Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, wątek nam umiera, gdzie sa laski? Nie bede wymieniać bo boje sie , ze ńie wszystkie wypisze, ale wiecie ze o Was chodzi!
Justa, gratuluje Ninkimam takie marzenie, druga córka.... Tfu tfu, nie zapeszam, co ma być to bedzie i pokocham jak swoje
Z praca męża juz ok?
Manku, tak, odńosnie miodu, herbaty itd wszystko wiem, właśnie zapodam sobie na noc. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo dzis juz momentami było zle
Do tego A chce być tylko ze mną. Tylko. Tłumacze ze musi sie bawić z tata, klocki, wieże, książeczki, to nieeeeee. Ja i koniec. A wieczorami przez to padam.
Jeśli jutro nasikam na tesciora i wyjdą widoczne kreski (nie takie jak dzis) to zastanawiam sie czy ńie powiedzieć mamie, która do mnie przybędzie w środę, jak myślicie? Czy wstrzymać sie? Chociaż nie wiem czy dam rady?Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Hejo!! Jesli o mnie mowa to jestem i czytam was
Lara jeszcze raz gratuluje i kciuki zaciskam!
Kroko oby juz było dobrze! Powodzenia u gina! Moja druga ginka kiedys powoedziala ze na niej okres wrażenia nie robi i mnie zbadała
Justa rownież gratki wizyty i Niny! Ja tez bym chciała droga córę chcoc moj pewnie chciałby syna.
Wlasnie a gdzie Beszka??????
Serio ja nie wyrabiam sie...dom otwart mamy ciagle ktoś! A wczoraj byli znajomi z córka 8letnia normalnie nie miałam dziecka tak sie ładnie bawiły!!!! A dzis rano z zoska i psem byłam u weta tzn z psembo w pt idzie na czyszczenie zębów i ja juz mam stresa bede wyć jak nic
potem z zoska na szczepienie kolejny płacz
ale przeżyłyśmy potem szybko obiad i spac wieczór w domu bo leje i wieje...no i tyle u nas
Wlasnie żre czipsy z moim
DobranocKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Wrozko powodzenia!!!u nas nadal ze smokiem:/
Justta gratuluje Ninki:)
Lara ja bym pewnie niewytrzymala;)choc zSara sie od razu nie przyznalam bo balam sie jej reakcji:/ale u was planowane wiec bedzie sie na pewno z wami cieszyc:)
Smoku chipsy mniam ale bym zjadla;)i do nich piwko:))))))winkiem tez bym nie pogardzila
co sie teraz na wesela i poprawiny ubiera???
szuka i szukam i nic znalezc nie moge:/
http://allegro.pl/zg104-bpc-sukienka-z-fredzlami-r-36-38-i6461956029.html
czy taka sukienka pasuje czy nie?a na poprawiny np jakis kombinezon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:43
*******Gang18+*******B -
Lara, mega gratki, trzymam kciuki, aby jutro było widać więcej
Justa, fajnie, że córka będzie, aj zazdroszczę, też bym drugie chciała dziewczynkę
Zgredzia, no to musiało być ostro, skoro gumy pękają hehe, oby bezowocnie tym razem
Wróżka, powodzenia, u nas nie zanosi się na pożegnanie ze smokiem, a wręcz czuję, że na dzień dzisiejszy by mnie to przerosło. Stresy żłobkowe i chorobowe pozwalam mu zagryzc smokiem
Kroko, powodzenia na wizycie.
Smoku, ale smaka tymi czipsami narobiłaś..Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Wlasnie wróżka powodzenia!!! U nas juz dawno bez smoka
dzis w poczekalni pokazywała ze inna dziewczynka miała smoka i cmokala jak rybka
Lili sukienka spoko zawsze mała czarna jest spoko tylko czy za takie pieniądze to bedzie wyglądało? Ja nie jestem zwolenniczka zakupów przez internet wole przymierzyć i dotknąć. Powodzenia w szukaniu
Ka tez bałam sie pożegnania ze smokiem ale jednak im dłużej tym chyba gorzej...powodzenia wszystkim
Chipsy poszły ale mam zapas wiec wbijajcie winko tez sie znajdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:51
Lili83 lubi tę wiadomość
-
justta, konwalianka, Lili83, Krokodylica, Biedroneczka83, Izoleccc, zgredka, Blondik, AlicjaaA, MANIEK, Katjaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć, jestem i ja on Line, czytam ale pisać nie mam co, bo u nad nic się nie zmienia..
Oczywiście cieszę się z justowej Niny,
trzymam kciuki za wrozke,
jestem pelna podziwu dla smoka za ogarnianie wszystkiego,
martwię się bólem Manka
Zgadzam się ze Lili powinnaś przymierzyć, czasem to co ładne w necie nie jest w rzeczywistości
Gratuluję Larze, piękne krechy
Takich samych życzę Kroko i faktycznie lepiej ze jedziesz do tego gina, a okresem się nie przejmuj to dla nich normalne.
Nie wiem co jeszcze chciałam..
Ala ja też nie odstawiam smoka, poczekam do 2 - gich urodzin, będzie duży, wytłumaczę, dam coś w zamian i będziemy działać.
Miłego dnia, u nad wieje okropnie..
A dziś jestem sama cały dzień.. Jadę do urzędu, do sklepu a po południu z dziećmi do dentysty na wykrywanie tych mleczakow.. Ech, stresuje się, zwlaszcza że jadę też z Patrykiem
LaRa, Krokodylica, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
Dobry!
Konwi nie ma czego podziwiać bez przesady a jesli juz to Ciebie mozna podziwiaći powodzenia dzisiaj!!!
Larasuper krecha! Gratuluje i Zdrówka!
Manku Kroko mam nadzieje ze lepiej z brzuszkami waszymi :*
Dzis bedzie ciężki dzieńchyba po szczepieniu Zoska taka płaczliwa, niby odczynu nie ma gorączki tez a jednak cos jej nie pasuje. I siedzimy w domu bo wieje niemiłosiernie!
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Joł
U nas po staremu.
Uciekają dni...podobne do siebie.
Ciepło jest ale czuć tą jesień już.
Diego zakatarzony, tak jak większość jego małych znajomych z podwórka. Coś lata w powietrzu. Mam nadzieję, że na katarku się skończy.
I nic, nudy Panie, nudy. W cudzysłowie te nudy ofkors.
-
Lara piękny tescior życze ci córenki z całego serducha
Justa gratulacje miałam pisac wczoraj ale z komórki nie moge sie zalogować
Nenaaa zdrówka dla Diega ja Lilke faszeruje wit d i wit c (cebion) mam nadzieje ze bedzie zdrowa z Zuzą nie beda za bardzo smarkać
Krokus jak sie czujesz???
u nas był etap bez smoka tylko na noc a własciwie do usniecia a teraz non sto ma go w buzi musze chować ale po nowym roku oduczamy
ok kochane pół godziny dla słoniny ide ćwiczycLaRa, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Hejka dzieki za gratki
My podobnie jak Konwi odsmoczkowanie planujemy na 2 urodziny, urodzi sie Ninka to moze i smoka bedzie jeszcze potrzebowacnarazie roznie z tym smokiem sa dni ze moze byc bez a sa i takie ze ani roz, wiec nic na sile u nas
Nenus zdrowka dla Diego teraz ta super pogoda u nas deszcz, wiec sprzyja infekcjom, trzymajcie sie
Smoku biedna Zosia pogoda tez nie sprzyja dobremu samopoczuciuNenaaa lubi tę wiadomość
-
kurcze a mój mąż wczoraj sie smiał ze za pare dni bedzie czas kiedy dwa lata temu powstała Lilka hmm a moze teraz Hani lub Mania kocham go za jego "genialne " pomysły
Sliczne imię Justtano masz racje lepiej niech Leo ma jeszcze swojego smoka zeby siostrze nie zabeirał
-
hejo hej!
uff. przezylismy jakos ta noc. nie bylo tak tragicznie jednak, chyba wiekszy stres u mnie, niz u Franka. co prawda widac bylo, ze chce smoka, no ale w koncu zasnal i z rana obudzil sie kolo 5. wlaczylam mu szumiacego zajaczka i jakos dalej spal z przerwami w sumie do 9ten zajac nam nie raz juz tylek uratowal. to byl chyba najlepszy zakup dla malego! u mnie znow cukier z rana szaleje, choc wczoraj na kolacje jadlam to samo
kuzwa, co za dziadostwo!! oby Was dziewczyny ominelo! u nas dzis piekne sloneczko, wiec po poludniu juz prawdopodobnie wybierzemy sie na spacer nowym wozeczkiem
nie moge sie doczekac az przyjdzie. no i udalo sie kupic za fajna kaske gondole do naszego wozka- spacerowki razem z fotelikiem i adapterami
tak wiec czekam teraz na przesylki
a dzis mam w planach upiec tort czekoladowy z czerwonej fasoli dla mojego na jutrzejsze urodzinyco prawda on nie na diecie, ale dzieki temu ja tez sprobuje
milego dnia wszystkim!Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nie nadrobie was
. Zawsze tak jest jak do rodzicow jade - nie ma na nic czasu.
Powrot wczoraj A4 koszmarny. Zamiest 2h jechalism 4,5h.
Slyszalyscie o tym wypadku z Volvo? Straszne! Ja bym sobei chyba w leb strzelila na miejscu tej matki. Ale w ogole nei rozumiem jak to mozliwe ze ta trojka z tylu zginela a z przodu rodzice przezyli. -
Dzięki dziewczyny. Oby wszystko przebiegło szcześliwie.
Mam pyt do mam dzieci nieczapkowych. Jak dajecie rade? U mnie to kosmos, krzyk, ryk i ściąganie czapki. A jest coraz zimniej i nas to nie ominie. Chyba ze kupić wiązane?
Choc mi szkoda bo mam piękne nie wiązane.
Konwi, powodzenia.
Wróżko, super ze smokiem Wam idzie, pokaz tort
U mnie pada i strasznie wieje, porażka. Ania staje przed balkonem i wali w oknomoze popołudniu pojedziemy do figlolandu, bo mi jej szkoda.