Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
I ja nie jestem za zamykaniem zwierząt w zoo, czy tresowaniem ich do cyrku, nie chodzę ani do jednego ani do drugiego.
Jak Ania bedzie starsza moze pójdę jej pokazać zwierzęta, jak wyglądają, ale tez opowiem wlasnie o ich naturalnym środowisku, chociaż jeszcze nie wiem jak to bedzie, poki co sie nie wybieramy.
Zgredko, spokojnego lotu i oby ból przeszedł.
Próbuje uspac Anie ale na razie przegrywam te walkę. A pochodziła dzis sporo bo ponad 1 km na własnych nóżkach, wiec myślałam ze padnie, a tu doopa. A musze jeszcze lecieć do złotnika kupić mamie prezent.
Malz dzis pracuje na nowym mieszkaniu, ekipa zakładała klime, a on z kolega obniżali sufit w kuchni, stawiali ściankę i przyszedł tez pan do łazienki, musiałam lecieć dograć szczegóły itd. Na razie nie widzę tego abyśmy do 30.01 sie tam wprowadzili. Chyba ze do jednego pokoju hahaha
Lili, jak tam? Kiedy wyjeżdżacie?
Wróżko?? Dajesz rade? Jak chłopcy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 13:52
-
ja kupiłłam łaciatą bo zawsze mi się ubija. Cukru nie dodawałam bo słodkie to ciacho z powodu czekolady i płatków. ( nastepnym razem ciemną warstwe zrobie z gorzką czekoladą bo dla mnie za słodkie) a ja trzymałam w lodówce 4 godz i normalnie się kroiło.
http://www.przepisnatalerzu.pl/2016/04/ciasto-kinder-country.html
o ten:) smacznegoManiek
-
Kupilam składniki tylko ta smietane Laciata trzeba chlodzic 6-12h wiec ciasto zrobie jutro
Jutro jeszcze wizyta u lekarza w związku z tym zapaleniem Ady. Masakra, mega męczące jest to mycie pupska wodą i wacikami.
Musze jej jeszcze kupic czarne rajstopy. -
Masakra, co sie dzieje na tym świecie, Europie, Polsce ;(
Boje sie o przyszłość moich dzieci ;( echhhhhh
Kotka, pisałaś cos ostatnio ze boisz sie zamachu na jarmarku świątecznym........