X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas akcja "odsmoczkowanie". poki co jest masakra. trzymajcie kciuki!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, wątek nam umiera, gdzie sa laski? Nie bede wymieniać bo boje sie , ze ńie wszystkie wypisze, ale wiecie ze o Was chodzi!

Justa, gratuluje Ninki :) mam takie marzenie, druga córka.... Tfu tfu, nie zapeszam, co ma być to bedzie i pokocham jak swoje :)
    Z praca męża juz ok?

Manku, tak, odńosnie miodu, herbaty itd wszystko wiem, właśnie zapodam sobie na noc. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo dzis juz momentami było zle :/
    Do tego A chce być tylko ze mną. Tylko. Tłumacze ze musi sie bawić z tata, klocki, wieże, książeczki, to nieeeeee. Ja i koniec. A wieczorami przez to padam.

Jeśli jutro nasikam na tesciora i wyjdą widoczne kreski (nie takie jak dzis) to zastanawiam sie czy ńie powiedzieć mamie, która do mnie przybędzie w środę, jak myślicie? Czy wstrzymać sie? Chociaż nie wiem czy dam rady?

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!! Jesli o mnie mowa to jestem i czytam was :)
    Lara jeszcze raz gratuluje i kciuki zaciskam!
    Kroko oby juz było dobrze! Powodzenia u gina! Moja druga ginka kiedys powoedziala ze na niej okres wrażenia nie robi i mnie zbadała :)
    Justa rownież gratki wizyty i Niny! Ja tez bym chciała droga córę chcoc moj pewnie chciałby syna.
    Wlasnie a gdzie Beszka??????
    Serio ja nie wyrabiam sie...dom otwart mamy ciagle ktoś! A wczoraj byli znajomi z córka 8letnia normalnie nie miałam dziecka tak sie ładnie bawiły!!!! A dzis rano z zoska i psem byłam u weta tzn z psem ;) bo w pt idzie na czyszczenie zębów i ja juz mam stresa bede wyć jak nic :( potem z zoska na szczepienie kolejny płacz :) ale przeżyłyśmy potem szybko obiad i spac wieczór w domu bo leje i wieje...no i tyle u nas :)
    Wlasnie żre czipsy z moim ;)
    Dobranoc

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko powodzenia!!!u nas nadal ze smokiem:/

Justta gratuluje Ninki:)

Lara ja bym pewnie niewytrzymala;)choc zSara sie od razu nie przyznalam bo balam sie jej reakcji:/ale u was planowane wiec bedzie sie na pewno z wami cieszyc:)

Smoku chipsy mniam ale bym zjadla;)i do nich piwko:))))))winkiem tez bym nie pogardzila

co sie teraz na wesela i poprawiny ubiera???
    szuka i szukam i nic znalezc nie moge:/

http://allegro.pl/zg104-bpc-sukienka-z-fredzlami-r-36-38-i6461956029.html

czy taka sukienka pasuje czy nie?a na poprawiny np jakis kombinezon?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:43

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, mega gratki, trzymam kciuki, aby jutro było widać więcej :-)

Justa, fajnie, że córka będzie, aj zazdroszczę, też bym drugie chciała dziewczynkę :-)

Zgredzia, no to musiało być ostro, skoro gumy pękają hehe, oby bezowocnie tym razem ;-)

Wróżka, powodzenia, u nas nie zanosi się na pożegnanie ze smokiem, a wręcz czuję, że na dzień dzisiejszy by mnie to przerosło. Stresy żłobkowe i chorobowe pozwalam mu zagryzc smokiem ;-)

Kroko, powodzenia na wizycie.

Smoku, ale smaka tymi czipsami narobiłaś..

Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wróżka powodzenia!!! U nas juz dawno bez smoka ;) dzis w poczekalni pokazywała ze inna dziewczynka miała smoka i cmokala jak rybka ;)
    Lili sukienka spoko zawsze mała czarna jest spoko tylko czy za takie pieniądze to bedzie wyglądało? Ja nie jestem zwolenniczka zakupów przez internet wole przymierzyć i dotknąć. Powodzenia w szukaniu :)
    Ka tez bałam sie pożegnania ze smokiem ale jednak im dłużej tym chyba gorzej...powodzenia wszystkim :)
    Chipsy poszły ale mam zapas wiec wbijajcie winko tez sie znajdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:51

Lili83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie cos tania ta kieca Smoku doczytalam ze zielona wiec odpada!taka sama w bonprix kosztuje 139 zl:/
    w nastepnym tyg podjade z kolezanka do sklepu zobaczymy czy cos upoluje jak nie to zostaje mi internet:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świeżo sikniete, dla tych co fb nie maja :)

ce5f36f04fa3f98fmed.jpg

justta, konwalianka, Lili83, Krokodylica, Biedroneczka83, Izoleccc, zgredka, Blondik, AlicjaaA, MANIEK, Katjaaa lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem i ja on Line, czytam ale pisać nie mam co, bo u nad nic się nie zmienia..
    Oczywiście cieszę się z justowej Niny,
    trzymam kciuki za wrozke,
    jestem pelna podziwu dla smoka za ogarnianie wszystkiego,
    martwię się bólem Manka
    Zgadzam się ze Lili powinnaś przymierzyć, czasem to co ładne w necie nie jest w rzeczywistości
    Gratuluję Larze, piękne krechy

Takich samych życzę Kroko i faktycznie lepiej ze jedziesz do tego gina, a okresem się nie przejmuj to dla nich normalne.

Nie wiem co jeszcze chciałam..

Ala ja też nie odstawiam smoka, poczekam do 2 - gich urodzin, będzie duży, wytłumaczę, dam coś w zamian i będziemy działać.

Miłego dnia, u nad wieje okropnie..

A dziś jestem sama cały dzień.. Jadę do urzędu, do sklepu a po południu z dziećmi do dentysty na wykrywanie tych mleczakow.. Ech, stresuje się, zwlaszcza że jadę też z Patrykiem

LaRa, Krokodylica, AlicjaaA lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!
    Konwi nie ma czego podziwiać bez przesady a jesli juz to Ciebie mozna podziwiać :) i powodzenia dzisiaj!!!
    Larasuper krecha! Gratuluje i Zdrówka!
    Manku Kroko mam nadzieje ze lepiej z brzuszkami waszymi :*
    Dzis bedzie ciężki dzień :( chyba po szczepieniu Zoska taka płaczliwa, niby odczynu nie ma gorączki tez a jednak cos jej nie pasuje. I siedzimy w domu bo wieje niemiłosiernie!

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł

U nas po staremu.
    Uciekają dni...podobne do siebie.
    Ciepło jest ale czuć tą jesień już.
    Diego zakatarzony, tak jak większość jego małych znajomych z podwórka. Coś lata w powietrzu. Mam nadzieję, że na katarku się skończy.
    I nic, nudy Panie, nudy. W cudzysłowie te nudy ofkors.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara piękny tescior życze ci córenki z całego serducha :)

Justa gratulacje miałam pisac wczoraj ale z komórki nie moge sie zalogować

Nenaaa zdrówka dla Diega ja Lilke faszeruje wit d i wit c (cebion) mam nadzieje ze bedzie zdrowa z Zuzą nie beda za bardzo smarkać :)

Krokus jak sie czujesz???

u nas był etap bez smoka tylko na noc a własciwie do usniecia a teraz non sto ma go w buzi musze chować ale po nowym roku oduczamy :)
    ok kochane pół godziny dla słoniny ide ćwiczyc

LaRa, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dzieki za gratki ;-)

My podobnie jak Konwi odsmoczkowanie planujemy na 2 urodziny, urodzi sie Ninka to moze i smoka bedzie jeszcze potrzebowac ;-) narazie roznie z tym smokiem sa dni ze moze byc bez a sa i takie ze ani roz, wiec nic na sile u nas ;-)

Nenus zdrowka dla Diego teraz ta super pogoda u nas deszcz, wiec sprzyja infekcjom, trzymajcie sie

Smoku biedna Zosia pogoda tez nie sprzyja dobremu samopoczuciu

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 4 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a mój mąż wczoraj sie smiał ze za pare dni bedzie czas kiedy dwa lata temu powstała Lilka hmm a moze teraz Hani lub Mania kocham go za jego "genialne " pomysły

Sliczne imię Justta :) no masz racje lepiej niech Leo ma jeszcze swojego smoka zeby siostrze nie zabeirał

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hej!

uff. przezylismy jakos ta noc. nie bylo tak tragicznie jednak, chyba wiekszy stres u mnie, niz u Franka. co prawda widac bylo, ze chce smoka, no ale w koncu zasnal i z rana obudzil sie kolo 5. wlaczylam mu szumiacego zajaczka i jakos dalej spal z przerwami w sumie do 9 :) ten zajac nam nie raz juz tylek uratowal. to byl chyba najlepszy zakup dla malego! u mnie znow cukier z rana szaleje, choc wczoraj na kolacje jadlam to samo :/ kuzwa, co za dziadostwo!! oby Was dziewczyny ominelo! u nas dzis piekne sloneczko, wiec po poludniu juz prawdopodobnie wybierzemy sie na spacer nowym wozeczkiem :D nie moge sie doczekac az przyjdzie. no i udalo sie kupic za fajna kaske gondole do naszego wozka- spacerowki razem z fotelikiem i adapterami :D tak wiec czekam teraz na przesylki :)

a dzis mam w planach upiec tort czekoladowy z czerwonej fasoli dla mojego na jutrzejsze urodziny :) co prawda on nie na diecie, ale dzieki temu ja tez sprobuje :P

milego dnia wszystkim!

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA LARA gratulacje! super nowiny! Ale swietnie!

LaRa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobie was :/. Zawsze tak jest jak do rodzicow jade - nie ma na nic czasu.

Powrot wczoraj A4 koszmarny. Zamiest 2h jechalism 4,5h.

Slyszalyscie o tym wypadku z Volvo? Straszne! Ja bym sobei chyba w leb strzelila na miejscu tej matki. Ale w ogole nei rozumiem jak to mozliwe ze ta trojka z tylu zginela a z przodu rodzice przezyli.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Oby wszystko przebiegło szcześliwie.

Mam pyt do mam dzieci nieczapkowych. Jak dajecie rade? U mnie to kosmos, krzyk, ryk i ściąganie czapki. A jest coraz zimniej i nas to nie ominie. Chyba ze kupić wiązane?
    Choc mi szkoda bo mam piękne nie wiązane.

Konwi, powodzenia.

Wróżko, super ze smokiem Wam idzie, pokaz tort :)

U mnie pada i strasznie wieje, porażka. Ania staje przed balkonem i wali w okno :( moze popołudniu pojedziemy do figlolandu, bo mi jej szkoda.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 4 października 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez masakra z czapką bo zdejmuje tysiąc razy zakładam zakazuje zdejmowania oby sie nauczyła

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara u nas tak samo koszmar z czapka czy kapturem, jak narazie nie mam pomyslu co robic

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 2066 2067 2068 2069 2070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ