X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, ja tez bym miała wkurwa i zawsze miałam. Mnie najbardziej wnerwia, ze chłopy po takiej akcji chodzą potulni (a w myślach - pogada, powściekać sie i jej przejdzie)!

Zgredko, Fuck..,ze akurat teraz

My po kolacji z prezentami - maz kupił i ubral choinkę, ugotował kolacje. Zuza super bawi sie domkiem, ale zabiera jezdzik Tośce. Maz zadowolony z prezentu, mi kupił smart watcha;) a, ze ja gadżeciara, to tez jestem happy;) udany dzień, choć spać mi sie chce

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc.ciezka, ale tylko dla mnie, dzieci ladnie spaly. Mala to juz prawie okaz zdrowia, mlody kaszle ale mokro no i ma gilka..
    U mnie dodatkowo pojawil sie bol zeba, nie wiem jak.lot.przezyje z tymi zatokami, czy to bedzie miec wplyw na odczucia..

Lili: no i super, ze tak sie udalo, mala.spokojna, znak ze trzeba czesciej wychodzic..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Sumeerko, fajnie że zadowolona jesteś z prezentu, mieliście już kolacje? No i brawo że twój na zrobił. Mnie też to wkurza, najbardziej jak on taki "milusi" do porzygania się.. A dziś przytulasny, tak miły że mam aż dość.

Zgredko wystawiaj te zatoki do słońca, nie ma nic lepszego niż słońce. Co do zęba to one lubią wyjść te ukryte ich mankiety gdy nagle robi się ciepło. Pamiętam w ciazy z tymkiem, w kwietniu miałam ropien na dziasle, okazalo się że od korzenia zostawionego 20 lat wcześniej przez dentystke, i to dopiero w ciąży wyszło! Spirytus pomaga ale tu karmisz..

Lili super ze wyjście udane, trzeba częściej skoro dzieci były grzeczne. A jak noc?
    O i dzięki za pomysł, dziś zrobię gofry.

Ja na siłowni, ćwiczę. Renifera nie kupiłam bo kosztował 180 zł, a taki sam widziałam za 80..ech , Warszawskie ceny..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 11:03

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo ja szybko bo zaraz mam gości. Zgredko mnie tez ząb i zeby napier***y dosłownie od zatok. Pomagała micha z rumiankiem i ręcznik na głowie jak masz możliwość jakaś parówkę na zrobić to pomaga ewentualnie nagrzany ręcznik zarzuć na twarz i faktycznie wystawiaj sie do słońca.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj bylismy w Afrykarium (to wielkie akwarium we Wroclawiu).

No i chyba bedziemy w telewizji!
    No pech kurde. Ale dobrze ze sie chociaz pomalowalam ;). Chociaz sadze ze mnie raczej wytna ;). Pytali sie nas jak nam sie podoba Afrykarium. No to im wyklad strzelilam, ze ryby sa super i w sumie to ich mi nie szkoda ale ze Zoo to jest wiezienie i powinni takie przybytki pozamykac. Te biedne hipopotamy w tym betonowym basenie....A koles poza kamera juz powiedzial ze ma takie samo zdanie jak ja (a sie okazalo ze ma wyksztalcenie weterynaryjne). No wiec nie spodziewam sie jednak ze sie tam zobacze ;)
    Potem bylismy jeszcze jednak zajzec do sloni i mapl to mowie wam, obraz nedzy i rozpaczy te zwierzeta...

Domi oczywiscie zachwycony i tylko ciagle wkrzykiwal "Ryba! Tam!".

Dzisiaj przespal noc! A dziadek go do lozka polozyl ;).

A teraz padl choc sie rekami i nogami zapeiral i wrzeszczal ze spac nei pojdzie a jak juz w lozku wyladowal to pogadal 5min i odplynal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 14:45

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: to tu moglabys sie do LoroParku udac, Niemiec Gizling stworzyl to dla zwierzat, ktore w warunkach naturalnycj nie mialy szans warunki jak w rzeczywisstoscu..np lodowiec dla pingwinow..

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    zaganiana pobyt u babci dziewczynek udany ufff Lili padła na drzemke dopiero o 16 jak z nimi wracałam

Konwi kompromis jest wigilia tak jak planowalismy w domu, pierwszy dzien swiat obiad u moich rodziców kawa ciasto i wieczorem jedziemy do tesciów wracamy w drugi dzien popołudniu

wczoraj zakup udane ja kupiłam sobie buty w smisie na wyprzedazy -40%
    mąż koszulke z długim rekawem
    karpie popływały w wannie Lili miała frajde chcciała mi do nich wchodzić :P

My dzis choinke ubralismy zrobiłam z Zuzą domek z piernika

jutro odpoczynek we wtorek ogarniam kuchnie okno meble

potem plan taki ze w piatek gotuje zupke grzybowa i barszcz a na sobote tylko zostawiam rybną

Zgredzia szczesliwego powrotu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 18 grudnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi kupiłam rajtuzki dla LIli, dla Zuzi dla siebie 2 pary
    zawieszke na drzwi wejsciowe, majtki Zuzi bo mi powyrastała wsumie masakra 90zł zostawiłam :(

Zgredzia znam takie co mając 35 lat 10 letni staż bycia razem brały slub w białych sukniach ba nawet z welonami :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia taka dluga biala suknie masz okazje zalozyc tylko raz bo watpie ze kiedykolwiek jeszcze ci sie to uda. Dlatego nie zmarnuj jej ;)

Blondik lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nigdy nie chcialam dlugiej sukni,dzieci wreszcie posnely..
    Mam nadzieje, ze ten tydzien nie zrobil rewolucji w planie dnia malej

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop, dzień dobry.

Noc do dupy.. Ech.. Tymek kaszle coraz bardziej, Patryk miał i katar mniejszy.. Byliśmy wczoraj na świątecznych targach w Konstancinie. Żałuję że nie pisałam wcześniej, bo może Sumi byśmy się spotkały?

Bardzo podobała mi się inicjatywa miasta, było darmowe jedzenie! Pierogi z kapusta z grochem, barszczyk czerwony, śledzie, chleb, herbata.. Piękna inicjatywa. Dużo bezdomnych było.. A zimno było okropnie.. Kupiliśmy mrowisko, znacie? Uwielbiam!

Biedronko, no tak, ja też byłam i tam 100 zł szybko się rozchodzi..

Zgredko, nawet jeśli się przestawila to szybko jej się zmieni. Udanego lotu.

Cdn.. My od rana słuchamy dziecięcych świątecznych piosenek, a dzieci oglądają film z Tymka akademii, nawet Patryk siedzi jak oczarowany, drugi raz!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, właśnie zobaczyłam wydarzenie na fb, ale juz było za późno;( współczuje przeziębienia...

U nas katar u Toski mniejszy, za to Zuza zasmarkana po pas i noc do doopa.

Kotko, nie uważasz, ze to trochę hipokryzja? Użalasz sie nad zwierzętami, a sama odwiedzasz takie miejsca, podbijając zainteresowanie? Wiem, ze sama świata nie zwojujesz, ale dla mnie to tak, jak nosić naturalne futra i biadolić, ze zwierzęta dla nich umierają.
    Choć dobrze, ze wyraziłas publicznie swoje zdanie;)

Biedro, nt wydatków świątecznych sie nie wypowiem;(

Ale Zuza oszalała na punkcie tęgi duplo domku - tylko "babi, dom" - bawić sie domkiem;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo ja z bólem gardła buuu:(
    Zgredko jak Twoje zatoki?
    Konwi czyli z mężem już ok. Fajjnie spędziliście dzień. I brawo dla Tymka.
    Biedro no ja też co wejde do sklepu to stówy nie mam:(

Wczoraj mąż mi pokazał przepis na ciasto kinder country i poprosił żebym zrobiła. Wyszło pyszne goście zjedli praktycznie całe hehe.
    jagoda dziś w znakomitym humorze poszła do dzieci jak to ona mowoi:) z parówką w ręce bo oddać nie chciała:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)
    szaro buro ponuro no cóż takie uroki Polski w czasie około śwątecznym Lili sie bawi ja upchałam kapuste na bigos w słoje za 20 min po Zuze

dzis jakiś relaksik chyba totalny bez plan na dziś

no wydatki masakra w auchanie 220 potem karpie i moje buty 110 dziś kapusta mieso kiełbasy na bigos omg szok kasa leci strasznie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ja tez kocham kinder cantry mniam bede robiła meżowi na urodziny wlutym dwa jeden do domu drugi do pracy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, no nie jest super, bo nadal mam nerwa, ale co poradzić.. wczoraj to był tak dobry, ze i do piekła by poszedł gdybym mu kazała- hehe, starał się..
    daj przepis, wygląda obłędnie..

Biedonko, no niestety.. taka domena świąt.. a później wyprzedaże..

Sumerko, świetnie ze zabawka trafiona!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakujemy sie, juz prawie done. Leb mi peka, mala marudna :/
    Do 12 doba hotelowa, o 14 mamy wyjazd na lotnisko, w Pl bedziemy 23.30..

Duplo to jest to, ciekawe co moja powie (ma dostac od babci)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi przepis z netu wzięłam :) pierwszy lepszy.
    Zgredko udanego lotu.
    Dopiero przejrzałam ubranka jezu ile tego jest. Pierwsza tura sie pierze ... ja juz sie zmęczyłam :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Konwi, właśnie zobaczyłam wydarzenie na fb, ale juz było za późno;( współczuje przeziębienia...

U nas katar u Toski mniejszy, za to Zuza zasmarkana po pas i noc do doopa.

Kotko, nie uważasz, ze to trochę hipokryzja? Użalasz sie nad zwierzętami, a sama odwiedzasz takie miejsca, podbijając zainteresowanie? Wiem, ze sama świata nie zwojujesz, ale dla mnie to tak, jak nosić naturalne futra i biadolić, ze zwierzęta dla nich umierają.
    Choć dobrze, ze wyraziłas publicznie swoje zdanie;)

Biedro, nt wydatków świątecznych sie nie wypowiem;(

Ale Zuza oszalała na punkcie tęgi duplo domku - tylko "babi, dom" - bawić sie domkiem;)

Poszlam ze wzgledu na akwarium. A z dzieckim nie mam zamiaru chodzic do zoo, chyba ze jak bedzie starszy i befzie chcial to mu pokaze jakie to przykre miejsce i wytlumqcze. Byl tez pare lat temu z rodzina, byly 11letnie dzieci. Caly czas im tlumaczylam dlaczego mi sie to nie podoba ale niestety nie wykazaly zadnej empatii. No i jakby moje zdanie jednak puscili w tv to moja wizyta nie bylaby bezcelowa. Przekonalam sie tez ze slonie i malpy maja nadal straszne warunki :(. No i te zamkniete w srodku hipopotamy :(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np nie chodze do cyrku z tego powodu..
    Leb nadal peka, strzele sobie w leb

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2191 2192 2193 2194 2195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ