Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello!! Chcialam sie tylko pochwalic moim 9mm bablem, ktorego serduszko bije 130 razy na minute
Pozdrawiam, caluje i trzymam kciuki!!!Nenaaa, Lili83, beszka, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Blondik, Krokodylica, Smoczyca1, Izoleccc lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Hi!
Na szybkiego wpadam powiedziec ze jeszcze zyje zaznaczam jeszczeeeee bo granica wytrzymalosci sie konczy a to dopiero poczatek:/
Okazalo sie ze rodzinka zrobila mi nie spodzisnkr i przyjechali we wtorek moj nie chcial psoc niespodzianki i sie caly czas nieprzyznawal;)do szpitala przyjechala po nas moja mama z bratem:)jak ich zobaczylam to nie moglam uwierzyc:)w domu teraz wesolo nie mowiac o 3 malych dzieci Leo, Nadia 7 miesiecy i Sara;)
moj mnie wkurza bo 2 dni nic nie robil tylko opijal i wszystkie obowiazki zwalil na mnie i innych (nie lubie jak on pije bo zmienia sie o 180°calkiem inny czl)juz mu dzisiaj powiedzialam ze ma sie opanowac (ostatnio okazje trafialy sie czesto i on oczywiscie nie odmawia:()
mala robi smierdzace kupska i puszcza zabijajace baki:/teraz pyt czy moze to byc od jedzenia jablek?dotego ma obszczypana sikule czym smarowac?jejku zostalam 3 raz mama a czuje sie jakby to bylo 1 raz:/
Wrozko brawo za szyjke!cukrzyca nie pomoge:/
Nena sto latek spokoju z Diego;)
Lara powodzenia w kolejnym cyklu!
Kroko to teraz ty w kolejce do testowania:)
Alu przykre to no ale co zrobisz:/musicie z mezem dac rade!buziaki dla Tomcia:)
Zgredko jak oceniasz zycie z wozkiem podwojnym potrzeba jest czy mozna bylo bez?bo moj teraz twierdzi ze sie nie oplaca szczegolnie na zime a mi sie wydaje ze to koniecznosc:/
konwi fufu na paluszkia na meza sie nie gniewaj sama ostatnio pisalam ze Leo paluszki przyczasnelam:(wypadki sie zdarzaja!
nie wiem co komu jeszcze niech moc bedzie ze mna i z wamiNenaaa, WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Patryk też otwiera drzwi.. przystawia sobie krzesełko naciska klamkę - otwiera się delikatnie, odsuwa krzesełko i wchodzi..a ostatnio mężu posadził go w aucie - kia i on tam sobie siedział..mąż nie zauważył, że zostawil kluczyki na siedzeniu pasazera i on je wsadził do stacyjki i odpalił auto - czujecie? dobrze, że byliśmy obok - myliśmy auto. Patryk jest bardzo sprawny manualnie, doskonale otwiera skrzynkę na listy kluczykiem i inne..
lili, moze byc jabłko.. Tymkowi bardzo szkodziło, gdy jadłam jabłka (inne owoce nie), na pipcie to moze pepanthen? ale to niech mamy dziewczynek doradza
lokokoko, gratulacje..moze dziewczynke tam masz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 11:48
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Mój otwiera wszystkie drzwi...przewalone. Chyba potrzebuję egzorcysty bo superniania nie ogarnie
Konwi, zdrowia dla Was!
Hehehe
To wysoki musi byc, bo moja do klamki nei siega....
Konwi idze, ze u was tez otwiera. Moja prYstawia ale nie daje rady. Moze dlatego ze drzwi drewniane i ciezko je sie otwiera. Troche sily trzeba. W kazdym razie tu mam spokoj oprocz kuchni
Lilki, super niespodzinaka.
Janza 3 razem jak zostalama mama , to tez sie czulam jakby to byl pierwszy raz.
A co za masci macie? Sudocrem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 12:05
-
Lokoko gratki
Nena u nas to samo z drzwiami, no masakra jest, nie ma juz blokady
Zgredzia moj nocuje w domu w Polsce, to znaczy ze jest rezydentem Polski, nie Czech?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 12:15
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lili, sudocremem nie polecam, jeśli to silne odparzenie to alantan lub bephanten, bo chyba na Tormentiol to jest za malutka. Ewentualnie linomag.
No i super ta niespodzianka
My po spacerze na Rodos, nalałam A wody do baseniku,aby pózniej mogła sie wykapać. Wczoraj ja tak komary pokąsały, ze ma na twarzy kilka śladównienawidzę komarów
Konwi, współczuje choroby, kataru. A rurki szukaj w najmniej odpowiednim dla niej miejscu. Siły dla Ciebie!
Biorę sie za sprzątnie i obiad.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Lili, co do oudru to nei doradze, bo nie stosuje. Uzywalam tylko sudo i czasem oleju komosowego.
Co do smierdziochow, to Hanka reagowala na jablka, takze gotowane i soki. Maliny w dzemie, owsianka, banan, no i mleko i wiele innych....
Leo po mleku mial cuchnace kupy. Potem okazalo sie ze to nietolerancja -
LARA powtorz prosze ile Ania wazy i ma cm? Bo taka duuuza na fotkach wyglada! Rety a moj to taki kurczak...Lekarka powiedziala, ze bedzie miala to na oku ale narazie wszystko ok i jeszcze 3% dzieci wedlug tabel sa mniejsze od neigo. Plusem jest to ze latwo sie go wnosi
.
-
Lili83 wrote:Kotka sn potem cc (zagrozenie zycia dziecka) i teraz sn ze znieczuleniem PDA najlepszy porod jaki mialam i moglam sobie wymarzyc musialam tylko poczekac az szyjka sie zacznie rozwierac i dostalam znieczulenie
Kurde a moje PDA dzialalo tylko 3h. Nie wiem dlaczego tak mi dali. Powiedzieli od razu ze podziala tylko ok 3h i tak bylo a potem znowu armagedon
.
-
Kotka mialam na caly porod do kregoslupa podlaczony i moglam dozowac np gdybym czula bol mialam dac znac poloznej i mozna bylo nacisnac guzik i zwiekszyc dawke ale ja akurat tego nie potrzebowalam nawet jak juz wszystko powyciagali to calkowite czucie wrocilo po kilku godz
*******Gang18+*******B -
Hejo siedzę w kolejce do lekarza Med pracy bo muszę mieć zaświadczenie do powołania. Ludzi full oczywiście a lekarza jeszcze nr ma:(
Lili ja smarowałam bephantenem zawsze pomagał puder nie bo bedzie gorzej, w dużym odparzenie mąka ziemniaczana. Moze pieluchy zawiniły?
Wróżka nie przejmuj sie zastosujesz dietę i bedzie dobrze. Ważne ze szyjka ok.
Justa nie wiem, podatki to zupełnie nie moja działka.
Psotka witaj na fb:)
A moja wazy 11,4 kg i ma 80 cm ubrania na 86 lub 80 zależy jaka firma.
Bostońska u mnie juz przeszła ale jeszcze pozostałości po krostach mam.Maniek
-
Psotka, Ania wazy 11,5 kg chodzi w ciuchach 80 i zaczynamy 86
No maluszkiem to ona nie jest heh
No ale Jagoda 3 miesiące młodsza i tez taka rozmiarówkatakże ten.... Pokaz nam Dominika
wierze, ze nasze wspólne dodawanie fot nigdzie nie wypływają poza nasza grupę
Zreszta cześć z nas zna sie juz prywatnie wiec możemy sobie zaufaćtak mysle...
Ania właśnie wstała. Pospała 2 h.
Maniek, nienawidzę kolejek u lekarzy, a ci jak na złość zawsze opóźnieni.
Lili, właśnie, opisz jak tam poródNo i jak Leo reaguje na siostrę w domu? Bo ja sie trochę boje mieć małe dziecko patrząc co Ania robi ze swoja lalka i misiem
-
Dzisiaj Domi zostal juz 1:15min sam
. Od srody bedzie zostawal na obiedzie. A ja?? Sama mam jesc? Chyba sie zaplacze nad talerzem.
Nazwisko od kompozytorano i jakos tak mi sie podoba.
MLODA moj tez dzisiaj w nocy chyba ze 3 razy tak krzyczal. Mysle, ze za pozno (chyba 21:30) poszedl spac bo w parku bylismy ze znajomymi i wszystko tak pozno wyszlo wiec byl przemeczony juz.