Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dolecielismy, jestem w drodze do Krakowa.
Przy ladowaniu w zw z zatokamo myslalam ze odpadnie mi leb, jakby ktos szpikulec w ucho mi wbijal i ogluchlam na ten czas, ale ju na lotnisku ok..
Co sie stalo? Zamach gdzie? -
Hejo bylismy ogladac to mieszkanie ale mam dola niestety... 51m2 kuchnia I lazienka super ale pokoje dolujace ,bo oba tej samej wielkosci no I male ehh ale mam dosc wynajmowania tej klitki chce miec swoje meble ,swoj kat w kuchni. Jesc posilki na stole jadalnianym czy kawy sie tam napic I chce zeby A mial swoj pokoj. Wiec jakos to zaaranzujemy ale zaryzykujemy I to bierzemy ehh.
Dzis szczepienie z mala ,strasznie sie boje ale coz. -
Hejo śpiochy Zgredzia do lekarza idź bo jsk Cie w święta dopadnie zapalenie to... sama wiesz jak boli.
Młoda ale czemu Ci sie nie podoba? Dzieci mogą mieć jeden pokój a wy drugi urządzacie sie i zobaczysz ze bedzie fajnie.
Summi współczuje gili i gratuluje Zuzi rozwoju mowy:)
Zaraz startuje z psem na spacer a potem do fryzjera... potem znowu juz ostatnie zakupy ( mięsko itd) i do domuuu spaaac ... tak sobie marze z tym spaniem .Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Współczuje zonie tego kierowcy, to straszna tragedia ;(
Mój maz prezziebiony a zachowuje sie jakby umierał. W takim razie kazałam mu isc do lekarza i wziąć L4, niech chociaż wykorzysta ta swoja chorobę na gruntowanie sufitów, ścian i malowanie chociażby juz jednego pokoju.
Echhhhh z tymi chłopami.
Zgredzia, fajnie ze juz wyladowaliscie, biegnij do lekarza, bo z zatokami nie ma co.... Wczoraj uprzedziłam małża ze w lutym sie widzimy
Sum, gratki dla Zuzi. Moja Ania na każdym spacerze zachwyca sie ptakami. Matko! Cały spacer stoi pod znakiem ptaków, gołębi, kruków i innych ptaków. Byle fruwały. No a ze psiak lubi na nie polować, to gdy zbliża sie do ptokakow Ania juz wola "o nie, nie nie!" Bo ona chciałaby dotknąć i obejrzeć z bliska
Boje sie zapeszać, ale powiem Wam, ze Ania juz całkiem fajnie je oby tak dalej nawet banana kawałek ugryzie dzis zrobię racuchy Mankowe
Yas, do końca tygodnia w szpitalu, tęskni za Kinga, pies walczy.
Młoda, jakie by nie było, bedzie wasze. Jakoś rozwiążcie układ mieszkania.
Lili, szczęśliwej podróży!!!
-
hej
Zgredzia uważaj z zatokami ciesze sie ze daliscie rade pewnie odsypiacie o ile dzieci dadza
Młoda wiesz ja mam 44 m i jakos dajemy rade dziewczyny maja razem pokój za rok planuje łóżko z szafą na jednej scianie dwa biureczka z drugiej my mamy naroznik do spania w dużym pokoju planujemy przemeblowanie i remoncik ale to jak nam blokociepla
ja dziś jkade drukowac kalendarze dla dziadków wrzuce wam na fb sama robiłam
Lara pozdrów Yas
Brawo dla Anulki pomału sie rozkreci z jedzeniem swoja droga musze Lilke zważyć chyba 11 juz ma
LaRa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki!
U nas coraz lepiej. Frankowi przechodzi juz to przeziebienie, wiec znow chodzi do zloba. Antek fajniutki, choc wieczorem wstepuje w niego jakis glodomor a w cycach pustka po calym dniu, wiec daje butle. Wydaje mi sie ze mleka mam wiecej niz z Frankiem, mam nadzieje ze to nie tylko takie wrazenie. Na ostatnim wazeniu przedwczoraj wyszlo ze maly przybral 30g od najnizszej w szpitalu wiec troche sie uspokoilam jutro mamy kontrole w szpitalu, trzymajcie kciuki zeby nas nie zostawiali na naswietlanie... Franek braciszkiem srednio zainteresowany czasami podejdzie do kosza gdie maly spi i luknie a tak to specjalnie nie zwraca uwagi. No chyba ze mu sie powie zeby poglaskal braciszka albo pokazal palcem gdzie jest Antos tak to bardziej go zabawki interesuja niz brat
Smoku- fajna psinka! Jak adaptacja?
Zgredzia- jak powrot na chate?
Lara- oby jedzenie Ani sie juz utrzymalo
Summi- gratki dla Zuzi!
Justa, Maniek- jak samopoczucie ciezaroweczki?
Ania- co u Ciebie zabiegana kobieto?
Beszka- jak u Was?
Konwi- wspolczuje sytuacji z mezem. Tez bym sie niezle wsciekla i gratki dla Tymka aktora musialas byc mega dumna
Blondik- fajny taki zwiastun
Adulcova- gratuluje talentu
Kroko- jak sytuacja z mezem? Jak Zuzinka?
Alu- halo halo! Jak tam Tomus?
Mloda- fajnie z tym mieszkankiem. Zawsze to swoje!
Nena- halo halo Pani! Gdzie Pani?
Nie wiem czy kogos nie zapomnialam. Trzymajcie sie kobitki, bede wpadac, pewnie rzadziej, ale bede.
Milego!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzieki za slowa otuchy ,bo wczoraj chodzilam podlamana I rozmyslalam. Dzis idziemy tam znowu ze stolarzem ,bo chcemy kuchnie na wymiar a I my pokoje chcemy se pomierzyc . W sumie chcialabym zeby juz wszystko bylo gotowe a roboty jest troche
-
Sumi, jak psikam kiedy mi się przypomni..czasem 5 razy czasem trzy dziennie..
Młoda, wiadomo ze nie zawsze jest tak, jakby się chciało..ale na pewno pokoje można fajnie zaaranzować..
Adasiowi łożeczko jeszcze wstawić, małej kosz do pokoju, może szafa na wymiar (jedna duza, do sufitu? my taką mamy, jedna polowa Tymka, druga Patryka; mąż robił sam - kupił płyty, zamówił je na wymiar, kupił wszystkie wkręty i to co potrzebe; pomagałam mu skręcić - wyszła nas 600zł, ma 217 wysokości i 120 szerokości, jak nam wycenili to chcieli 2 tyś..).. jak Adas będzie miał z 3 lata to juz spokojnie może spać na piętrowym łóżku (nie takim wysokim, ale wyższym, gdzie pod spodem zrobicie kącik do zabawy a mała do jego łózeczka.. będzie fajnie..
wróżko, laktacja jeszcze Ci się rozkręci, spokojnie. Fajnie ze Franek już niemal zdrowy, oby tak zostało..no i że nie macie większych problemów z nim. świetnie sobie radzisz.
Lara, zdrowia dla męża.. hehe, faktycznie nie ma nic lepszego na chorobę jak dobra dawka pracy fizycznej tak trzymać! I współczuję ogromnie..te chłopy!
Ania robi mamie niespodziankę w postaci jedzenia, świetnie! Oby tak dalej!
zgredko może idz do tego lekarza.. no i rób te parówki co tu dziecwzyny radziły Mańkowi i okłady na zatoki, to podobno daje sporą ulgę..ech..co to wogole za dziadosto, ze teraz na zatoki wchodzi..buu..jak tam powrót do rzeczywistości? nie odpisałaś jak zareagowali Twoi rodzice na wieść o zaręczynach?
Młody wlasnie usnął.. ja jakoś mało się nim chwale, bo nie lubię zapeszać..ale on też ostatnio złapał bakcyla słownego i coraz wiecej pięknie powtarza..wlasciwie każde słowo wypowiedziane przeze mnie powtózy (z różnym skutkiem), ale próbuje, chce.. jak nie wie co się jak nazywa, to łapie mniie za ręke i prowadzi i pokazuje, abym nazwała.. Furorę z książeczke robi u nas seria Babo chce, wydawnictwa Zakamarki. Poza tym : o pieluszcce..a i co mnie dziś mega ścieło z nóg.. młody w wc, sam.. woła mnie.. idę, patzrę a ten..siedzi na sedesie, na nakładce, bez pampersa i mówi ze sisi.. Byłam w mega szoku..sam otworzył kibelek, położył nakładkę na sedes, przysunął podnózek, zdjął spodnie (dresowe, luźne są) i co najważniejsze..zdjął pampersa (ztn z jednej strony bo z drugiej wisiał na nodze) - szok!
ide robic spagettiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 11:44
Krokodylica, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Summi: mi babka napisala, ze czesto na zaleceniach..
Wlasnie misze malemu strzelic bo ma sucho w nosie..
Wracamy ze sklepu z farbami, przed swietami moj pierdyknie kuchnie (lekki szary) przedpokoj(szary ciemniekszy ale tez jasny) i duzy pokoj (ten sam szary plus jedna sciana turkus.. a co)
Mala w zlobku na chwile, ja jeszcze nie do konca rozpakowana
Ale przywiezlismy slonce.. szkoda l, ze smog i syf w powietrzu.. -
Wreszcie w domu uff ledwo wlazlam na górę z zakupami teraz siedzę i pije inkę . Brzuch sie spiął to juz dzis nic nie robie od jutra zaczynam wielkie gotowanie
Zgredko to podkręciłas śrubę Twojemu przed świetami
Wróżko super ze Antoś grzeczny i oby było bez żółtaczki . Laktacja sie rozkręci i bedzie ok.
Konwi no szok Patryk mega sie spisał brawo! Dla Ani tez:) co do chorego męża to współczuje mój taki sam jsk z reklamy mój ma lekki katar ale zachowuje sie jskby miał zapalenie płuc.
Beszko hop hop co u Was?
Nena zatraciłas sie w świątecznych przygotowaniach?Maniek
-
Właśnie miałam pisać co u Neny, Beszki?
Zgredko jaki ten szary robisz i turkus? My u chłopców tak planujemy. Szary z turkusem.
Patryk pigardzil dziś spaghetti, zupa.. W sumie zjadł trochę Owsianki, mandarynke i grube precla do piwa.. EchWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 15:09
-
Wlasnie zrobiłam gar łazanek. Zapraszam
Ania śpi, wieczór bedzie wesoły. Teraz ja sie klade.
Malz wrocil od lekarza zapalenie gardła
Lili, szczęśliwej podróży!Biedroneczka83, Lili83 lubią tę wiadomość