Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Achaaa, jakby tego było mało to mam jeszcze dzisiaj urodziny, a fuj!
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/omg/omg059 watermark.gif[/img]
Beszka, nie wyrywaj się tu tak z tą najstarszą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 15:15
LaRa, marissith, Krokodylica, Izoleccc, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Nena, i siedzisz cicho? Życzę Ci spokoju, szczęścia i.. Ciepłej kawy
Beszko, ja też mam tyle lat..
A no mój jeszcze robi śniadania w weekend, w sobotę jemy mała porcje Owsianki a ok. Godzinę później właściwe śniadanie :jajecznica lub kasza nke. No i tak się przyjęło że robi obiady, tzn. drugie dania, bo zup nie umie ugotować..
Patryk, podobnie jak Franek pije inke, głównie w weekend do śniadania,, jakieś 1/3 kubka.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Sorry, ze tu spytam, ale na ovu juz nie chce pytać..... Czy któraś z Was miała coś takiego jak krwawienie implantacyjne? Bo coś ta @ moja sie rozkręcić nie może, na papierze krew, reszta czysta
może to to? Kit wie, ale albo w lewo albo w prawo
-
Hejka kochane
Sorki za milczenie, ale czulam sie fatalnie.
Mdlosci 24h. Dzisiaj dopiero na nalesnia z bita smietana, serem i owocami mnie naszlo, ale skonczylo sie na dchabowym i platkach z mlekiem :*
Co u Was?:***
Ja mam juteo swoja pierwsza wizye i boje sie jak chojrak... Gasz.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ja miałam Lara, leciutkie plamienie jednego dnia, 23 dzień cyklu ( bo krótkie cykle, wczesna owulka). Notatka z tamtego dnia:
"Lekkie plamienie rano ( tylko na papierze ) różowo-brązowawe...superTeraz się okaże, że mam plamienia przed miesiączką, których nigdy wcześniej nie było...Coś szwankuje. Poza tym samopoczucie na @, ból piersi i PMS..."
I ciunrza się okazała
Tego Ci życzę LaroLaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lokokoko wrote:Hejka kochane
Sorki za milczenie, ale czulam sie fatalnie.
Mdlosci 24h. Dzisiaj dopiero na nalesnia z bita smietana, serem i owocami mnie naszlo, ale skonczylo sie na dchabowym i platkach z mlekiem :*
Co u Was?:***
Ja mam juteo swoja pierwsza wizye i boje sie jak chojrak... Gasz.
A u nas po staremu, Młody mnie torturuje, czyli normaale u pozostałych Pań wszystko ok
Lili urodziła córcię, dziewczyny zdroweLokokoko lubi tę wiadomość
-
Nena, sto lat kobito.
Pojechalam po mlodego do siwetlicy,male juz z kolega poszedl. Zajechalam pod dom, maz juz byl (rowerem do pracy jezdzi). Dalam mu H,zeby ja nakarmil i pojechalam syna szukac. Nie znalazlam. Wrocil do domu na 25 min.przed treninguem a tu przebrac sie trzeba, zjesc i dojechac. Okazalo sie tez ze oprocz treningu ma jeszcze mecz. A że szkoly szedl wolno, bo jak z kolega, to zawsze wolniej. Ojciec tamtego jest trenerem, wiec pewnie bardziej zestresowany od nas.
Nic to. Biore sie za ciasto. Biszkopt z jablkami zrobie.
PSOTKO, maz mowi, że treningi mu energii dodaja. A co do nauki, to on ciagle albo jakis kurs albo coosja dzisiaj mialam pojsc na kurs, ale miejsc juz nie bylo. Maz mi proponowal, zebym sobie d bergen w soboty jezdzila. Na kurs, ale taki odstresowujacy, a potem na kawe do kolezanki. Tak przez 4 sobity....ale mi sie w te pogode, az do Bergen nie chce a na wsi nie ma....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 16:33
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nena! ja sie pytam gdzie flacha?? albo tort chociaz
sto lat dziewczyno i wytrwalosci w tym znoju codziennym! jestes da best i to masz pamietac, no! a mleko normalnie robie, czasami gotuje, czasami daje z lodowki do inki goracej. podobno lepiej kupowac w butelkach plastikowych i tak tez robie.
Lara- u mnie nie bylo takiego krwawienia, ale byl chwilowy krotki bol, takie zakłucie. trzymam kciukola, zeby to jednak nie byl okres.
Loko- kciuki za wizyte! rozwalilas mnie tym nalesnikiem z bita smietana! gdzie ja teraz smietane ubijac bede? noszz! nalesnika chceeeem!
ejze, to troche robia te Wasze gamonie. ja na mojego nie narzekam, choc mnie czasami wpienia niemilosiernie i czasami przypominac musze milion razy zeby cos zrobil. no ale rozwija firme, a to praca 24/h, pracuje calymi dniami, wiec nie powinnam sie na niego wsciekac.
ja wlasnie wpierniczylam drozdzowke przyjezdna od rodzicow. oł jes!
Nenaaa lubi tę wiadomość