Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Kto śpi? Nie śpię, nadaje z wc
Dzis mam wychodne do koleżanki na 3 h na jej urodziny, Wowa Ania z tata w tym czasie jadą do sali zabaw
No ale to popołudniu oczywiście
Po 4 obudziłam sie bo wydawało mi sie ze Ania zrobiła kupkę, ale to był taaaaaki bączek. No ale jak juz ja rozebrałam to i przewinelam. Spałyśmy dalej
Kupiliśmy Ani pod choinkę dwa prezenty, sklep z wózkiem na zakupy i kuchnieale na święta bierzemy tylko jeden karton bo z dwoma sie nie zmieścimy. Drugi dostanie juz na nowym mieszkaniu.
Niop
Lili83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja już Tymka odstawilam do przedszkola, kurcze z rana ciągle siusial, dałam zurawine. Mam nadzieję że nic z tego nie będzie. Teraz spacerujemy z Patrykiem i wybijamy zarazki, u nas - 3,5 ale fajnie, zesko.
Lara, gratulacje wizyty i skavzacego malucha, no i oby wyjście się udało.
Lili, mała spać nie może?LaRa lubi tę wiadomość
-
Hej,,, ja ciągle w niedoczasie:(
ZGREDZIA GRATULACJE i niech Wasza miłość się rozwija:) aż się wzruszyłam gdy to przeczytałam:) sentymentalna się zrobiłam heh. Co do panieńskiego to też się piszę a jak będzie w lato to bankowo !!! ( Zgredziu wesele możesz robić lub nie my chcemy poimprezować z Tobą,...fajnie by było wyrwać sie na weekend do krk w lato
przeczytałam wszystko ale nie wszystko pamiętam. Lara gratulacje wizyty.
Psotka ja mojemu tablet ofiaruję, Jagodzie kupilam takie duże puzzle. zaraz muszę zapakować.
Beszko fajnie że L zdrowy. Sił na wigili u teściowej ( bo teść chyba ok) życzę. co do miodu słyszałam że zwykły akacjowy spadziowy ma więcej zdrowych właściwości niż ten manuka...
Konwi powodzenia dla Tymka na jasełkach i nie płacz za dużo:) ale przede wszystkim zdrowia.
Yas dobrze że sytuacja opanowana. Sił i wszystkiego dobrego.
ja kolejne pranie robie ( chętnie bym drugą pralkę kupiła teraz) zaczynam już prać noworodkowe ubranka zaraz prasuje. Wczoraj zakupy potem obiad i po jagode jezu nie mam czasu usiąść i na zakupach brzuch mi się postawił strasznie i myślałam że do auta nie dojdęzatem dziś siedzę w domu!!! Powiem Wam chwała za te kasy z pierwszeństwem dla ciężarnych bo bym tam nie ustała...
Lili83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
ja tez się nie mogę doczekac panienskiego Zgredki i poszukiwań sukni slubnej
ja sprztam,pakuje kartony, kleje albumy, obrabiam zdjecia i tak na okrągło
PS. Mój dzis jedzie na koncert, spełnia marzenie z mlodości, zgadnijcie na jaki
No dobra powiem Wam, Enrique Iglesias
Pakuje mu stringi i stanik żeby rzucił na scenęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 11:46
Smoczyca1, Biedroneczka83, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
A w d*** dodał mi sie tylko kawałek posta!!!! Ro jeszcze raz!
Manku oszcEdzaj sie w miarę możliwościzdrówka i spokoju zycze!!!!
Blondik tobie tezszczegolnie z przeprowadzka
A my mamy psaa wlasciwie suczkę...tzn mamy zaklepana i mamy po nia jechac w niedziele i teraz jest burza mózgów co do imienia...stanęło ze MUCHA
co do prezentów to mamy tylko dla Zośki oczywiscie duplo, pierwsze puzzle, jakieś zagadki z prEznacEniem do samochodu zeby ja zając i książeczka żegnaj pieluszko
A ja przedwczoraj jedząc świeży chlebek ulamalam sobie ząb, na szczęście 6 i nie boli ale dzis dentysta jak moj wróci.jutro fryzjer i wieczorem ubieramy choinkę bo moj szanowny maz dopiero kupił!
Jeny jeny zapomniałabym Zgredzia serdecznie gratuluje!!!!!!! -
hejka ja znowu na wojennej scieżce z męzem i tesciami tak sie cieszyłam na swieta i znowu awantury bo on do rodziców chce a ja chce wigilie u nas pierwszy dzien do moich na obiad a na drugi zaprosiłam tesciów ale im sie nie chce przyjechac szantazuja mi Zuze ze oni przyjadą jak ona pojedzie z nimi az do sylwestra wrrr
Sylwester niby u nich ale ja stawiam warunek jesli mój ma zamiar spić sie z tatusiem to ja zostaje w domu
wiecie co płakać mi sie chce kochałam swieta ich magie a teraz przez mojego i jego rodziców mam dość
Lara ratki wizyty
Blondik bokserki bokserki on woli facetówsuper
Konwi my tez spacerowałysmy było -5
my jutro zakupy i karpiki a w niedziele chciałam choinke ubierac ale nie wiem czy mój nie bedzie chciał jechac do tesciów wrrr mam trzecie dziecko a nie faceta nie mam w nim oparcia jak w facecie wszystko na mojej głowie, to ja musze go zawsze pocieszać ja musze sie trzymać mam tego serdecznie dość -
Biedronko, chyba czS usiąść i poważnie pogadać z mężem ;( współczuje takiej sytuacji ;(
Ania dzis bez drzemki, teraz jedzie z tata na sale zabaw, a matka na urodziny z psiakiem idzie.
No i przyznam ze kopytka nieudane ;( ale to chyba wina ziemniaków lub mojego nieudolnego wyrabiania ciasta. Następnym razem mam nadzieje ze sie uda. Za to sos pieczarkowy przepyszny (i co z tego jak Ania nie zjadła?). -
Laro: czy chodzi o BackstretletBous? Bo ja tak,.moim faworytem byl Brian..
Dzis super dzien zrobilismy do lunchu ze 30km promenada, celem bylonajlepsze mohito na Teneryfie, oczywiscie dla mnie bezalkoholowe...wyborne, male przez wiekszosc czasu spaly, naprawde sie dzis spisaly..
A po lunchu basen, ale lezenie przyhotelowe mnie nudzi, poszlismy wiec na miasto, a tam zlapalismy zachod slonca, nasze o niebo ladniejsze, tu slonce znika w sekunde, moj mowi, ze chcial przy zachoszie slonca prosic, ale sadzil, ze nie bedzie opcji, bo akuray w czasie kolacni, i ze jest w goracej wodzie kapany bo dzis by sie udalo.
Co do panienskiego, to dzis dajac z Lara stwierdzilam, ze moglabym Was na wesele nawet zaprosic w koncu sie serio znamyKrokodylica, LaRa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
hej, ja też ogarnęłam dzieci (moj ma dziś wigilie formową..przyjedzie spity i na bank będzie mnie jutro wk.. śpi dziś w salonie, już o tym wie, dostał klucze..jak mnie obudzi..)
dzziś ciężko było ich ogarnąć, tym barzdziej ze przyszedł kolega Tymka, a oni dwaj = meksyk..no i Patryk, który dziś spał tylko 1,5h i to do 12..no ale już śpią
Jasełka udane.. Tymek pięknie mówił, dostał jeszcze dodatkowe zadanie złożenie życzeń wszystkim..nawet mój się załapał na rolę (6 rodziców ją miało), ale Patryk przeszedł sam siebie.. tak się martwiłam, że nie bedzie meksyk, a on całe jasełka przesiedział i patrzył, śpiewał, gdy oni śpiewali.. jestem z niego dumna:)
Biedronko, co kupiłaś.. co do męża.. to widocznie jest mocno związany z rodzicami.. z drugiej strony czy on wie, że chciałaś spędzić wigilie w domu? może postawiłaś go przed faktem? kompromis tutaj wchodzi jedynie w grę..
smoku, proszę bardzo..daj znac po lekturze
Jak tam bylo Lara na urodzinach?
kurcze.. Tymek kaszle..ech
xgredko s jsk xsreagowała mama? Ja mogłabym przyjechać, mam też przyjaciółkę w KrkWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 21:03
Lili83, Krokodylica, Summerka, LaRa lubią tę wiadomość
-
LaRa super, ze na wizycie w porzadasiu wszystko
Zgredka zazdroszcze tego wszystkiego zwiazanego ze slubem. Mnie to sie zawsze marzyly piekne oswiadczyny choc wcale nie musialoby by to nie wiadomo gdzie ja wszystko bym docenila najwazniejsze ze od ukochanego mezczyzny. Potem przygotowania do slubu I w koncj ceremonia... zycie mialo jednak dla mnie inne plany . Ciaze z zaskoczenia ,slub cywilny poki co ale I tak pieknie go wspominammamy nawet nagranie z przysiegi do ktorego chetnie wracam ,bo wzruszajace hihi . Ehh moze kiedys ? Przyjdzie I czas na przysiege przed oltarzem? Kto wie...
Ja dzis mialam wychodne. 4h poza domem ufff fajnie bylo z siostra bylam.
W poniedzialek idziemy z mezulem ogladac te nasze mieszkanie I zapadnie nasza decyzja czy bierzemy czy nie I tak czy siak dopiero po 31 stycznia bedzie zbywane wiec zanim wyremontujemy polowa lutego moze bedzie do zamieszkania. Troche dolujace no ale trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 21:38