X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudka;)nie ma spania trututututu....

Sara nie chce spac bo i po co:(gurgoli mi tu i kreci sie na boki a ja padam
    spaccccccc

a Zgredka ten panienski to koniecznie na lato jak bede w pl;))))))

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Kto śpi? Nie śpię, nadaje z wc :)
    Dzis mam wychodne do koleżanki na 3 h na jej urodziny, Wow :) a Ania z tata w tym czasie jadą do sali zabaw :) No ale to popołudniu oczywiście :)
    Po 4 obudziłam sie bo wydawało mi sie ze Ania zrobiła kupkę, ale to był taaaaaki bączek. No ale jak juz ja rozebrałam to i przewinelam. Spałyśmy dalej :)
    Kupiliśmy Ani pod choinkę dwa prezenty, sklep z wózkiem na zakupy i kuchnie :) ale na święta bierzemy tylko jeden karton bo z dwoma sie nie zmieścimy. Drugi dostanie juz na nowym mieszkaniu.

Niop

Lili83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja już Tymka odstawilam do przedszkola, kurcze z rana ciągle siusial, dałam zurawine. Mam nadzieję że nic z tego nie będzie. Teraz spacerujemy z Patrykiem i wybijamy zarazki, u nas - 3,5 ale fajnie, zesko.

Lara, gratulacje wizyty i skavzacego malucha, no i oby wyjście się udało.

Lili, mała spać nie może?

LaRa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi mala spac nie chce:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Konwi mala spac nie chce:/
    Po co ? Spanie jest dla słabych przecież..... Choc szczerze współczuje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:43

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahhahah Lara strzal w dziesiatke:)

a slyszalyscie ten tekst "dzieci nie spia one sie ładują";)

Blondik lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,,, ja ciągle w niedoczasie:(
    ZGREDZIA GRATULACJE i niech Wasza miłość się rozwija:) aż się wzruszyłam gdy to przeczytałam:) sentymentalna się zrobiłam heh. Co do panieńskiego to też się piszę a jak będzie w lato to bankowo !!! ( Zgredziu wesele możesz robić lub nie my chcemy poimprezować z Tobą :) ,...fajnie by było wyrwać sie na weekend do krk w lato :)

przeczytałam wszystko ale nie wszystko pamiętam. Lara gratulacje wizyty.
    Psotka ja mojemu tablet ofiaruję, Jagodzie kupilam takie duże puzzle. zaraz muszę zapakować.
    Beszko fajnie że L zdrowy. Sił na wigili u teściowej ( bo teść chyba ok) życzę. co do miodu słyszałam że zwykły akacjowy spadziowy ma więcej zdrowych właściwości niż ten manuka...
    Konwi powodzenia dla Tymka na jasełkach i nie płacz za dużo:) ale przede wszystkim zdrowia.
    Yas dobrze że sytuacja opanowana. Sił i wszystkiego dobrego.

ja kolejne pranie robie ( chętnie bym drugą pralkę kupiła teraz) zaczynam już prać noworodkowe ubranka zaraz prasuje. Wczoraj zakupy potem obiad i po jagode jezu nie mam czasu usiąść i na zakupach brzuch mi się postawił strasznie i myślałam że do auta nie dojdę :( zatem dziś siedzę w domu!!! Powiem Wam chwała za te kasy z pierwszeństwem dla ciężarnych bo bym tam nie ustała...

Lili83 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez się nie mogę doczekac panienskiego Zgredki i poszukiwań sukni slubnej :)

ja sprztam,pakuje kartony, kleje albumy, obrabiam zdjecia i tak na okrągło

PS. Mój dzis jedzie na koncert, spełnia marzenie z mlodości, zgadnijcie na jaki :)

No dobra powiem Wam, Enrique Iglesias :)
    Pakuje mu stringi i stanik żeby rzucił na scenę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 11:46

Smoczyca1, Biedroneczka83, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham (kochałam) Enriqe :) Hero :) zazdrooooooooo, gdzie jest koncert?
    Ja bym sie wybrała na koncert BB :) yeaahhhhhh

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!!
    Na wstępie wybaczcie ale nie ogarnę :(
    Lara gratuluje wizyty :)
    Summi współczuje dola!!! Trzymaj sie...w końcu minie!!
    Konwi spóźnione powodzenia dla Tymka!!! Dziękuje za książki :)

Summerka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blonik, a on raczej nie z bokserek będzie zadowolony? hehe..ale fajnie ze udało mu się spełnić marzenie :)

MANIEK lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w d*** dodał mi sie tylko kawałek posta!!!! Ro jeszcze raz!
    Manku oszcEdzaj sie w miarę możliwości :) zdrówka i spokoju zycze!!!!
    Blondik tobie tez :) szczegolnie z przeprowadzka :)
    A my mamy psa :) a wlasciwie suczkę...tzn mamy zaklepana i mamy po nia jechac w niedziele i teraz jest burza mózgów co do imienia...stanęło ze MUCHA :) co do prezentów to mamy tylko dla Zośki oczywiscie duplo, pierwsze puzzle, jakieś zagadki z prEznacEniem do samochodu zeby ja zając i książeczka żegnaj pieluszko ;)
    A ja przedwczoraj jedząc świeży chlebek ulamalam sobie ząb, na szczęście 6 i nie boli ale dzis dentysta jak moj wróci.jutro fryzjer i wieczorem ubieramy choinkę bo moj szanowny maz dopiero kupił!
    Jeny jeny zapomniałabym Zgredzia serdecznie gratuluje!!!!!!!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ja znowu na wojennej scieżce z męzem i tesciami tak sie cieszyłam na swieta i znowu awantury bo on do rodziców chce a ja chce wigilie u nas pierwszy dzien do moich na obiad a na drugi zaprosiłam tesciów ale im sie nie chce przyjechac szantazuja mi Zuze ze oni przyjadą jak ona pojedzie z nimi az do sylwestra wrrr
    Sylwester niby u nich ale ja stawiam warunek jesli mój ma zamiar spić sie z tatusiem to ja zostaje w domu

wiecie co płakać mi sie chce kochałam swieta ich magie a teraz przez mojego i jego rodziców mam dość :(

Lara ratki wizyty

Blondik bokserki bokserki on woli facetów :P super

Konwi my tez spacerowałysmy było -5 :)

my jutro zakupy i karpiki a w niedziele chciałam choinke ubierac ale nie wiem czy mój nie bedzie chciał jechac do tesciów wrrr mam trzecie dziecko a nie faceta nie mam w nim oparcia jak w facecie wszystko na mojej głowie, to ja musze go zawsze pocieszać ja musze sie trzymać mam tego serdecznie dość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 16 grudnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara zlew dwukomorowy i najlepiej taki chropowaty nie gładki :)

pozdrówu Yas od nas

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko, chyba czS usiąść i poważnie pogadać z mężem ;( współczuje takiej sytuacji ;(

Ania dzis bez drzemki, teraz jedzie z tata na sale zabaw, a matka na urodziny z psiakiem idzie.

No i przyznam ze kopytka nieudane ;( ale to chyba wina ziemniaków lub mojego nieudolnego wyrabiania ciasta. Następnym razem mam nadzieje ze sie uda. Za to sos pieczarkowy przepyszny (i co z tego jak Ania nie zjadła?).

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 16 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odreagowałam w pepco

Blondik lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania spi. Nie chce mnie wypuścić z ramion a ja mam gore prasowania.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laro: czy chodzi o BackstretletBous? Bo ja tak,.moim faworytem byl Brian..

Dzis super dzien zrobilismy do lunchu ze 30km promenada, celem bylonajlepsze mohito na Teneryfie, oczywiscie dla mnie bezalkoholowe...wyborne, male przez wiekszosc czasu spaly, naprawde sie dzis spisaly..
    A po lunchu basen, ale lezenie przyhotelowe mnie nudzi, poszlismy wiec na miasto, a tam zlapalismy zachod slonca, nasze o niebo ladniejsze, tu slonce znika w sekunde, moj mowi, ze chcial przy zachoszie slonca prosic, ale sadzil, ze nie bedzie opcji, bo akuray w czasie kolacni, i ze jest w goracej wodzie kapany bo dzis by sie udalo.

Co do panienskiego, to dzis dajac z Lara stwierdzilam, ze moglabym Was na wesele nawet zaprosic w koncu sie serio znamy

Krokodylica, LaRa, MANIEK lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja też ogarnęłam dzieci (moj ma dziś wigilie formową..przyjedzie spity i na bank będzie mnie jutro wk.. śpi dziś w salonie, już o tym wie, dostał klucze..jak mnie obudzi..)
    dzziś ciężko było ich ogarnąć, tym barzdziej ze przyszedł kolega Tymka, a oni dwaj = meksyk..no i Patryk, który dziś spał tylko 1,5h i to do 12..no ale już śpią

Jasełka udane.. Tymek pięknie mówił, dostał jeszcze dodatkowe zadanie złożenie życzeń wszystkim..nawet mój się załapał na rolę (6 rodziców ją miało), ale Patryk przeszedł sam siebie.. tak się martwiłam, że nie bedzie meksyk, a on całe jasełka przesiedział i patrzył, śpiewał, gdy oni śpiewali.. jestem z niego dumna:)

Biedronko, co kupiłaś.. co do męża.. to widocznie jest mocno związany z rodzicami.. z drugiej strony czy on wie, że chciałaś spędzić wigilie w domu? może postawiłaś go przed faktem? kompromis tutaj wchodzi jedynie w grę..

smoku, proszę bardzo..daj znac po lekturze

Jak tam bylo Lara na urodzinach?

kurcze.. Tymek kaszle..ech

xgredko s jsk xsreagowała mama? Ja mogłabym przyjechać, mam też przyjaciółkę w Krk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 21:03

Lili83, Krokodylica, Summerka, LaRa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa super, ze na wizycie w porzadasiu wszystko :)

Zgredka zazdroszcze tego wszystkiego zwiazanego ze slubem. Mnie to sie zawsze marzyly piekne oswiadczyny choc wcale nie musialoby by to nie wiadomo gdzie ja wszystko bym docenila najwazniejsze ze od ukochanego mezczyzny. Potem przygotowania do slubu I w koncj ceremonia... zycie mialo jednak dla mnie inne plany . Ciaze z zaskoczenia ,slub cywilny poki co ale I tak pieknie go wspominam :) mamy nawet nagranie z przysiegi do ktorego chetnie wracam ,bo wzruszajace hihi . Ehh moze kiedys ? Przyjdzie I czas na przysiege przed oltarzem? Kto wie...

Ja dzis mialam wychodne. 4h poza domem ufff fajnie bylo z siostra bylam.
    W poniedzialek idziemy z mezulem ogladac te nasze mieszkanie I zapadnie nasza decyzja czy bierzemy czy nie I tak czy siak dopiero po 31 stycznia bedzie zbywane wiec zanim wyremontujemy polowa lutego moze bedzie do zamieszkania. Troche dolujace no ale trudno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 21:38

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 2189 2190 2191 2192 2193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ