X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas akcja "odsmoczkowanie". poki co jest masakra. trzymajcie kciuki!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, wątek nam umiera, gdzie sa laski? Nie bede wymieniać bo boje sie , ze ńie wszystkie wypisze, ale wiecie ze o Was chodzi!

Justa, gratuluje Ninki :) mam takie marzenie, druga córka.... Tfu tfu, nie zapeszam, co ma być to bedzie i pokocham jak swoje :)
    Z praca męża juz ok?

Manku, tak, odńosnie miodu, herbaty itd wszystko wiem, właśnie zapodam sobie na noc. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo dzis juz momentami było zle :/
    Do tego A chce być tylko ze mną. Tylko. Tłumacze ze musi sie bawić z tata, klocki, wieże, książeczki, to nieeeeee. Ja i koniec. A wieczorami przez to padam.

Jeśli jutro nasikam na tesciora i wyjdą widoczne kreski (nie takie jak dzis) to zastanawiam sie czy ńie powiedzieć mamie, która do mnie przybędzie w środę, jak myślicie? Czy wstrzymać sie? Chociaż nie wiem czy dam rady?

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!! Jesli o mnie mowa to jestem i czytam was :)
    Lara jeszcze raz gratuluje i kciuki zaciskam!
    Kroko oby juz było dobrze! Powodzenia u gina! Moja druga ginka kiedys powoedziala ze na niej okres wrażenia nie robi i mnie zbadała :)
    Justa rownież gratki wizyty i Niny! Ja tez bym chciała droga córę chcoc moj pewnie chciałby syna.
    Wlasnie a gdzie Beszka??????
    Serio ja nie wyrabiam sie...dom otwart mamy ciagle ktoś! A wczoraj byli znajomi z córka 8letnia normalnie nie miałam dziecka tak sie ładnie bawiły!!!! A dzis rano z zoska i psem byłam u weta tzn z psem ;) bo w pt idzie na czyszczenie zębów i ja juz mam stresa bede wyć jak nic :( potem z zoska na szczepienie kolejny płacz :) ale przeżyłyśmy potem szybko obiad i spac wieczór w domu bo leje i wieje...no i tyle u nas :)
    Wlasnie żre czipsy z moim ;)
    Dobranoc

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko powodzenia!!!u nas nadal ze smokiem:/

Justta gratuluje Ninki:)

Lara ja bym pewnie niewytrzymala;)choc zSara sie od razu nie przyznalam bo balam sie jej reakcji:/ale u was planowane wiec bedzie sie na pewno z wami cieszyc:)

Smoku chipsy mniam ale bym zjadla;)i do nich piwko:))))))winkiem tez bym nie pogardzila

co sie teraz na wesela i poprawiny ubiera???
    szuka i szukam i nic znalezc nie moge:/

http://allegro.pl/zg104-bpc-sukienka-z-fredzlami-r-36-38-i6461956029.html

czy taka sukienka pasuje czy nie?a na poprawiny np jakis kombinezon?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:43

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, mega gratki, trzymam kciuki, aby jutro było widać więcej :-)

Justa, fajnie, że córka będzie, aj zazdroszczę, też bym drugie chciała dziewczynkę :-)

Zgredzia, no to musiało być ostro, skoro gumy pękają hehe, oby bezowocnie tym razem ;-)

Wróżka, powodzenia, u nas nie zanosi się na pożegnanie ze smokiem, a wręcz czuję, że na dzień dzisiejszy by mnie to przerosło. Stresy żłobkowe i chorobowe pozwalam mu zagryzc smokiem ;-)

Kroko, powodzenia na wizycie.

Smoku, ale smaka tymi czipsami narobiłaś..

Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wróżka powodzenia!!! U nas juz dawno bez smoka ;) dzis w poczekalni pokazywała ze inna dziewczynka miała smoka i cmokala jak rybka ;)
    Lili sukienka spoko zawsze mała czarna jest spoko tylko czy za takie pieniądze to bedzie wyglądało? Ja nie jestem zwolenniczka zakupów przez internet wole przymierzyć i dotknąć. Powodzenia w szukaniu :)
    Ka tez bałam sie pożegnania ze smokiem ale jednak im dłużej tym chyba gorzej...powodzenia wszystkim :)
    Chipsy poszły ale mam zapas wiec wbijajcie winko tez sie znajdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:51

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie cos tania ta kieca Smoku doczytalam ze zielona wiec odpada!taka sama w bonprix kosztuje 139 zl:/
    w nastepnym tyg podjade z kolezanka do sklepu zobaczymy czy cos upoluje jak nie to zostaje mi internet:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świeżo sikniete, dla tych co fb nie maja :)

ce5f36f04fa3f98fmed.jpg

justta, konwalianka, Lili83, Krokodylica, Biedroneczka83, Izoleccc, zgredka, Blondik, AlicjaaA, MANIEK, Katjaaa lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem i ja on Line, czytam ale pisać nie mam co, bo u nad nic się nie zmienia..
    Oczywiście cieszę się z justowej Niny,
    trzymam kciuki za wrozke,
    jestem pelna podziwu dla smoka za ogarnianie wszystkiego,
    martwię się bólem Manka
    Zgadzam się ze Lili powinnaś przymierzyć, czasem to co ładne w necie nie jest w rzeczywistości
    Gratuluję Larze, piękne krechy

Takich samych życzę Kroko i faktycznie lepiej ze jedziesz do tego gina, a okresem się nie przejmuj to dla nich normalne.

Nie wiem co jeszcze chciałam..

Ala ja też nie odstawiam smoka, poczekam do 2 - gich urodzin, będzie duży, wytłumaczę, dam coś w zamian i będziemy działać.

Miłego dnia, u nad wieje okropnie..

A dziś jestem sama cały dzień.. Jadę do urzędu, do sklepu a po południu z dziećmi do dentysty na wykrywanie tych mleczakow.. Ech, stresuje się, zwlaszcza że jadę też z Patrykiem

LaRa, Krokodylica, AlicjaaA lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!
    Konwi nie ma czego podziwiać bez przesady a jesli juz to Ciebie mozna podziwiać :) i powodzenia dzisiaj!!!
    Larasuper krecha! Gratuluje i Zdrówka!
    Manku Kroko mam nadzieje ze lepiej z brzuszkami waszymi :*
    Dzis bedzie ciężki dzień :( chyba po szczepieniu Zoska taka płaczliwa, niby odczynu nie ma gorączki tez a jednak cos jej nie pasuje. I siedzimy w domu bo wieje niemiłosiernie!

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł

U nas po staremu.
    Uciekają dni...podobne do siebie.
    Ciepło jest ale czuć tą jesień już.
    Diego zakatarzony, tak jak większość jego małych znajomych z podwórka. Coś lata w powietrzu. Mam nadzieję, że na katarku się skończy.
    I nic, nudy Panie, nudy. W cudzysłowie te nudy ofkors.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara piękny tescior życze ci córenki z całego serducha :)

Justa gratulacje miałam pisac wczoraj ale z komórki nie moge sie zalogować

Nenaaa zdrówka dla Diega ja Lilke faszeruje wit d i wit c (cebion) mam nadzieje ze bedzie zdrowa z Zuzą nie beda za bardzo smarkać :)

Krokus jak sie czujesz???

u nas był etap bez smoka tylko na noc a własciwie do usniecia a teraz non sto ma go w buzi musze chować ale po nowym roku oduczamy :)
    ok kochane pół godziny dla słoniny ide ćwiczyc

LaRa, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dzieki za gratki ;-)

My podobnie jak Konwi odsmoczkowanie planujemy na 2 urodziny, urodzi sie Ninka to moze i smoka bedzie jeszcze potrzebowac ;-) narazie roznie z tym smokiem sa dni ze moze byc bez a sa i takie ze ani roz, wiec nic na sile u nas ;-)

Nenus zdrowka dla Diego teraz ta super pogoda u nas deszcz, wiec sprzyja infekcjom, trzymajcie sie

Smoku biedna Zosia pogoda tez nie sprzyja dobremu samopoczuciu

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 4 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a mój mąż wczoraj sie smiał ze za pare dni bedzie czas kiedy dwa lata temu powstała Lilka hmm a moze teraz Hani lub Mania kocham go za jego "genialne " pomysły

Sliczne imię Justta :) no masz racje lepiej niech Leo ma jeszcze swojego smoka zeby siostrze nie zabeirał

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hej!

uff. przezylismy jakos ta noc. nie bylo tak tragicznie jednak, chyba wiekszy stres u mnie, niz u Franka. co prawda widac bylo, ze chce smoka, no ale w koncu zasnal i z rana obudzil sie kolo 5. wlaczylam mu szumiacego zajaczka i jakos dalej spal z przerwami w sumie do 9 :) ten zajac nam nie raz juz tylek uratowal. to byl chyba najlepszy zakup dla malego! u mnie znow cukier z rana szaleje, choc wczoraj na kolacje jadlam to samo :/ kuzwa, co za dziadostwo!! oby Was dziewczyny ominelo! u nas dzis piekne sloneczko, wiec po poludniu juz prawdopodobnie wybierzemy sie na spacer nowym wozeczkiem :D nie moge sie doczekac az przyjdzie. no i udalo sie kupic za fajna kaske gondole do naszego wozka- spacerowki razem z fotelikiem i adapterami :D tak wiec czekam teraz na przesylki :)

a dzis mam w planach upiec tort czekoladowy z czerwonej fasoli dla mojego na jutrzejsze urodziny :) co prawda on nie na diecie, ale dzieki temu ja tez sprobuje :P

milego dnia wszystkim!

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA LARA gratulacje! super nowiny! Ale swietnie!

LaRa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobie was :/. Zawsze tak jest jak do rodzicow jade - nie ma na nic czasu.

Powrot wczoraj A4 koszmarny. Zamiest 2h jechalism 4,5h.

Slyszalyscie o tym wypadku z Volvo? Straszne! Ja bym sobei chyba w leb strzelila na miejscu tej matki. Ale w ogole nei rozumiem jak to mozliwe ze ta trojka z tylu zginela a z przodu rodzice przezyli.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Oby wszystko przebiegło szcześliwie.

Mam pyt do mam dzieci nieczapkowych. Jak dajecie rade? U mnie to kosmos, krzyk, ryk i ściąganie czapki. A jest coraz zimniej i nas to nie ominie. Chyba ze kupić wiązane?
    Choc mi szkoda bo mam piękne nie wiązane.

Konwi, powodzenia.

Wróżko, super ze smokiem Wam idzie, pokaz tort :)

U mnie pada i strasznie wieje, porażka. Ania staje przed balkonem i wali w okno :( moze popołudniu pojedziemy do figlolandu, bo mi jej szkoda.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 4 października 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez masakra z czapką bo zdejmuje tysiąc razy zakładam zakazuje zdejmowania oby sie nauczyła

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara u nas tak samo koszmar z czapka czy kapturem, jak narazie nie mam pomyslu co robic

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 2066 2067 2068 2069 2070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ