Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko zdrowka
Lara kciuki zaciskam
Wrozko dzieki ze pytasz juz po chorobie wszystko przeszlo, obylo sie bez medykamentow, naturalnie i szybko tyle dobrze ale nie zycze nikomu tego bolu zatok, masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 17:42
-
Jeju Kroko zdrowka i sił. A Twojego do studni.
Niestety tez sie zwijam z bólu, nie wiem o co chodzi czuje jakbym miała zawiązany węzeł w brzuchu. Wzięłam nospe, jak nie pomoże to chyba IP mnie czeka. Mam nadzieje ze przejdzie. Leżę i rycze bo słyszę na dole kaczuszkę jak sie bawi a ja jak kłoda wielka i bezużytecznaManiek
-
Zgredko ja bym zostawiła temat jego wyjścia, wydaje mi sie ze Cie drażni i sprawdza czy jesteś zazdrosna niego. Przyjdzie czas to sam Ci powie.
Ala super ze Tomek tez tak ładnie sie w żłobku rozwija. Moja nauczyła sie hmm rapować bo tańczyć juz wcześniej umiała.
Lili zazdro libido po porodzie bo u mnie kwiczalo zakurzone długi czas.
Maniek
-
Ja tez łącze sie w bólu brzucha
juz od kilku dni, nie wiem co to a boje sie isc do lekarza. Moze to ten cholerny gluten? Moze....
Dziewczyny, trzymam kciuki zeby przestały nas te brzuchy bolec bo tak sie żyć nie da.
-
Hej, Kroko oby było już lepiej. Jeśli torbiel pękła, to co to oznacza? Mnie odpadla torbiel, ale to był "kawał" miecha, który ze mnie wyplynal.. Zdrówka. A Twój to chyba nie rozumie powagi sytuacji
Blondik super ze się dogadaliscie
Co wy dziewczynki z tymi bólami brzucha? Oby szybko przeszło
Maniek, odpoczywaj, skoro mała dobrze się bawi, to nie ma co smutac.
Lili daj tego libida, pliss
Dobrej, spokojnej nocy
PS a gdzie Beszka?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo, mialam tu wpis deie h temu
Kroko: biedna, ale najwazniejsze, ze krew ok. A te antybiotyki dadza rade torbieli?
Manku: ale Ty w ciazy, wiec monitoruj ten brzuch
Laro: Ty tez nie pitol, tylko idz to zbadaj
My dzis byli u dziadkow drugich, mala ppbiegala po dworze z siostra, maly ani razu nie plaknal, mala prawie ugryzl pies dziadkow
A nam dzis cos peklo (kiedys sie zabije)
Aha oba dzieci dopiero zasnelo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 22:07
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejoo,
Zgredko, hehe, czyzbys planowała 3?)
Kroko, zdrowia kochana!! Straszne, ze tak Cię ten brzuch boli, oby było lepiej. A maz, no cóż, niestety, tak to z chłopami jest..
Manku, a może to przez te nerwy? Oszczędzaj sie bardziej, dla dobra siebie i malutkiej.
Justyna, super, ze jest lepiej.
Lara, Ty tez? Z tymi brzuchami to jakaś epidemia?
U nas lepiej - Zuza mowi coraz wiecej, naśladuje, powtarza, wykonuje polecenia, jest spokojniejsza. Zaczynam sadzić, ze to zasługa diety, bo wreszcie zniknęły zaparcia;))Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredka z takiej syt mam starszego syna:)
Summi coraz lepiej Zuzia sobie radzi!BRAWO
Manku moze lepiwj to z gin skonsultowac?dobrze ze moglas sie polozyc i odpoczac!jak syt z mama?
Kroko no nir zartuj:(co te chlopy maja we lbach:(
od 20 probuje uspac mala:(i co chce odlozyc jest placz i od nowa:(oszalejeKrokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Moja dzis powiedziala jezyk
znaczy starala sie ale wyszlo ze to to, za to od razu powiedziala po jednym.powtorzeniu slowo "dupa" i na dol pokazala. Oczywiscie tata ja nauczyl zakladajac pieluche
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć, my nie śpimy od 5.40 ale w noc słaba, niby chłopcy nie kaszleli, ale Patryk trzy razy stanął na nogach, musiałam go położyć i sziszac a Tymek przyszedł do nas do łóżka, tak się wiercil że cały ten czas nie spałam i marzyłam by znowu usnal i go odnioslam..
Do tego mam wszystkim wyszła alergia, mnie i mojemu na dłoniach, tymkowi pod kolanami, patrykowi na szyi i nad pampersem, pochlastam się.
Zgredko, życzę Ci aby u Ciebie było jak u nas, że jednak na strachu się skończyło.
Fajnie że mała się wybiegala..
Lili i jak minęła noc?
Chciałam się was zapytać, jak u Was z nastrojem przed @. Czy zauważyliście większą nerwowość, fakt że w tym okresie klocicie się ze swoimi itd. wiecie o co chodzi. Jak z tym walczyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 07:27
-
Hej,
Kładłam sie z drapiacym gardłem a w nocy juz nie mogłam przełykać, rano masakra, mowić mi sie nie chce bo boli. Boje sie zarazić mała ;( psikam hasco-szeptem, mam nadzieje, ze pomoże. Dzien dzis chyba spędzimy w łożku ;(
Wszystkim zdrówka życzę
Zgredzia gratuluje dupy. Teraz musicie uważać co sie mowi.
Sum, super ze Zuz robi postępy, diagnoza do bani.
Miłego (u mnie deszczowo) dnia.
Co najgorsze, nie mogę mowić, nie mam jak ćwiczyć z Ania ;( ktoś mi tnie żyletkami gardło
Konwi, ten PmS to chyba normalką, a jak z tym walczyć? Chyba sie nie da, malz musi to przeżyć. Ale generalnie mam tak ze drę sie o wszystko, jestem nerwowa i zaczepliwa. Nie fajnaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 07:32
-
Moi zasneli po 22, a mala wstala przed 7 why why why
Robilam po tym test owu, ale stwierdzilam potem, ze po fakcie tzn po ewentualnej owu to chyba nie ma sensu, bo twst nie pokaze i sie cieszy czlowiek, a tam jajo moze juz czekac, ale z drugiej ste u gina jajnik byl.czysty, ale to bylo 1,5.tyg temu, a ja na tym aie nie znam i nie wiem w sumie kiedy widac w jajniku pecherzyk -
Zgredzia, a jaka masz fazę cyklu? W ok 10-17 dc występuje (przeważnie) owulka, wiec przed i w trakcie jest większe prawdopodobieństwo trafienia, niż w drugiej fazie po owulce. Kiedy masz mieć termin @? Wrzucę Wam cos na fb ok? Powiecie czy widzicie to co ja czy sie nakręcam?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Lara- Ty cwaniaro, takie wiesci z rana, a Ty nam tu o gardle! kuruj to gardziolo, ale najlepiej mlekiem z miodem, bo na wiecej Ci nie pozwalam
Zgredzia- Boj sie Boga kobito!z Twoim szczesciem moze cos z tego wyjsc
a tak serio- nam zdarzyla sie wpadka jakies 3 mce po porodzie i MODLILAM sie, zeby nic z tego nie wyszlo, bo akurat dni plodne byly. bylam mega niegotowa na kolejne dziecko, choc bylo ono w planach. no ale z Twoja energia to cos czuje, ze i z czworka dalabys rade
oddychaj spokojnie i czekaj na @
Konwi- bidulkiwspolczuje nocy. a jak bylo na tym pikniku historycznym? podobalo sie chlopakom?
Beszka- halo halo!
Kroko- dobrze, ze juz jest lepiej, ale faktycznie moze dobrze odwiedzic jeszcze gina. taki bol musial w koncu skads sie wziac? a Twoj to chyba niepowazny w takiej sytuacji
Maniek- jak tam dzisiaj? lepiej troche?
Lili- https://www.olx.pl/oferta/wozek-spacerowy-mamas-papas-armadillo-CID88-IDhLLJX.html o takibabka dzis wysyla, wiec jutro bede go miec
My wczoraj bylismy na tych urodzinkach i bylo bardzo fajnie. co prawda ogarniecie uciekajacego Franka to juz dla mnie wyczyn, no ale jakos dalismy rade. Maly sie wybawil na tej sali zabaw, zjadl swoj kawalek tortu, a pozniej jeszcze biegal resztki dojadac po kimstaki cygan maly. dzis zastanawiam sie, czy nie pojdziemy na ten czarny protest na chwile chociaz, no i musze mojemu prezenta kupic, bo w srode ma urodziny.
trzymajcie sie dziołszki, milego dnia!
LaRa, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No ja jeszcze w tym tyg ide na te biocenoze pochwy (czyli badanie czystosci), a potem sie umawiam na wkladke i czapka
No niezle Lara zaskoczyla
Musze malego nauczyc pic z butli, do tej pory nie umie, krztusil sie i rezygnowano z dawania mu, a chcialobu sie czasem wyjs
A w ogole 3min od domu otworzyli u mnoe klub fitness tylko dla babpierwszy miesiac za pol ceny, zamierzam sie tam wybrac
Ania_84, Izoleccc, Blondik, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość