Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siema:)
Wróżka jak Twoja szyjka???
Lokoko daj znać jak po badaniach.
Lara i Kroko nieustająco kciuki zaciskam.
Z bratem nie gadałam nie mam kiedy. Dziś zabiera mame do domu na jeden dzień bo chciała wymienić ubrania na jesienno zimowe...az jestem w szoku że ją zawiezie.Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
Maniek
-
Wróżka trzymam kciuki
LaRa Kroko kciukam
łojj ja zarobina moze od czwarku piatku bede mogła siasc z Wami popisac n spokojnie
zus juz sobie popłaciłam teraz czekam po ilu łaskawcy mi zapłaca ..jednak na własnej dzialanosci to człowiek musi sie namartwic czy terminowo im wplyneloblee
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Wróżka super że szyjka się wydłużyła. Co do cukrzycy moja koleżanka miała i chyba Anuśka? wiem że musiała odstawić oczywiście słodycze i zwracać uwagę na produkty z wyższym indeksem glikemicznym, nie wiem niestety nic więcej:(
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
Dzisiaj D plakal jak go pani dawalam i nie chcial sie mnie poscic ale zanim doszlam do bramki to juz sie uspokoil i ladnie sie bawil 45min
. Jutro wydluzamy czas.
Co do paluszkow to moj wczoraj wsadzil palca do goraej oliwki. Oczywiscie nie od razu piec zaczelo i ja tez nei wiedzialam od razu o co chodzi. Szybko pod wode wsadzilam zimna. 5min pozniej co robi D? Wsadza palca do oliwki...no nic sie nei uczy na bledach swoich jeszcze
BIEDRONKO a jakie objawy mial twoj maz?
MANIEK nie plakaj, moj wiecej od twojego nei robi. Chodza chlopy do pracy, pozno wracaja to zmeczone sa. Ja mojego staram sie nie gonic, zaczne jak bedzie wracal wczesniej z roboty albo jak sama zaczne pracowac. Mi narazie nie przeszkadza sprzatanie czy zajmowanie sie D.
LILI i gdzie ta twoja mama w koncu?
KROKO wyslalam wiadomosc.
-
O Wróżko Czarodziejko..., współczuję cukrzycy, nie miałam choć pamiętam, że wynikowo było blisko. Do ogarnięcia to jest, poprowadzą Cię odpowiednio i będzie git.
Młody wandal dalej demoluje chałupę, to znaczy teraz śpi ale do drzemki było ostro.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:
MANIEK nie plakaj, moj wiecej od twojego nei robi. Chodza chlopy do pracy, pozno wracaja to zmeczone sa. Ja mojego staram sie nie gonic, zaczne jak bedzie wracal wczesniej z roboty albo jak sama zaczne pracowac. Mi narazie nie przeszkadza sprzatanie czy zajmowanie sie D.
Kotko tyle że ja też pracuje już od miesiąca normalnie....Maniek
-
Wrozko: a nje wiem czy anuska nie miala cukrzycy? Nie martw sie jak bedziesz jadla zgodnie z tym co Ci daja to bedziesz ladnie wage utrzymywac i z bablem powinno byc ok
Dzis mala ostro wyla, ale jak wrocilam to juz bylo ok, jadla ladnie i sie caly czas bawila, w drodze ze zlobka oba dzieci zasnely
Kotko: no jak ktos kupi, to moze i cos zarobi, fajnie by bylo dla jego stanu ducha, bo jest obecnie na bezrobociu po wielu latach pracy..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Wróżko, fajnie z e szyjka sie wydłużyła, co do cukrzycy to niepomoge
My właśnie po drzemce jeszcze dogorywamy. Tak mnie zmogło gdy patrzyłam na śpiąca A, ze musiałam sie położyć obok i zZzzzZZZzzzZzzzzZZzzzz
Lili, daj znać co z mama !
U nas teraz hit na stacje pogodowa, bo gdy sie jej dotknie to swieci na nie iesko, i ta stoi pod nia (wisi na ścianie) i jęczy bądź bierze mnie za rękę i musże wtedy stać aż sobieponaciska, No i drugi raz odkrywa przełączniki światła.
Aha i coś jeszcze.... Wczoraj doszła nakładka że stopniem, na wc, pierwsza próba posadzenia nieudana.
No i wyjęłam worek z rozm 86.echhhhh leci czas, dzieci rosną
-
Psocia wiecznie zdołowany bez humoru senny przytyło mu sie nic mu sie nie chciało(wyłączając bzykanko bo to zawsze
) tarczyce wykluczylismy ale jak poczytałam te objawy ze spadkiem testosteronu do by sie zgadzało zobaczymy jaki wynik mu wyjdzie
-
Laro, ile Ty masz tych workow? Na jakim rozmiarze sie koncza?. Moja sie obudzila, spala blisko 3h, a drze sie jakby 5 min, nie wiadomo o co jej chodzi..
Co to jest stacja pogodowa?
Mloda: powodzenia na usg, niech juz sie pokaze kto to tam siedzi -
Zgredzia stacja pogodowa to taki elektroniczny wynalazek pokazujący temp na zewnątrz, wewnątrz, wilgotność, ciśnienie atmosferyczne i godzinę
No i w zależności od pogody albo pokazuje słonko, albo chmury albo deszcz
A ile worków? Ten przedostatni. Ale w nim było sporo ubrań na 92. Tzn głownie body, bluzeczki i sukienkiresztę juz bede musiała na biezaco kupować, choc dawno nie byłam w ciucholandzie to może wkrótce sie wybiorę i coś upoluje
Może Lusi sie coś przyśniło?
Młoda, powodźenia na wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 16:04
-
Jestem, w wolnej chwili nadrabiam ale jestem kilka str do tyłu.
U mnie nie wesoło, to najgorszy urlop jaki miałam. Meczymy się z tym żłobkiem, Tomek ma ewidentnie traume, budzi się nocami wiele raxy z krzykiem, boi się nawet jak wchodzimy do sklepu czy do znajomej, od razu placz i trzyma się mnie kurczowo żebym go nie zostawiła.
Ja mam doła, bo przeżywam siedząc sama w domu, że gdyby sytuacja była inna to bym urlop z synkiem w domu spędziła. Czekam codziennie jak na szpilkach żeby po niego jechać. Ech..z tego wszystkiego poklocilam się z rodzicami, że to przez nich musialam go tam posłać, przez ich wygodnictwo, że to paranoja- czterech dziadków emerytów dwa bloki dalwj jedni i drudzy, a dziecko chodzi do żłobka. Mam uraz, mialam z mamą bardzo dobry kontakt, a teraz nawet patrzeć na nią nie mogę. Szkoda słów.
Wg pań niby z kazdym dniem lepiej, dziś został na drzemkę i podobno bez problemu zasnął im na leżaczku i spał 2 godz, szok bo w domu zasypia tylko na rękach. Muszę być silna, bo wiem że mogę liczyć tylko na siebie i męża.
Nena, spóźnione sto lat!!
Lara, nie wiem jeszcze czy rozkrecil się okres u ciebie, bo jestem w czytaniu na etapie plamienia, ale mam nadzieję, że okresu brak i bedzie fasolek
A propos okresu, to kolejny mój mega wqrw, bo okazało się że w termin operacji tego mojego nieszczesnego zęba 27 wrzesnia wypadnie mi okres i zabieg nie może się odbyć. A nowy termin uwaga!!! -na styczeń!! No masakra. Też zaczynaliśmy myśleć o staraniach, a to nasze plany oddala. Bedzie ubaw jak w termin styczniowy też bedzie okres, to kurna d grudnia przyszlego roku niej będziemy mogli myśleć o dziecku drugim. Ręce opadają
Pisalyscie o obowiazkach waszych facetów w domu. Beszka, twój to wymiata!!
Ale ja w sumie też nie narzekam. U mnie karmi Tomka kaszą rano i wieczorem, spędza z nim dużo czasu po pracy, bo konczy o 15, odkurza, sciera kurze, ogarnia zabawki małego, chodzi czesto z nim sam na spacery.
Na tym puki co zakończyła czytanie. Jeszcze sporo do nadrobienia mam. -
Ari to dobrze, to znaczy że wątek żyje.
Blondik no akurat dla mnie w tym cyklu jest duża nadzieja bo jestem jeszcze przed owulką.
Ania na temat zusu nawet nie chcę słyszeć.
Wróżka cieszę się że szyjka ok. A ta cukrzyca ciężarnych to chyba częsta.
cdn.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ala wspolczuje tego przezycia zlobkowego i nie dziwie sie ze masz zal do dziadkow, oby kolejne dni byly lepsze
Kroko to teraz coraz mocniej zaciskam
Wróżko super,ze szyjka ok, a cukrzyca ciazowa to opanowania z tego co czytalam wiec glowa do gory
Ania Zusy masakra, na sama mysl,mnie trzepie
Lara to mialas,troche tych worow dla Anija mam jeszcze w szafie rozmiar 3-4 lata i zapasy sie koncza
Leo zasnal,kolejna noc zasypiania bez smoka, jakos idzie zeby pomalu odpuszczaja t ssac mu sie nawet nie chce i dobrze, gorzej w nocy ale idzie ku lepszemu, tylko te pobudki mnie rozwalaja bo nie wiem o co kaman i to jest najgorszeWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hejo
Zgredka ja już przez dwóch lekarzy mam potwierdzoną dziewczynkeale dalej nie dowierzam
więc pojutrze dopytam ostatecznie zanim zrobię różowe zakupy
Zła wiadomość dnia.Mężowy ma opryszczkę na wardze wczoraj jeszcze nic nie miał a dzisiaj już ranka.Poleciałam mu po Hascovira tyle małego dziś całował ehh obym ja tego nie złapała tyle się naczytałam oczywiście jak to ja ;/
Wróżko super szyjkadługasna hehe współczuje cukrzycy ja modliłam się żeby jeszcze to mnie nie dopadło.Na szczęście mam spokoj .Ale da się to ogarnąć ,dasz radę
Justta to powodzonka z odrzucaniem smokadacie radę u nas też łatwo nie było.Mały ciągle w sumie budzi się w nocy ostatnio rzadką którą prześpi bez jakiegoś płaczu nie wiem o co ;/ ale o smoku chyba już zapomniał w końcu to już prawie 5 miesięcy bez ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:46