X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heelloł :)
    witam sie z placuszkiem i kawką :) matko u Was tez taka ponura pogoda ?? :(

Konwi z tego co pamietam jakieś zioła ładne niwelowały PMSa ale teraz juz nie pamiętam które :/

Zgredzia - jeśli 1,5 tyg temu nic nie było - niestety za wiele nie daje .. pecheryk rośnie statystyczne 1-2 mm na dobę... jeśli by rósł od zera że tak powiem to miałby w najlepszym wypadku 20 mm czyli taki do pęknięcia .. choc nie wiem czy tak szybko po porodzie owulacja wraca jesli nie było jeszcze @ to faktycznie takie gdybanie :/

LaRa trzymam kciukaski i ja tam widze kreseczke ;)

Maniek jak się czujesz brzuch juz lepiej ??

Kroko a Ty jak ?/

Summerko sper że Zuzia robi takie postępy :)

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara od rana taka bomba :) kuruj się, choć objawy grypopodobne są częste we wczesnej ciąży :)
    Sumi gratuluję postępów Zuzi. Oby tak dalej :)

Maniek, kroko jak dzisiaj? Lepiej się czujecie?
    Wrozko jak twoja dieta?

Lili ja też chętnie wezmę trochę libido bo u mnie to dno , tona mulu i kamieni. ;(

Młody właśnie kima z cycem w buzi. Dzisiaj rehabilitacja a potem usg. Trzymajcie kciuki żeby nie było gorzej - to i tak będzie dobrze.
    U nas od wczoraj pada przez co ja pochłaniam tony żarcia i litry kawy a młody ma ból dupy. Ot taka rodzinka meteoropatów :/

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, krechy jak ta lala :) leć na bete :) zazdraszczam, obsmarkaj mnie trochę może i mi się uda :)

U Was też tak leje?

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posmarkam jak krechy bedą solidne :) póki co czekam do terminu @.

Tak u mnie tez leje, Ania śpi a ja kładę sie obok i tez sie zdrzemnę.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

U nas tez leje ze hej a ja dzisiaj do gina na 16 wiec bedzie przeprawa w deszczu ;-) trzymajcie kciuki za nas no i moze plec sie potwierdzi

WróżkaZielona, LaRa, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Lara gratulacje kochana :)
    Kroko jak u Ciebie? U mnie chyba to jakieś zatrucie było. Nic nie jadłam juz do rana i brzuch bolał ale mniej. Żabcia słabo spała wiec kicha.
    Dzis w pracy przyuczam nowa koleżankę ... nie lubie kogos uczyć buuu. Nudzę sie i wszystko tak powoli idzie.

LaRa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Zgredzia Ty to masz "szczęście " ale mysle ze jeszcze za wcześnie na owulke .

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manieczku- a kiedy Ty zwolnienie planujesz? dobrze, ze juz brzuchol nie boli.

Summerka- brawo dla Zuzi!

Justa- kciukole za wizyte ;) dawaj znac pozniej co i jak :)

Blondik- u nas lalo wczoraj mega mocno, a dzis juz takie ladne, jesienne sloneczko :) ale mgla z rana byla masakryczna. ahh, ale ja lubie taka pogode :) tak spokojnie, nostalgicznie sie zrobilo :) jak tam Madzia?

Ania- zazdro tej kawusi z placuszkiem!

Izolec- kciuki za Tomusia :) a dieta, no coz, coraz lepiej mi to wychodzi i coraz wiecej kumam. a wczoraj pozwolilam sobie na kawalek tortu urodzinowego i o dziwo cukier fajny :) nie taki diabeł straszny jak go maluja, choc jak moj wczraj wciagal biale swieze puszyste buleczki z maselkiem i serem to myslalam, ze go ubije. slina do pasa! ale, co nas nie zabije to nas wzmocni :D tego sie trzymam ;)

moj wlasnie pojechal do klientki razem z Frankiem. ona ma stadnine koni, wiec maly sobie pooglada :D a ja mam chwile wolnosci, ale zaraz zabieram sie za segregacje ciuszkow. najwyzsza pora!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w życiu mi się nie zdarzyło, żeby pękła, ale fakt na palcach dwóch rąk moge policzyć ile użyłam..

byłyśy z mała u dermatologa,
    a raczej wybraliśmy się we 3 do dermatologa
    mały darł siępołowę drogi, deszcz korki ;/
    gdy dotarliśmy na miejsce (mały w wózku mała na rękach, więc możecie wyobrazić sobie, że już ledwo zipałam)
    okazało się "ale my tu nie mamy dermatologa" moja twarz mówiła "ale kur^%$$ jak to?"

co się okazało?

że szukając na necie dermatologa dziecięcego wybrałam takiego ze szpitala dziecięcego, ale już nie skumałam, że to nie ten szpital przy którym mała jest zarejestrowana do poz w centrum miasta, a ten główny szpital, który jest na osiedlu obok
    i nie musiałabym połowy miasta przejeżdżać ;/
    do dermatologa już oczywiście nie było czasu, bo ja byłam, zgodnie z zaleceniami pani, z którą gadałam przez tel na 10.30, a przyjmują do 11

także tego..
    idę Was czytać

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejol#

Lara co prawda nie widzialam testu ale gratuluje!:)

Konwi noc do dupy:(brak mi sil spalam na siedzaco trzymajac mala na rekach bo przy kazdym odlozeniu sie darla:(do tego Leo obudzil sie z placzem i nie moglam go uspokoic:(dom wariatow teraz leze z dwojka leo przedchwila usnal mala tez i sprobuje usnal choc bedzie teudno bo obydwoje na mnie leza:/

Wrozko bedziecie widoczni z daleka:)fajna bryka:)

Dzisiaj byla polozna Sara wazy 3660 g niezly wynik:)

Kroko jak sie czujesz?

WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, Madzia tez byla nieodkładalna. Jak ją uspiałam kładlam ją na pieluszce, bo chyba jak dotykała głową zimnego prześcieradła to się budziła. Pieluszką dawała się oszukać. Może spróbuj?

Za dwa tygodnie roczek :) Ale zleciało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 12:49

WróżkaZielona, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, Blondik, pamiętamy :)

Ja czuje sie fatalnie, wszystko mnie boli, plecy, mięśnie, kości, głowa, gardło, brzuch, kark, krzyż, czekam jak malz wróci z pracy i strzelę sobie w łeb. Póki co herbata z miodem i cytryna, ale ile można?
    Do obiadu dodam wiecej czosnku niż wymagany w przepisie. Fuck, dziadoswtwo mnie cholerne dopadło akurat teraz :/

Lili, a moze odłóż Sarę na jakaś swoja koszule? Tak zeby czuła Twoj zapach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:47

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok. Już nie boli. Dodzwonilam się rano do mojego gina i zlał mnie na maksa. :/ Normalnie olał mnie ciepłym moczem. :/
    Wizyta nie potrzebna bo to na pewno od miesiączki mnie bolało - tak mi dał do zrozumienia. I w ogóle poczułam się jak bym mu jakimiś pierdolami głowę zawracala. :/
    Nie kumam tego. :/
    Moja mama zapisała mnie do prof do którego ona jeździ, ponoć ma 70 lat i duże doświadczenie. Muszę do niego jechać 60km nie chce mi się no ale trudno.
    Na wizytę czeka się 3-4 tygodnie ale udało się że jutro miał okienko więc jadę tylko jeszcze @ mi się nie skończyła ale cóż, może mnie jakoś zbada?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka myślę że nic z tego nie wyniknie.

Lara zdrówka.

Maniek czyli brzuch już ok?
    Też nie przepadam za uczeniem kogoś.

Lili i Konwi, współczuję nocki.
    U nas ok tylko o 5 musiałam przebrać Zuzię bo pielucha puściła i bodziak i prześcieradło mokre.
    Po przebraniu poszła dalej spać.

A rano byłam w lidlu na polowaniu - buty i kurtkę zimowe dla Zuzy kupiłam. Takiego harcoru w lidlu u nas chyba jeszcze nie było. ;)

LaRa lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko: a jakie kupilas? Moja mama wlasnie buszuje w ciucholandzie za kombinezonikami dla obojga...
    U mnie mala wlasnie spi a maly zjada sobie dlon z nudow.
    Zastrajkowalyscie dzis? Ha ha, wiem to niemozliwe :-)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Kroko moja mama tez dzis w lidlu polowala;)mowi ze jeszcze czegos takiego to nie widziala jak dzikusy rzucali sie szczegolnie na buty;)moja upolowala 2 pary roz 23 i 24
    co do lekarza ro bym tez innego poszukala nosz jak tak mozna:(

Sara spi przez dzien ladnie (chyba ze brzuszek boli to wiadomo placz)tylko w nocy mamy problem polozna mowi zebym ja odkladala w dzien do lozeczka i zostawiala w sypialni bo u nas przez dzien duzo sie dzieje i moze ona w nocy bedav w ciszy jest zagubiona sama juz nie wiem:/probuje wszystkiego i jak na razie nic nie pomaga:(mam z nia isc do ostwopaty bo ma tendencje do patrzemia w prawo i przez to glowka aplaszczona wizyta w czw

Zbgredka w nastepnym tyg maja byc kombinezony w lidlu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 17:14

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kombinezonik takiego niedzwiadka kolor beżowo brązowy :) rozm hmm od 68 do 80 :) jakby któraś chciała

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też upolowalam buty :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • justta Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie wszystko ok ginka potwerdzila plec, na 100% córeczka ;-) cieszymy sie, dostalam pakiet badań na nastepna wizyte w tym obciazenie glukoza blee trzeba bedzie zrobic, ale to za miesiac

Co dzisiaj takie pustki?

Maniek, Kroko juz dobrze?

Lara ja sie miodem cytryna cebula czosnkiem i sokiem malinowym wyleczylam, jak u ciebie rozwija sie chorobsko?

Blondik jak Madzia?

Lili ze snem takiego maluszka nie pomoge, bo Leos akurat w tym wieku super spal, ale probuj moze cos zadziala

Krokodylica, zgredka, LaRa, Blondik, Lili83, Izoleccc lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh mi jednak nie przeszło :( na chwile przestaje a potem znowu mnie boli i muli. Okropnie sie czuje.
    Kroko daj znac jak po wizycie. A Twoj gin jakiś niepoważny i chyba mu sie nie chciało .
    Wróżka brawo za ładny cukier, fajnie ze sie odnalazłas w tej diecie.
    Lara czosnek surowy jest pomocny w przeziębieniu, ugotowany traci swoje właściwości podobnie jak miód w b gorącej cherbacie. Sok malinowy rownież.
    Kiedy idę na zwolnienie ? Hmmm nie wiem, mam wyrozumiałego szefa i nie muszę pracować od do, jakchce wyjsć wcześniej lub przyjść pózniej to nie ma problemu, ogólnie i tak jestem na wylocie bo czekam na decyzje o powołaniu. Jutro idę oglądać lokal na biuro.... chyba ze mnie bol brzucha nie opuści!

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2065 2066 2067 2068 2069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ