie :), co jakiś czas te podłogi są myte- ale żeby aż tak zarosło... Masakra.

Młody padł zaraz po 20, budził się już 3 razy. Spadam też w kimę póki mam szansę na chwilę snu. Dobranoc.

Krokodylica, Lili83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara rzecz w tym że dla mnie moja waga nie jest problemem, tylko jest to super.
    I wk**wia mnie właśnie, że inni robią z tego problem.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobilam porzadek na biurku i wycielam bluze, ale tak krzywo ze ja pi@#$
    Dobrej nocy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili gratki ogromne, moj Leo tez byl podobny waga i wzrostem a teraz chlop jak dab ;-) czekamy na imie Kruszynki ;-) jestes wielka gratulacje jeszcze raz

U nas dzien od 6 jak zawsze mino poznego zasniecia, chyba ma taki zegarek budzik hihi

Nena wiem wiem ze zart, mnie tez kiedys wkurzalo ze gadali ze chudzielec, ale to ich problem wiec Kroko wiesz ...

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lili serdecznie gratuluje.
    Kroko kruszuna z Ciebie i tyle moze tata przyzwyczaił sie do Twojego ciążowego wyglądu hehe.
    U nas bez zmian, dzis dzień u teściowej... Jsk usłyszę ze mam mieć chłopca to chyba jej przywale.

Lili83 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Maniek Ty kiedy mniej wiecej bedziesz wiedziala jaka plec? Ty bedziesz miec dziewczyne, takp dzis rzecze ja.

Jak ja bym chciala, zeby mi.mowili, ze chuda..niestety pozostaje mi obrywac, ze za duzo zre (tak bylo u rodzicow, bo mialam tam nonstop ochote na zarcie)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo,

Nie nadrobię - przepraszam.

Lili, aaaaaa!!!!! Gratki!!!

Edit: Manku, rozumiem Cię - jak ja mówiłam, ze córka, to wszyscy mówili, żeby sie nie martwić, bo może za trzecim razem bedzie chlopiec (wtf?- ja akurat chciałam dwie córki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 07:59

Lili83 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Lili, czekamy na imię kruszynki :) daj znać jak pierwsza noc Wam minęła :)

Zgredko, ja mam dokładnie taki sam problem, za dużo żre. Musze sie ogarnąć i wrócić do diety. (Jak ja nie lubię tego słowa).

Manku, a co teściowa? Wnuka chce? Zreszta chcieć sobie można, moja tez chciała (wychowala 3synow, maz, a ja nadal ciągnie do chłopów) jak sie dowiedziała, ze bedzie dziewczynka, to powiedziała: No tak, bo z waszej strony sama dziewczyny! Wtf? Masakra, No i jeszcze mi podsuwała imię, bo jej sie takie akurat podobało...... Noł łej!
    Jak coś to sie nie krępuj tylko przywal hehe
    A jak mama u brata? Rozmawiałaś coś z bratem? Uświadomiłaś go w jakim dołku psychicznym jest mama?

Justta, Ty juz połowa ciunży, a mi sie jeszcze zajść nie udało, No i niestety wydaje mi sie ze ten cykl rownież nieudany :/

Zaraz zbieramy sie do kościoła, potem dzien na Rodos :)

Miłego dnia

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry nie spimy od 7 mleko wypiła ja wstałam nastawiłam rosół i królika umyłam głowe
    śniadanko kawa :)
    czekam na tel od mamy jade z nimi do Auchana potem do nich aż wrócą moi z wioski :) oby autem
    Lili wyjeła własnie mokre chusteczki dobrze ze ostatnie dwie i myje sandałki :P
    Kroko mniam kocham pomidorki ze smiataną ja czasem robie sobie kuskus ogórek kiszony cebula pomidor troszke oliwy mniam mniam

Lili jeszcze raz gratki :)

Cześć Lara :)

Hej Summerka :)

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tesciowa całą ciąże z Zuzą mi wmawiała ze bedzie chłopak :P bo nich w rodzinie tez praktycznie same chłopaki i była przekonana heheh a tu psikus i jeszcze Lilcia do kompletu :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł :)

ja własnie popijam kawkę bo ledwo chodzę moje ciśnienie mnie dobije :/

Kroko ja do połowy podstawówki byłam tak chuda ze wszyscy mówili że rodzice przede mną zamykają lodówkę :P później przytyłam i to bardzo po lekach i mówili że się obżerm jak świnia bo już mam rozstępy i wogóle .. tak więc znam i jedną i drugą strone ;) hahha :)

Maniek jak tam rozmawiałas z bratem ?? teściową sięnie przejmuj ja na temat płci powiedziałam że mam ochote wogóle jej nie poznać dopeiro przy porodzie bo dla mnie liczy się zeby dziecko było zdrowe :P hahah :) tak na przekór wszytskim :D

LaRa ojj tam odrazu że nici ja tam trzymam kciuki :)

Izolcu aż mi zrobiłaś ochote na dynie :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra, taka uwaga Odemnie :) jak piszesz to używaj znaków interpunkcyjnych bo przy czytaniu postów wychodzą cuda-wianki :)

Ania ma drzemkę a ja lece do niej dołączyć :)

Lili, jak sie czujecie dziewczynki?

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 2016 2017 2018 2019 2020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ